Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
olivera88
veterán
Aki volt publictesten az megkapta az ajándékot már? Nem jött email most mint szokott h aktiváljam.
Miért csalódás? Kb egy kissé átszabott Tirpitz
Sztem szép amúgy.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
Chabe89
addikt
-
ddt500hu
veterán
válasz stefanitsr #11191 üzenetére
Jó szar a camoja.
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz Flayer #11183 üzenetére
A Myokot.
Viccet félretéve, Main Armaments Modification 1, Aiming System Modification 1, Steering Gears vagy Propulsion Modification (attól függ melyiket kapod vele többször) utolsónak pedig Propulsion Modification 2 szerintem. Japók amúgy is jól fordulnak azért nem használok Steering Gears 2-őt. -
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy az Aoba-ra melyik fejlesztést érdemes rakni?
Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
Máté94
addikt
Tier VI premium - Dunkerque
-
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #11178 üzenetére
Az előző csatában meg egy 15000 HP s Mogami 5 km alatt nem tudta kitorpedózni/ kilőni a 4000 HP s N. Orleanst.
Szerver átlag felett vagyok a Fusoval. Remek hajó, de nem ebbe a tierbe való. Az előző csatában egy Tirpitz 10 K felül lött belém szemből.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
olivera88
veterán
-
olivera88
veterán
-
ddt500hu
veterán
De, hogy miért a citadella lett fekete? Miért nem a kritikus találat? Nem is látom ha citadellát lövök.
-
ddt500hu
veterán
válasz Chabe89 #11171 üzenetére
Igen nekem is úgy tűnik.
Kellemes kis csata de semmi extra. Viszont 10 torpedóm 2mp távolságra volt egy 65 000hp-s Montana-tól amikor vége lett a csatának!! Nem szoktam ilyen miatt nyafogni de most átkoztam az égieket keményen.
Olyan szépen összemanővereztem, nem is rám koncentrált, semmi kitérő manőver.
A 210 000dmg azért durva lett volna.Egyébként eszement ez a hajó. Yamato-ba is ment a dupla gyújtás 2x is. Szépen pattogtat is. Mogamiba HE-vel 8000.
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
A beépített sebzés számláló számolja a süllyesztést/égetést is. Bár azt nem tudom, hogy csak azt amit látok vagy a nem spottoltat is.
-
Chabe89
addikt
Július 23-25-ig lesz a még GNB után beígért 3x kapitány XP event.
"The captain XP mission you unlocked with the Grand Naval Battles will finally occur during the weekend of 23 July. However, due to the issues with this mission and our communication of our progress with it, the mission will now be x3.
Note, however, that due to technical reasons we have had to had a condition to the event: the mission will only become active after you have participated in any battle in which you acquire 10 ribbons – whether it is a victory or defeat." -
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #11165 üzenetére
Azt sose mondták, hogy lesz DD limit. Amit mentem ma az rendben volt MM ügyileg.
-
félisten
-
mcwolf79
veterán
válasz FoxiestFox #11161 üzenetére
Én ma kb. 10 meccset játszottam, nálam rendben volt az MM.
Egyikben sem volt 1-nél nagyobb difi a DD-ket tekintve.
Jók ezek az új tracer-ek, valahogy érzésre mintha a framerate is magasabb lenne.Tetszik ez az új ribbon rendszer is .Más:
ezt a balanszolt MM-et a WOT-ban miért nem tudják bevezetni??? Ott néha égnek áll a hajam a leosztáson,mikor támadás módban a támadóknál van 6-7 papír TD, védőknél full heavy brigád Nesze neked ,támadj vazzeIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #11161 üzenetére
Épp azt akartam írni én is h aránytalan a DD kiosztás. De nem csak az ,pl a mostani csatában van egy Simsunk meg Kagero, az ellenfélnek meg egy Fletcher, akkor nálunk 4 BB van, az ellenfélnek meg 5.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Hát nem tudom, szerintem még mindig szar az MM. Szinte csak aránytalan DD-kiosztásokkal találkoztam.
Monti meg adni ugyan adja, de nyerni nem hagy vele. -
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #11156 üzenetére
Fotobolt.
-
félisten
-
olivera88
veterán
Végre frisitettem. Ezt a patchot vártam eddig legjobban talán.
Hol vannak az új kinézetű ribbonok? Nem ilyenek.
A tesztszerón se ilyen volt.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
LK
addikt
Srácok! A német BB ág a Kolbergből fog kiindulni, a többi ág logikája szerint? (Már visszavettem,hogy ne kelljen annyi free xp-t elhasználni.) Nem tud valaki véletlen chat kikapcsoló modot? Most a képernyőt mégsem ragaszthatom le
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #11145 üzenetére
Egyetlen negatívum talán, a FF chat spam. Legalább ki lehetne kapcsolni vagy valami.
sith7: Benne vannak, de még nem játszottam olyat így nem tudom megmondani. Aki játszott PT-n talán tud válaszolni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz stefanitsr #11143 üzenetére
Az is bekerült igen, így nem kell mod se, (untam már másolgatni minden patch után ) de ki lehet az ARP hangokat is választani, hogy minden hajónál az legyen. Ezen felül megkapta a maradék ARP hajó is a saját hangját (Haguro, Myoko) és azok is akik még lesznek (Nachi, Takao, Gunzo). Az új ribbonok is jók lettek, kivéve a citadella, az nagyon ocsmány szerintem. Hangokon is csiszoltak, az új pályák is jók lettek, tracer color, mi kell még? Jó patch lett ez is.
-
stefanitsr
senior tag
válasz Chabe89 #11142 üzenetére
Reggel megjött az 0.5.8. Eddig csak a nemzeti kapitány hangok tűntek fel, igaz csak egy csatát mentem, de azok tetszenek.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
Chabe89
addikt
-
félisten
-
félisten
-
olivera88
veterán
Battleships Made in Germany - Coming Soon! Szeretettel várjuk őket.
A Scharnhorst premium lett.
Érdekes neve van a T9-T10 es hajóknak.[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #11132 üzenetére
Én ilyet sose írtam. Ha még is akkor részeg voltam. A stat az Istenem!
Köszi amúgy. -
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #11124 üzenetére
Hát, hogy ne látszódjon a bal oldali piros oszlop!
Minekaze-val a 313-ig vagyok átlagsebzésben. A 39 000-ből.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Majd ha otthon leszek megnézem. A Fletcher osztálynak volt a legtöbb tagja 175. A Fletcher 15 csillagot kapott a második világháboruban és 1969 ig volt szolgálatban , aztán eladták bontásra de 3 v 4 maradt az osztályból megőrzésre.
-
félisten
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #11124 üzenetére
Lightshot power. A legjobb képkivágó progi.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz Chabe89 #11119 üzenetére
Fasza. Most voltam egy csatában ezzel a fickóval: [link]
Mikor kilövik elkezd nekem ugatni, hogy miért nem védtem meg? Hát mondom mert nem éppen azért vagyok.-"Már az 5-ik hajót süllyesztik le az ellenséges gépek!"
Szembesítettem a szomorú igazsággal.Ekkor elkezdett oktatni, hogy mit is kéne csinálnom. Mondjuk életében egy kört nem ment hordozóval de ez nem zavarta.
Ma miattam még senki nem vesztett csatát az biztos. -
félisten
-
-
Chabe89
addikt
-
olivera88
veterán
Jól indul nap. Első csata Fusoval. Ezzel megdőlt a Nort Carolinás sebzésrekordom, igaz csak nagyon kicsivel. Ennyi citet se lőttem még BB vel azt hiszem.
Ha tovább tart még a csata egy 2-3 percel akkor szétlőttem volna még egy New Mexicot is, el sültek az ágyuk de pont meg megszakították addigra.[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
-
félisten
-
BigaC
csendes tag
válasz #48613632 #11086 üzenetére
van azért némi kommunikáció, de ranked-ben gyakoribb.
ha meg nincs, te is kezdeményezheted egy rövid "plan?" kérdéssel.
(persze ez sem garancia semmire, olyan is van, hogy pont ilyen kérdéssel zavarod még jobban össze a valamerre meginduló tömeget...)
szorosabb/kommunikatívabb csapatjátékhoz pedig TS és divízió javasolt, vagy team battle.
a coop/random inkább csak homokozó, feszültséglevezető a legtöbb játékosnak.az sose fog kiderülni, hogy az RNG manipulált-e, de szerintem inkább nem, mint igen.
a WG nem nyerne vele túl sokat, ha meg valahogy kiderül, akkor többet veszt.
olyasmi viszont biztosan létezik, hogy hajód paraméterei is számítanak magában az MM-ben, tehát ahogy egyre jobb vagy/jobban felszerelt a hajód, valószínűleg gyakrabban rak be + tier hajók közé. ezáltal is érezheti az ember, hogy pechesebb, de valahol mégis a kiegyenlítés felé mutat, ha a topra spécizett hajódat erősebb ellenfelek közé rakja. (a trolldivíziókkal továbbra sem lehet sokat kezdeni, sajnos ezen a következő patch sem fog segíteni, ha valaki négyes hajót hoz a 7-es átlagba)rengeteg oktatóvideó van, de itt is már sokan leírtak jó tippeket, helyezkedés, célpont-választás, haladási módok. ami mindig nagy kérdés, az a célzás, keringenek "varázsképletek", hogy mennyivel kell elétartani hajótípusoknál max sebességüket véve alapul, de az ember úgyis megtanul többé-kevésbé érzésből lőni. számolgatni a célkereszten esetleg a távoli lövéseknél érdemes, amikor az ember ráér erre, de persze az rng és a szórás úgyis közbeszól majd.
kezdőknek érdemes felrakni a most már a játékba is beépített Aslain célkeresztet például crab, ami átlós vonalakkal is segíti a szögben mozgó haladó hajók célzását. aztán az ember többnyire visszatér a standard célkereszthez (ami egyébként most egész jó, dinamikus, tehát az osztás változik ha zoomolsz)persze nekem is van pech szériám, amikor elküldöm a WG-t
ilyenkor legalábbis a vesztes típussal érdemes jegelni a játékotWoWS: BigaCubensis
-
ddt500hu
veterán
válasz ddt500hu #11100 üzenetére
Ezt meg azért mert itt látszik mekkora különbség van a Murmanks és a Tirpitz között kredithozamban.
Szinte ugyan az a két csata. Két kill, 1 foglalás assist, 70k dmg, győztes csata.A Tirpitz 140 000-el többet hozott.
Eddig a mai nap is egész kellemes bár a DesMoines-es körömet elszúrtam.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
A héten már várható a 0.5.8? Van valami infó?
-
Chris0321
addikt
válasz ricinus13 #11093 üzenetére
Olyan esetben ha a B hajótestet nem használnám sokáig mert miután kifejlesztettem nem kell sok xp a C hajótesthez nem veszem meg a B-t csak a C-t természetesen a kifejlesztésen nem tudok spórolni. Nem sokszor fordul elő de mivel nincs prémiumom ezért ami nem olyan nagyon fontos azon igyekszem spórolni. Mikor néztem a hajó adatait kicsit furcsáltam az alap lőtávot és főleg a fejlesztett lőtávot hozzá képest de gondoltam wg-s logika. Rankedben használtam eddig csak a Fuso-t mert így biztos a max. 6-os Tier s kevesebb hajó is van amik jobban együtt maradnak így ha az ellenfél közelébe kerülök több esélyt látok sebezni. Így per pillanat kicsit jobban zavar a hajó sebessége mint a lőtávolsága így várok még pár csatát míg ki nem fejlesztem a B hajótestet mert eddig csak 3 csatát mentem vele és eldöntöm mennyie játszható így. Sajnos ez nem a wot, itt nem lehet eladni a megvett de már nem használt dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest