Új hozzászólás Aktív témák

  • bandiras2

    senior tag

    válasz bandiras2 #10674 üzenetére

    Visszautalva korábbi hozzászólásomra, ismét találkoztam a superhuman pilóták jelenségével, de ezúttal nekem dobta be.
    Langley Vs Langley.
    A vadászszázadom veszteség nélkül gyűrte le a vadászait 2x, majd a teljes torpedó és bomber századát is, + catapult fighter, és mindezt olyan gyorsan, hogy alig fogyott el a fele muníció se. A meccs hátralevő részét a vadászok scoutolással töltötték, folyamatos légvédelmi tűzben. 2-2 torp ill divebombert vesztettem összesen.
    ÉN NEM AKAROK ÍGY NYERN BAZMEG! ÉN AZT AKAROM? HOGY EZ HÜLYESÉG LEGYEN KIGYILKOLVA A JÁTÉKBÓL BAZMEG!!!
    Természetesen masszívan nyertünk, az RNG annyira lett finomhangolva, hogy elhúzódott a tömegmészárlás, de így is nyilvánvaló volt hogy ezt előre eldöntötte a WG.

    Persze az okok gyanúsak. Megvettem a Bogue-t, és még egysz er le akartam duplázni a kapitányt az elit Langley-vel, hogy fejlődjön. Már a WOT-ban is sokan emlegették, hogy mekkora szopás az ahogy egyre közelebb kerülsz az elit tankhoz, és mekkora meccseket lehet menni, mikor utolsó körödet mened. Én is érzékeltem. És itt is megvan. ROHAGGY MEG WG!

    A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Új hozzászólás Aktív témák