-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
válasz Máté94 #10899 üzenetére
Pedig nem alaptalan. 6 csata a napi átlagom ami elég kevés. Végre megvannak a vágyott 10-es hajók és jól állok pár másik vonalon.
Esélye nincs másik játéknak mert kipróbálni sincs időm.
A WOT-ban ugyan ez volt.
Szóval lehet bármilyen jó a war thunder nálam fél éve elkésett.[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
válasz ricinus13 #10898 üzenetére
Nincs elhúzva, mások voltak a prioritások eddig. GF-ra ment eddig a focus, és még talán megy most is, habár a NF-on már a tankok előtt is zajlottak munkák. Egyébként nem szeretem az ilyen alaptalan kijelentéseket. Ezt még te sem tudhatod biztosan; majd idővel magával ragad és inkább csak arra költesz.
WT azért kicsit jobban hajlik a realizmus felé, így talán az egy fokkal nehezebb munka, ilyen rendszereket megalkotni.
-
ricinus13
senior tag
válasz Máté94 #10897 üzenetére
Szerintem nagyon elhúzták és emiatt jóval kevesebb lesz a bevételük mintha előbb adták volna ki. Én pl már egy jó adag pénzt és időt is beleöltem a WoWs-ba, mégegyszer ezt nem hiszem hogy megteszem, tuti kipróbálom majd de ennyire nem fogok belemerülni, nem vagyok idő milliomosn sajnos.
-
Saccco
nagyúr
válasz ledgeri #10891 üzenetére
Hát valamire nagyon készülnek, lehet kivárom, mert még mindig nem regisztráltam ide.
A sima tankos és repülős rész nagyon állat (War Thunder).
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Chabe89
addikt
Semmit nem utálok rankedben jobban a DD-knél. Behúznak egy pontot, befüstölnek és onnan lövöldöznek egész idő alatt, spot meg lófax és első helyen végez. Én megyek CA-val egyszer spotot kapok onnantól fókusz. Hiába kérek füstöt mert már "elnyomta", beleállni meg nem olyan biztonságos, mert random beletorpedóznak és kerülgetheted. Ez az új rendszer úgy el van baxva ahogy azt kell. Aztán a végén még ők nooboznak meg minuszolnak, mert én nem fedezem őket. Hát, hogy a büdös p***ába fedezzem őket mikor nem spotolnak semmit? Esküszöm R10-6-ig értelmesebb emberek játszanak, mint R5-1-ig. Csupa arrogáns magát "pronak" beállító fax.
-
ricinus13
senior tag
Ez az egész ranked egy vicc szerintem, én abba is hagytam 15 után. Egyszerűen nem tudom felfogni hogy 130k+ sebzéssel High Caliberrel Krakennel és Confederatetel hogy a viharba sikerül csillagot veszteni. És ez nem egyszer fordult elő, konkrétan én alig láttam olyat hogy nem DD volt a legjobb a vesztes csapatban. Jól néz ki a jolly roger meg kéne a Flint is de ennyit nekem nem ér meg.
-
ledgeri
nagyúr
Ranked:
Én is látom, hogy ez a játék-mód csak XP szerzésre jó, meg főstat nem rontásra, haladni benne nem lehet...Tegnap egy nürberg bot-ot lőtt egy hastsu, mert az nem ment a CV-t támogatni akinek írtam 5 percel előtte, hogy figyeljen egy területre mert arról DD fog jönni, de ő nem tette... Szép kép volt 3-4 percen keresztül...
Tegnap 9/****-gal kezdtem úgy, hogy ha ma estig nem érem el a 8-at nem lesz meg az 1, az biztos, 10-20 meccs után 9/°-ga zártam az estét.Persze megint megvolt az, hogy egy CV-vel együtt jól mozogva nyertünk, majd kövi meccsen ugyanaz a CV páros volt, de cserélve, vesztettünk, majd ugyanaz megint, de persze megint az ellennél volt a jó CV, és megint vesztettünk... és ez nem az első eset... szerintem amint kijön a warthunder a hajós játékával, akkor szia WG...
Mindezt mondom úgy, hogy 6x%-os winrattel, 114 meccsből meglett a második évad rank1 tier 7-es hajóval amikor t8 volt a max tier... csak rontják "javítás" alatt...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ricinus13
senior tag
válasz Chris0321 #10888 üzenetére
Using bots, clickers, macros, keyboard and mouse recorders, or any other similar methods to accumulate credits and experience without the participation or with passive participation of the player within the battle. (Excessive and repetitive passive play)
Azt nem tudom hogy meddgi de ez nekem véglegesnek tűnik.7 nap[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Chabe89 #10886 üzenetére
Eddig én is az Aslaint használtam főleg azért mert alig volt vele probléma és a különböző modok is működtek együtt. Nekem is gond volt a cv-nél a nézettel de mivel szinte csak a felülnézetet használtam egyáltalán nem zavart.
ricinus13: Miért kapott ban-t és meddig?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz olivera88 #10882 üzenetére
Myogival én is mentem már olyat, néha tud állat lenni De azért, hálisten, túl vagyok rajta. El is adtam a pics@ba, most építgetem Kongo-t.
Még stock, de remélem ez már nem lesz Matolcsi-szindrómás.Chabe89
Sebzés számláló, specko ikonok (ez gondolom Neked nem) meg AP sárga HE kék, és ennyi. A többi marhaság.[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
Soha a büdös életbe többet fel nem rakom ezt a fostalicska aslain-t az biztos.
CV-vel beragadok taktikai nézetbe, széthullanak az ikonok, ha vannak egyáltalán, olyan modokat rak fel amit ki sem választok... Legfrissebb verzió teszem hozzá. Inkább felrakom manuálisan ami nekem kell, mert ez egy hulladék lett. -
félisten
válasz FoxiestFox #10878 üzenetére
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #10878 üzenetére
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz stefanitsr #10874 üzenetére
? Jobb kép nincs róla?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
-
Chris0321
addikt
-
törölt tag
válasz ooooobi #10861 üzenetére
akkor egy euro, ha csak egy napot veszel. 30 napra leosztva, még egy százas sincs forintban, szal nem ér annyit az egész, hogy idegeskedj rajta.
ledgeri
Hagyd a francba, csak felb....d magad, feleslegesen.más:
Vettem egy Kawachi-t, gondoltam kipróbálom a BB hajókat. De valahogy a célzást nem érzem, mintha máshogyan kellene célra tartani, vagy máshová, mint CA esetén.
Általában, rendre elé pottyannak a lövedékek, ha az célkereszt vízszintes tengelyének az alját, a hajó vízvonal síkjához igazítom.
Mi a gond?[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz ooooobi #10861 üzenetére
Ok, csak akkor felmerül: Meddig engedjem el őket, ha újból megtörténik, és pl nem kapok meg egy hajót, vagy valami? Nem kéne legyen határ, hanem tények elfogadása és beismerés: hibáztak.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
félisten
-
törölt tag
Ha Nagy-Britannia, reggelre kilép, az EU-ból, akkor el kell hagyni az EU szervert is, ha onnan játszom?
-
ledgeri
nagyúr
Na izomból zárták a ticketemet úgy, hogy megnyitni sem tudom újra: elküldtem nekik 11 pt-sm, nyerős, replayt, hogy hátha felfogják a játékosnevekből, meg a verziószámból, hogy hibáztak, csatoltam az NA, RU, ASIA szeró híreit, miszerint járna a + nap, (az eu-é eltűnt) http://worldofwarships.com/en/news/common/057-public-test/
Errefel most azzal zárták, hogy nem volt 3, csak 2 díj összesen, és hogy azt megkaptam...
-
Chabe89
addikt
-
Chabe89
addikt
Kamikaze R-es tapasztalataimon felbuzdulva újra elkezdtem a japó DD ágat. Láttam már pár igazán agyhalott csapatot, de amit itt leművelt az ellenség, azon én is csak pislogtam.
-
Chabe89
addikt
válasz ricinus13 #10850 üzenetére
Minden hajó szar, ha a kapitány szar. Mint írtam elég egy hiba és máris fókuszban vagy vele. Sajnos sokan ezért ülnek vele 25-26 km-re mindentől, kint a pálya szélén. A másik véglet meg az, hogy túl közel mész és az se jó, ugyanis az ágyúk borzasztó lassan forognak. Se nem brawler, se nem sniper. Tolatni meg egyenesen öngyilkosság vele.
ddt500hu: Na igen. Mikor már 2-3 helyen égek akkor szoktam oltani, az égés jelentős részét amúgy is vissza tudja javítani. Még így is jóval többet tud visszajavítani, mint a több BB, pedig már nerfelték is. Régebben brutális javítási képessége volt.
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Hát azért akárhogy is nézzük a Yamatonak 80 000 a szerverátlaga míg a Montananak csak 69 000. Azért ez óriási különbség két tier 10-es csatahajó között.
Én a tüzet már el sem oltom rajta csak ha nagyon muszáj.
A páncélja szemből troll, oldalról azért annyira nem. Az ágyúja viszont brutális. Több Iowa-t dupla citadellázzam szemből kb 20-30 fokos szögből úgy, hogy orrba lőttem 5-6km-ről.
Szerintem nincs egyáltalán túlmisztifikálva. A csatahajók között a Yamato a legerősebb. Az, hogy mindenki azt lövi más kérdés. Ja és állandóan tolató faszfejek vannak vele.
De jöhet itt bárki NC-vel vagy akár Iowaval. Esélyük nincsen 1v1-be. -
ricinus13
senior tag
válasz Chabe89 #10847 üzenetére
+1 én Ibukival mindig őket fókuszálom. Kapnak 2 tüzet azt mindig eloltják, aztán RNG-től függően még 2-3-4-et és innentől kezdve már nem annyira virgoncok. Szerintem a Yamatonak nagyobb a füstje mint a lángja, főleg azért mert mindenki rá van izgulva hogy hű meg ha és a sok béna is beleül mert ugye csak idő kell hozzá skill nem, esetleg pénz hogy meglegyen. Persze nem tagadom egy jól vezetett Yamato meg tud nyerni egy egyész meccset egy csapatnak de mostanában elég sok béna játékost látni benne.
-
félisten
-
stefanitsr
senior tag
válasz Chabe89 #10847 üzenetére
Az előbbi csata úgy kezdődött, hogy valamelyik srác a csapatomból beírta: Gyújtsátok a Yamato-t mert AP-val pattogni fog.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #10844 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy nem elpusztíthatatlan a Yamato sem. Tüzet nagyon nem szereti és elég egyszer rosszul pozicionálni magad, hogy kapjad a fókuszt. Akkor pedig már foroghatsz akár merre azzal a dömperrel. Sokszor azon kapom magam, hogy a BB-k is HE-val lőnek.
-
stefanitsr
senior tag
Jön lefele a 0.5.7.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
félisten
-
BogyóBP
addikt
válasz FoxiestFox #10834 üzenetére
Hát én kurvára szétlőttem mint a szart North Carolinával. A Yamato mindig elsőként vérzik el ha találkozok vele.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
ledgeri
nagyúr
válasz ledgeri #10840 üzenetére
Na eredmény: Azért nem csináltam meg a küldit amiért járt a prémium nap, mert nem lett hozzáadva az accountomhoz az érte, utólag járó bónusz.
-
ledgeri
nagyúr
Picit átmegyek abban a tickedben "intelli-rage"-be, hátha...
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #10838 üzenetére
Alapból is, ha ötször írok 5 különböző emberke válaszol,amíg nem írok egy olyat, hogy valaki tényleg felkarol... De ez most olyan, hogy nem tudom bizonyítani, hogy meglett a 10 nyertes csata, mert a szerver leállt, és talán az adatokat is törölték... és mivel a főszeró supportja nem lát bele a PT-statjaiba (alapból) így egy fokkal nehezebb, és kb 10 oda-vissza üzenetezés kellene, agyilag sötétekkel.... elgondolkodom, hogy megéri-e.
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
Hát a support már megint bebizonyította, hogy semmi haszna... nem akarják megadni a public-tesztért járó egyik prémium napomat.
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz Chabe89 #10818 üzenetére
Azért nem egyszer megesik az, ugyanazzal a hajóval, ugyanúgy játszva egyszer 10-20 gyújtás, salvonként 1-3 tűz, másik nap meg semmi, vagy 1-2 max..
-
stefanitsr
senior tag
válasz mcwolf79 #10828 üzenetére
No igen, ez az amiért sem a wot sem a wows nem teljesen "ingyenes" (Egy masszívan nyereséges üzleti modell van alattuk). Ahogy fejlődsz egyre jobban azt fogod érezni hogy kell a prém account meg pár prém hajó (tank), és egy idő után lesz valamelyik.
-
mcwolf79
veterán
válasz Máté94 #10826 üzenetére
Ez rendben van, de a jutalmazási rendszer úgy xar ahogy van T-8-tól felfelé.
Alap fiókkal prémtank nélkül fenntarthatatlan a T9-T10.
Persze ha alacsony tierben futsz 10-15 jó kört, utána mehetsz 1-2 kört nagy tier-ben. Ez szerinted rendben van? Végigszenvedi az ember a low tier konzervdobozokat, van 1-2 jobb/használhatóbb tier, utána meg úgy megugrik a javítási költség, hogy nem lehet finanszírozni.
Tulképp engem nem érint (még) ,mert van még prémfiókom, de ez így sztem akkor sem oké.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
mcwolf79
veterán
válasz Chabe89 #10820 üzenetére
Ez Wows vagy WoT is?
Mert ott is elég gáz, hogy prémfiók nélkül T9-T10-ben csak über körökkel lehet keresni T10-ben jobbára deficites a kör, ha meg az ember ellövöldöz néhány gold-ot, akkor nem ritka a 40-50k-s mínusz.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Chabe89
addikt
Egyenlőre csak az orosz szerverre vonatkozik, de hátha ide is elér egyszer:
"JamesWhite also said in a radio programme on Wargaming FM that they will increase the reduction on repair costs until the end of July on the Russian cluster. Tier 7-9 ships repair costs will be reduced by 25% and for tier 10 ships, it will be 40%. They are doing this so that even players with standard accounts can play at those tiers and earn some credits even if they aren't the most skilled players.
So far, the experiment (reduced repair costs) has been positive and they saw a 11-12% increase in players playing at high tier. All in all, the experiment was successful and that is why they are expanding it to other tiers and increasing the reduction." -
stefanitsr
senior tag
válasz mcwolf79 #10811 üzenetére
Szerintem abszolút nem rossz hajó, de ahogy fent a kartács is mondta nagyon kell vele tudni, mikor, mit és hogy, mert a hibákat a nagy és nem túl páncélozott citadella miatt gyorsan megbosszulja.
-
Chabe89
addikt
válasz bal8080 #10816 üzenetére
Minden hajónak más a gyújtási esélye, de ezt még zászlókkal, kapitány skillekkel is lehet javítani. Persze van olyan is amivel csökkenteni lehet az esélyét és az égés idejét.
Hát, ha az AP ennyire nem adja neked akkor két dolog lehetséges:
1. Rossz helyre lősz.
2. RNGesus azt üzeni, bekaphatod.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
bal8080
csendes tag
válasz FoxiestFox #10813 üzenetére
Sziasztok!
Csak nekem tűnik úgy mintha jobban gyulladnának a hajók?
Ellenben az AP nem nagyon adja.
Volt egy köröm Fuso-val 30 AP találatra adott 35k dmg-t.Üdv.
bal8080 -
sith7
félisten
válasz mcwolf79 #10811 üzenetére
Nem ratyi, wows.hu - n láttam több képet is, ahol 4-5-600k kredites csatákat mentek vele, csak több skill kell hozzá, mint mondjuk egy Tirpitz - hez, és az egész egy nagy citadella ... elég egy apró figyelmetlenség, és ott a baj ... én ha Atago - t látok mindig próbálok rálőni, és általában be is adja a sebzést rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
bandiras2
senior tag
torpedokuldetest csinaltam VOLNA, de egy agyirokkant sampsonnak az a zseniális ötlete támadt, hogy betoltes utan az összes torpját kilövi az ellenség irányában. Mind a 4,5 km hatótávval. persze ez a hatótáv pont elég volt hogy seggbelőjön. szerencsére vesztettünk. angolul nem értett, valszeg német. ha valakit erdekel a neve, ha hazaertem, bepostolom, asszem megvan printscreenben.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #10806 üzenetére
És mit zavar ez? Vagy ha zavar tartsd meg magadnak nem kíváncsi rá a kutya se.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #10806 üzenetére
Ha megvette had vigye!! Biztos jobban hoz majd neki mint a Tirpitz.
-
félisten
-
olivera88
veterán
A holnapi szülinapom alkalmából megajándékoztam megajándékoztam magam Atagoval
Egész jól lehet vele farmolni, tegnap a 111 k DMG s körre és 3 killre fizetett 465 ezret.
Mai utsó csatám vele. Szarrá égettem egy szerencsétlen Nagatot.[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #10803 üzenetére
Ja, hát értelemszerűen mikor győztünk, nem csináltam szart se.
-
félisten
-
Chabe89
addikt
Ezt megint a semmiből húztuk vissza.
Elvittem a Montana-t is egy körre ,vagyis 3-ra mire sikerült leszorzózni. Ez talán az első értékelhető köröm vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gondolkodjunk? Ryzen 5 2600x Érdekel OEM Hibátlan CPU INGYÉ FOX
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Gondolkodjunk? Ryzen 9 5950x Érdekel OEM Hibátlan CPU INGYÉ FOX
- PRÉMIUM AM4 alaplap! ASRock X570 Taichi Dobozos INGYÉ FOX
- Nintendo 3DS XL +8GB memória kártya + 6db játékkal Mario is! tokkal, töltővel, újszerű állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest