Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
A 13 mennyi Bluetooth kapcsolatot tud egyszerre kezelni?
Eddig a feleségem gond nélkül használta a Carplay-t, automatikusan rácsatlakozott. Ma viszont a Honor Band 9-et is csatlakoztatta a telóhoz és nem működik megfelelően a Carplay.
Az zavarta meg a telót, hogy egyszerre két bluetooth eszközt kellene kezelnie?Köszi.
-
NavySeal
senior tag
Sziasztok!
Problémás a lighting csatim a telefonon, kipucoltam de kontaktos. Lehet cserélni kellene. Csináltatott valaki ilyet hivatalos szervízben? Mennyibe fáj és legfőképp mennyi ideig tart?
Több valamit, kevesebb semmit!!
-
Doki42
őstag
Búék!
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
szaki04
senior tag
B.Ú.É.K. Mindenkinek!
iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
-
pauliboy23
senior tag
Boldog Új Évet.
-
fornettisuti
veterán
BUÉK
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
embe
nagyúr
Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok minden fórumozónak és családjának!
-
Doki42
őstag
Búék!
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
eddie17
addikt
BUÉK
-
liberacse
újonc
BUÈK minden i13 tulajnak!
-
Vandie
tag
válasz fornettisuti #2752 üzenetére
Akkor így értettem, köszönöm a kiegészítést!
Samsung Galaxy S21-->Iphone 13, Apple Watch SE, AirPods 4
-
fornettisuti
veterán
Google (Androidos) appok nem futnak iOS-on natívan. Amire célzol, azok iOS appok, amiket a Google ír kifejezetten iOS-ra.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
Vandie
tag
válasz Zsolt,72 #2749 üzenetére
Nem tudom miért mondják, hogy az Iphone zárt rendszer. Nekem a Google appok jobban-szebben futnak rajta, mint az Androidos telefonjaimon, pedig 10 év Samu van a hátam mögött. Gyakorlatilag mindent meg lehet vele csinálni.
Samsung Galaxy S21-->Iphone 13, Apple Watch SE, AirPods 4
-
kajarin
csendes tag
Ez a halvány csík nekem hónapok óta (sztem ios18) óta megvan a fotóknál. Elég zavaró, ha nyomok egy “printscreen”-t, persze nem látszik, először azt hittem hogy kijelző hibás lett a telefonom.. 😒
ui: nekem mindig előjön, ha görgetek, megnyitok egy képet lehúzom (vagy X-el bezárom) és görgetek tovább.
[ Szerkesztve ]
-
-
aktív tag
Nem szükséges használnod az iCloud kontaktokat.
A Google fiókod eleve megvan. Add hozzá az iPhone-hoz, a lehetőségei között (amikor beállítod a Google accountot), ott lesz a névjegyzék is (plusz naptár, jegyzetek stb). Engedd neki a névjegyzéket, és akkor látni fogod annak tartalmát, új kontakt felvétele során pedig el is döntheted, hogy oda kerüljön (a Google fiókba).
Az egész Google cuccot tudod úgy használni, hogy teljesen mellőzöd az iCloud-ot, oda csak a biztonsági mentés kerüljön, amin belül pl nem is használod az Apple kontaktokat. Tökéletes az együttműködés, mindent tudsz használni, ami Google. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Androidos voltam, az idén váltottam IOS-re, egy 13-asra.
A telefonkönyv beszinkronizált. Azóta az új telószámok az iCloudba szinkronizálnak. Nem lehet azt valahogy beállítani, hogy a Google fiókba is szinkronizálja a számokat? Nem vagyok biztos benne hogy végleges ez az almás oldal. Legyenek meg ott is a kontaktok. -
Antosz
tag
Üdv! Nálam megjelent a 18.2 frissítés óta egy olyan jelenség, hogy a kamera bezárását követően a zöld pötty ott marad a kijelző tetején a notch mellett. Valakivel előfordult már? Csak akkor tűnik el ha megnyitom újra a kamerát, majd ismét bezárom. 🤷
Apple iPhone 13 - Apple Mac Mini M2 (2023) - Apple Watch Series 10
-
gyuri2008
veterán
Mi a legfrissebb sw?
-
Egon
nagyúr
válasz NavySeal #2729 üzenetére
Nem tudom, van egy munkatárs a cégnél, az intézi (nem foglalkoztam vele, mert nekem nem kerül semmibe).
Pár kollégának már cseréltek akkut, de sajnos utángyártottat kaptak, és nem lett az igazi."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Nekem 90%-os, de érzetre sokkal hamarabb merül, különösen 40% alatt.
A nagyobb baj, hogy bepárásodott a front kamera, amit bár kitöröltek egy tisztítás során (akkucserére adtam be a telefont, de lebeszéltek róla), de ha párás környezetben van a telefon, akkor 1-2 napig megint nem megy a Face ID, ami azért idegesítő.
Nekem céges van, reményeim szerint jövő év elején cserélik (3 éves lesz), de még nem tudom hogy 15-öt vagy 16-ot adnak helyette..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Antosz
tag
-
honeker
őstag
Up 18.2
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
Antosz
tag
válasz teleahocipöm #2716 üzenetére
Valóban nem egyszerű. Én anno mikor váltottam, a play áruházba volt egy app erre. Az mindent tökéletesen elintézett. Annyi volt a kitétel, hogy a két telefon egyazon wi-fi hálózaton legyen.
Apple iPhone 13 - Apple Mac Mini M2 (2023) - Apple Watch Series 10
-
teleahocipöm
senior tag
Nekem csak az SMS-eket másolta át Huawei P30-ról Iphonra, a többit erős túlzással kín és szenvedés volt átvarázsolni. Most úgy néz ki, hogy meg van ami feltétlenül fontos és majd használat közben derül ki, mi maradt le. Azt azért már kijelenthetem, hogy androidról iphonra váltani nem olyan egyszerű.
-
M1995
aktív tag
válasz teleahocipöm #2712 üzenetére
Mostanában újítottak rajta kicsit, de a puding próbája...
Én nem használtam soha, ami régi tippet szoktam olvasni, segíthet ha nem hagyod elaludni a kijelzőt átvitel közben.Amúgy, ha iPhone-on is Google appokat tervezel használni, és úgyis felhőben minden akkor nem is kell az átvitel app, hiszen Google fiókot hozzáadva az iPhone-hoz és Google appokat letöltve ott van minden felhőből.
-
aktív tag
Tény, hogy [megoszlanak a vélemények] a fent említett alkalmazásról. Van, akinek sikerül a költözés; van, akinek nem.
-
bbendre
őstag
válasz teleahocipöm #2712 üzenetére
Nekem az volt
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
teleahocipöm
senior tag
A "Váltás iOS-re" app, valóban olyan gáz, mint az értékelése?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy amatőr kérdés: Hogyan kell videózás közben fotót készíteni? Vagyis ne kelljen a videófelvételt leállítani. Én úgy gondolnám, hogy megy a videó felvétel, és a jobb felső sarokban lévő pöttyre bökve készít egy fotót. De nem. Ez a telefon nem úgy gondolja.
-
honeker
őstag
Up….
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Path of Exile 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asustor NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XIAOMI 13T 5G 8GB+256GB
- iPhone 15 Plus - 128 GB - Összes szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia
- iPhone SE 2022 64 / 128 GB Starlight / Midnight - bontatlan, gyári független - 1 év Apple garancia
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás