Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
-
tbw
aktív tag
válasz FoxiestFox #44477 üzenetére
Legjobb az volt amikor Flamu, széttrollkodta a CV-t Lo Yanggal füstben ülve.
TBW
-
-
tbw
aktív tag
válasz project640 #44475 üzenetére
Nekem most lett meg az 5. direktíva.
Ezt az 1700 hitet először randomban csináltuk, csak ott sokáig tart.
Körönként összejött 100 hit Jean Barttal.
A maradék 700 hitet gyorsan megcsináltam coopba. Azt is Jean Barttal mert 8 ágyú és
gyorsan tölt. Mert a coop pörög, olyan 3-4 percenként lemegy egy kör és átlag 50 hitet össze lehet hozni. Szóval gyorsabb mintha randomban összehozol 20 percenként 100 hitet.
De úgysem lesz meg a Puerto Rico mert már csak 2 nap van.TBW
-
olivera88
veterán
Most lesz jan 22 től, csak azoknak persze akik részt vettek 1 klán csatán.
Más:
Estére a kifut a PR. Avagy kiderül mi lesz sorsa, megy vissza szárazdokkba vagy marad a hadrendben
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #44492 üzenetére
Ezért bánom hogy ráraktam bármire +AA-t. Ezt és a másodlagosra húzott kapitányokat is meg fogom szüntetni, csak várom az ingyenes újraelosztást.
Richelieu-vel csináltam 183k-t, ebből 100 találatom volt secondaryből, de lószart sem sebeztek. Csináltak két tüzet az is lószar.[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
félisten
-
razmatazz
csendes tag
-
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #44472 üzenetére
Hogy átskillezem másmilyenre. High alert és Adrenalin rush kellett, High alert a Znamensky miatt mert -20 % ot ad.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
frame>24
addikt
válasz FoxiestFox #44484 üzenetére
Pont ezt akartam mondani, egy időben reklámoztam is itt, hogy milyen fasza megoldás, éshogy nálam ez van...
A követelmény annyi, hogy a TV-nek tudnia kell HDMI-n keresztül a 60Hz-et a tervezett felbontáson.[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #44484 üzenetére
de, ez igaz, csak van egy apróság ... semmilyen játék nem akad, megy full felbontásban, full képernyőn
sajnos ezt pc - n már nem mondhattam el egy ideje ...Alza kupon akcióban 42k volt házhozszállítással, 2 év garancia, ennyiért vga - t nem tudtam volna cserélni, + kellett volna még ram, alaplap, proci
töredék árban van[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
sith7
félisten
és mi rosszat mondtam a CV - re ?
helyeseltem, hogy CV - vel 100 WR - t lehetett tolni a sprinten , ahogy olvastam máshol is
nem esek neki senkinek egy darabig, .... lehet soha többet
fiam kapott egy xbox one - t karácsonyra, dec 26 óta pc - n 1 percet se játszottam, semmivel
lehet ez változni fog , de egyelőre nagyon tetszik az ágy/fotel kényelem, a vezeték nélküli kontroller, és a nagy képernyőszerk
De már írtam régen Divben nem lehet menni veled, te cv, én BB? Mondjuk Conqueror-Midway ?
Mostanában biztos nem , lásd fenn
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Egyébként drakulálok a küszöbön álló Great-esedésedhez. Elkaptad a cv fonalat. Én régen is csak kipróbáltam őket. Bármekkora a kísértés nem bírom rávenni magam a használatukra.
De már írtam régen Divben nem lehet menni veled, te cv, én BB? Mondjuk Conqueror-Midway ?[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
project640
csendes tag
válasz FoxiestFox #44477 üzenetére
mentem kb 3 kört Tirpitzel, aztán (nem gondolva, hogy lehet) mentem egy az Ent.-al .... a túloldalon pedig volt asszem egy Atago ... rámentem rakétásokkal, amik kikaptak belőle 12k-t, ... utána gyorsan rárepültem és már vége is volt :-) ... szóval a lényeg, hoyg minnél gyorsabban előre jussak a nyersanyagokért .-)
egyszer voltam bajban, amikor egy Fantasque torpedói kb. 200 méterre voltak tőlem, amikor az utolsó rácsapással azt is kinyartam ... az rohadt gyors hajó voltBretagne-nak is 12 ágyúja van, ... még gondolkozdtam a Lyon 16 ágyúján, de az már T7 (tehát lassab játék)
-
LK
addikt
Bocs de te nem a cv védő oldalon vagy? Nekem kellett volna esned, aztán chabe-nak kellett volna rendet rakni Ez a menetrend
Vicc: múltkor már csak 179xp kellett az uccsó ládához, és bementem egy T3-4 meccsbe. 2X2 cv-t dobott be. Ki lehet találni mi volt az uccsó 4 hajó a két oldalon. Lefarmolták az egész térképet.[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Hi!
Itt az emberek nagy része nem komálja a PR-küldit. De csak kapsz tippet. Olivera88 nagyon tolja pl.
Megkérdezhetem mennyi ideje játszol e nemes játékkal? Mennyi skillesedési idő jutott neked hogy 100% wr-t érjél el a wg segítségével?FOX: a cv-kel kapcsolatos összes észrevételed igazolva látszik, kikezdhetetlenül.......
azt mondanám hogy ez az Í-re a pont
ja, és a wg rohadjon meg , de nem is tudtam hogy ezek a barmok engedtek cv-t a ranked-re, ezek nem normálisak[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
sith7
félisten
úh ... CV - vel játszani ... ejnye ...
Fuso ? 12 ágyú ?
-
project640
csendes tag
Sziasztok,
Én teljesen új vagyok itt, habár már régóta követem a fórumot, most jött el a pillanat, hogy aktívan be is csatlakozzak.
A konrélt dolog, amikben véleményeket várok az a Puerto Rico küldi. Elősször is egy petákot sem költöttem rá, de a szünetben elég sokat játszottam, így most az 5. stage felénél vagyok (tegnap ki is került a szárazdokkból a hajó :-) ). Gondoltam az 5. -et még befejezem, mert azért elég jó cuccokat ad közben.
Kéréds: lőjj 1700-at francia vagy japán csatahajó main gun-jával küldire ti melyik hajót választanátok? Ugye prio, hogy a csata viszonylag ne tartson sok ideig (tehát alacsonyabb tier), meg gondolom lényeges, hogy sok löveg legyen a hajón :-) .... mondjuk ne egy Kongóval lövöldözzek :-) ... egyik kedvenc low tier-es BB-m, a Bretagne. Mit szóltok hozzzá?
Pl. említem a ranked 1 vs 1 játékokat, amit az macsi tier-8as CV -vel, az Enterpise-val csináltam meg. Egytelen csatát nem vesztettem vele, és rekord győztes csata kb. 2 percig tartott :-) ... szóval ilyenre gondolok ... ahol a küldire koncentrálva tudom pörgetni a számokat, és nem konrétan maga a csata élvezeti faktora a lényeg.
Köszi előre is -
-
LK
addikt
Hali! Ha majd szénért veszek vmit, és van acélom, azt be lehet valahogy számíttatni a szén mennyiségbe? Írja, hogy 10X-es szén az acél, de nem találom az átkonvertálás lehetőségét.
Tudtok valamit arról, hogy jönne valami új, szénért a közeljövőben?"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
félisten
-
olivera88
veterán
Első csata Stalinnal miután levettem az PF skillt... 11 tűz.... Megyek még pár kört és ha ilyen hasonló lesz akkor megy vissza az FP. Asszem 4 is égett rajtam egy pillanatig...
Vagy én voltam ilyen szerencsétlen vagy ennyit számított nem tudom de viccLG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
veterán
Ilyet már tényleg nem akartam ide írni, mert megint megkaptam volna a fikatengert... de örülök, hogy más is észrevette ezt (is).
Steam-én meg akciós a witcher plusz a két kieg, valami 13 euro ha érdekel valakit.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
LK
addikt
válasz Nordic #44467 üzenetére
Én nem tudom hogy bug-e, de egy Repuról nyílt vizen, miután tüzelt, tehát még láttam szállni a lövedékeit és felém jött, leesett a spot, eltűnt. 16-18 km-re lehetett. Semmi hegy, füst nem volt egyikünknél sem. Előre vártam, hogy tüzeljen, mert tudtam hogy ott jön és látszani fog. Ahogy megláttam ráfordultam és azonnal eltűnt. Max. 6-7 sec volt kb.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Ez már egy ideje benne van a játékban... amikor a vízvonalra célozva a shellek 90%-a a cél előtt a vízbe esik, és nem csak közelről működik, random beadja bármilyen távról. Vagy ott van pl a lock-on bug, amikor a monitoron azt látod, hogy lockolva van a target, viszont a minimapon nem mutatja, és úgy is veszi, ezért a shellek mennek összevissza.
-
tbw
aktív tag
Persze. És itt annyi mindenen változtathatnak szó nélkül és csak azt veszed észre hogy nem adja.
Tegnap meglőttem életem lövését.
Broadside Iowa, 2,5kmről, vízvonalra célzok, és nem talált Mondom miiii?
Mintha minden lövedék leesett volna a vízbe.
Nemtom ez valami új bug?
De már volt párszor ilyen hogy tök közelről nem találtam el valamit. És kurvára idegesítő.TBW
-
félisten
-
veterán
válasz FoxiestFox #44440 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok.
Nekem az rng-vel van bajom... mert nem hiszem el, hogy nekem minden overpen (tök mindegy, hogy német vagy amcsi ap-t lövök, tök mindegy, hogy mekkora kaliber), még a k.rva neptune, vagy a fullcita minotaurba is ritkán ad be citát. Ugyan azokkal a hajókkal játszunk elvileg...Nekem ezzel van bajom. Hogy közben rám meg egy k.rva lepattanót nem képes lőni senki, mert engem meg minden citára b.sz, még a Goku-t is, szemből. Mert amikor eltűnik 30k hp-d, és kb két hajszálnyit tudnál visszatölteni, akkor az nem pen, hanem cita... közben én meg mindenkit párszázas dmg-ekkel pingelgetek. És boldog vagyok, amikor valamit bead 5k+-ra.
És kicsit kezdem unni.
Csak ez a donskoi broadside egy kicsit jobban felb.szott mint általában fel szoktam magam az altf4 előtt. Mert utána volt mino-ra 17 overpenem, meg atlantára 9. Mondjuk arra beadott két citát, szóval végül is a pofám befoghatom[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #44462 üzenetére
Amikor kijöttek elég jónak éreztem őket. Ap nagyon ütött. Háromnegyed év kihagyás után itt a topicban sokan panaszkodtak rájuk. Nem tudtam mi történt közben. Azt hittem vmi nerfet kaptak.
-
félisten
-
LK
addikt
válasz ddt500hu #44460 üzenetére
Több löveg kisebb sigma, kevesebb löveg nagyobb sigmára írtam.
Nem biztos hogy a nagyobb kaliber megoldás arra, ha a szórás miatt nem talál a lövedék. De én pl. nem tudom hogyha mindenre odafigyelnek, hogy szaródott el a német BB-k pontossága?"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
válasz redzsi #44457 üzenetére
Rájöhettem volna magamtól is , de azért vannak érdekességek, és egy lapon említeni a wg-t a balance szóval hát
Balance. Míg a Tirpi-Bism. azonos, addig a Gnei 1.8- Szarnhorszt 2.0 Kongo-NY dettó 1.8 (St:2.65) De a többi biztos jó és konzekvens
Egyébként én a Franciákat pontosabbnak érzem a táblázattal ellentétben.Fox: Lyon 1.5 az persze konzekvens
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #44455 üzenetére
Köszi.
USA AP csak a cirkáknál van kiemelve,USA BB-kről szó nincsen, azok az egyébbe vannak sorolva.Egyébként most hogy visszagondolok, FDG-HE-vel adtam szimpla és dupla citet cirkának. Ez a táblázattal egybeesik. De azt megjegyezni mindegyik (hajóddal) ágyúval hogy melyik cirkának lehet HE-vel AP-vel nekiesni, na ahhoz kell a gyakorlat. Ja és persze hány km-ről ? Mino,Smolensk,Stalin,Moskva vadászása okoz gondot. Conq viszi őket azért HE-vel is
A sigma szerintem is túl lehet tolva, mert (a sok egyéb változó miatt gondolom) nem teljesen értek egyet a sigma és az általam eddig játszott hajók pontosságával való összemérésben.
A QE miért 2.0 és a Fuso miért 1.5 ? Ellenben Nagato , Myogi 2.0 ?"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
félisten
Vannak hajók, melyeken a HE pen értéke magasabb az átlagosnál, ezért nem igényelnek feltételen IFHE-t.
A US AP úgy működik, hogy olyan szögekben álló hajót is penel, amiről pl egy japán AP már pattanna. Ez a szupernehéz AP lőszerrel függ össze. Stalingrad szintén a US AP-hoz hasonló AP-t kapott, pen angle szempontjából nem annyira durva, mint az, viszont maga a nyers pen sokkal durvább.
A sigma csak egy paraméter a sokból, de ez van leginkább túlmisztifikálva.
Lényegében minél magasabb az értéke, annál inkább együtt maradnak a lőszerek, annál pontosabb a hajó, DE: a vertikális, horizontális szórás, és a szórás mintája, a lövedéksebesség, az air drag, a krupp paraméter, az arming threshold mind külön paraméter, hajóosztályonként, de még classon belül is képes eltérni, és mindnek nagyobb hatása van a gunplayre, mint a sigmának magában. -
LK
addikt
Kissé lassan fordítom.
Jól értem ezeket?
A brit és német BB-k HE-je nagyobb átütéssel bír mint a többieké?
Nehézcirkák, Stalingrad, Alaska, Brit cirkák AP-je kisebb eséllyel eredményez lepattanót?Nem világos teljesen pl. a Stalingrad magas sigma értéke a magasabb vagy kisebb szórásra utal?
A sigma és a dispersion hogyan függ össze? Vagy egyikből jön a másik ? Sigmából számolódik az ellipszis nagysága?[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Akkor neked sem lennének hozzászólásaid
Többiek: mely hajóknak javították még a penetrációs szögeit? Az összes US BB és cirka is ezzel hasít? Ruszki BB-k, Német BB-k érintettek?
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
miről maradtam le ?
látom hiányosak a sorszámokCV - s hsz volt ?
-
félisten
-
veterán
Következő körben elb.sztam a kanyart, 50 fokos szögben fullhprol devstrikeot adott az alaska 13 kmrol.
Ranyomtam a 7 reportom, és altf4.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
tbw
aktív tag
Most nem lehet kiszámítani hova mennek a skulók. Teljesen RNG függő.
Ennél a hajónál pedig még lassan is mennek.
Nyugi nekem volt olyan hogy broadsideba menő hajót meglőttem még közelebbről Jean Barttal reload boosterrel, és 2 full salvo össze vissza leesett a vízbe, szét is vetett az ideg.
Aztán meg tegnap egy 17 km-re levő Smolensket lőttem meg úgy hogy kanyarodni is fog APval Conquerorral, és ott meg eltalálta 6 lövedék, bele is halt, meg is lepődtem.TBW
-
- = Zk = -
félisten
válasz ddt500hu #44360 üzenetére
aki magyar, tegyük hozzá
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
TCSZ
senior tag
-
veterán
Nem tom', szerintem nem szeret az rng... [kép]
Azért van az aim feljebb, mert már számítottam, hogy kb merre fog fordulni.
Amikor lőttem, akkor kajak vízvonal, és pont ugyan ilyen broadside, a skulók pedig pont a felépítmény alá mentek.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz FoxiestFox #44433 üzenetére
ja... szép lenne...
1000 dubi egy harpoon
2000 dubi egy tomihók,
3000 egy P700
4000 egy BrahmosII
5000ért meg kapnál egy fejlesztés alatt álló kínai 10machos szart.
8000ért meg Cár bombát.kurvaéletnyakamráteszem, hogy minden ötödik meccsen menne a Cár...
mondjuk egy [link] ilyen nem is lenne olyan rossz[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
félisten
-
félisten
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #44428 üzenetére
Missinek meg ezért is örültem kiváltképp, az is kedvencem lett hamar
Nem is tudom hirtelen, van-e még radaros BB rajta kívül.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #44426 üzenetére
Én csak a jónéhány DD-t értettem ez alatt, akik üldözésem közben elhaláloztak túlzott magabiztosságuk okán. Elszámolják magukat, mert nem 37-38 csomóra számolnak (zászlóval spékelve). Mondjuk sosem kérdeztem tőlük, hogy meglepődtek-e amikor megdöglöttek."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
félisten
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #44424 üzenetére
Simán belátható, hogy miért jó, csak a napi -pró vagyok te meg gyökér- szokásos oltásod nélkül milyen lenne már a délután?
Hogy miért jó meneküléskor, foglaláshoz, rammoláskor a nagy sebesség, kikerülni a lő vagy látótávolságból gyorsan mind mind haszontalan núbiai fasság.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz frame>24 #44407 üzenetére
Ha T10, akkor Thunderer, csak vigyázni kell vele, óvatosabb játékot igényel a csaták első 5-10 percében, mert cseppet sem tanky, ha T9, akkor mindkettő jó, szóval te rejted múlik. A JB agilisabb, fun hajó, viszont eléggé érzékeny arra, hogy tudd mikor milyen lövedékkel lőjj, mert kicsi az ágyú kaliber. Én még a George-án gondolkodnék el, mert egyrészt a Yoshino kb olyan mint ez Zao, ami nagyobbat csap. A George viszont a JB-hez képest pontosabb, tankybb, és ugyanúgy van speed boost.
(#44411) Akagi pl kezdetnek jó lenne ha nem 50 sec lenne az időtartam. Lehetne mondjuk 1,5-2 perc amíg a hajó felett köröznek, és megtámadnak minden enemy plane-t, ha a zónába ér, és azonnal, nem 10 sec késéssel, mint ahogy most működik. Ja és attack esetén nem tűnne el a semmibe, hanem a hajó felett maradna. Persze op-nak hangzik, de pl lenne 2 perc nyugalom, aztán meg cooldown, ami alatt támadhatnak ugyanúgy a CV. Viszont legalább így lenne némi counter. A consumable úgyis véges, de legalább értelme lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Kucsek
aktív tag
-
olivera88
veterán
válasz Kucsek #44414 üzenetére
Két klán társamnak már megvan. Pár csata után nem igazán voltak elragadtatva tőle.
Te aztán jól nyomtad ha már addig eljutottál booster nélkül.
A clan leaderünk 1 boosterel szerezte meg, de meglett volna neki full ingyé csak volt egy kis kihagyása a játékban. Annyi nem sok érte szerintem egyáltalán.
Massát lenne érdemes kivenni esetleg ha T8 prémre gondolnál helyette, van kupon 20-25% os dublonos hajókra is.
Ja és boostert már reggeltől nem lehet venni.
Ennyi szened van akkor gondolom se Smolensked se Yoshinod nincs.[ Szerkesztve ]
-
Kucsek
aktív tag
válasz ledgeri #44415 üzenetére
Igazából még nem vettem hajót dubiért Nem is néztem ki semmit.
Nincs Tirpákom Scharnhorstom és a többiek, nem is kellettek. Prém időre szoktam használni. ennyiért tényleg csak "szart" kapni. A valamire való nyolcasok is 10+ .
Kedvenc az van, Stalin , Thunderer, Shima.
Ezüstöm annyi van mint a szar, Free XP megint csak, szén is úgy 450k körül.@FoxiestFox: Igen a mágnes részét ismerem, látom.
Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz Kucsek #44414 üzenetére
Nézd meg milyen hajó jár 6000 dubiért, vagy mi mást vehetsz belőle... Vagy mennyi kell a kinézett dologhoz, ha valamire gyűjtesz! Szerintem 6 k-t megér! Ha nincs kedvenc t10-eset, akkor meg végképp!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Kucsek
aktív tag
válasz olivera88 #44383 üzenetére
Azon gondolkozom, hogy megér-e 6000 doublont a hajó. Mert most 50 millláig jutok , boosterek nélkül. Ha a 6000-t bekapcsolom akkor meg van. Mondjuk WG től kaptam kb egy rakás doublon-t (9000).
Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
ledgeri
nagyúr
válasz frame>24 #44412 üzenetére
Szerintem a kövi patch az csak Holdújév, azután meg RN-ág... mindkettő megint farmolós, mert miért ne...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
frame>24
addikt
válasz ledgeri #44410 üzenetére
Köszönöm az infót, ddt500hu-nak is!
A link tök jó, adatai alapján a (számomra) lehetséges ~30k szén kb. felét kapartam össze, és 0/1950 acélt... (illetve 7/7 gift ládát, amik persze signal+camo-kat dobtak)Marad akkor várás, RN CA dolgok érdekelnek.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Akagi
tag
válasz Nordic #44408 üzenetére
A vadászokra tényleg ráférne egy kis erősítés, nem teljesen haszontalan, de lehetne jobb. Ezzel a cv-safeel nem nagyon tudok mit kezdeni, legyen egy hajónak erős légvédelme, de hogy egyáltalán ne lehessen megdobni... Az más kérdés, hogy megéri a dolog vagy sem.
Segítség eltévedtem!
-
ledgeri
nagyúr
válasz frame>24 #44407 üzenetére
Mert megidéztél:
Itt megnézheted mennyit tudnál faragni a pihékkel bárminek az árából props to Fox! Max 2 nap CO-OP only és még másokkal is haladsz, ezt ajánlom! (viszonyításképp, a PR grind első kettőjének kb fele>harmada simán meglett co-opban, csak potok farmolásával, és a Goroziának is egy része!
Ami érkezőben van, az a heavy RN CA vonal, abból lesz 2 prém a tech tree mellett, meg a szokásos hold újév, abból meg lesz három prém megint, az egyik egy izumo klón a másik meg egy cruiser, harmadik egy DD, meg -ha ki nem jött azóta- egy német cruiser is volt nálam...
Mikor jönnek? Passz. Miért jönnek? Passz. Mennyiért? Passz![ Szerkesztve ]
-
-
frame>24
addikt
Arra nem bírom rávenni magam, hogy a maradék hópihéket (t5-6) szénért coop-ban kiüssem... (sőt, baz+, még a steel-esekhez se nyúltam hozzá, amik a t9-esek elvileg)
Mondjuk azért sem, mert megvan annyi C(12), hogy az új, -25% kuponnal megvehetem bármely, még-meg-nem-lévőt----> Thunderer, Yoshi, JeanB. Az első kettő tetszene, és tudjuk, hogy jók is, de kérdeném:
jön-e idén egyéb hajó (még nem tudjuk az árát, de biztos lesz szenes is), ami érdemes megfontolásra? (Odin, meg még mittudomén?)Köszi
u.i.: pl. ledgeri szokott tudni ilyen háttér-infókat
[ Szerkesztve ]
-
Akagi
tag
válasz Nordic #44404 üzenetére
Mostanában keveset DDzek, BBvel meg nem zavar. Másrészt nem nagyon lehet a ddt repcsi ellen támogatni, ha teszi a dolgát, BBvel nem nagyon lehet odaérni, ha meg ott vagy akkor téged kapnak ki, a cv se ér oda mindenhova. Amit észrevettem, hogy a ddk fele nem kapcsolja le az AAt alapból és ez sokszor hiba, mert nagyobb az aa range mint a spot range.
Segítség eltévedtem!
-
tbw
aktív tag
-
Nordic
Közösségépítő
Az a baj, hogy inkább így néz ki a dolog: a komplett rajból lelősz pár szúnyogot, a többi meg hátulról mellbe módon sz*rrá sz*pat. Főleg, ha DD-zel. Nem elég, hogy a playerek nagy része azt se tudja mi az a support, szimplán hagynak megdögleni, még erre is figyelni kell. Amúgy pont elég lenne a cv-knek, ha megszűnnének a rocket plane-ek, mert már az is pont elég rák, hogy spoton tart és kapod a focus fire-t, de így meg csak simán OP.
-
Akagi
tag
csökken a CV játékosok száma->azért játszanak kevesen, mert gyenge->buffot neki, szerintem inkább ez irányban gondolkodnának. Másrészt engem jobban zavar a folyamatos HE spam, mint az, jön pár szúnyog amit lelő a légvédelem, nem mondom nem bosszankodok néha, de különösen nem zavar. Ne aggódjatok majd jönnek a Uboatok és már nem is fog annyira fájni a CV .
Segítség eltévedtem!
-
TCSZ
senior tag
Ha pénzt költesz náluk és játszol a CV-kel csak a lóvat adod alájuk. Egyre kevesebb CV játékos+ egyre kevesebb befolyt összeg= Talán (Mondom. Talán...) A WG elkezdi komolyan venni a játékosokat.
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
LK
addikt
Amikor DD-vel foglalnod kéne, és elfogy a füstöd 20%-Hp-nál, és látod hogy jön a válogatott szarjaival.-az érzés megfizethetetlen
Ezt az osztályt nem véletlen tervezték ilyenre. Mindenkinek jusson valami hajóosztály, hogy tudjon játszani, ezzel legalább nem csapják ki a 3. percig.Csak azt nem értem, hogy a társjáték wot-ban miért merték meglépni az artik nerfét és itt miért nem a cvk-ét ???
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest