Hirdetés
-
GAMEPOD
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalllerrr
tag
válasz
bandiras2 #18219 üzenetére
Mondjuk azért azon elgondolkozhatnál, hogy ha mondjuk egy másik AS CV-vel állsz szemben és ügyesen lelövitek egymás gépeit, akkor onnantól mi hatásod van a játékmenetre... SEMMI!
Az megint más tészta, hogy egy jó 2-2-2 Hiryu simán meg fogja addig a két szénné pimpelt vadászrajodat, míg ő a 4 támadó rajával odacsap.
De gondolom te is tudod, hogy nem fenékig tejfel a CV-k élete.
Ha kötelékben maradnak a hajók, nem kószálnak el, nem olyan könnyű odacsapni.
De ez csak az én véleményem, bár jól látható, hogy most az AS-t favorizálja a játék. -
ledgeri
nagyúr
válasz
bandiras2 #18219 üzenetére
Egy strike lexis válasza: Mert töbel személy szerint nem bírok. Most mentem megint egy picit a fighterekkel, és nem ment, 2 féle fajta célpontra kell figyelnem, a shikaku-personal-mind-fuck-ot nem is próbáltam.
De mikor egy shokaku megdicsér, hogy mindig mást támadtam, mint akire gondolt, az jól esik...
(#18223) octopus666 ha lenne is az ellennél te szt nem látod, csak a sajátot...
(#18227) Chabe89 Én is hasonlóképp, de majd ha meglesz a sárkányos... (mentem pár kört az ügy érdekében
(kb így néztem ki a végére
0.6.1 Equipment changes Aham, akkor ennek ismerete nélkül kéne skillezni... értem...
-
-
-
válasz
bandiras2 #16179 üzenetére
Grafikád is masterhero, a túláradón fröcsögő stílus mellé, üt
de legalább valaki játszik nálam is trébb gépen.
Más.. ma 33% wr... átlag alatti PR BB-vel, is, cirkával is... átlag feletti sebzéssel, mert ugye
Ilyen csapatok egész este:
Pont mikor lassan elérném az összesített great wr-t.
FDG-s átlagsebzésem sikerült Montanás mélységekbe hitványítanom ma alig pár csatából. -
bandiras2
senior tag
válasz
bandiras2 #16162 üzenetére
#ledgeri
Nem a szakaszra, hanem a MASTERHERO IJN hordozókra. Mert olyan SKILLED, hogy csak messziről megy neki. Annyira félti a fos pixelhalmazát, hogy elő se meri tolni, az meg hogy repülőtér helyett hajóba üljön, derogál a kis lelkének, így marad a BRAVE MODE ON, és bátran megmutatja anyucinak, hogy milyen ügyes.Délelőtti menet:
És az esti menet:
Érdemes megfigyelni, ahogy az "RNG" kikényszeríti a 25% alatti win ratiot.2x is előfordult hogy a nyert helyzet "varázslatosan" megfordult, és vesztettünk, pl mint mikor a rombolómról lejött a füst, és 0.000001 sec-nél eltalált a secondarije, elvette a 99.9999% CAP-ot, aztán emberelőnyből vesztettünk. Mert azért kinyírtam a BB-t utána. De ez sem volt elég.
Vagy amikor 2 teljes percen keresztül spottoltam az utolsó túlélő CV-t, 3 hajó lőtte, én hordtam rá a bombát, de valahogy nem sikerült elégszer eltalálni hogy megdögöljön mielőtt lejárt az idő, és pontokkal nyertek...Én alig gyújtok, de ha igen, akkor 2x 5 sec alatt, utána a köv 5 percben nem. Legalábbis ugyanarra a hajóra. 9 gyújtás, 1200 fire dmg. De ha engem gyújtanak!!! égek, oltom. Lejár, rögtön utána 2x tűz, + motor. Bekuz rízönsz.
Nem fura?Cserébe hozzámb@sott egy superkoonténert festéssel:
Kenjem magamra...
Superkonténernek eddig egynek volt értelme 50 dragon flaggel. Na az ér is valamit. -
-
bandiras2
senior tag
válasz
bandiras2 #16159 üzenetére
Megint kezdődik...
Inkább ennyiben hagyom mára...
[http://wows-numbers.com/player/501319476,bandiras2/]
Még érdekesebb lenne ha láthatnánk csak az utóbbi 3 nap adatait... Kedd-péntek erősen felhúzza az utolsó 7 napot Szo-hétfő höz képest.
Aham, miztos nincs semmi mókolás az MM-mel. -
-
redzsi
senior tag
válasz
bandiras2 #15918 üzenetére
Valóban nem nagy a lőtávja, de pl az Aobának még kisebb. Clevelanddel ha van rá mód sziget mögött bujkálva szépen lehet gyújtogatni az ellen bb-ket a magas ívben repülő lövedékeivel. Lehet nincs torpja, de emlékeim szerint meglepően sokat bír a páncélja szemből, mindenképpen többet mint a konkurencia.
Másik dolog, ha pl. egy Amagi, North Carolina, vagy Bismarck engedi hogy kitorpedózd egy Nürnberggel akkor az vagy nagyon elfoglalt és másfelé néznek a lövegei, vagy rohadt nagy a túlerő és minden mindegy, vagy szimplán csak hülye.jól van megint sikerült időben reagálnom...
-
válasz
bandiras2 #15918 üzenetére
Akkor kell lőni, amikor van supportod. Oszt kb ennyi. Addig nem kell felspotolva se lenni. Követheted pl az US DD-ket, használhatod a füstjüket, a szigeteket is. Ha semmi fedezék, akkor marad a wasdolás, de ezt ugyanúgy muszáj némettel is.
BB-ként én nem tartok a német cirkáktól, torpok ide vagy oda... ha látom, hogy jön yolo torpozni, megvárom, míg közel kerül, és kifordul, hogy elengedje, akkor megy neki a dev strike, ha már ilyen hülye volt. -
-
Chris0321
veterán
válasz
bandiras2 #13449 üzenetére
Nekem az Independence van meg és a Hosho. Az amcsiban az nem tetszik, hogy választanom kell, hogy vagy van vadászom de nincs torpedóvetőm vagy van torpedóvetőm de nincs vadászom. Mostanában nem nagyon használom őket, más ág a fontos de a vegyes felállást jobban szeretem.
-
-
-
-
-
-
bandiras2
senior tag
válasz
bandiras2 #10674 üzenetére
Visszautalva korábbi hozzászólásomra, ismét találkoztam a superhuman pilóták jelenségével, de ezúttal nekem dobta be.
Langley Vs Langley.
A vadászszázadom veszteség nélkül gyűrte le a vadászait 2x, majd a teljes torpedó és bomber századát is, + catapult fighter, és mindezt olyan gyorsan, hogy alig fogyott el a fele muníció se. A meccs hátralevő részét a vadászok scoutolással töltötték, folyamatos légvédelmi tűzben. 2-2 torp ill divebombert vesztettem összesen.
ÉN NEM AKAROK ÍGY NYERN BAZMEG! ÉN AZT AKAROM? HOGY EZ HÜLYESÉG LEGYEN KIGYILKOLVA A JÁTÉKBÓL BAZMEG!!!
Természetesen masszívan nyertünk, az RNG annyira lett finomhangolva, hogy elhúzódott a tömegmészárlás, de így is nyilvánvaló volt hogy ezt előre eldöntötte a WG.Persze az okok gyanúsak. Megvettem a Bogue-t, és még egysz er le akartam duplázni a kapitányt az elit Langley-vel, hogy fejlődjön. Már a WOT-ban is sokan emlegették, hogy mekkora szopás az ahogy egyre közelebb kerülsz az elit tankhoz, és mekkora meccseket lehet menni, mikor utolsó körödet mened. Én is érzékeltem. És itt is megvan. ROHAGGY MEG WG!
-
bandiras2
senior tag
válasz
bandiras2 #10486 üzenetére
Igazolva látom korábbi megállapításomat, hogy komolyan megberhelték az "RNG"-t és az MM-et.
Langley vs langley.
Fullos pimpelt vadászgépek, VS valamilyen vadászok. Mindez baráti cirkáló felett, catapult fighter támogatással.
Mit gondoltok kinek a gépei mentek a víz alá?
Nem csak a langley-vel, egész nap ez van. Tegnap, tegnapelőtt szintén.
Ma:10/8 esetben a csapatomat lemészárolták. enemy általában 3-4, egyszer 6 hajót veszített.
A maradék kettőt csak azért nyertük meg, mert vagy nem jutottam ellenség közelébe és nem csináltam semmit, vagy kicsaptak az elején ammorack.
Nem magyarázza meg nekem senki hogy nem piszkálják az "RNG"-t, mert vérpistikének sikerélményre van szüksége, különben nem pumpolja tovább apuka pénztárcáját. Korábban jókat mentem szakaszban is, most szakaszban is ugyanez van.
- 5 ből 5 salvó úgy esik az oldalát mutató omaha KÖRÉ(fele elé, fele mögé), hogy 1 se találja el, pedig 10% alatt van. Végre eltalálja 1 db gránát, túléli. Nem csak én lőttem. csak tőlem kapott 5 salvót.
- DD belémlő, 1 db gránát talál, kigyújt. oltom. Megint lő, 1 db talál, égek. 1 percre rá detonált a kongo. szart se csináltam, győztünk.
stb stb... -
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
bandiras2 #1701 üzenetére
Nem része, mert életképtelen volt abban a formában...
"Kitakami was a fun concept, a torpedo spamming cruiser that rained death upon enemy BBs. However, in practice she was extremely overteired as a premium and had worse guns then the tier 3 lolbany (also removed due to poor performance). In the end, Kitakami had a worse win rate then the M3 Lee, and was a 50 dollar premium. So, goodbye for now, Kitakami. Her spot will be taken over by the Takao-class cruiser Atago, whom will be one of two IJN premium cruisers."
Ezt egy szuperteszter írta, de akik kipróbálták, azok mind hasonlóan nyilatkoztak.
Pár vélemény:"Few facts: - u get spotted at 11.3km ( with all skills on 100% u get it down to 8.8km), - toprs range is 10km, - speed of torps is good, - ship is total paper." (Beta Tester)
"You may actually deny a part of the map but you can barely get out of there alive unless you've got Godlike dodging skills since everyone will be aiming at you." (Alpha Tester)
Utóbbi megemlíti, hogy a Kitakami-t a japánok ellátták nagy hatótávolságú torpedókkal, amik 20km-ig is elmentek, de persze ez nem került bele a játékba, mert akkor iszonyú OP lenne...
"Absolute crap at the moment."
"In it's current state it's impossible to launch your torpedoes and not get rekt, as you get spotted from the moon."
Satöbbi... Szóval a látszat csal... Nyilván kellemetlen belefutni 20 torpedóba, de tekintettel, hogy a hajó valószínűleg nem éli meg, hogy lásson téged megdögleni, eléggé kamikaze jellegű a cucc...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
bandiras2 #1661 üzenetére
Fórumon, de ebben a videóban szépen összehasonlítja a gyerek a jelenlegi T8 BB-ket a Bismarck-kal és a Tirpitz-cel.
-
Atlantis
veterán
válasz
bandiras2 #1619 üzenetére
Na, ha lesz időm, elolvasom, jó írásnak tűnik. Megmondom az őszintét, engem az orosz hajók nem fognak nagyon érdekelni a játékban, a német és angol vonalat még kivárom, aztán majd kiderül, mi lesz a játék sorsa nálam. Tegnap kivételesen volt kedvem játszani vele és ismét arra a következtetésre jutottam, hogy enyhe alkoholos befolyásoltság kell és akkor nem zavar sem a győzelmi arány, sem pedig a játékosállomány, így sikerült pozitív gondolatokkal kilépnem a végén és valószínűleg ma is játszani fogok....sajnos viszont ma nem lesz időm inni előtte, lévén meló van és a főnök szerintem nem díjazná, ámbár az itteni környezetet is könnyebb lenne elviselni némi jóféle védőitallal.
-
bandiras2
senior tag
válasz
bandiras2 #1480 üzenetére
mar a wot ban se birtam a clicker hero-t, aki a terkep masik vegebol hosiesen klikkel egy bokorbol, es rendkivul hosiesen kiszedi azt a -2 tier tankot aki egyedul tart fel 2-3 nagyon bator +1 2 tier masikat. tudod... feltik a pancelt mikor 3man vannak egy ellen. lattal mar te is ilyet.
ha a clicker retemto hosiesen tomkreteheti az en jatekomat, akkor en is megtehetem vele ugyanezt. a szabalyok megengedik ugye. -
sith7
félisten
-
Cooper911
senior tag
válasz
bandiras2 #670 üzenetére
Ugye a töredezettség mentesités nem maradt ki telepités után?
Egy SSD sokat javitana a helyzeten.
De egyébként ne szenvedj vele, várd meg a nyilt bétát addigra optimalizálni fogják, akkor elvileg jobban fog menni.Jut eszembe, van valami hír, hogy mikor lesz nyilt béta?
A TierV orosz prémium hajóval van valakinek tapasztalata?
-
Atlantis
veterán
válasz
bandiras2 #648 üzenetére
Nálam semmi ilyen nincs, simán fut High beállításon, stabil 58-60FPS. Egyedül az új pályán (az a trópusi rettenet) vannak kisebb röccenések, de azt a pálya hibájának tudom be. Lassú betöltődés az első csatánál előfordul, akkor látom, hogy mások már mocorognak, de utána semmi gond.
Ugyanezen a gépen a WoT rosszabbul fut, NV-driver által optimalizált beállításokkal.
-
Atlantis
veterán
válasz
bandiras2 #631 üzenetére
Jah, így már értem.
Ezek a "lékelt" süllyedések viccesek amúgy, nem egyszer előfordult, hogy már rég elsüllyedtem, repülőim is csak köröznek a hullámsír felett, aztán egyszer csak kapok egy kill-t.
Egyébként, kár, hogy a levegőben lévő repülőket nem lehet a hordozó halála után irányítani (tudom, nincs rádió), vagy mekkora poén lenne, ha egy még életben lévő szövetséges hordozó át tudná venni őket. Még ha le nem is szállna rá az esetleges osztály- vagy nemzetiségi különbség miatt, legalább amíg levegőben van és van lőszer, utasítható lenne.
Más: csatahajóknál a Main Battery II-es(vagy valami hasonló neve van) modulnak mi az értelme? Ha jól láttam, inkább árt, lassabban tölt és céloz az ágyú(asszem 10% mindkettőnél)...ez el van baszarintva vagy csak én nem értem a titkot?
-
Atlantis
veterán
válasz
bandiras2 #628 üzenetére
Én is mindig mozgásban vagyok, bár néha elfeledkezem a hajóról és pont arrafelé megyek nyélgázon, ahol rég vesztésre áll a csapat...
De hogy torpedózod meg a sunnyogó hordozókat, ha nincs torpedóbombázó-századod?
JackFeryll: A kísérő szerintem nem reális, azzal létszámhátrányban lenne a csapatunk az "ütközőzónában", ráadásul nem túl izgalmas feladat egy cirkáló részére, hogy kísérgesse a hordozót. Legalábbis én nem szívesen dekkolnék hátul a hordozóval, azt tuti. Esetleg egy japán csatahajó lehet reális a környéken, amelyik átlövi a fél pályát és hátulról is jobban tud támogatni, mint egy amerikai.
-
Atlantis
veterán
válasz
bandiras2 #623 üzenetére
Kipróbáltam ezt a konfigot én is, 4-ből 2-szer olyan csatát adott, ahol nem volt ellenséges hordozó...az meg ezzel a felállással szívás. A maradék kettőben meg erősebb hordozók voltak, a vadászfölény nem jött ki.
Amúgy is ez a hordozózás tényleg nem rossz, de annyira a csapatra vagy utalva vele, mint talán semmi más hajóval. Hasonlóan, mint a WoT-ban az arty, bár ez azért valamivel izgalmasabb, mert nem kell spot-ra várnod, így egy agyhalott banda esetén is tud tartalmas lenni a csata.
Preda: Ez igen! Elismerésem!
-
Atlantis
veterán
válasz
bandiras2 #579 üzenetére
Szerintem is egész jó csaták szoktak lenni ellenük, bár még tanulom a játékot. Ahogy látom, az MM is jobban képben van botok elleni harcban, nincsenek létszámbeli különbségek a csapatok között és a hajók aránya is jó, cserébe a küldetésekből kimarad az ember.
Még csak pár napja játszok, én mindig HE-vel lövök, AP-t próbáltam, de volt, hogy 2-3 találatból egyetlen sebzés se volt, ezért nem tűnt nyerőnek. Még gondolom alakul WG-nél a balansz, most a gyújtogatás jobban bejön, cserébe Citadel-találat se nagyon van, így kiugróan nagy sebzés is ritka. Apránként leszedni majd a nagyobb hajókat sokáig tartana, gondolom magasabb szinten már AP lesz a nyerő. A torpedózás nekem totál rejtély még, nem is játszom rombolókkal, egyik cirkálómon van, kipróbáltam, de jobb szeretek ágyúzni. A csatahajó-harcban van az én helyem a játékban.
A hordozókat majd kipróbálom, de az gondolom megint káosz lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest