Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabe89
addikt
A későbbiekben megtaláljátok az összefoglalóban!
-
ooooobi
senior tag
Gondoltam kipróbálom a friss DDket, már a várólista rosszul kezdödik 85dd 4bb 4cr
Végul 10 v-25 nymult 9 v-25 meg egy umikaze ellen. A maradék meg talán Dresden.[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
redzsi
senior tag
válasz FoxiestFox #16990 üzenetére
Ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom.
-
félisten
-
ooooobi
senior tag
Van egyáltalán értelme a dobókockás konténert választani, elkezdtem nem kinyitni a konténereket, hogy tudjam mennyi ideje nem kapok supert mivel az ugyis jelzi már kinyitás elött, most tartok 45nél és már elötte se adott jó ideje. Csináltam egy második accot, a friend bonuszért, ott már 2 supert is kaptam, rádásul egyik se a lucky boxbol
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Chabe89
addikt
válasz Chris0321 #16984 üzenetére
Minden nagyobb Youtuber csinált már videót róla. Tegnap még magyar videót is postolt libus.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz FoxiestFox #16977 üzenetére
1. Már nem dolgozom idén, de úgy nézem január elejére is eléggé átcsúszik úgy nézem.
2. Igyekszem.
3. Próbáltam de nem vagyok túl jó az idegen nyelvekben.Köszönöm a segítséged, remélem nem volt túl fárasztó megírnod.
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz Razermazer #16975 üzenetére
Kíváncsi vagyok hány bar nyomás lehetett egy nagy kaliberű hajó ágyú elsütésekor. A 12 es sörétes lőszereknél 1000 bar körüli max nyomás ahol csak pár gramm lőpor van.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
válasz #65675776 #16972 üzenetére
"...Viszont ha egy hajó azért süllyed el csatában, mert az egyenletesebben elosztott páncélzat miatt nincs megfelelő védelem a kritikus részeken, akkor mindegy melyik oldalon vagy..."
Egyetlen német hajót sem tudtak ilyen ok miatt elsüllyeszteni, de ellenpélda a japán csatahajók veszte.
https://www.coreinfinity.tech
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #16977 üzenetére
Miért te egész Decemberben szabad vagy?
Na lassan kezdjük napot, a tegnapi kihagyás után már enyhe hiányérzetem támadt.
Sokat segítettél neki.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
Razermazer
őstag
válasz Razermazer #16974 üzenetére
A németeké sem volt jobb 242 bár nem csodálkozom, ekkora energiát, feszítőerőt, hőt elviselni legyen az bármilyen fasza acél, hosszú ideig nem lehet.
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Razermazer
őstag
válasz #65675776 #16972 üzenetére
Az egyszerre való elsütés vajon mit számít itt a játékban? semmit? gondolom a játék mechanikája számolja ki hogy találat lesz e vagy nem jól gondolom, köze nincs a realitáshoz mint sok minden másban.
Ahogy olvasom valóságban nagyon sokat számított, 27km-nél 525m hordott félre míg ha 0,06 sec-el késleltették akkor ez az érték már csak 300m lett. Gondolom ez minden tiple toronyra is érvényes nem csak quadra.
Hát az ágyúk életkora sem egy nagy szám 200 lövés hmm nem tudom hogy a németeké mennyire volt jobb."A kritikus részek a lőszeszerelem raktárak és a hajtáslánc. A KGV-osztálynál a britek már a tűzvezető központot is alig páncélozták."
Hogy ne robbanjon fel, és hogy mozgásképes legyen értem okés, valami ilyesmi rémlett.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sh4d0w #16961 üzenetére
Kérdés, hogy nyílt vizen manőverezve mennyi találatot kap egy csatahajó. Mert egy mólóhoz kikötöttet nem művészet szétlőni. Szerintem ez önmagában nem sokat jelent. Billy Mitchell szervezte bombázási bemutatók is igen impresszívek voltak álló, légvédelem nélküli hajók ellen. Éles helyzetekben azért az akkorinál jóval komolyabb erők kellettek ahhoz, hogy egy hajót elsüllyesszenek a levegőből, nyilván nem kevés veszteség árán. Az álló hajók szétlövése a tengeri csaták szintetikus tesztje maximum. Pont annyi következtetést lehet levonni belőlük, mint a PC-s szintetikus tesztekből.
De igazából sokat számít a csata kimenetele is. Ha nyert csatából kell saját kikötőbe eljuttatni egy sérült hajót, akkor a komoly sérülés sem biztos, hogy érdemi probléma ha a hajó úszóképes marad. Vesztes csatában csak azt éred el vele, hogy az ellenség zsákmányként el tudja vontatni. Viszont ha egy hajó azért süllyed el csatában, mert az egyenletesebben elosztott páncélzat miatt nincs megfelelő védelem a kritikus részeken, akkor mindegy melyik oldalon vagy. A jelek szerint az angolok, amerikaiak és franciák bíztak benne, hogy nem veszítik el a csatákat, ezért hajlandóak voltak feláldozni a kevésbé fontos részek védelmét.
Mivel érdemi tengeri csata nem zajlott a két eltérő elv szerint épített hajók között, így maximum hipotetikusan lehet erről vitatkozni. Soha nem fog már kiderülni, hogy melyik hatékonyabb valós csatában.
Az éghetőség meg megint egy érdekes dolog. Az Alabama-ra fehérfoszfor bombát dobtak, mégsem égett szénné, sőt, ki sem gyulladt. Pedig a fehéroszfor rátapad a felületre, és teljesen elég ott. Ha közben talál valami éghetőt, akkor azt nyilván meggyújtja.
Razermazer: A kritikus részek a lőszeszerelem raktárak és a hajtáslánc. A KGV-osztálynál a britek már a tűzvezető központot is alig páncélozták.
-
Razermazer
őstag
válasz Chabe89 #16954 üzenetére
Hát én erre azt mondanám, hogy hunt of North Carolina részemre 50000xp kell még és durván 12milla az hamarabb meglesz mint ez a szépség. Nem nagyon erőlködöm, hogy meglegyen, nem vagyok én olyan nagy spíler hogy pár óra játék alatt összeszedjem a szükséges pointokat. Amúgy meg ott kéne ülöm egész nap ami már addict és az veszélyes
Meghagyom nektek még a rendes kampányba se tartok sehol nem hogy ez!Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
válasz Razermazer #16967 üzenetére
Hajrá, nem is akarlak lebeszélni róla, a játék köszönőviszonyban sincs a valósággal - csak rávilágítottam, miért volt rossz az amerikaiak által kitalált páncélelrendezés.
-
Razermazer
őstag
válasz sh4d0w #16961 üzenetére
Értem kösz az infot nekem akkor is tetszenek egy kettőt begyűjtök majd a polcra. Az hogy Flamunak meg más wows tesztelőnek nem jön be nem érdekel, egyszerűen szép és kell találkoztam már olyannal aki durván operált vele éreztem is a bőrömön.
Amennyiért vesztegetik annyit megér nem drága hajó a Dunkerque
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz Razermazer #16956 üzenetére
No igen ez minden hasonló online játékban felmerül, Van aki csak az egyéni statra vagy az aktuális eventekre hajt és van aki csak a csatát szeretné megnyerni. Vezető és egyértelmű taktika hiányában a csaták kimenetelét 85% -ban az egyéni képességek eloszlása dönti el. Amint az egyik oldalon akárcsak öten stratégiát követve összedolgoznak nagyban borul ez a statisztika. akár ki is próbálhatjuk ünnepek alatt szerintem egy 2BB+2CA+1DD(esetleg 2DD) összeállítású csapattal 90% fölötti nyerési rátát lehet elérni.
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
válasz Razermazer #16956 üzenetére
A tűzvezetésnek csak a fele volt védve - a lőelemző számítógépek -, az elsődleges tüzérségi harcálláspont nem, mivel az az előárbocon volt. Egyébként a Jean Barton meglátszott az "all or nothing" koncepció hiánya. A Massachusetts két páncélfedélzetet érő találata bedöglött a lövedéket ért sokktól, a páncélozatlan részeket ért találatok közül viszont több is felrobbant és olyan sérüléseket okozott, higy ha ez a nyílt tengeren történik, a hajó valószínűleg nem ér haza.
[ Szerkesztve ]
-
válasz FoxiestFox #16938 üzenetére
De azért azt a komoly flanket sikerült megállítani. Alighanem pakolok fel egy TS-t...
-
Chabe89
addikt
Ezen a hozzászóláson jót nevettem,
Here are the EU requirements:
Good Start - Destroy 500 Russian ships.
Feelin' Good - Win 500 games with 200,000 damage and x5 kills.
Tin Can - Hit 1000 citadels on Commonwealth ships.
To The Bottom - Cause 100,000 points of damage against Pan Asia ships.
Aiming? Too Much Effort - Hit Russian ships with 10000000 torpedoes.
An Epic Journey - Maintain 100% win ratio over 100 games.
Break the Bank - Earn 10,000,000 silver in Russian tier 3 ships.
Hoarder 2017 - Collect every ship in the game, win 50 games in each ship, donate £10,000 to Wargaming. -
Razermazer
őstag
Hát igen és a röhej ebben, hogy a saját dd-k nem azokat hajkurásszák a ca-k sem, azt veszem észre, hogy nekem mint bb kell ezekkel foglalkozni, mikor nem ez a dolgom, viszont ha nem akarok megdögleni kénytelen vagyok hajkurászni őket. Hát ugye a support az sehol ca képében fordul vissza mind. Ugyanez vica versa ha ca val megyek a bb-k mind kifordulnak ellen bb-től, nekem nem az a dolgom, hogy azokat üssem(majd a végén ha marad) hanem a dd-t és ca-t.
Tegnap a 27(27-ből 12-t nyertem iszonyat csapatok miatt, a gond mindig az hogy ledarálják a másik oldalt és kész, az az oldal ahol vagyok, az meg csak cammog és kb 2-bb tartja fel a társaságot, úgy nagyjából mindenki mellélő. Néha én fejezem be egy teljes salvóval mert már nem bírom. Aztán csak hallom, hogy you are a last hope 10perc még hátravan a meccsből és két hajót sikerült a 12-ből kilőni ellen csapatnál hát mind jön rám. Egyet kettőt elviszek aztán szarrá lőnek) meccsből volt 5 amiben baromi jó kis teamwork volt, nem is kerestem szart sem, de élmény volt a játék, és tök rendes emberekkel (magyarok is voltak) találkoztam. A maradékban elküldtek messzire délre mit akarván én a 48%-al. Mikor veszítek ömlik a pénz, mint solo vagy dual warrior, ha hozzám csapódik egy két értelmes lény, ilyenkor megköszönöm az asszisztenciát és a közös jó munkát neki, aztán megnézem a teamünk haláltusáját.Franciáknál szerintem a ca-k lesznek meg a bb-k behozva( Jean Bart, Richelieu, Dunkerque ez mind dunkerque osztály, de erősen módosítottak már a másodlagosokon, méretét növelték a hajónak az első Dunkerque osztályhoz képest stb az első két torony quad lövegekkel maradt franciáknál csak ilyen csatahajó volt, rájöttek hogy a létfontosságú részeket kell védeni vagyis torony és tűzvezetés, de Daa-Raa már ezt leírta. Azért egy divizióban nem szeretnék összetalálkozni velük, ha valaki tud bánni az ilyen hajókkal akkor borzalmas pusztítást végezhetnének.) ausztráloknál esélyes a dd ág.
"Szóval valóban van gond a balansszal, de nem a hydro meg a radar a fő probléma szerintem..."
Egyértelmű!!!!!Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
félisten
-
Chabe89
addikt
-
Dewri
aktív tag
válasz FoxiestFox #16947 üzenetére
Nekem a rombolók nem tetszenek, de nagyon. Végtelen torpedózás (simán 8-10 egyszerre...), füst, 4-5 km-ről nem látszanak a nyílt vízen, végtelen torpedózás, akár 4-5 is bejön egy meccsre/oldal, végtelen torpedózás... És most jön még több, a németekkel, mert nincs még annyi mint a szemét, kell még több... Remélem ha jön egy új ág, pl ausztrál, francia, akármi, azt is rombolókkal kezdik, mert miért ne...
Csatahajóval nagyon nagy élmény a játék már most is. Ha egy cirkáló csak rád néz, már lángolsz. Romboló láthatatlanul széttorpedóz, jó esetben 2 is... És persze a repülősök is leginkább téged ütnek. Emellé meg a többi hajóval is kéne valamit csinálni, de messziről nem lehet, mert minden tele van szigetekkel, szigetenként egy Mount Everest méretű heggyel... Mellé még ott a +2 tier problémája, mert a Fusonak jól esik a Bismarck, a Könignek a Gneisenau, totál kétesélyes...
Szóval valóban van gond a balansszal, de nem a hydro meg a radar a fő probléma szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz redzsi #16946 üzenetére
Tök jó, lassan mindent kivesznek vagy átalakítanak, ami használatával egy jó játékos tényleg hatást tudott gyakorolni egy meccsre.
De amúgy is folyamatosan szaródik el a balansz... csatahajók hydro-val, radarral, rombolók reload boosterrel.. agyfsz kezd lenni az egész. Lassan összefolynak teljesen az osztályok. Azt is rebesgetik hogy az új skillfával lesz olyan, hogy a hordozó indíthat és fogadhat repülőket, miközben ég a fedélzet... -
redzsi
senior tag
-
félisten
-
redzsi
senior tag
válasz FoxiestFox #16943 üzenetére
Minden hajót ami stealth fire képes. Legérzékenyebben talán a Zao, Ibuki párst. Gondolom a buff pedig HP növelést fog jelenteni.
-
félisten
-
redzsi
senior tag
World of Warships – Some Information from Russian Server
Pár érdekesebb:
- The Graf Spee will be an award ship of a Christmas campaign
- Seagal may get a double citizenship in game
- USS Alabama will be for sale later
- Developers believe that +1/-1 match-making is unnecessary under the current meta.
- If the removal of firing from invisibility would significantly reduce a ship’s performance, that ship will be buffed subsequently
- The developers are looking for ways of giving the IJN Kitakami to experienced players, without enraging beginners
- In 2017, the USN heavy cruisers Pensacola, New Orleans and Baltimore will be buffed, without losing their better AP roundsEz utóbbi kifejezetten örvendetes, a tierjükben sebzésátlagban az utolsó helyeken kullognak. A Graf Spee kampányt meg kíváncsian várom, a Kitakamit viszont nem értem minek kell eröltetni.
Persze szokás szerint majd meglátjuk mi lesz ezekkel a tervekkel.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Lipiea
csendes újonc
válasz FoxiestFox #16923 üzenetére
Én meg az előbbire xD
-
félisten
Ma is vastagon pluszos wr, de a Gneisenau kezd elromlani nálam... ma elvittem 10 körre, és jó 20k-val az átlagom alatt maradtam vele... nem segített a dolgon az sem, hogy többnyire a holt unalmas standard csatákat erőlteti az MM, ahol mindenki campel, és alig van mire lőni, annak nagy része is overpen.
Egy jó azért becsúszott.[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Ma egyetlen csatát se mentem, ilyen se mostanában volt. De lehet jobb is.
-
ledgeri
nagyúr
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
olivera88
veterán
Van Magyar Youtuberosunk, nem is tudtam. World Of Warships - 38.Rész (Admiral Graf Spee) - Stark
-
Razermazer
őstag
Hát a rohadt életbe mikor ilyeneket megyek és defeat a társaság tulfele volt szíves és halomra lövette magát, mi a túloldalon próbáltuk menteni egy Tirpitzel meg egy Aoba-val nem ment. Mondjuk a team score-on látszik hogy ki volt aktív nem a mi csapatunk.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Edinburg milyen a Fiji után?
Halottam,hogy nem olyan nagy szám a Fijihez képest. -
ledgeri
nagyúr
Achivement Marathon-szintén ázsiából szivárog
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Chabe89
addikt
Új prémium IJN BB a láthatáron.
A cikkben ugyan nem csütörtök van, de EU-n mindig csütörtökön van patch.
[ Szerkesztve ]
-
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #16921 üzenetére
Nekem se ment rosszul a elmúlt időben, utsó 7 napban 57% is WR és 72 k átlag dmg, ilyen magas sebzésem se volt még 7 nap alatt azt hiszem
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Razermazer #16922 üzenetére
Vagy Tavasziékkal vagyunk ilyen jók, vagy hármas divben egyszerűen jobban megy. Én utóbbira tippelnék.
-
Razermazer
őstag
válasz FoxiestFox #16921 üzenetére
Hát nekem mikor mondtam azóta mint solo warior csak vesztés 87-ből lett 50 sok zöldség istenem.
Szar ez így.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
félisten
Ma 15 csata, és csak 1 veszett. 93% WR. Ilyennek szeretem látni a statjaim, ma mindenféle hajóval egész jól ment.. még csatahajóval sem volt annyira szar, mint szokott.
-
Razermazer
őstag
válasz redzsi #16916 üzenetére
Igen aztán jön egy csata mikor már az őrületbe hajtották a lelked, akkor nyersz egy ilyen szépet. Na ilyenkor kell szépen aludni menni, mert innentől csak rosszabb lesz.
Álljon itt egy William Blake idézet "Őrült"- mondták énrám, s rád, hogy:"Hülye".Vajon rád vagy rám irigyebbek-e?
-
válasz FoxiestFox #16905 üzenetére
Tegnapelott 62%-ban nyertem, tegnap 100%-ban veszitettem (6-bol 6-ot).
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #16911 üzenetére
-
redzsi
senior tag
válasz Razermazer #16915 üzenetére
Persze ez tiszta sor, nem is értem miért voltam meglepődve...
Mindegy, most egy kicsit megnyugodtam:
Kár hogy ritkán vagyok ilyen türelmes.
[ Szerkesztve ]
-
Razermazer
őstag
válasz redzsi #16914 üzenetére
De sajnos ez k******ra mindennapos, ahogy meglátják az ellen már fordulnak vissza csapatmunka az nincs, ha solo wariorként mész tovább és jó vagy, szerzel sok pénzt de nem victory lesz hanem defeat és tuti hogy kilőnek. Ez a nyomorult hétvége az amobak kora mindig, itt csak div be érdemes menni, teljes 3-as divbe akár még csatát is fordíthatsz, a többieket meg el kell felejteni úgysem fognak segíteni.
És ezek miatt romlik lefelé az arány ma is 5 meccset eladtak a csapattársak kamikazéként a végén mert ő megy és megmutatja(erre mondanám azt hogy ehhez apukám rutin is kell tehetség is, meg anyukád n*****a )
Jah a másik a dives rendszer az nem működik, úgy kivágnak ha akarok valakivel divbe menni, hogy öröm nézni ezt ki is fogják venni hamarosan az biztos.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
redzsi
senior tag
Ez kész..
Valaki beírja A+B. Ok. Rongyolok A-ra, mögöttem szépen jön egy Hipper, Iowa, Scharnhorst, és egy kicsit utánuk egy Kagero. Mögöttük egy Gneisenau szinte azonnal 180 fokos fordulót vesz.
A másik oldalon felbukkan egy FDG, meg egy Shimakaze. A Shima elengedi a torpjait, menekül, én utána. Üldözöm, közben befut egy piros Donskoi is. Gondoltam a mieink dolgoznak az FDG-n. Ja persze, látom mögöttem mindenki megfordult és menekül, vagy csak tesz egy teljes kört... 5 vs 3 volt a felállás, és végig spottoltam az ellent.És ez rohadtul mindennapos. Ennyire azért nem bonyolult ez a játék.
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #16905 üzenetére
Amúgy sem vagyok nagy DD huszár, de ez az új Hatsuharu borzalmas.
-
ledgeri
nagyúr
válasz dokee78 #16874 üzenetére
Én csak most néztem rá a címalkotó momentumot keresve...
Amit legközelebbre ajánlok: RN cruiserekkel használd az egyes torpedózást! Van az a rész, amikor a Fuso megállít útan fordulsz hogy torpedózz, és szélesen küldöd őket egyszerre, és ha 2 talált... Miközben pont ott a lehetőség, hogy minddel szépen orrbakküldd.
-
olivera88
veterán
Elég jó nap a mai, 26 csata 71 k átlag dmg és 54 % os WR.
A nap legjobb csatája, csóri Nort Carolina bekapott egy tripla citet 12 km ről.
Ez is jó volt, behúzom a 4 killt is ha csapattárs Aoba nem torpedoz meg a végén.
Jut eszembe a másodikat csatában összetalálkoztam TH77_PX_Drebil-el is. El is küldtem buvárkodni a Pensáját.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #16899 üzenetére
Mi van vele? Az átlag felett van picivel.
Kürfürstel valamelyik nap fél Amagit előttem 19 km röl a 420 mm es el, 33 k t kapott. A 406 néha már kevésnek érződik T10 ben.
Nem használtam 420 ast FDG n, de ennyire nem rossz biztos.[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #16900 üzenetére
Akkor ne kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest