Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
Empty folder haver! Próbáld meg használni a TzsWeb frissen nyílt felhőtárhely szolgáltatását! Írj rám PM, kapsz egy ingyen teszt tárhelyet ha érdekel :) Talán nem banoltok a reklámért
Még tesztfázisban van ugyan, de hamarosan elérhető lesz a nagyközönség számára is
Vagy küldd át emailben nekem!
Igen azt meg is kaptam, de hogy hol kell átmenni... amúgy vannak apró gondjaim ami csak az én szőrszálhasogatásom (ezt a szót se használom soha) interface (remélem jól írom) ezért maradt ki az OGSE is meg a többi ShoC mod... A második slotban az AK pld miért nem váltható egér görgővel stb. Meg amikor felveszem az artifaktot megfagy a karakter a sugárzó terület közepén...amúgy sincs nálad semmi csak egy pulóver meg egy eü csomag, szal nem idegesítő
igyekszem elengedni ezeket és folytatni a játékot
[Változás ideje]
Nézz rá kérlek, hátha te megtalálod a megoldást! Nem hiszem, hogy ne bólintana rá a Mester!Többen szívtunk itt vele a fórumon, viszont a sztori miatt én mindenképp végig játszanám. Ahogy a Return to Scar-t is. Itt én többféle megoldásra is gondoltam álmatlan éjszakáim során (na nem ez miatt
) Például hogy a Steam-es eredeti CS-re rátenni a modot, vagy a 2.0 korábbi verzióját. Vagy hogy a modban lévő grafikát lenullázni (dx9, statikus megvilágítás, látótávolság, fű stb.) mindent lebutítani hátha ez a gond...eleve azt a launchert nem lehet kilőni az űrbe? A szándékot értem, de ha nem működik rendesen én hajítanám ki (egyeltalán miért kikerülhetetlen?!). Vagy az fsgame.ltx értékeinek átírása, bár én nem nagyon tudom hogy melyik micsoda...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest