Új hozzászólás Aktív témák
-
Croft-21
őstag
Éjszaka felébredtem és ránéztem a telóra, egy érdekes értesítést láttam: a telefon 20%ot merült az elmúlt 10 percben.
Pedig én éjféltől reggel 6-ig nem nyomkodtam, szóval nem értem mitől merülhetett hirtelen ennyit. Mellesleg 10 perc alatt? 2 hónapja van meg a teló, kvázi még új. 🤔 -
PuffyDog
aktív tag
Sziasztok!
13 Pro + -on akármilyen régiót állítok, nem talál frissebbet.
És bármit töltök le, próbálok helyi telepítéssel telepíteni:
Valaki tudna segíteni?
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Repsol600
addikt
Ki van kapcsolva minden korlátozás.
-
twine
veterán
válasz
Repsol600 #1710 üzenetére
Energiafogyasztásnál be van állítva, hogy ne legyen korlátozás?
Az esetek többségében, a "hiba" az szokott lenni az üzenetküldő alkalmazásoknál, legyen az viber, messenger...stb...hogy azért nem jön értesítés, mert alapértelmezetten(akkumlátorkímélő) van hagyva az alkalmazás energiagazdálkodása, így aztán a rendszer látszólag random, bezárja egy idő után az alkalmazást, ezért aztán ,mivel nem fut a háttérben, nem is értesít...
érdemes ezeket az appokat "nincs korlátozás"-ra állítani...
ez legtöbbször megoldja a problémát androidon...
Ha ez be van állítva, akkor viszont nincs ötletem...
szerk:
vicces, mert én tudom, hogy beállítottam a saját viberemen ezt, és most hogy rákerestem a pontos megnevezések miatt azt láttam, hogy akkukímélő módban volt mégis....tehát vagy az app egyik frissítése....vagy valamelyik rendszer frissítés vissza állította alapértelmezettre[ Szerkesztve ]
-
-
Repsol600
addikt
Sziasztok.
Másnál is volt, hogy a Messenger nem jelzi az üzenetet a lezárt képernyőn? Kb 1 hete ilyen, előtte jó volt.
Újratelepítettem a Messengert de az sem oldotta meg. -
bbubby00
őstag
Feltettem en is az uj sw-t, azota nem tudom mukodesre birni a rezgo billentyuzetet. Valami tipp? Kapcsolgattam ki/be a funkciot meg a telefont is, de semmi. Hivasra rezeg termeszetesen.
[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
niklebi
senior tag
[link] Ebben a hozzászólásban írtad, hogy a lengyel srác linkelte. Megkerestem és le is töltöttem, de még nem mertem telepíteni. Talán a hétvégén neki állok. Nem szeretném ha megint 1 napig csak újra kellene telepítenem megint mindent. Így is elveszett az összes fotóm, a játékaim eredményei, (amikről csak áprilisi mentésem volt, több száz pályát vesztettem el).
-
PuffyDog
aktív tag
válasz
tellurian.d #1705 üzenetére
Hali.
Valamit nagyon benéztél. Szerintem iPhone 13 Pro Maxokat néztél vagy nem tudom miket. De ez sose került annyiba.
A Note szó miatt lehet hoz Samsungokat is a kereső, a 13 miatt pedig iPhoneokat. Illetve a Note 14 eseket is lehet listázza már. Az nem jobb, de újabb és még drága.Az indulóára a Note 13 Pro 5G 8/256 GB változatnak 159 990 Ft volt.
Jelenleg újonnan olyan 107-110e Ft környékén már lehet kapni. 115e Ft az eMagnál pl.A Note 13 Pro+ 5G -nek pedig 12/512 GB változatban 199 990 Ft.
Jelenleg újonnan 140e Ft környékén kapni, Aquaban 154e Ft.Mindkét készülékkel találkozhatsz Hardveraprón, bontatlanul, garanciával még olcsóbban is.
Én páromnak a sima 13 Pro 5G-t 60 körül vettem bontatlanul.
[ Szerkesztve ]
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
tellurian.d
csendes tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni! Nagyon tetszik ez a telefon nekem, és rákerestem. Hogy létezik az hogy a szép állapotú 12/256 vassal fb marketplacen 18O ezer, és 240 e ft, én meg egy GSM bolt kínálatában -hetvenöt e Ft (!!) ért meglátom.
Túl nagy a különbség! Milyen olyan típusú baja, hátránya lehet ennek a modellnek, ami elsőre nem látszik, de valójában valami miatt jelentős hátrány a piacon lévő ikertesókhoz képest?( Pl. eszembe jutott hogy azok amik kínai romot kaptak global helyett, nem frissitenek rendesen.) Előre is köszönök szépen minden ötletet, és derűs napot kívánok minden fórumozó társamnak!
[ Szerkesztve ]
-
Alarikman
senior tag
válasz
Wanderlust #1682 üzenetére
Nekem x6pro van és mi hamarabb kaptuk meg a Hyperos 2-t és még ott is érződött kis akadozas, de pár újraindítás után és pár nap után beállt és már nem akad. Nejem új note 13 pro-ján nem látok akadast, de mivel egyből repült rá az új rendszer, nem is tudom mihez viszonyítani.
-
niklebi
senior tag
Ezt mindenkinek magának kell eldönteni. Nagy különbség nincs a hivatalos romokhoz képest. A legnagyobb különbség, hogy alapból van Hívás rögzítés, nincsenek felesleges szoftverek, [link] itt van egy lista miben különbözik a Globális romoktól. Én mióta Xiaomi (több mint10 éve) telefonom van mindig a XiaomiEU romot használom, mivel rootolom a telefont.
-
niklebi
senior tag
válasz
PuffyDog #1698 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem. Android 15-ről nem tudok nyilatkozni, mert én XiaomiEU romot használok, és a 2.0.1 stabil rom telepítése után állandóan újraindult a telefonom. Nem tudom mi a gondja, mert a kapcsolódó fórumban mindenkinek jól működik. Visszaálltam az előző romra.
-
-
niklebi
senior tag
Itt [link] ki lehet választani a telefonnak megfelelő romot, (Globális v. Európai) letöltöd a telefonra, majd elindítod az Update programot, jobb oldalt felül 3 pötty Chooe update package-vel betallózod és lehet telepíteni. Én biztos nem várnék a szolgáltatóra,v. változtatnék régiót.
-
Landsmann
addikt
válasz
csiziktomi #1689 üzenetére
Gyárilag van rajta egy fólia, de én tetettem rá üvegfóliát.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann
-
bizmark6
tag
válasz
csiziktomi #1689 üzenetére
Nekem a gyárilag felrakott fólia és adobozban kapott szilikon tok van rajta,teljesen jó.Előző telefonom redmi note 10S volt,azon 4 évig bírta a gyári fólia.Bár az utóbbi hónapokban már zavaró volt,mert az évek megviselték.
[ Szerkesztve ]
redmi note 13 pro 5G(2.0.3.0.VNREUXM),Hisense 43"A7500F
-
csiziktomi
senior tag
Sziasztok ! sikerült egy ilyen készüléket beszereznem . Érdekelne , hogy erre a kijelzőre milyen fólia létezik , ki mit használ? Kell -e egyátalán rá , vagy nem karcolódik
-
User64476
őstag
válasz
Ha BT fülessel van párosítva, megjelenik az eredeti beállítás.
-
bizmark6
tag
válasz
PuffyDog #1686 üzenetére
2025.01.15.-én vettem a redmi note 13 pro 5g miui rendszerrel,bekapcsolás után egyből frissített a hos 1.0.14-re,majd pár óra múlva felugrott,hogy frissítsek 2.0.3.0-ra.Magyar régió volt beállítva.Lehet,hogy csak szerencsém volt.Arányaiban megvagyok elégedve a rendszerrel,bár néha röccen,lehet beállítás kérdése.
redmi note 13 pro 5G(2.0.3.0.VNREUXM),Hisense 43"A7500F
-
PuffyDog
aktív tag
-
PuffyDog
aktív tag
Frissül valaha az életben ez a telefon?
November óta semmi. Se egy biztonsági frissítés, se bármi más.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Ba cy lus
addikt
[link]
A Redmi Note 14 Pro 5G kamerája tényleg nem a legjobb. Pontosabban nekem a feldolgozás kevésbé jön be. Azért írom ezt, mert a 200 MP-es képet 12.5-re kicsinyítve tök jó az eredmény. A 2x zoom a leggázabb: zajos is, sok helyen elmosódott is. Utóbbi az 1x "zoomnál" is jellemző. Fel nem fogom, hogy lehet így elcseszni a feldolgozást. Illetve talán látványosabb difit akartak a Pro+-hoz képest. Mindenesetre gáz, a leméretezett 200MP-es képből kiindulva nem tudom ezt nem szándékos szoftveres lebutításnak tartani.[ Szerkesztve ]
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Viszont használat közben gyorsabban töltődik a HyperOS 2 óta.
-
Wanderlust
tag
Üdv,
HyperOS 2.0-ra frissítést követően a hangeffektek pontnál eltűnt az "Eredeti" opció. Csak a Dolby Atmos és a Xiaomi Sound választható, mindkettő kikapcsolhatatlan EQ-val. Az "Eredeti" opciót választva nem nyúlt bele a hangszínszabályzó a hangba most meg olyan, mintha valami gagyi hifin benyomnád a "Loudness" gombot és tesz rá egy minimális kompresszort és kevésbé lesz természetes a zene. Nem vagyok egy nagy audiofil de én valami ilyesmit vettem észre. Esetleg valaki tudja, hogy visszatér-e majd ez az opció vagy máshova tették és csak nem találom? Egyébként nálam az akksi sokkal gyorsabban merül, mint előtte és egy sima facebook feed pörgetése közben is érezhetően akadozik. Eddig nagy csalódás sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
DraXoN
addikt
válasz
Landsmann #1680 üzenetére
komolynak nem mondanám őket, de ilyen "apró pöttyök" keletkeztek rajta a szélén, az üveg és a keret találkozásánál.. mint ha ráragadt volna valami, de valójában "meg van nyomva 1 pöttyben" jellegű sérülések. [link]
csak mint írtam, 10 év alatt egy telefon se sérült ennyire könnyen, pedig teljesen ugyan úgy bánok velük... persze, gondolom valahol spórolni kellett ezen model esetében.. vagy kifogtam egy hanyagul felületkezelt példányt, azt "könnyen lemálik" emiatt a máz.
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
Landsmann
addikt
Én is csak a gyári tokot használom hozzá, de semmi nyoma sérülésnek. Szeptember óta használom.
-
DraXoN
addikt
úgy lassan 3 hónapja használom ezt a telefont, most megfigyeltem, hogy nagyon sok sérülést szedett össze 3 hónap alatt a készülékház, hiába volt tokban végig... sok apró "ütés" nyom a szélén, hátulján, olyan puha anyagból van, hogy ha porszem kerül a telefon és a tok közé már gondolom "bevésődik" a házba...
persze nem segít, hogy az egyik világosabb "teal" (kék) példányom van, a fekete fényes (tükör?) hátlapja nem tetszett, ez meg matt... gondoltam jobb lesz.. egy biztos, korábbi telefonjaim 2 év alatt nem szedtek össze ennyi sérülést... LG v20 telefonom 4 év alatt nem szedett össze ennyit, pedig nem vigyáztam kimondottan arra, de máig olyan mint ha új lenne...
mind1, vigyázzatok a telefonra, sérülékeny
... már kezdek úgy lenni vele, hogy minek erre tok ha úgy is karcolódik... persze akkor valószínű még gyorsabb lenne a "leépülés".
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
DraXoN
addikt
nem ad ki jelet sajnos HDMI-n kijelzőre
... mondjuk nekem vezeték nélkül se sikerült kivarázsolnom a jelét.. elvileg működik, de a kép csak fekete és a hang ér át, 2 eszközzel is néztem, az okra nem jöttem rá.
-
twine
veterán
Sziasztok!
Type C-n nem ad ki videó jelet ez a telefon?
Ráakasztottam egy Blitzwolf type C dokkolót, abban van kártya olvasó, az működött, vezetékes hálózat működik,külső usb-s hangkártya működik, Egér működik,,de hdmi-n nem ad képet a tv-re...
Ugyanezzel a dokkoloval a xiaomi pad6 gond nélkül vetíti a képet hdmi-n ...
Lehet hogy nem is kell hogy tudja...csak kíváncsi vagyok ti mit tudtok erről?[ Szerkesztve ]
-
bizmark6
tag
-
kreg
aktív tag
Nekem is van problémám a töltéssel. Egyszerüen nem hajlandó gyorstölteni,csak hosszas dugdosás után,de úgysem mindig (bár néha gyorsan beugrik). Ha leveszem a tokot az néha segit. Mi lehet a gond? Por ment a csatiba vagy maga a csatlakozo lett szar vagy egyéb gond lehet?
(anno a mi11i-vel is volt ilyen gond) -
Bridgeman
csendes tag
Igaz hogy a stabil wifiről gyakran lecsatlakozik a Note 13 Pro 5G?
Nekem a Balaton a Riviéra
-
Croft-21
őstag
válasz
SipiBcs #1666 üzenetére
Nekem volt párszor olyan, hogy elindult a gyorstöltés, majd pár perc múlva újra jelezte, hogy elindult a gyorstöltés. Én először érintkezési hibának gondoltam, de azt írták itt páran, hogy nem lehet az, mert kb másfél hónapja vettem a telót, tehát még jónak kell lennie a kábelnek. De egyébként amióta a HyperOS 2 van fent, azóta nem csinálta. Kop kop.
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy járt-e már úgy valaki a 120 Wattos gyorstöltővel, hogy a rádugáskor pár másodpercig kiírja a telefon, hogy gyorstölt, aztán zizzen egyet a telefon és mintha nem töltene. 3-4 másodperc után ismét kiírja, hogy beindult a gyorstöltés, majd ismét abbahagyja.
Az alany egy Note 13 Pro+ 5G és a gyári 120W gyorstöltő.
Tegnap este rátettem egy klasszikus telefontöltőre, azzal reggelre feltöltötte. A 120W gyorstöltő más telefonnal kommunikál és tölti is. A zsebkoszt kitakarítottam a töltő aljzatból. A beállításokban ráakadtam a töltési módokra, az normalon volt, feltettem a maximumra, de ugyanazt csinálja. Elindul, leáll... elindul, leáll...
Esetleg ötlet? Volt már valakinél ilyen hibajelenség? Mondanom sem kell, hogy tegnap tettem fel a HyperOS 2.0-át.... esetleg azzal összefügghet? Előtte sosem volt még hasonló esetem.
Köszi a segítséget!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
niklebi
senior tag
Hiába telepítettem Format data módon, ugyan úgy random újra indult a telefon. Nem lehetett továbbra sem csatlakoztatni a PC-hez stb. Vissza telepítettem az előző romot, és most próbálom vissza állítani amennyire tudom. Minden elveszett ami a telefonon volt. Egyszerűen nem tudom mi a baja. Több mint 10 éve használom a XiaomiEU romokat,de így még nem jártam. Valami oka biztos van, amíg ki nem derül marad az előző rom.
-
Ba cy lus
addikt
válasz
SipiBcs #1663 üzenetére
Közben én is feltettem ezzel az eljárással. Hogy gyorsabb lenne, azt nem érzékelem. Viszont a kamera alkalmazásban még mindig nem csinálták meg, hogy 2x, 4x zoom-ra állítva is működésbe lépjen a HDR. A Pro+-on ez működik érdekes módon (már HyperOS1-gyel is), a Pro-t le se szarják. Ez a bosszantó, hogy az első egy évben nem oldottak meg ilyen problémákat, utána meg már pláne úgy vannak vele, hogy minek.
-
-
MÚMIKA
csendes tag
válasz
niklebi #1661 üzenetére
Én tegnap telepítettem, ugye a ROM zipben van a fastbootban flashelhető script, arra nyomtam egy duplaklikket és már ment is (miután fastbootban a GYÁRI kábellel rádugtam a gépre). A Modem img filet én is cseréltem, sőt, a boot.img-et is flash előtt mert nekem is rootolt az eszköz. A Modem img-et egy lengyel tag linkelte a topikban, miután tegnap felrakták a ROM-ot, különben nekem sincs hálózat (mert ugye a kínai van benne alapból). Próbáld esetleg újrarakni, nekem így nincs vele problémám, bár sok module nincs is telepítve, azok is okozhatnak furcsa dolgokat (pl. nekem a HyperCeiler merítette a telefont mint a dög.). Abban az esetben, ha minden kötél szakad, esetleg tedd fel frissen, aztán lakd be újra, hátha. Előtte szerintem kapcsold ki egyesével a modulokat Magiskben, aztán próbálgasd, melyik után működik megfelelően. Ismétlem, nekem hiba nincs benne, talán ez lehet a megoldás.
-
niklebi
senior tag
Szia!
Én ma telepítettem az új HOS 2 Xiaom.EU romot. Milyen scripteket telepítettél? Én nem tudom a telefont a számítógéphez csatlakoztatni, mert nem csatlakozik, hanem pár másodperc után újra indul a telefon. Én minden telepítéskor lecserélem az Modem.img fájlt, mert ha nem akkor nincs mobilhálózat. A telefon eddig minden romon rootolva volt. Lehet, hogy ez okozza az újraindulásokat? Nem jövök rá miért indul újra ha csatlakoztatom a PC-hez. Ha csatlakoztatom egyszerűen lefagy a telefon, majd újra indul. Ha nem húzom ki a kábelt ilyenkor, akkor csatlakozik, de kb: 10 másodperc múlva kezdődik minden elölről. -
MÚMIKA
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap megjelent a HOS 2 Xiaom.EU rom, feltettem HOS1-ről frissítve a mellékelt scriptekkel, eddig nekem minden szuper. Gyorsabb/más animációk, egyéb különbséget még nem vettem észre, talán egy icipicit jobb az akksiidő. -
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Tanácstalanul várom a telefonomra, egy Redmi Note 13 Pro+ készülékre a HyperOS 2.0-át. Nálam van a gond vagy erre a típusra még nem adták ki?
Jelenleg 1.0.9.0 UNOMIXM az állapot. A legutóbbi biztonsági frissítés: 24.11.01.
Olvastam a régióváltást, hogy esetleg megoldjat, de több próbálkozás sem segített. Másnak megjött már ilyen telefonra?
Köszi a választ!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Zeth
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy ilyen Redmi. Az egyik ismerősömnek a Messenger teljesen oda lett. Üzeneteket jelöl meg olvasatlanként, és ami a rosszabb el se küldi ezeket. A csoportos beszélgetés meg teljesen használhatatlan. A Messengert már újra rakta, és ugyan úgy fenn áll a probléma. És kamera is sötétebb a kelleténél.
Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
DraXoN
addikt
válasz
User64476 #1654 üzenetére
ez különleges dolog vagy lemaradtam valamiről?
csak mert 12évvel ezelőtti xperiában használtam ilyesmit utoljóra és ott repülős üzem után wifit be lehett kapcsolni és ment.. azóta mondjuk nem is próbáltam (nem volt erre szükségem).
Van telefon amiben ezt nem lehet?
saját esetemből kiindúlva: mint mondjuk samsung esetén, a széleslátó kamerához nem lehet a vakut bekapcsolni ... idióta egy korlátozás, amit csak ott láttam és nem is értem miért van, de van (ennél a telefonnál bekapcsolható a vaku széleslátó mellett is.. jeeej) ... a másik amit anno utáltam az LG-ben, hogy ha ki volt kapcsolva de rádugtam a töltőre akkor bekapcsolt a telefon vele ... de mind2 "jelenséget" anno megmagyarázták itt a fórumon, hogy "jó van az úgy, miért akarnám máshogy?"The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
lucifer15
tag
Üdv.
Köszönöm a válaszokat. Most gondolkodom egy ilyen teló vásárlásán 20 év Samsung után.[ Szerkesztve ]
-
lucifer15
tag
Üdv.
Érdeklődöm, hogy ennél a telónál működik-e a VoLTE ill.a WifiLTE ?
Aki használja azt kérdezem.
Más. 12/512 es model is van hazai hivatalos forgalomba? -
andorfy
csendes tag
válasz
blackfly #1645 üzenetére
Köszi a választ.
Találtam egy nyakatekert megoldást, hogy működjön a dolog a Microsoft Launcherrel.
1. Ki kellett kapcsolnom minden animációt a fejlesztői lehetőségekben (ez a lépés nem biztos, hogy szükséges, de nem zavar, hogy így van).
2. Be kellett kapcsolni a "Beállítások -> További beállítások -> Speciális funkciók -> Lebegő Ablakok -> Oldalsó eszköztár" lehetőséget
Így bal oldalon lett egy vonal a kijelzőn, ahol ki tudom választani, hogy melyik alkalmazást szeretném lebegő ablakban futtatni.
A lebegő app ablakán felül van 3 pötty, abban meg tudom adni, hogy a kijelzőn pontosan hol legyen a "lebegő ablak", és ha kiválasztom, hogy felülre vagy alulra igazítsa, akkor utána ki tudom választani, hogy mi legyen a kijelző másik felén.
Mivel ezt nem használom napi szinten többször, ezért nekem ez így nem gond, de ha gyakrabban kellene, akkor idegesítene, hogy amit lehetett régi Xiaomi telefonon szintén MIcrosoft Launcherrel egy mozdulattal megoldani, az itt 5 lépés. -
andorfy
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek ötelte, hogy miért nem működik nekem az osztott képernyős mód?
Ha megpróbálok az alkalmazásváltóban hosszan nyomni egy appra, akkor az a képernyő "megfagy" (a kiválasztott app kicsit kisebb lesz), és nem jelenik meg a felugró menü. Utána nem mozdul semmi, másik appot sem tudok kiválasztani, csak az alsó sávon a vissza gombra kattintva tudok kilépni.
Jelenleg a 2.0.3.0VNREUXM verzión van a telefon, de a korábbiakkal is ugyan ezt csinálja. Nem tudom lehet e hozzá köze, hogy Microsoft Launchert használok. -
kreg
aktív tag
-
twine
veterán
válasz
Croft-21 #1640 üzenetére
Eskü, nem sértésnek szánom, de azért egy okostelefon felhasználó ezt a szintet, 2025-ben meg kell hogy tudja ugrani
Mert még ha a lelkében kellene kotoraszni a rendszernek,,
De hát csak mappák, és ikonok tologatásárol van szó... Nagyjából...
Nyugodtan frissíts ,, nem lesz akkora probléma, mint gondolod...
Nekem is szar a szemem, nekem is megváltozott, nekem is kisebb lett,, én sem rakok már fel 10 éve főzött romot ..
De kb. 5 perc volt az "ujjaim alá lakni" a rendszert...
Tényleg nehogy támadásnak vedd... Inkább csak bátorítás -
Croft-21
őstag
Nemrég írta valaki, hogy letöltötte a HyperOS 2 frissítést és teljesen átrendezte a képernyő és az appok elrendezését. Ez tényleg igaz? Lehet akkor inkább nem frissítek. 🤔
-
gzoll
tag
válasz
Croft-21 #1637 üzenetére
Ha kikapcsolod akkor nem szól semmiért de nem frissít (én manuálisan szoktam frissíteni mert meguntam hogy mindig volt valami appnak el...szott frissítése), de ha bekapcsolod az automatikus frissítéseket akkor se fog szólni semmiért 🤗 mert akkor meg szépen csendben mindig mindent lefrissít ha kell ha nem
-
huby80
senior tag
válasz
GordonSamway #1633 üzenetére
Asszony nak is ilyen van imádja... De én szerencsésebb vagyok ő vette magának
-
GordonSamway
aktív tag
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok
A páromnak tegnap vettem egy 13 5G-t szülinapjára a Moto.G72 lecserélve.
Reggeli frissítés🥹
"Hosszú és eredményes életet!"
-
pro96
tag
Köszi a linket, rákattintva egy kb. 20 Mb-os csomag töltődik, utána kicsomagolás, eközben jelez a telefon, hogy ebből a forrásból nem telepíthető, de persze a beállításokban engedélyezhető...
Szóval az lenne a kérdésem, hogy biztonságos és telepíthetem nyugodtan?
Nagyon jó lenne újra 4x6-ban látni mindent![ Szerkesztve ]
SG S2 --->SG Gr.Pr. --->Honor 8--->Lenovo P2--->Redmi Note 8 pro--->Redmi note 13 pro 5g
-
pro96
tag
Igen, ezeket beállítottam, de a frissítés előtt 4x6-os ikon rácsozatom volt, ami mostanra megszűnt. Lett helyette a standard 4x7, és a sűrű 5x9-es borzalom! Hiába tolom fel az ikon és betűméretet maxra, sajnos szemüveg nélkül mindkettő túl apró!
Ezért szeretném visszakapni a 4x6-os elrendezést, amit Pimpim kolléga írt az #1598 bejegyzésben![ Szerkesztve ]
SG S2 --->SG Gr.Pr. --->Honor 8--->Lenovo P2--->Redmi Note 8 pro--->Redmi note 13 pro 5g
-
kreg
aktív tag
válasz
janakbacsi #1619 üzenetére
Pont hogy azzal kéne működnie de nem teszi. Egyébként egy sima "vissza" mozdulat alulról és akkor lekicsinyiti az az ablakot. A beállitásoknál leírt módszer viszont nem működik,nyomja hosszan az ablak alját és húzza oldalra,ez csak bezárja. Mondjuk ezzel azért még együtt lehet élni aláirom.
-
pro96
tag
Szia! Ezt az ikonok rács elosztását hol találom a beállításokban, az új Hyper frissítés annyira lekicsinyített mindent, hogy szemüveg nélkül már nem látok semmit a főképernyőn, sőt az összes tartalom is kisebb, olvashatatlan lett számomra! Nagyon megbántam ezt a frissítést, nem tudom mitévő legyek, még a billentyűzet és az össze netes felület is kicsi lett!! HELP.
-
Ferink
aktív tag
Sziasztok!
Olyat tapasztalt más is, hogy külső microsd kártya olvasása borzasztóan lassú/döcög OTG módban? Total Commandert használok.
A kártya + az olvasó más telefonnal illetve pc vel gond nélkül működik.
Valami szoftveres dologra gyanakszom.
Előre is köszönöm. -
kreg
aktív tag
Érdekes dologra lettem figyelmes a Hyper OS 2.0. telepítése óta. A lebegő ablakokból csak kettőt hajlandó nyitva tartani,ha megnyitok egy harmadikat akkor a régebben kint lévőt bezárja. Vagy én emlékszem rosszul és ez már előtte is ilyen volt?
(továbbá a lebegő ablakok beállitásainál meglévő "alkalmazás kis méretben"-opcio nem müxik,az csak simán bezárja az ablakot) -
Croft-21
őstag
Kissé zavaró, hogy a teló állandóan az arcomba tolja, hogy frissítések érhetők el. Olyan appokra, amiket nem ismerek és nem használok. Például Android auto, Fitbit, Google podcasts.
-
aelod
veterán
Megjött a frissítés. Érdemes felrakni? Mik a hibák (ha vannak).
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Joc24
tag
Sziasztok, érdemes még most megvenni ezt a telefont, /13 pro 5G/ vagy jobb várni a 14-re?
Hány főverziót ígért erre a modellre a xiaomi illetve biztonsági feissitést meddig adja?[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
válasz
Croft-21 #1606 üzenetére
Nekem nem csinál ilyet, de a Redmi 9 szokott és ritkábban a Redmi Note 10 5G is. Nem tudom miért csinálják. Csak hangjelzés van, a kijelző nem villan fel. Volt amikor megnéztem ilyenkor, 70-80 % körül volt a töltöttség, de az is változó.
-
Croft-21
őstag
Nálam mostanában elég érdekesen történik a töltés, alapvetően ha felrakod töltőre a telefont, akkor megjelenik a töltési animáció és kb 10 mp után elalszik a képernyő.
Nálam az történik, hogy felrakom töltőre, felébreszti a képernyőt egy pillanatra, közben hallani a töltési hangot, megjelenik a töltési animáció és mégegyszer hallani a töltési hangot. Olyan mintha rá tenném töltőre, hirtelen lehúznàm róla, majd megint gyorsan rátenném. Nagyon fura -
kishoris
tag
Megérkezett a Globalra is a frissítés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hatalmas felbontású OIS-es főkamera, eSIM, nagy tárhely, remek kijelző, jack csatlakozó, infra, gyors töltés és töltő. Az idei Redmi Note széria sztárja lehet az 5G-s Pro modell.