Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ' Tzs ,

senior tag

válasz Laris2 #7078 üzenetére

Empty folder haver! Próbáld meg használni a TzsWeb frissen nyílt felhőtárhely szolgáltatását! Írj rám PM, kapsz egy ingyen teszt tárhelyet ha érdekel :) Talán nem banoltok a reklámért :D Még tesztfázisban van ugyan, de hamarosan elérhető lesz a nagyközönség számára is :)
    Vagy küldd át emailben nekem!
    Igen azt meg is kaptam, de hogy hol kell átmenni... amúgy vannak apró gondjaim ami csak az én szőrszálhasogatásom (ezt a szót se használom soha :D) interface (remélem jól írom) ezért maradt ki az OGSE is meg a többi ShoC mod... A második slotban az AK pld miért nem váltható egér görgővel stb. Meg amikor felveszem az artifaktot megfagy a karakter a sugárzó terület közepén...amúgy sincs nálad semmi csak egy pulóver meg egy eü csomag, szal nem idegesítő :D igyekszem elengedni ezeket és folytatni a játékot :)

[Változás ideje]
    Nézz rá kérlek, hátha te megtalálod a megoldást! Nem hiszem, hogy ne bólintana rá a Mester! :) Többen szívtunk itt vele a fórumon, viszont a sztori miatt én mindenképp végig játszanám. Ahogy a Return to Scar-t is. Itt én többféle megoldásra is gondoltam álmatlan éjszakáim során (na nem ez miatt :D) Például hogy a Steam-es eredeti CS-re rátenni a modot, vagy a 2.0 korábbi verzióját. Vagy hogy a modban lévő grafikát lenullázni (dx9, statikus megvilágítás, látótávolság, fű stb.) mindent lebutítani hátha ez a gond...eleve azt a launchert nem lehet kilőni az űrbe? A szándékot értem, de ha nem működik rendesen én hajítanám ki (egyeltalán miért kikerülhetetlen?!). Vagy az fsgame.ltx értékeinek átírása, bár én nem nagyon tudom hogy melyik micsoda...

Új hozzászólás Aktív témák