Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timstrike
tag
Köszönöm most már működik,habár megjelenik játék kezdéskor ez:
FATAL ERROR
[error]Expression : it != languagesToken.end()
[error]Function : CStringTable::SetLanguage
[error]File : C:\Users\Paps\Desktop\Advanced-X-Ray\SourcesAXR\xrGameCS\string_table.cpp
[error]Line : 140
[error]Description : Check localization.ltx! Current language:
[error]Arguments : hunFolytatás-ra kattintva elindul és eddig jól működik.
-
Dhampir
félisten
Nálam hibaüzenetekkel, de új játék indítására kattintva működik, azután eltűnik a főmenü és hibaüzenet következik, amiben csak kurzorgombokkal lehet lépkedni, amíg be nem zárul.
Azonban meg kell jegyeznem, hogy az adott hardveren (Dell Vostro 3520 notebook, Intel Core i5-1235U, 16 GB DDR4 RAM, NVME Phison SSD) és Windows 11 Pro operációs rendszeren a GOG-os alapjáték el sem indul, csak a kis téglalap alakú rajzos ablakkal, ahol megáll és az egérkurzor folyamatosan köröz, de semmi sem történik.
Nyilvánvalóan nem játékgép, de ennél régebbi, akár 10 éves hardveren tökéletesen fut a GOG-os Stalker is, ám ezen valamiért nem sikerül futtatni a fenti játékokat.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Köszi, hogy válaszoltál!
A GOG-os alapjátékot most angol nyelven telepítettem, de ugyanaz a probléma.
Ismét megpróbálkozom a moddal.Angol nyelven és alacsonyabb beállításokkal elindult a játék!
Most rápakolom a magyar fordítást is.
Lehet, hogy még megpróbálom letölteni valahonnan a Clear Sky Oblivion Lost verziót is.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Dhampir #7008 üzenetére
A magyar fordítás gamedata mappájának rámásolása a mod gamedata mappájára először három hibaüzenetet eredményezett, de a "Tovább" gombbal be lehetett jutni a játék főmenüjébe. Azonban "Új játék" indítása újabb hibaüzenetet és eddig nem tapasztalt fagyást okozott, és csak a Feladatkezelővel lehetett kilőni a játék főmenüjének megfagyott ablakát.
Kitörölve a megváltozott gamedata mappát és visszatéve a mod eredeti gamedata mappáját, most már ismét simán fut a moddolt játék angol nyelven.
Azonban tény, hogy az adott kis notebook nem való játékra, inkább kísérletképpen próbáltam meg elindítani rajta a Stalkert.
[ Szerkesztve ]
-
Laris2
senior tag
válasz Dhampir #7009 üzenetére
A Stalker Clear Sky tiszta telepítése (Steam, Disc, "A GoG-nak is működnie kell") Indítsa el az eredeti játékot, és zárja be (Steam verzió) Csomagolja ki a modot EMLÉKEZTETŐ: Csak az 1. részt csomagolja ki, a 2. részt automatikusan csomagolja ki (fontos a hibák elkerülése és a WINRAR használata érdekében) Telepítse a modot az eredeti játékra Indítsa el az Indítót "LFOLauncher.exe" Válassza ki a nyelvet (nem szükséges manuálisan hozzáadni a fájlokat, az indító mindent megtesz helyetted) Válassza ki a szükséges opciókat (az indító a megfelelő pozícióban adja hozzá) Enjoi FONTOS NÉMET SZÁMÁRA: Da der launcher schon auf Deutsch gestellt ist wähle erst Englisch und dann zurück auf Deutsch SEHR WICHTIG TIPP Minden fenti lépést megtetted ettől? akkor a játékot steam launcherrel is betöltheted. Információk: Hibakeresési mód: A hibakeresési mód lehetővé teszi a játékban a hibakeresési menü használatát, a játék betöltését, majd a főmenübe való belépést és az F1 billentyűt. Object Prefetch: Ez betölti az objektumokat a játék betöltése előtt, csökkentheti a mikrokéséseket Ui Prefetch: ugyanaz, mint az Object Prefetch, de UI-hoz (lehet, hogy problémákat okozhat)
Ezt a telepítési útmutatót találtam, hozzá.
[link] Stalker Clear sky LFO magyarítás. Ezzel próbáld meg az eredetiben találtam hibát ami okozhatta a gondot. -
Dhampir
félisten
Köszönöm szépen, letöltöm ezt a magyarítást!
Nem tudom, a megvásárolt, de nem az online(?) launcherhez kapcsolódó, hanem a letölthető(?) (úgy rémlik) GOG-os verzió van meg, ami többféle hardveren is elindult, futott.
Lehetőségem szerint nyilván egy alkalmasabb hardveren szeretném majd futtatni ezt a remek játékot, de érdekelt, hogy egyáltalán menne-e.
[ Szerkesztve ]
-
hubai38
aktív tag
Sziasztok Stalker Clear sky LFO mod magyarosítás nem elérhető nem tudom letölteni.
[ Szerkesztve ]
-
Laris2
senior tag
válasz hubai38 #7024 üzenetére
Kipróbáltam. Feltelepítettem a GoG-os verziót. a letöltött modot a Clear sky könyvtárba másoltam, és elindítottam a játékot a LFOLauncherrel itt átállítottam angolra, ellenőriztem működik-e. Ezután rátettem a magyarítást, és simán működik. Más verzióval nem próbáltam. Még annyit, indításkor egyből a beállításokban érdemes lejjebb venni, a hardverzabáló funkciókat.
-
hubai38
aktív tag
angolul működik nincs gond.FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::r_string
[error]File : C:\Users\Paps\Desktop\Advanced-X-Ray\SourcesAXR\xrCore\Xr_ini.cpp
[error]Line : 514
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can't find variable hud_step_sound_vol_k in [hud_sound]stack trace:
-
-
hubai38
aktív tag
elkezdtem ki szűrögetni, conflig mappa,sytem,text mapa eng es a rus mappák nem jók neki lehet hogy nem jól írok valamit de ezek a mappák nélkül indul a játék.
-
Laris2
senior tag
válasz hubai38 #7040 üzenetére
Lehet csak eredeti játékkal megy.
Még egy tipp. Az unpacker könyvtárban indítsd el a 00UNPACK MOD+addons.bat fájlt. Várd meg amíg végez a kicsomagolással, majd indítsd a játékot az LFOLauncherrel. Ekkor a játék iszedi belőle amire szüksége van.
Ha nem megy alapjáték probléma. -
' Tzs ,
senior tag
[STALKER - REBORN]
Azé' itt lenne kérdésem: [borongós] mit kell csinálni itt? Azt se tudom mi az és hol van, többszöri végigfutás után sem... A kordonhoz vezető út vége igazi RÉMÁLOM, írtam már itt? 80 db 4-es erősségű (fullos) Stalker és Zsoldos kellett hogy a 6 db óriás toppantót kinyírjuk! Valszeg arra alapból nem kell menni ugye? Amúgy találtam még le nem fordított részeket, küldjek majd képeket?[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/
-
Laris2
senior tag
válasz ' Tzs , #7043 üzenetére
Ez az Istok lenne? Erre én nem emlékszem, lehet nem is jártam erre. Ez még a játék eleje, vagy hol tartasz. Én a pályák felén nem is jártam, nem is volt küldetés minden pályára.
Persze küldj képeket. A Kordon "borongos" alagúton túl, van egy busz, és egy teherautó. Ugorj fel a teherautóra, és kapsz valami jelet, ha erről van szó. -
' Tzs ,
senior tag
Ez a Reborn haver. Imádom ezt a részt játszom csak hatalmas harcokat csinálok itt. Van egy mentésem -valakitől innen- azt viszem szórakozásból, mert sajnos még van pár krix krax karakteres leírás az autoscanner (jól írom?) jóvoltából. Busz nincs ott, csak egy katonai terepjáró...
Elkezdek akkor képeket gyártani. Meg van 1-2 furcsa párbeszéd, megnéznéd majd kérlek?[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Ismét elkezdtem a magyar szinkronos és hangulatos Clear Sky alapjátékkal kószálni kicsit a Lápban, most a Linuxos Steam alól futtatva, ami klasszul működik.
Érdekes belegondolni abba, hogy egy ilyen játékhoz valaha viszonylag erősnek számító VGA kellett, most pedig a jelenlegi notebookos hardverkonfigurációban egy mobil Intel Core i5-1235U processzor részét képező Intel Iris Xe Graphics G7 80EUs integrált grafikus gyorsító is szépen futtatja.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Az fsgame.ltx szerkesztésekor véletlenül átírtam az alábbi értéket a "gamedata" szerkesztése helyett, és nem tudom, hogy eredetileg melyik volt "false vagy "true", esetleg mindkettő?
$game_ai$ = true| true| $game_data$| ai\
-
Dhampir
félisten
válasz Dhampir #7048 üzenetére
Köszönöm, SaGa59 fórumtárs segített a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat topikban.
$game_ai$ = true| false| $game_data$| ai\
-
lacika93
csendes tag
Sziasztok!
Van egy "kis" probléma a játékkal, 20 perc guglizás után sem találtam rá megoldást, szóval szeretnék segítséget kérni tőletek.
Amint elérek a szivattyúállomáshoz az egész képernyő egy fekete katyvasz, viszont csak ha arra fordulok amerre az ellenség van. Az ellenséget nem is látom, csak azt, hogy a puskák a levegőben vannak.
Aztán össze-vissza vibrál a képernyő.
Már három teljesen különböző móddal is próbáltam, ugyanez a hiba, mindig pontosan ugyanott és ugyanakkor kezdődik.
Az egész játékot úgy, ahogy van töröltem, újratelepitettem, de a hibát nem oldotta meg.
Steames verzióról van szó, az érdekesség, hogy a nem steames verzió simán megy, minden gond nélkül.
Valaki tapasztalt már ilyet? -
' Tzs ,
senior tag
Hátha érdekel valakit ez a kis gyűjtemény a Magyar Stalker csoportból:
"Ha valakit érdekel az összes stalker mod. Ami számít. Akkor itt van minden is. Ajánlanám a " Secret Trails 2 OGSR" [link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest