Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #45096 üzenetére
A végére írtam újat, nézd meg.
A drop mód meg egy urban legend. Zuhanás közben úgy leszednek mint a szart. RNG. És nem a nem létező mundérom becsületét védem. Ha érted. Csak a valósághoz hozzátartozik.A hsz vége tetszik Hát nincs sok minden ami még működik. Igaz. Nyomkövi torp meg fckn wg.
Hát én átboostoltam más raján Ryujo volt az is, és leszedte a gépeim háromnegyedét. De ismétlem a skillezésen rengeteg múlik.
Baszki durva, hogy egy hete pénteken kezdtem játszani, és megtanultam a kikapcsolatlan AA-jú DD-t eltalálni füstben. Azt hittem ehhez több szakértelem kell, mert én is csodálkoztam amikor így jártam DD-vel.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
félisten
Attól függ.
Ha időben átmegy drop módba, a fighterek ellenére meg tudja klikkelni a célt.
Ha bénázik, és már a fighterek körében van, és ott lassít le és megy át dropba ( mert mondjuk a DD kikapcsolta az AA-t, és csak az utolsó pillanatban látja meg), akkor ledarálják a fighterek.
Mondjuk ekkor sem mindig. De van, hogy így is, úgy is.
Nem sok kiszámíthatóság van benne igazából. CV mainek se tudják, hogy most a fighterük mit fog lelőni drop előtt, vagy hogy egyáltalán le fog-e valamit.
Egyébként most terveznek valami változtatást ebben, de azzal kapcsolatban nem vagyok képben, így nem tudok róla nyilatkozni.A tengeralattjáróktól én annyira nem tartok. Túl sok dolog nincs már a játékban, amit még tönkre lehet tenni, illetve a subok a jelenlegi implementációban elég sebezhetőek, és főleg azok lesznek a mélységi bombás vagy mortartos DD-k ellen.
Mondjuk a nyomkövetős torpok azért elég... aggasztóak[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #45094 üzenetére
A nekem írt résszel és a statossal is egyetértek, nincs újdonság, de átboostolás rész nem stímmel: " És de igen, úgy boostolnak át egymás fighterein, mint a szél. Látom. Akkor van gáz, ha a hülye elkezd kanyarogni, vagy lelassít, vagy elkezd ott bombázgatni valamit, mert akkor szétkapják a fighterek." Namost, ha egy DD fölé rakom a rajt, és támadnia kell a DD-t, akkor kanyarognia kell nem? Ezért nem támadja, ha a DD alatta marad nem? Ez a lényeg Ezért írtam, hogy nálad jobb cv mainek (ha nem sértődsz meg) a cap mindkét oldalán fix helyek védésére használják a vadászokat. Én pl. amit sehol sem láttam még, ha a hajómat támadják, gyorsan új rajjal szállok fel és rögtön leteszek magam fölé egy rajt. Be szokott válni extra biztosításként az nmy raj ellen. De inkább maradok a BB-knél azért. Kíváncsi leszek, ha bejönnek a tengeralattjárók, akkor jön a BB,CA,DD rework? Mert a játékmechanikát ez is szét fogja trollkodni.
Most látok még vmit: hogy a blob közepéről kiemeljen valakit a cv, nem is a tudásától függ, hanem ha a repcsiket HP-ra skillezi,upgradeli, + van raj "HP gyógyító" is magasabb tierben. Na így
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
félisten
Nem voltál még erre RTS időkben, igaz?
Ott volt lehetséges csapatjáték, support és strike egyszerre, külön squadokkal, volt a CV-nek kompetitív aspektusa, illetve volt több layout, valamelyik strike, valamelyik AA orientált.
Most nincs csapatorientált CV, minden CV a sebzés farmolására lett létrehozva.
Ezzel úgy gondolom nem árulok el újdonságot
Ne keverd a fogalmakat, attól, hogy a jelenlegi CV-vel is játszhatasz a csapat érdekeit szem előtt tartva, attól még minden lényeges csapatközpontú képességet levettek a CV-kről.
És de igen, úgy boostolnak át egymás fighterein, mint a szél. Látom. Akkor van gáz, ha a hülye elkezd kanyarogni, vagy lelassít, vagy elkezd ott bombázgatni valamit, mert akkor szétkapják a fighterek.project640. Jó, akkor személyeskedjünk (miért is foglalkoznánk a játékkal, ha beszülogathatunk egymás személyére is ugye).
Szerintem te pont olyan vagy, mint egy tipikus nyeszledék a konditeremben, aki fúj a gyúrós köcsögökre, mert irigy, és tudja, hogy ő sosem fog oda elérni.A topikban többször volt már CV eszmecsere (nem sokkal fentebb is amúgy) egyszer sem szóltam bele.
Akkor szólok bele, mikor valaki ír egy sztorit a pénisz másik végéről, hogy hogyan fújta ki vele az orrát egy CV, és megjelik egy CV játékos védeni a mundér becsületét. De ilyen teljesen fogyi elhiteltelenítési próbálkozásokkal azon a szinten, hogy én azt nem tudom megcsinálni az én CV-mmel, biztos te csesztél el valamit, hogy veled megcsinálták.Hadd kössek akkor össze a fejdben szorosan együtt mozgó fogalmakat, amik valamiért láthatóan összefüggéstelenül kóvályognak odabent.
Minél többet játszol, elvileg annál jobb játékos leszel. Megtanulsz egy csomó mindent. Jobb lesz a statod is. Ha nem nézed, és nem számít, akkor is jobb lesz. Rájössz, hogy többen együtt még jobb játszani. Megint csak tanulsz, másoktól is, ők is tanulhatnak tőled. Még jobb lesz a statod, még ügyesebb leszel.
Így aztán azt mondani, hogy túl sokat foglalkozom a statokkal, egyenértékű azzal, mintha azt mondanád, túl sokat foglalkozom a játékélménnyel, túl sokat foglalkozom a győzni akarással, túl sokat foglalkozom a jobb játékossá válással.
Érted már, miért ökörség?Az "ez csak egy játék" -szajkózás mindig elhangzik minden játékban olyanoktól, akiknek az nem megy valami jól.
Illetve attól, hogy ez egy játék, kifejezett igény, hogy béna legyél benne? Nem értem az ilyen típusú kifordított érveléseket -
LK
addikt
válasz project640 #45090 üzenetére
"de főleg akkor, ha csak 1-1 DD van, és az egyik már a legelején kiesik, akkor jó eséllyel megvan a győzelem...." erre gondolt szerintem
sith7 : ezért mondtam, hogy mások sarát ne vedd magadra, nem érdemes
[ Szerkesztve ]
-
Kolbi_30
őstag
válasz project640 #45090 üzenetére
Én nagyon szívesen folytatnék értelmes eszmecseret.. Csak átlag alkalmatlan rá.
Játék kezdés el még szoktam kérdezni hol akár kezdeni a destro, vagy nincs válasz vagy mond valamit és máshova indul.. Én meg már levedtem amit mondott.. Aztán jön a noob cv. Én meg el megyek afkolni.You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
LK
addikt
válasz project640 #45087 üzenetére
Igazad van, de én is írtam ide fasságokat, és helyretettek. Volt amikor vitáztam. Megfelelő módon kommunikálva nem szabad teret engedni a hülyeségeknek sem. Alapvető hibaforrás, hogy mi akik ide írunk is óriási játékbeli tudással rendelkezünk egymáshoz képest.
Egyébként a DD ha kiesik, és a túloldalon van radar, nincs semmi lefutva.
[ Szerkesztve ]
-
válasz project640 #45083 üzenetére
Ha kicsit gondolkodnál, mielőtt zsigerből válaszolnál, rájönnél, mekkora marhaságot írtál.
https://www.coreinfinity.tech
-
project640
csendes tag
válasz FoxiestFox #45082 üzenetére
szerintem túl sokat foglalkozol a CV-sekkel ... és túl sokat a stattal :-( .... ez egy játék, semmi több!!!
és igen, sithet-nek abban igaza van, hogy ez a fórum a wow-ról szól, és nem a 'wow - CV'ről szó
lehet, hogy többen szívesen beszélgetnének a CV használatról, de annyira 'gusztustalan' jelzőkkel szoktad az ilyen játékosokat illetni, hogy inkább senki nem beszélne haragudj, de te egy kicsit olyan jelenség vagy, mint az edzőteremben a kigyúrt, de nagyszájú tréner ... ,aki (mivel ő a legerősebb) jogának tartja, hogy mindenkit kioktasson, és közben masszív jelzőket is használjon
'lévén normál felszíni hajókkal elég bénácska vagy' - egyáltalán mi jogon bénázod le egy fórumozó társadat?
-
LK
addikt
Durva mennyiséget írtatok
Sith7: Miért ne hinném el, hogy raksz vadászokat? Nem ítéllek el előre nyilván. Egyébként egyetértek abban, hogy a csapatjáték a sebzésből vesz el. Egyébként általában véve cv-sekről mondtam véleményt, nem kell a válladra venni az összes problémát, nem kell magadra venni mindent. Sok gyökér van, te nem tartozol közéjük. Csak próbálod az árnyalatokat megmutatni, hogy nem minden fehér és fekete.
Fox: Saját magam látom, hogyha kidobok egy rajt, nem boostol át rajta lószar sem. Senki nem kockáztatja a gépeit. (Én egyszer tettem ilyet BB-s aggyal, hát leradírozott az égről a francba.) Szóval a nevezett DD csapattársam simán tudott foglalni addig. Mert a nmy raj nagyívben kikerülte. Abban igazad van , hogy mivel egy rajt tud kezelni, nem tud mindenhol segíteni egyszerre, ez a játékmechanika hibája, nem a playeré. De azt ne mondd már hogyha megerőlteti magát egy cv player, ne tudna többet segíteni. Mert tudna. Ez meg a player hibája. Ha a játékmechanikával van bajod, ne emeld ki minden hsz-ben hogy kimindenkivel törölnéd ki. Mert nem tartozik a tárgyhoz. Te a unikumságodat félted, mást meg sértenek a bebugyolált szurkapiszkák. Én mindkettőt megértem, mert te is sok időt raktál már bele, és fáj hogy így értelmetlen volt a fejlődésre szánt idő. Én már sok egyéb szempontot is írtam már, amit te nem ami alátámasztja, hogy cv-k nem illenek a játékba. (lásd Shadow) Menjél a saját cv-s unikum társaiddal divbe, és akkor unicum maradsz. Védje a segged és beinthetsz wg papának.
Egyébként sokan örülnének, ha "shittycum"-ok lehetnének"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #45082 üzenetére
oké, igazad van
-
project640
csendes tag
válasz sh4d0w #45080 üzenetére
bocsi, írhattad volna úgy is, hogy egy jó DD játékos eldönti a játékot :-) ... , nemcsak CV, hanem BB, DD, CA is eldöntheti a játékot ...., de főleg akkor, ha csak 1-1 DD van, és az egyik már a legelején kiesik, akkor jó eséllyel megvan a győzelem....
szóval a fenti mondatoddal nem mondasz semmit
-
félisten
De az nem olyan leszólás, a Smolenskeket is elmondom HE spammer noskill kötsögnek, de az sem szemlélyes sértés igazából.
És ezen is túl vagyunk már sokszor, légyszi jegyzetelj, hogy ne tedd fel ugyanazokat a kérdéseket minden héten. Játszom CV játékosokkal, több jó klán Discordján látom a CV mainjeiket, ahogy azt is, hogy nem CV maineknek mennyi idő kell lilába vágni egy CV-t.
Mindenkitől azt láttam, milyen egyszerű. Pár meccs után jönnek a bottom tierként top xp meccsek, és a külön undorító scrrenshotok, mikor valaki beszúrja a dmg screent és ott van 4 DD kicsapva egy 12 perces meccsben (megtörtént eset).
Vagy forrásmegjelöléssel kéne igazolnom azt is, hogy az ég kék, a fű zöld, mert random külföldi jójátékos megállapításai nem elég jók a magyar kicsivelátlagfeletti cv mainnek?Szóval ja.
Könnyű is, balanszolatlan is, nagyon kevés dologra kell figyelni, nagyon könnyű gyorsan jól csinálni, csapatjáték-aspektusa nincs, mert minden, csapatjátékra való törekvés időt vesz el a klikkelgetésből, hisz csak egy rajt irányítasz, és nem fér bele, hogy nagy kitérőket tegyél, hogy kipottyants egy fightert.
Hadd ne kérjek már elnézést a tényekért.
Soha nem volt ennyire easy mode class a játékban. Szerintem ennyire még a Smolensk se könnyű, mert azzal el kell indulni a mapon, és találni egy helyet, ahonnan mehet a dakkadakka. -
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #45079 üzenetére
Nem szólok le senkit azért, mert CV-vel játszik.
Dehogynem , mindenféle 1 bites noob klikkernek elmondodNem védem a gameplay - t, ez van, ezt kell szeretni, vagy megszoksz, vagy megszöksz
Ha minden úgy lenne, ahogy Te leírod , beállítod itt a dolgokat, akkor már senki nem játszana ezzel a játékkal. Nem minden csatában van CV, nem minden csatában Téged fog támadni, ahogy a fenti képed is mutatja, csak a végén foglalkozott veled.Én csak annyit mondok, hogy nem olyan egyszerű ez, mint amilyennek Te beállítod, főleg nem T10 - ben, de erről honnan is lenne fogalmad, amikor nem játszottál még soha T10 CV - vel ... vagy mégis ?
Ja, mondta valaki , senki által nem ismert, külföldi lila, akinek cv a main - je .... tényleg azzal hogyhogy szóba állsz ? Az nem 1 bites noob klikker ?
Ha indítok 0 - ról egy only CV account - t, akkor én se leszek az, mert CV a main - em ?
Onnantól nekem is igazam lesz ?Akkor most ki a nevetséges ?
[ Szerkesztve ]
-
válasz project640 #45077 üzenetére
És ezzel ismét felbukkant a régi probléma: a CV játékosok közötti különbség eldönti a végkimenetelt - úgy, mint régen.
Ezért is idegen ettől a játéktól a CV class.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
félisten
Nem szólok le senkit azért, mert CV-vel játszik.
A játékban van, a játék része, azért van ott, hogy játsszanak vele.Nekem a mechanizmussal van gondom, az átgondolatlan implementációval, az AA nemlétezésével, a counterplay hiányával. Egyik sem a CV játékos hihája.
Ellenben az már a CV játékos hibája, mikor olyasmiket kezd el bizonygatni, amiket te is szoktál.
Mikor írunk ilyen rémsztorikat, mint most én, akkor jön a nemisúgyvan, meg biztos csak szerencséje volt, meg legyen róla replay, meg nem, nem is lehet az 5-ös blobot megdobni, stb
Lényegében próbálod védeni az elért teljesítményeid, lévén normál felszíni hajókkal elég bénácska vagy, CV-vel pedig jobb azoknál.
Tehát ha valaki CV-t játszik - tojom le, annyi, hogy szakaszban nagyon ritkán megyek velük - az oké, amint elkezdi magát a gameplayt védeni, az már.. hát.. most írjam, hogy nevetséges? Szomorú inkább.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Amiért a wotban sem artyztam. Az egy totál másik játék, ha lövöldözni akarok, akkor nem point'n'click játékkal játszom. Ennyi a titka.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
project640
csendes tag
Tegnapi CV tapasztalat.
Blyskawal vagyok, és mindkét oldalon 1-1 T8 CV. Jelzek a saját CV-mnek, hogy megyek középre cap-alni, és spottolni, adjon védővadászokat a cap kör a csapatunkhoz közelebbi felére. Válasz nem jön :-(
Elindulok, elég gyorsan már capelek is. Kb. eltelik 15 mp, és már az ellen DD is capel - számláló megáll.... pingetem a mi CV-nket, hogy jöjjön, mert capel a másik, és látom, hogy felénk jön az ellenséges repülőraj is. Válasz nem jön :-( ... ehelyett valahol sokkal távolabb repked.
Utoljára mégegyszer kérem, hogy jöjjön, mert el kell hagynom a cap kört ... semmi ... így teljes sebességgel menekülök, közben az ellenség már rám is csap, a DD-je a füstből lő .... szumma-szummárum a mi tehetetlen CV-nk miatt engemet féli g lefaragtak, és sikeres cap-et csináltak. Megakadályoztak a további sikeres spotban.
A játék maradékában a CV-nk ezt a szintet hozta, míg az ellen CV nagyon tudatos, és jó support-ot adott a csapatának ... és simán nyertek is.
Mintaszerű különbség volt egy jó és egy rossz CV játékos között, és el is dőlt a csata
Ja, és mindkét oldalon csak 1-1 DD volt, szóval nem volt indokolt, hogy a mi repülőink msáhol kóricáltak -
félisten
Én értem, hogy te aztán az utolsó mamutszarban is próbálod magtalálni azt az egy igazgyöngyöt ami khm.. minden bizonnyal ott van, de sajnos az az egyik legnagyobb probléma a védekezés hiánya mellett (és az egyik legütősebb érv a jelenlegi CV-k játékával kapcsolatban), hogy pont hogy nem. Pont hogy nem tudnak csapatjátékot játszani.
Illetve az, hogy NINCS CV vs CV interakció, így lett kialakítva. Kattintgatni is akámit tudnak, kivéve másik CV-t.
A letett fighterek könnyen kikerülhetők, de még könnyen át is lehet repülni rajtuk, ha egyszerűen átboostolsz, a hatékonyságuk nagyon pocsék.
Ennek ellenére amúgy elképzelhető, hogyha a fenti meccsemben a CV letesz nekem egyet, túlélem. Nem tudni.
A gondom az volt, hogy fordultam volna balra, hogy minimalizáljam a bombáknak nyújtott felületetem (bombák ellen a lényeg, hogy ne hosszában tudjon klikkelni), de nem akartam szigetre sem futni, így visszahúztam a hajót, lassítottam, majd gyorsítottam, és fordultam volna ki másik irányba, de már ott volt a klikk.Unom már, hogy nálam rosszabb játékosok farmolnak le, klikkelnek ki, tesznek arra, hogy többet felejtettem a játékról, mint ők valaha tudni fognak.
A CV rework nem igazi rework lett, hanem egy óriási nagy fricska a unicum játékosoknak.
Ha megnézem azokat az embereket, akik elhagyták az unicumot és útban voltak a super unicumság felé (pl én is), a rework azonnal megállította ezt a folyamatot, 10 ilyen játékosból 9 most great-uni közül maradt meg valamelyik az ilyen fogyatékkal élő, counterplay-mentes classok miatt, amik annyira lecsökkentették az egyéni és szakasz carry potenciált, hogy hihetetlen.
Tegyük hozzá a 8-10 perces meccseket, és bumm, így lesz az unicumból shittycum.Összefutnék sith kollégával mikor CV-zik, egy normális univerzumban úgy kellene tudnom kitörölni vele a poppantómat, mint annak rendje, de nem tudnám, hisz a wg elfelejtett counterplayt építani a szarába.
Szerintem 4 klikkből végezné ki akármelyik DD-met.[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #45072 üzenetére
Nem én akartam, hogy ilyen legyen a játék, de jelen esetben nem lehet mit tenni, és ne mond meg nekem milyen fórumot látogassak, és milyent ne.
Ez a fórum a te homokozód lett, meg a követőidé, de le merem fogadni, és most direkt kis számot fogok írni , a fórumozok 70 % - nak van CV a kikötőben, és játszik is vele, csak nem meri felvállalni, mert a lilamindenttudófoxi leharapja a fejét, és most már ott tartunk, hogy emberiség ellen elkövetett bűncselekménynek számít, ha valaki CV - vel mer játszani.
70 ... minimum 70 % - a játszik vele, ha másért nem dacból, hogy akkor most én is megdobok valakit.
LK
Gondolom nem hiszed el, ha azt mondom én is szoktam segíteni a cap - t az általad is vázolt módon.A meccs elején padlógáz, derítés merre jönnek, mennek az enemy hajók, majd visszakanyar, és nézem melyik cap - re megy DD, és megyek oda. Nem egyszer volt, hogy az enemy CV is ezt csinálta, és így a 2 vadászraj szépen aprította egymás, miközben én/mi a kör szélén vártunk, és figyeltük az enemy DD - t. Itt az tudott foglalni, aki tökösebb volt, és bevállalta.
És igen, ha DD - t látok , akkor azt támadom ezerrel, mert foglal, spotol, megtorpedózza a saját csapatom hajóit, átjön a vonalakon, megkeres, és megpróbál elsüllyeszteni.
kaptam két + karmát a csapattól,
Grat -
LK
addikt
Lejárt a szerk.
Ha mondjuk Fox kapott volna a nyakába néha egy-egy védekező vadászt, vagy spottolták volna neki az nmy DD-t, lehet így is köpködné a cv-ket, de nem teljesen tiszta lelkiismerettel.
Én ha bármelyikőtökkel játszanék, rohadtélet, hogy támogatnám a meccs utolsó másodpercéig, igencsak más lesz a végeredmény több csatára kivetítve persze.Fox: "kiegyensúlyozatlan meccsek kérdése" engem is foglalkoztatna, lehet írok egy ticketet, de úgyis elhejtanak... A hiv. fórumra kéne beírni, mert szembetűnőek a csapatok közti különbségek. Balance már hírből sincs.
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Most már, hogy játszottam néhány meccset, és néztem nagyon jó játékosok videóit, észrevettem pár dolgot, amit eddig sohasem láttam a csapatomban lévő cv-től. 2 feltűnő dolog: 1. amikor a saját DD-nk foglal, a cv képes odatenni egy raj vadászt, ami védi legalább amíg foglal. Ezzel nagyban elősegíthetem a csapatom győzelmét.
2. amikor elfoglalatlan cap. mellett halad el a raj, akkor is lehet a túlvégén letenni egy rajt, mert spottolva van az nmy DD, és úgy kell a vadászokat pozícionálni, hogy a füsttel ne tudja elérni a capet. Ezzel meg késleltetem az nmy győzelmét. Na ezeken meglepődtem, mert az életben nem láttam ilyet még, hogy fölém rakott vki. vadászokat amikor DD-vel foglaltam.
Az átlag cv-s játéktudása kritikán aluli. Csapatjátékra a többség képtelen. És hogy rájöjjek erre, az kellett, hogy T4-10-ig játsszak cv-vel, mert sosem tűnt volna fel. Arról a kritikán aluli viselkedésről meg inkább nem beszélnék, hogy aki úgy látja, hogy veszít a csapat, és szándékosan AFK-t játszik, és ezzel teljesen elvéve a saját csapat csöppnyi esélyét, hogy megfordítsa a meccset.....
EZ CSAK a cv playerek hibája, hogy sky cancer-ként látják őket sokan, mert a cv alkalmas a védekezésre, saját csapattársak védelmére is, lásd hajók broadside kényszerítése, és a fenti két pont. Ha az átlag cvs gondot fordítana a csapattársak hathatósabb támogatására, talán változna a helyzet.
Érdekes dolgot láttam tegnap, kaptam két + karmát a csapattól, Ryujo-val, segítettem cappelni, spottolni, adtam vadászokat amik miatt nem lőttek a mi cappelő DD-nkre. És lám amikor megtalált az nmy DD, jól esett hogy hárman jöttek segíteni ! Valamit valamiért.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Áh, akkor mégiscsak érted te a problémát, csak úgy vagy vele, hogy most ez a szar van, együk csak ezt a szart, és ne nagyon pofázzunk mert uncsi!
Hát bocsi, ikszeld ki a fórumot, ha nem tetszik, mert sanszos, hogy itt továbbra is arról lesz szó, ami megihleti / felcseszi az embereket, ami manapság két dolog, egyik a rövid, kiegyensúlyozatlan meccsek kérdése, másik a sky cancer.És ismét, klasszik érvelési hiba. Attól, hogy régen is szar volt, a mostani nem lesz kevésbé szar, sőt, még kevésbé lesz elfogadható, hiszem már a második CV implementációt rontotta el a wg.
Az egyik mamutszar, a másik elefántszar, a lényeg ugyanaz, egy nagy lepény a fejünkre. -
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #45070 üzenetére
T8 cv - nek T10 - es hajók ellen is helyt kell tudni állni, mert ilyen az MM, most mit lepődsz meg azon, hogy egy T9 - es papír DD -t szét tud kapni, főleg úgy hogy Te voltál az utolsó enemy a pályán akit tudott támadni.
Megértem, te meg azt értsd meg, hogy jelenleg ilyen a játék, ha nem tetszik, ne játssz vele
Unalmas már folyton ezt a sírást olvasni, én lennék a legboldogabb, hogy így ennyi CV tapasztalattal visszatennék a régi rendszert. 100 % - ig biztos vagyok benne, hogy nőne az átlagsebzésem mindegyik CV - mel.Ti már totál elfelejtettétek mi volt régen
Oké, volt harc a 2 cv között, tudta segíteni a csapatot, le tudta lőni a támadó gépeket, de olyan is volt, amikor az US CV - vel meghintettem bármelyik (!) hajót 6-7 torpedóval, azt nem kerülte ki senki, DD - nek instant death volt. Vagy amikor a japán CV - vel tököm tudja hány rajjal jobbról - balról is megdobtam torpedókkal, majd amikor a flood - t javította, még 1x-2x ki is gyújtottam. -
félisten
válasz scyllarus #45068 üzenetére
Jaja, CV main. Született clickyboy.
Itt a játék videón, a klikkelgetés 17 perc után kezdődik.
11k hp-ról nullára két perc.sith7: Fogd már fel légyszi, amit már negyvenszer leírtam legalább rework óta.
NEM LILÁNAK LENNI KÖNNYŰ, HANEM MÁS JÁTÉKÁT TÖNKRETENNI ÚGY, HOGY NINCS ESÉLYE VÉDEKEZNI.
Tényleg ennyire nehezen érthető a dolog? Mindenki más megértette eddig.
Mondjuk lilának lenni is arányaiban könnyebb lehet, mint bármi mással, hiszen annyira kevés dologra kell figyelni. Lényegében kettőre.
Alkalmas célpontot alkalmass sqaddal klikkelj meg.
Ééés az sem jutott eszedbe még, hogy azért nem játszunk vele, mert 1. nem tetszik (fú de hihetetlen, mi?), 2. látjuk, mit csinál a játékkal, és nem akarjuk azt okozni senkinek.[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #45067 üzenetére
ige, es ez így is van, ha könnyű lenne, minden cv játékos lila lenne
scyllarus
ha ennyire könnyű, te miért nem játszol vele ? -
scyllarus
veterán
válasz FoxiestFox #45067 üzenetére
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
félisten
Véresen carryztem a nyomorék csapatom, amíg a végén nem jött az alacsonyabb tier CV az állítólag megközelíthetetlen AA-val rendelkező DD-mre, és ki nem klikkelt a retkes picsába 3 klikkel.
Ott volt előttem a dmg con utáni Georgia, megölöm, és nyerünk.
Ezért dolgoztam egész meccsen.
Elég egy szaros low tier CV kettéhuggyantani.
És itt is többen védik, hogy nem olyan könnyű az, meg Friesland no fly zone így meg amúgy. -
BenQhunria
tag
Sziasztok!
Újra elkezdem játszani,de rosszba jelentkezik be autómatikusan, hogy tudok kijelentkezni?Titkok nélkül nincs biztonság,biztonság nélkül nincs győzelem.
-
Kolbi_30
őstag
Ja ha van időm akkor jatszom De ott döntöttem el, hogy szarok rá.. Az első 5 percben látszik ki fog győzni... Azt ha nem nekünk áll lemegyek afkolni. Vagy ha cv vagyok autopilot az egyik pontra azt filmezés a játék fölött..
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
LK
addikt
-
Kolbi_30
őstag
válasz T_Stark #45060 üzenetére
A legjobb mikor 5 perc után már 6 csapattarsad halott 3 a világ egere hajozik, a maradék veled meg próbál jatszani Nekem mikor raertem volt hogy 60 meccset mentem egy nap abból 4 volt győzelem... Igen motiváló volt
-
T_Stark
őstag
Hihetetlen, pénteken felültetett az RNG a szopórollerre, és azóta le sem tudok szállni róla.
Ha nagyon véletlenül nyerünk is egy meccset, mert pl épp lejár az idő, és kicsit jobban állunk pontokkal, az is egy nagy szar kör.
Tök mindegy, hogy a belem kidolgozom és első leszek, vagy szarok bele és kummogok valahol, loose.
Elkezdődik a csata, megy előre a Mogadorunk, jön a T8 CV, és első dobással detonation! Na, ennyiből már tudtam, hogy ez megint egy "olyan" meccs lesz. -
LK
addikt
válasz frame>24 #45058 üzenetére
Napi 13-20 csatát megy, csak vele. Ennyi idő alatt meg lehet vele tanulni játszani. Havi 4-600 csata vele. Csoda, hogy nem unja meg.
Nálad meg majdnem elhittem neked, de mégse. Ha te is az eredményeid alapján a Yügumo-Kitakaze-Roma hármasból kiválasztanál egyet, de legalábbis e hárommal mennél csak pár hétig, te is meglepődnél az eredményen. Próbáld csak ki.
Saipan és Shima is bejöhetne a képbe nálad, csak ott gyúrni kéne a sebzésre kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Én irigylem az ilyet, legalább ő megtalálta "párját" a játékban, nekem ez egyik class-ban sem sikerült. El is kotródtam.
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
félisten
-
tbw
aktív tag
válasz project640 #45053 üzenetére
IF HE kell rá. De a torpedói nagyon szemetek.
Szerintem nagyon jó hajó.TBW
-
project640
csendes tag
Szia Mindenki ... egy kicsit eltűntem, mert OFF-on voltunk a családdal :-) ...
szóval elindult ez a hold újéves dolog ... pénteken elsőre behúztam az IRIAN-t .... kinek mi a tapasztalata vele (már ha van)? ... vannak rajta nagyon csúnya, deep torpedók, de az ágyúja HE-vel használva elég gyengécske :-( ... pedig pontosan, gyorsan lő... erősítsen meg valaki, hogy fejlesztett HE shell-el (inertia fuse) majd jobb lesz -
veterán
Persze.
Érdekelt, hogy mennyire veszik komolyan a supportot.
Ennyire.
ctrl c -> translate -> ctrl v
[link] ez még mindig üt.
várj, lehet elküldöm ezt nekik ticket-ben[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
félisten
-
tbw
aktív tag
Gyerekek belefutottunk egy Des Moines professzorba.
Csak Des Moinessal megy.
[link]
Beszarok.TBW
-
veterán
"Please share your feedback on our Player Support Team by participating in a short survey. Your input will help us to improve our service."
Szerintem nem értették meg amit írtam nekik... mondjuk nagyon szíp, míves magyarsággal küldtem el őket oda, ahova most mindenki egyből gondolja, szóval abban a gúgli transzlét nem fog sokat segíteni nekik.
Na mindegy.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
félisten
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #45041 üzenetére
Gondolom 50-100 meccs kell alsó hangon.
-
félisten
válasz - = Zk = - #45040 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz FoxiestFox #45039 üzenetére
oké..
ilyen lenne a Monti?! oké, egyedül a Kremlinre nem puffogtatok... volt már rá példa, full salvo, 9 lepattanó, 8!km-ről... na ott alt+F4....
de ewmúgy minden másra lövöldözök... sebez is" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
félisten
válasz - = Zk = - #45027 üzenetére
A célpontválasztás arról szól, hogy tudod, mire képesek az ágyúid, és arra lövöldözöl aminek fáj is, nem olyasmire, ami majd lepattint úgyis.
-
- = Zk = -
félisten
-
TCSZ
senior tag
válasz - = Zk = - #45036 üzenetére
Csak rosszabb lesz.... Gondolj bele: ki védhetetlen célpont követős torpedókkal felszerelt tengeralatjárók.....
[ Szerkesztve ]
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
- = Zk = -
félisten
oké, abbahagyom megint 1-1,5+ évre.. jobb lesz azután a játék?! fosok, hogy nem
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
LK
addikt
válasz - = Zk = - #45031 üzenetére
Ha én terveznék ilyen programokat, tuti beletenném tízegynéhány chat beírást, hogy sorry , That was my mistake stb... Ne reportoljanak.
scyllarus : sok a gagyi játékos, elhiszem, mondjuk én ritkán látok ilyet, mndjuk T8 alá csak a Fosho miatt megyek
Tényleg srácok, torp accelerationt érdemes tenni cv-re? Mit mondasz erre Fox?
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Nem, rendszeresen látok én is hatótávon kívüli torpedózást, jellemzően cirkáktól vagy BB-ktől. Akik nem használják rendszeresen, és emiatt mindenre ráküldik, nem nézve, ki van útban.
-
Nordic
Közösségépítő
Ezen nem kell meglepődni. Én pl minden Yoshino-tól fosok ami a csapatomba van, mert valamiért mindegyik késztetést érez arra, hogy seggbe torpozza a saját társait. Ma pl az egyik konkrétak szisztematikusan kinyírta az egyik hindinket, mert mániája volt a torpozás, szegény hindi meg mindig onnan kapta, ahonnan nem számított rá. Kértem a tagot, hogy szokjon már le róla, mire közölte, hogy ne szólja bele a dolgába, ő akkor torpozik amikor akar. Mondom ok, talán nem is meglepő amiért pink, és van 43% WR-je. Reakció tőle... STFU. Itt elengedtem. Ilyen véglényekkel nem lehet mit kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
neeemár.. ilyen is van?!
baszki, ne mond, mert elhiszem" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
LK
addikt
válasz - = Zk = - #45029 üzenetére
Jééé, beszélő bot
-
- = Zk = -
félisten
késöbb "megemlítette", hogy az Ő torpedói voltak...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
LK
addikt
Az szerintem bot volt.
Célpontválasztás: prioritás sorrend, ami szerint célpontot választasz, mit támadsz elsődlegesen a minél nagyobb sebzés és minél biztosabb találat,cit reményében.
Conquerorral majdnem mindent gyújtok, 1 salvo dd-be, rip. , ca-ba de nem mindbe, cit . Célpontválasztásra kevésbé kényes.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz FoxiestFox #45026 üzenetére
Az összes BB közül a Monti kényes leginkább a célpontválasztásra
ez mit is jelent egész pontosan?!más
2.csata... kutzovval védem a bázisunk, beúszok, elnyomom a füstöm.... erre csatt, 2 fehér torpedo jobbról. mondom wtf?! mellettem a fogytékos, agyhalott gneisenau elengedte a torpedóit... amivel nem lenne nagy baj, de a célzott hajó 12+ kmre volt tőlünk.... hát noormális az ilyen?! aztán elfordul a kepröl és megy a 20+kmre levő hajót lövöldözni ÉS azt is megtorpedózza...[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #45023 üzenetére
Azt még gyakorolnom kell. De tényleg pontos. Jól tartom a pozíciót vele, sokáig élek, de egyszerűen nem tudok vele sokat sebezni. Szóval practice. A Franciák nagyon pontosak még, és meglepetésemre a Conqueror is, akár messziről 20km-ről is szinte szőnyegbombáz.
Yamato lehetne, de tartok tőle. Látom hogyan játszanak vele, és nem tetszik. Tegnap 3 HE salvo volt. Inkább kihúzom Kremlinig. Főleg az a video amit linkeltél róla legutóbb
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #45023 üzenetére
Igen a Monti jól fizet mindenben és nem is nehéz vele sokat lőni a lézerágyúkkal.
-
félisten
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #45021 üzenetére
Az szép. Köszi.
-
félisten
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #45019 üzenetére
Az első fele történt , mondjuk hármat öltem, annyit mint a csapat többi része összesen. És nem kill lopkodásról volt szó. Az nmy Kremlinjei mindent letaroltak.
Vladivostok nem tetszett és régebben eladtam. Lehet h. visszaveszem. Amíg még tart a prémem. Sov. Soy. is jó hajó egyébként?"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
félisten
Standard csata volt? Annál gyakori, hogy a csapat nagy része hasonló mennyiségű munkát végez, és mindenki kicsivel van 1000 base xp felett, az ellenfél pedig 400-600.
Capelni senki sem tud, sebzés nem sok jut.
Mondjuk dominationben is, ha nagyon egyoldalú.
A másik, hogy mivel csinálod. A Conqueror egy xp vámpír, sokkal átlag feletti kört kell csinálni vele, hogy jó xp-t adjon, míg a T4 hajókkal nehezebb boldogulni, így is szerény eredményre is több xp jár. -
LK
addikt
válasz FoxiestFox #45017 üzenetére
Pontosan ugyanezt írtam már ZK-nak, visszanézheted. Azt latolgattuk mennyi kell hogy nullán legyen a meccs, és uezt válaszoltam neki.
Nem az a lényeg hogy nagy szám-e 153k, hanem 405 k credit az plusszba hozza ki a csatát, ellenben az 1200 xp alappal, ami meg nagyon kevés. Repu-t, Yamát szedtem ki. A Reput fullról, a Yamát 50%-ról. Ha leveszed, hogy prémem van, akkor valami 730xp-re jön ki. Függetlenül attól,hogy mit írsz, is kevés. Egyébként engem lőtt mindenki, ha eszembe jut otthon visszanézem mennyi volt a potential, folyamatosan égtem, Két Kremlin meg AP-val küldött. 730xp-t kapok 30k-s meccsen FOSHO-val T4-benT10-ben nyílván úgy van állítva, hogy fizessed csak a prémidőt, ha T-10-ben akarsz játszani.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
LK
addikt
válasz - = Zk = - #44951 üzenetére
Én 153K-ra 3 killre kaptam 400k creditet. 1800xp-t Conquerorral, +50% xp zászlóval. 153k 3killel 1200 xp-t ért volna? LOL.
3,percnél már kilőttünk kettőt, 6. percnél meg már csak hatan voltunk. Itt volt az az eset, hogy a Lemmingtrainnel kellett volna mennem. Van, hogy jobb választás."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
- = Zk = -
félisten
válasz FoxiestFox #45014 üzenetére
-
félisten
válasz - = Zk = - #45013 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz FoxiestFox #45012 üzenetére
vagyis a CV rew óta....
-
félisten
-
T_Stark
őstag
Ma megint játszhatatlan ez a fos.
5 körből egyet nyertünk véletlenül, az is egy hulladék kör volt.
A többi meg tipikusan az az MM, mikor esélyed nincs nyerni, mert a botok jobbak mint a társaid. Az ellenféltől 2 hajó hiányzik, nekünk meg annyi van életben...
Hagytam is. -
veterán
válasz Kolbi_30 #45004 üzenetére
hakutól 3 torpedó 3 flooding a rekordom eddig.
de nekem a minap a 8-as 21 torpedóra adott két floodot.most írtam egy ticketet a supportnak, minden jót kívánva a felmenőiknek.
remélem bannolnak.
mert az, hogy 3km-ről colorado broadsidera 4 overpent lövök missuval, az most kibaszta a biztosítékot... meg a 41 találat 15k dmg is.[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Kolbi_30 #45004 üzenetére
"Lehetne jobb is, de vagy dozer kört megyünk és időm nincs sebezni mert mire elinditok 3 torpedót meg 2 bombát már kvázi vége és nyertünk vagy minket dozerolnak mert a sok istenbarmak broadside fordul 8 hajónak aztán rinyal hogy szarok vagyunk.. Cappelni meg se próbálják a pontokat... Stb Ez a baj, hogy sok a retardált és a bot." - A minap belefutottam pár profilba... Egyre több olyan játékot látok, hogy a profilja tele van T8-9-10-es prém hajókkal, össz meccs száma meg nincs 2k. Persze ez jó a WG-nek mert dől a lé, a játékosbázisnak meg nem, mert pontosan az alapokkal nincsenek tisztában ezek a játékosok. Eleve az általad említett nem megyek az objective-re játékosok, mert véletlen eltalálnak, vagy a HE-t lövöldöző BB játékosok(pl láttam már ilyet Kremlintől is). És ebből adódóan jönnek a gyors körök, mivel nem tudás alapján dob össze a MM, és ahova a döntő többségű xar játékos kerül az veszít, átlagban 8-10 perc alatt. A nagy átlagban kb az első 5-8 perc alatt látni lehet ki fog nyerni, kivéve ha fellép a win harder effektus, mert akkor simán eldobja az ellen a meccset. Néha már azon veszem észre magam, hogy a meccs elején tippelgetem melyik DD hal meg az első 2 percben
Ja és inkább a tudatlan játékosokból van több mint botokból, mert a botokat legalább felismered a furcsa mozgásukról(pl összevissza hajókázó DD, vagy az első 5 percben semmit se csináló CV, vagy a hátsó sorban hajókázó cruiser/BB, aki percenként max egyet lő).
[ Szerkesztve ]
-
Kolbi_30
őstag
Én mint leginkább CV játékos akkor lwirom mi a baj. A problem hogy a játékos bázis 98% nincs tisztában a játékkal. Sírnak a spotting miatt, de ha megkapnak spot alatt 8 hajót 2 percre nem lőnek oda.. Sírnak a civer ért ha fightert rakok rájuk elmennek alóla.. T10 Hakuval valami 70k körül van az átlagom. Lehetne jobb is, de vagy dozer kört megyünk és időm nincs sebezni mert mire elinditok 3 torpedót meg 2 bombát már kvázi vége és nyertünk vagy minket dozerolnak mert a sok istenbarmak broadside fordul 8 hajónak aztán rinyal hogy szarok vagyunk.. Cappelni meg se próbálják a pontokat... Stb Ez a baj, hogy sok a retardált és a bot. Úgy meg nehéz statot hozni ha a csapatod öl 3 fő játszik a többi meg igazából öngyilkos.
Na ugye még a flood/fire/citadel. Floodra zaszlozva a hakut, kB 10 torpedó öl 1 okoz nálam floodot.. Persze másnak kettesével adja.. Fire szintén szokoevente.. De ha épp nem cvvel játszok akkor rám kettesével jön minden.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
olivera88
veterán
Na ez a kemény nem a kád széle.
Public Test, ranked csata, arms race mód.
Streamelte is srác, de nem néztem még.
[link]
A következő ranked szezon ebben módban fog zajlani..LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
KJ82
senior tag
Olvastam NA fórumon valamit, ami kredit hiányban lévőknek jól jöhet :
Jönnek majd az új modulok, amik a hajóra felszerelteket lecserélik. Az inventoryban levőket viszont beváltják kreditre, teljes áron. Ez a 6. upgrade slotban az AAM2 és az SBM2 modulokra vonatkozik. Tehát ha most valaki megveszi a T10 hajókra fél áron, 5 dubiért demountolja őket, hogy az inventoryba kerüljenek, akkor ezeket elvileg teljes áron cserélik majd be. Ha netán mégsem, akkor sincs semmi bukta, ugyanúgy el lehet adni 1.5 millió kreditért.
A kláncsatákra kapott hajókra is fel lehet szerelni őket.
Itt van ugyanez angolul is az NA fórumon : [link]
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest