-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefanitsr
senior tag
Tegnap már láttam egy "tirpitz op, wg should nerf it" feliratot, pedig úgy esek kelek vele, hogy azt nehéz alulmúlni. A IX-es japi BB olyan közel jött, hogy nem tudtam már mit csinálni, kilőttem a törpedókat.
[ Szerkesztve ]
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
Máté94
addikt
-
olivera88
veterán
Másnak is ilyen lassan töltődik a publictest? A netem felét épp hogy csak kihasználja.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #9669 üzenetére
Egyenlőre a szárazföldi, meg a légi játék prémium fizetőeszköze nem egyenlő a viziével, így megeshet...
(#9679) Chabe89 Számít a prémium fiók, ezt írják a 3. hét híre alatt, vagy nem... mert ezt is...
(#9689) dying_star Csak annyit fűzok hozzá, hogy most a 0.5.5.1 fut. A 0.5.5.2 még le tudja játszani a replay, 90%, de a 0.5.6 már 10%... a változások miatt. Így a halmozódó fájlokat lehet törölni!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
olivera88
veterán
Hát ez hatalmas volt. Szerencsétlen Izumo, megúszta az ellenséges Fubuki torpedójait, helyette kapott egy csomó friendly torpot az Udaloinktól.
Én meg pont beszoptam, rohadt Fubuki, telibebaszott 9 torpedóval. Nem igazán szokás pedig hight tierben átjárkálni itt DD vel, low tierben szerettek itt bohóckodni leginkább.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
redzsi
senior tag
És ugyanez pepitában
Első vesztes csata volt majdnem a legjobb meccs ma (tartalmasabb volt mint amit mutat az összegzés):
Vereség ide vagy oda, keveslem az xp-t, meg a kreditet is T6-tal, egy T8-as csatában... Igaz csak 35.000dmg okoztam, 2 kill alacsony hp-s hajó volt, de mentem mint a disznó: volt közelharc romboló ellen, megkergettem egy Nagatot, kis foglalás, Amagi perzselés miegymás.
A végén 855-970-nél a Mahannal egymást lőttük ki így pontokkal vesztettünk.
Be kellene álltanom a replayt már...Vereségsorozat prémiummal, győzelemhenger anélkül. Ennyit a pay to win teóriáról.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Chabe89 #9684 üzenetére
Dettó... minden alkalommal, annyira megfogta a lényegét.
Tényleg fun és engaging volt bukni a kört miatta.
Komolyan ha lehetne csak ezt az egy zászlót venni valami nem túl vészes összegért, venném... vagy akár kreditért... 100 db detonation-mentesítő ha 1misi kredit lenne, akkor is megvenném..[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #9683 üzenetére
Nem tudom, hogy ha az accot linkelem úgy látnád-e így inkább berakom egyesével.
Kirov (Nem nagy szám csak a contest miatt töltöttem fel akkoriban)
Meg a mostani Budy és ennyi van egyenlőre. Majd ha olyan lesz biztos töltök még fel, de minden szir-szart nem akarok felrakni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz FoxiestFox #9682 üzenetére
Kár volt beírnom ezt a hsz-t.. tavaszi tanúsíthatja...
-
félisten
-
forras2
őstag
Létezik a WoWs-ben olyan, hogy ammorack? Mármint, hogy az durranik, és akkor süllyed a hajó?
Shchors-tól kaptam 1 sorozatot nürnberggel, és attól az 1 sorozattól elsüllyedtem. Még nem is láttam ilyet... -
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #9677 üzenetére
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #9675 üzenetére
Hihető! Egyébként tud mindent. Mindjárt 60-70k lesz az átlagsebzése az Iowa-val.
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #9673 üzenetére
Az má' megvan amiatt nem kell remegni
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #9671 üzenetére
Te monda de én azt nem ma hiszek el.
-
félisten
-
Chabe89
addikt
-
félisten
-
félisten
Elég furcsán működik nálam a WG oldal, egyszer prémnek írja a profilom, egyszer nem, egyszer azt jelzi, van goldom Tanksban (sosem játszottam, nem is fogom), egyszer azt, van goldom Airplanesben (dettó).
-
félisten
11 győzelem, 5 vereség, eddig egész jó.
-
smisa
őstag
Az előző Boot Camp végén kaptam 25k xp-t, azt ki kapta a kapitány akivel az utolsó meccsen mentem vagy kiosztható mert nem találom?
-
félisten
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Tegnapi napom után nem merek belépni a játékba. 8 csata 6 win, de nem volt összesen 150k sebzésem
így inkább videóznék. Ismertek esetleg értelmes magyar videóst, aki a warshippel foglalkozik?
Valami olyan félét keresek, aki nem csak mutogatja a csatáit epénisz növelés céljából, hanem lehet tőle esetleg tanulni, 1-2 trükköt ellesni. -
félisten
-
ooooobi
senior tag
Ha valaki csak most akar besállni, mit ajánlotok kezdésnek. Hajó, játékstílus ilyesmi. Vagy van esetleg valami jó kis leírás?
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #9655 üzenetére
Mennyire base ez az xp amúgy? Full base kell, vagy a prémiumos is jó? Mert a WG oldalán a prémiumost írja ki top XP-nek. Most a Tirpitzel 3192 volt az alap XP-m, a prémiumos meg 4788, és a wg oldalán is a 4788-at mutatja.
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #9649 üzenetére
Hát felháborító!
Nekem mára elég is volt. 7 csata, 5 win. 85k átlagsebzés. Ja Essex-el 5 csatából 119k az átlagsebzésem. A legrosszabb csatám volt 90k. Csak végig kell élni a csatát és küldeni a gépeket.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Na, a jó játék (majdnem minden csata win eddig) ismét addig tartott, míg el nem vittem a Montit. Mindennapos rutin.
-
ledgeri
nagyúr
+ kaptam gifelnevezésre + 100-at,
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz ddt500hu #9646 üzenetére
Bocs fórum megszállásáért. Ez csak azért, hogy látszódjon mennyi különbség van a győzelem meg a vereség között. Gyakorlatilag ugyan az a két csata még is csak 400-at fizetett a vesztes. Ahogy nézem 50%-al többet fizetett volna ha győzünk.
Viszont ha így haladok nem kell 30-40 csata a 80k átlagdmg-hez. Elég lesz még 6-7. A Tirpitzel persze.
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #9639 üzenetére
Még 100k XP, kb. 2 hét ha így haladok és nem tolok bele free-t. Nem áll szándékomban mert az Iowaval szeretek menni bár nem megy vele a játék.
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #9638 üzenetére
Des Moinesben átlag duplát lövök, Tirpitzel meg Nc vel is lőttem már duplát neki, és nem is közelről. Iowavval még semmilyent se lőttem azt hiszem, mert nem is nagyon találkoztam vele.
ddt500hu Hogy kaptál ennyi kreditet 89 ezer DMG vel?Bázisfoglalás biztos. Én tegnap 43x találattal és 60 pár k DMG vel + bázisfoglalással kaptam 300 valamennyit.[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz stefanitsr #9640 üzenetére
Semmi extra:
- Main battery mod. 1
- Gun fire control system mod. 1
- Damage con. sys. mod. 1
- Dam. con. sys. mod. 2
- Target acq. sys. mod. 1Kapitány:
- Basics ship surv.
- Last stand
- Superintendent
- Advanced firing trainingui. Az utolsó Iowa csatám pont megjelent a statban. Ez a csata már super uncumnak minősül. 2855 personal rating, és a 89 000dmg is lila szerintük.
[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
válasz ddt500hu #9558 üzenetére
Sziasztok,
ddt500hu: Megkérdezhetem hogy van felszerelve a Tirpitzed ? Az enyém ugyanis meglepően gyakran produkál közelre is olyan szórást, hogy a salvo kétharmada az oldalát mutató hajó "alá" megy, a többi meg "fölé".
Köszönöm.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
félisten
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz ledgeri #9633 üzenetére
Jó szórakozást hozzá. Nolife Trigger_Happy_Dad meg minden hajóval ilyet megy.
-
ledgeri
nagyúr
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #9626 üzenetére
Núbiai ez jó!
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #9626 üzenetére
Mint te
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz Chabe89 #9612 üzenetére
Tudom. De nekem akkor se tetszik. Nekem rendes torpedok kellenek nem olyan mint Khaban, és ne spotoljonak fel az isten háta mögül is. Na majd publictesten kipróbáljuk azt a híres Khabat.
Forras2 Ne viccelj már h egy Königs kifog rajtad Kirovnak devastating striket adtam 4 cittel Jó kis hajó a Cleve, imádom
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
forras2
őstag
válasz FoxiestFox #9622 üzenetére
Nahm, akkor rászokok a streamekre!
Omahát imádtam, az egy álom hajó! Tény, nem a legpontosabb volt, de azzal AP-val is úgy lehetett operálni, szórta szinte mindenre a citadellákat!
Mondjuk most per pillanat, az összes amcsi cucc kiakaszt! Nem tudok játszani az amcsikkal... Sem a Cleve-vel, sem a new mexikóval, sem a nicholassal... hova fajul ez a világ -
félisten
válasz forras2 #9621 üzenetére
Hehe.. nézz streameket, hogy lövik meg a nagyok.
Igen, AP-t jellemzően vízvonalon használunk, ha az ellenfél olyan szögben áll hozzánk képest, hogy ne pattogjon le róla.
Ha lepattog, jöhet a HE, a felépítményt gyújtogatni.
Szórja? Közelre a Cleve sniper pontosságú kb... sokan utálják, mert a lövedékek messzire egy élet, míg leesnek, de én szeretem.. (régebben amúgy még jobb volt) 12 AP lövedék egy Königs vízvonalán az általában tűzijáték 1-3 salvo alatt.
Mondjuk az USA cirkálók szerintem Cleve-től felfelé elég pontosak... Omaha még lőtt mindenfelé...[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
válasz FoxiestFox #9620 üzenetére
Szóval akkor én vagyok a béna. Ez esetben adok neki még 1 esélyt, még nem adom el
Mi az a vízvonal? A hajótest, ahol érintkezik a vízzel?
Amúgy érzésem szerint mindegy, hogy hova célzok, szanaszét szórja a lövedékeket mindig... -
félisten
válasz forras2 #9619 üzenetére
Szitává lövöm vele a Königsberget 1v1-ben, csak óvatosan, mert neki vannak torpedói.
Ha az orrát mutatja, ne AP-t használj... vagy ha igen, arra az egy darab ágyújára lőj, ami az orrán van.. ha azt kilövöd, mutogatni fogja az oldalát, mert a többi ágyúja hátul van.. vízvonalon citadellázni még rombolókkal is gyerekjáték a Königst... volt, hogy 3-6 cit / salvot toltam bele Cleve-vel, ha volt olyan hülye, hogy megmutassa magát... -
forras2
őstag
Srácok! 1 kérdés!
Most én vagyok a béna, vagy a Cleveland tényleg egy szar hajó?
1 königsberg-et nem tudok vele 1v1-ben legyőzni... AP-val szinte semmit nem sebez, citadell sebzés teljességgel kizárva, HE is max 2-3 ezreket sebez... -
félisten
-
ledgeri
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Azt hiszem a csata utáni főképen a sebzést megjelenítő (ha nem az lenne, akkor is ajánlatos a kipipáltak alatt megnézni a leírást, vert van ami összeakad mással)
(#9606) Chabe89 Alapból sem volt unlimited
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #9568 üzenetére
Mit akarsz avval szerencsétlen hajóval. Nem is létezett ráadásul ha jól tudom. Nekem Shimara fáj fogam legjobban és Fletcherre meg Gearingre.
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #9608 üzenetére
Utána meg az lenne a baj, hogy szarul fut a laposon.
-
félisten
Ez de állat. Ezek szerint lehet hajós játékot csinálni legénységgel.. remélem, WG is megtanulja egyszer.
-
félisten
-
sith7
félisten
A 7 nap prémiumot miért nem lehet megvenni gyémántért ?
-
félisten
-
Máté94
addikt
válasz FoxiestFox #9602 üzenetére
Szerintem az utolsó csatád értékelését mutatja.
-
félisten
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M3 MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 M3 8CPU/10GPU 8GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar billentyűzet Deák
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest