-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Én azt ajánlom, hogy mindet vidd egyszerre, és párhuzamosan, mert így a szinteket is tanulod, viszont azt is, hogy milyen a túloldalon lenni... Ha valahol beadsz egy nagyot, látod, hogy azzal hol is lehet nagyot kapni. Ha pl rombolóózol megtudod, hogy BB-ként mire figyelj stb. És ha majd ott jársz ne riadj vissza a CV-zéstől, de ha nem is igazán tetszik maradj az alap cv-knél, de 100 csata után alkoss véleményt csak!
És igen, youtube, twich ezerrel, még akár játék nélkül is!
(#17721) gabyka proci szinte mindegy, GPU-ból meg ne csak a mobilokat vedd számításba, mivel megannyi PC-vs-mobil összevetés van, még jobban lépben lehet lenni úgy!
Mennyit szánsz rá, mennyire újat akarsz?
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
Ne hallgass a núbokra, Gordon. Jellemzően a kezdők beszélnének le a játékról. Addig, míg nincs benne néhány ezer csatád, és nem ismersz minden osztályt és az alapvető játékmechanikát eléggé, több a frusztráció, mint a fun, ez igaz.
Még én is egy óvatos ajánlást tudnék mondani mellé, pedig én megvetem ezeket a p2p és p2w mmo hülyeségeket (tankost is ezért nem kezdtem el, de a hajókat túlzottan kedvelem), túl sok idő, túl sok pénz ugorhat bele, ami kontroll nélkül totál leépítheti az embert.
Játszogass, nézz sok Youtube-ot (linkek az összefoglalóban), ismerd meg, mi való neked, és jó lesz ez.[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
-
BR-Steel
tag
Nem kell izgulni a wot-ban több agyhalott játékos van mind itt. Kinek melyik hajóosztály jön be az változó ezt ki kell tapasztalnia.Ez olyan nyugis játék, itt nem 3 perces csaták vannak. Én jobban élvezem ezt a játékot most a tankoknál, pedig ott közel 20 K csatát toltam le. A lényeg élvezd a játékot a többi nem számít.
[ Szerkesztve ]
-
Razermazer
őstag
Szia
Hát nehéz lesz az út szerintem is maradj a tankoknál azt már biztos kiismerted. Én cirka fél éve kezdtem bele, és az elején még érdekes izgalmas volt, már nem az, a sok poi, poi és rngjesus apránként megutáltatja a játékot az emberrel.
Jó lenne a klán rendszer, hogy mindenki a képességeinek megfelelő klánban és ellenfelekkel játsszon, elkerülvén a kacsavadászatot, defeat hegyeket. Aztán lehessen tovább feljebb lépni, ha a statisztikád javul.
Türelem kell végtelen, napi szinten nem szabad csak limitált mennyiségi csatát tolni, kell a megállj mert ráunsz meg szétvered a billentyűzetet monitort annyit meg nem ér.
Addiktív nagyon, ne legyen az
Ha ez nem szegte kedved a WOT-ban akkor itt sem lesz gondod, a német bb ágat ajánlanám, már 4-es és 5-ös tireben is klassz hajók vannak.
Én például most szokok szépen lefele, egyre kevesebbet vagyok, és jó is így, amikor néha benézek és megyek egy két kört az épp elég, agyhalottakkal nehéz is együtt játszani. Megoldás ha van egy két haver akikkel divben tolod, úgy még a vesztés sem olyan gáz, mert jót röhögtök az egészen, ha meg nyertek(ritka lesz) akkor extra süti.
Ennyit dióhéjban[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- GTA V
- Autós topik
- További aktív témák...
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Dell Precision 5520 Gamer és Tervezői LAPTOP I7-7820HQ/ 16GB RAM / NVIDIA 4GB GDDR5
- Yaber Buffalo Pro U6 projektor Új ( bontott csomagolású)
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest