-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalllerrr
tag
Én nem nagyon szoktam véleményezni, de engedjétek meg, hogy leírjam a véleményem most. Van egy pár év wows mögöttem, úgy gondolom van némi rálátásom. No offense, ne sértődjön meg senki.
Ez a CV rework jelenlegi formájában egy elba**ott katyvasz.
Vegyük sorba:
1. Régen volt egy adag repülőd, ha rosszul csináltad vagy az enemy CV jobb volt, akkor kifogytál a gépekből és úszkálhattál, mint egy szép céltábla. Erre nincs többé strafe, végtelen számú repülő van, az ilyen jellegű skill gap megszűnt a jó és a rossz CV-s között. Vérpistike már nem ül ott repülő nélkül a csata felétől, a "pro" CV-nek meg nincs akkora befolyása a csapattársak védelmében.
2. Hektikus AA. Van, hogy teszi a dolgát, van, hogy csak az effektje szép. Megszűntek a "no fly zone" hajók meg amúgy se fogysz ki a repcsikből, maximum azt a támadás buktad.
3. Két CV egy csatában. Régen is volt, high tierben megszüntették, persze lentebb még így is sok fejfájást okozhatott két jó CV-s. Most szinte konstans spotolva vagy, ha DD-vel mész, 2 CV potyogtatja rád a rakétás szarját, CA-val, BB-vel se bírod sokáig, ha rádszáll mindkét CV. Hiába javítás, ha 20 másodperc múlva kapod a következő adagot.
Összefoglalva: régen volt a jó CV-s, kivágott, ha kiakart és ellehetetlenítette az enemy CV ténykedését, meg volt a rossz CV-s, akinek nem sok beleszólása volt a csata kimenetelébe.
Régi accon megvolt mindkét 10-es, el is boldogultam velük, mondhatjuk, hogy élveztem is velük a játékot. De ott valamit benéztél és hullottak a gépek. Kipróbáltam ezt is, nem érzem túl jónak magam, nem mondom, hogy nem megyek néha egy-két kört, de ez így nem tetszik.
Azért játszanék, hogy hajózzak egy jót, de kezd kihalni a fun factor. Megértés azokat is, akiknek tetszik ez, nem vagyunk egyformák, de nagyon kéne a balansz, hogy aki hajókázni szeretne az is jól érezze magát.
Sorry az ömlengésért, csak ez már egy ideje kikívánkozott.[ Szerkesztve ]
-
Lalllerrr
tag
válasz FoxiestFox #35489 üzenetére
Ja, még megvagyok, csak keveset tolom mostanában. Gyagyi meccsek, skill nem számít, stb.
-
Lalllerrr
tag
válasz FoxiestFox #35466 üzenetére
Made my day
-
Lalllerrr
tag
válasz FoxiestFox #34663 üzenetére
Láttad volna, hogy indult: lemmingtrain, hullottak is, de a Chung mu-val sikerült carryznünk.
-
Lalllerrr
tag
válasz FoxiestFox #30326 üzenetére
Az asszony azt szokta mondani, hogy egy is sok belőlem
Egyébként, amilyen szopó szériában vagyok, kb csak hátráltatnám a csapatot.
-
Lalllerrr
tag
válasz FoxiestFox #28866 üzenetére
Hatalmas szálka a szemedben a Conqi még mindig.
-
Lalllerrr
tag
Egészségetekre!
-
Lalllerrr
tag
DST23EU18FB
Bónusz kód, elvileg egy francia konténert ad.
-
Lalllerrr
tag
válasz frame>24 #27824 üzenetére
Ha több a hp-ja, mint amennyinek lennie kéne, akkor rajta van a perk.
BogyóBP: szerintem ha csak kifejlesztve van az nem elég, kikötőben kell lennie és akkor megkapod a 8-as Clevelandet+ami a helyére kerül T6-ba (asszem a Pensa).
Ha nem jól tudom, akkor majd a többiek kijavítanak.[ Szerkesztve ]
-
Lalllerrr
tag
válasz FoxiestFox #27800 üzenetére
Meg az oli által említetteken felül, az összes núbot a csapatomba.....
-
Lalllerrr
tag
válasz #65675776 #27554 üzenetére
Ez a legmegbocsátóbb 10-es BB jelenleg, de mostmár legalább lehet büntetni.
Engem is idegesített anno, hogy hiába állt full oldalt, nem lehetett egy rendeset belesebezni, cserébe ő meg rommá lőtt.
Ez sem csodaszer, ha olyan a csapat vesztesz vagy kapsz egy rendes fókuszt, akkor meg elhalsz.Oké, hogy AP-val lövöd a felépítményt, de ennél a meccsnél, ha ezt tettem volna, az a Musashi még mindig élne. Így meg belement 7-15k+1-3 tűz per salvo.
Én is “a BB-k AP-t lőjjenek” párti vagyok, de ez ebben erős, hülye lennék nem kihasználni ezt a potenciált.[ Szerkesztve ]
-
Lalllerrr
tag
válasz FoxiestFox #27368 üzenetére
Lehet, hogy full graffal szép, a nálam élhető beállításokkal annyira nem adja.
Cit meg legyen, azzal nem volt bajom sosem, legalább lehet majd büntetni. A hétvégi leárazásban beszerzem a Conqit, legalább tudom, hogy kell vele mostmár szögelni. -
Lalllerrr
tag
válasz FoxiestFox #27339 üzenetére
Ugye-ugye
Kíváncs vagyok, hogy redzsi mit nyilatkozik. -
Lalllerrr
tag
válasz FoxiestFox #27327 üzenetére
Azért azt tedd hozzá, hogy lolpen Musashival voltál, ugyanazt az Izumo-t Lion AP-val én nem tudtam citezni, csak sima pen 15k ment bele.
Redzsi is lőtte, neki volt cit? -
Lalllerrr
tag
Nyertem 10 camo-t...
A Roma meg elment nyaralni.
Valaki nyert még? -
Lalllerrr
tag
válasz FoxiestFox #26769 üzenetére
Gyere napközben és akkor tolhatjuk.
Este csak néha megyek 1-2 kört, akkor felesleges divezni. -
Lalllerrr
tag
W4R5H1P5A8G5R
Új wg feladvány megfejtése, 4 db konténert ad (2 db small santa box+2 db sima)
-
Lalllerrr
tag
válasz FoxiestFox #25888 üzenetére
New Orleanssal citeztem “régi” Amagit messziről, Molotov a Fusot tutira beüti, de Warspitenak is lőttem már vele dupla citet szemből.
[ Szerkesztve ]
-
Lalllerrr
tag
válasz FoxiestFox #25846 üzenetére
Islandcamper confirmed
-
Lalllerrr
tag
válasz FoxiestFox #25843 üzenetére
Elég szép felhozatal azért!
Nekem 5 nagyból és 10 közepesből csak egy Gallant meg egy Okhotnik esett, meg 90 nap prém. Pedig Scharnhorstot akartam. -
Lalllerrr
tag
válasz FoxiestFox #19344 üzenetére
Lehet, hogy ma én szívok helyetted
-
Lalllerrr
tag
Az mi már, hogy Shimával beleveerek egy Bismarckba 8db Type F3-at és az meg továbbhajózik 550 hpval...
-
Lalllerrr
tag
Olyan érzésem van, hogy elkezdődött a hétvége...
-
Lalllerrr
tag
válasz FoxiestFox #18396 üzenetére
Spóroltak a kredittel, hogy összejöjjön a H39 ára.
-
Lalllerrr
tag
válasz FoxiestFox #18391 üzenetére
Biztos pont cooldownban volt a javítójuk és nem tudták elnyomni
-
Lalllerrr
tag
válasz FoxiestFox #18357 üzenetére
Scharni és Blyska dörzsöli a tenyerét
-
Lalllerrr
tag
válasz FoxiestFox #18253 üzenetére
Én a Santa-s cuccban akartam Kutuzovot nyerni, meg egy Nikolait is, de nem jött össze...
Lehet, ha összejön a dubi rankedből, akkor egy Belfastot veszek, de most, hogy van 100 nap prémem, így hanyagolom a költést a játékra. -
Lalllerrr
tag
válasz FoxiestFox #18251 üzenetére
Vegyél inkább Scharnhorstot, az pure fun
-
Lalllerrr
tag
válasz stefanitsr #18248 üzenetére
Saipan - prém hajó, T9-es gépekkel.
Ezt ne vegyük már ide azért...[ Szerkesztve ]
-
Lalllerrr
tag
válasz stefanitsr #18244 üzenetére
Nem mondtam, higy nincs jelentősége, de jelenlegi formájában sz.r.
Vegyünk egy AS Lexi vs strike Lexit csatát, ha az AS lexi nem tud normálisan strafelni, akkor azzal, hogy csak klikkel ráakasztja a 2 fightert mondjuk a TB és egy DB squadra, annak annyi hatása van, hogy a másik 2 DB dob mondjuk egy laza 20k-t meg 2 tüzet, a 2 pánikolt squad meg vagy talál vagy nem, de a szétdobott torpival is lehet simán 2-t betalálni.[ Szerkesztve ]
-
Lalllerrr
tag
válasz #65675776 #18237 üzenetére
Nem felülbírálhatatlanul azt támadják, ha az ellen CV ráklikkel a te vadászodra, akkor a gépeid harcba bocsátkoznak. Lássuk be, hogy nem sok értelme lenne annak, hogy a te vadászaid tovább repülnek, mert te pl a DB rajt akarod támadni. Lelőnék a gépeidet pillanatok alatt.
Még egy gondolat: ha valaki arra adja a fejét, hogy AS-t nyomat, mert az az öröme, akkor tanuljon meg überfaszán strafelni, de az AS állomány 80%-nak fingja sincs róla.
FoxiestFox: El kéne küldeni a felvetésed a WG-nek. Lehetne vmi külön mód ezeknek.[ Szerkesztve ]
-
Lalllerrr
tag
válasz bandiras2 #18219 üzenetére
Mondjuk azért azon elgondolkozhatnál, hogy ha mondjuk egy másik AS CV-vel állsz szemben és ügyesen lelövitek egymás gépeit, akkor onnantól mi hatásod van a játékmenetre... SEMMI!
Az megint más tészta, hogy egy jó 2-2-2 Hiryu simán meg fogja addig a két szénné pimpelt vadászrajodat, míg ő a 4 támadó rajával odacsap.
De gondolom te is tudod, hogy nem fenékig tejfel a CV-k élete.
Ha kötelékben maradnak a hajók, nem kószálnak el, nem olyan könnyű odacsapni.
De ez csak az én véleményem, bár jól látható, hogy most az AS-t favorizálja a játék.[ Szerkesztve ]
-
Lalllerrr
tag
válasz Razermazer #18030 üzenetére
Idővel jönni fog az, nekem se mindig adja
-
Lalllerrr
tag
válasz FoxiestFox #17914 üzenetére
Hogy lehetsz ilyen?
Vele már én is találkoztam amúgy, gyors yolo halált halt, aztán meg szidott mindenkit.
-
Lalllerrr
tag
válasz FoxiestFox #17309 üzenetére
Grat! Szép kör!
Jó hajó az -
Lalllerrr
tag
válasz FoxiestFox #16523 üzenetére
Tolhattunk volna egy gnei-scharn kombót is délután...
-
Lalllerrr
tag
Köszönöm mindenkinek!
Chabe89: szép kör volt! Látszik, hogy milyen jól szerepeltem a másik oldalon.
-
Lalllerrr
tag
Teljesen random ez a játék, egyszer nagyon adja, máskor meg csak szív az ember.
Nekem a mai napon pl. 14 meccsből 13 győzelem, ebből kb. 5 olyan, hogy ledaráltuk az ellent pillanatok alatt, már-már hajszolni kellett a sebzést. Az egyetlen vesztes meccsemen (első meccs a GoKuval), 243k lőttem, de mégis buktunk.
Desmohoz annyit, hogy szerintem jelenleg a "leggyengébb" 10-es cirka. De lehet, hogy csak nekem nem fekszik igazán.
Nálam még mindig nagy király ez a játék, de néha annyira nem megy, mintha elfelejtettem volna játszani és ettől a falra tudnék mászni... -
Lalllerrr
tag
Hát ez meglehetősen szoros volt...
[ Szerkesztve ]
-
Lalllerrr
tag
Tudtommal nem törlik, de csak 20+ csata az adott hajóval után jelensz meg a listában.
-
Lalllerrr
tag
Köszönöm! Azért ez nem mindennapos!
ricinus13: Igazából egyik szerveren sincs nagyobb jelenleg De majd megdöntik.
[ Szerkesztve ]
-
Lalllerrr
tag
válasz ricinus13 #11872 üzenetére
100%-ban osztom a véleményed. Nem bántam meg én sem, hogy megvettem, nekem nagyon adják az orosz cirkák, így nem volt kérdés, hogy lesz-e Molotovom.
Másodvonalas hajó, oda kell figyelni a sebességre, illetve forogni kell vele, mert hamar hal. De piszok jó kis hajó!
Ui: cirkák ellen AP, csatahajók ellen megfontolandó a HE, főleg, ha van DE a kapitányon.
-
Lalllerrr
tag
válasz FoxiestFox #6301 üzenetére
Hali!
Mogamit szigorúan a 155-ös lövegekkel + basic és advanced firing training. Így még gyorsabban lő és 18.1 km a lőtávja.
Ha az upgradeknél megveszed a toronyforgás javítót (ez csökkenti a lövési sebességet ugyan, de a BFT miatt kb az eredetire esik vissza), úgy egész jól forog a tornya. HE spam FTW[ Szerkesztve ]
-
Lalllerrr
tag
válasz capulet75 #5708 üzenetére
Remélem nem baj, hogy belebeszélek, de teljesen egyetértek veled. USA ágon még csak a New Yorknál tartok, ami amúgy nem olyan rossz, de a csigasága az őrületbe kerget. A Kongot eladtam és a Fusot hagytam meg, de ha a New Mex tényleg annyira jó, mint ahogy mondják, akkor a Mex marad, Fuso helyett meg visszaveszem a Kongot.
IJN cirkálók: Myoko-t szerettem, de ment és jött a Mogami, ami szerintem egy isten hajó (szigorúan a 155-ös ágyúkkal), folyamatos HE spam BB-knek, DD-ket is jól lehet vele csipegetni (15 lövedék 10mp-ként). Van egy Ibukim, az sem rossz, de a Zao nagyon várós.Nálam a Königsberg is marad, élvezem vele a játékot, jól hozza a pénzt. Sokan a Nürnbergre esküsznek, azzal az a baj, hogy sűrűn bedobálja nagyobb tierbe és a nagy BB-k megeszik.
-
Lalllerrr
tag
Nálatok is akad egy marha nagyot, mikor Shiftel kiléptek a "távcső" nézetből? 0.5.1 előtt ilyen nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Hálózati / IP kamera
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi haladó szinten
- Éjszakai műszak
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Lenovo 15,6",A4 6210,R3+R5 m330 VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akkumulátor,jó állapot
- GoPro Karma & Hero6 drón
- Acer Travelmate 15,6",core i3 7130(4x2,7Ghz)8-16GB DDR4 RAM,SSD,Jó akku,jó állapot
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+Nvidia videokártya,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- ThinkPad,14,1,"FullHd IPS,8.gen.Core i5(8 3,5Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-32GB RAM,SSD,szép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest