Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
userxy
őstag
Yuppiiiiii
Megéltük ezt is. Köszönet a sok fórumozónak és a sok önkéntesnek.Így hátha többen fogják elolvasni az első hsz-t
[ Szerkesztve ]
-
Manus01
aktív tag
Ami kocka azt guritják ami kerek azt ellopják. Üdv kicsiny hazánkban :)
-
C0d3r
addikt
Yeah!
Hát akkor folytassuk...Szuper este áll előttem, még nem olvastam el se a cikket, plusz a hozzászólásokat. De már előre grat mindenkinek, főleg ShellKretor-nak!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
(#50016) funk648: Jó a CX430 v2 is, a CTG az szürke, fekete házba én nem biztos hogy venném. A GX450 meg drágább, 16k-tól indul, igazából erősebb VGA-hoz ajánlottabb, úgy mint hd6950 vagy GTX560ti.
(#5) C0d3r: Köszi és mindenkinek aki segített! A Ti érdemetek is!
[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
hét gonosz ember
(#8) vond:ugy tudod, hogy most mindent elrontottál
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
vond
MODERÁTOR
Hát akkor hajrá!
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Bati0501
őstag
Már két számjegyből áll a hozzászólások száma.
És grat a cikkhez! -
MODERÁTOR
De azért ne 100hsz offal kezdjetek
Everybody lies.
-
Tuki89
csendes tag
Sziasztok!
Összeállt úgy tűnik a gépem és véglegesítésként a tanácsotokat kérném.Alaplap,proci,procihűtő jó áron jutok hozzá uh ha nincs vele nagy gond azt hagynám.
A konfig a következő lenne(3d munka inventor solid edge...stb játék full hd ben bf3 stb):ASUS P8P67 DELUXE rev3
i7-2600K
zalmann CNPS9900 MAX 300W-TDP-ig
hdd apróról valami jó
asus GTX 560 Ti
16gb 1600mhz kingston hiper x blue
A lenne a kérdésem hogy ehhez valami tuti tápot tudnátok ajánlani reális áron? Illetve ez a konfig így helytálló lenne?
Köszi a válaszokat előre.Lehetőleg minél előbb jó lenne mert szeretné beszerezni a dolgokat.
Köszi még egyszer. -
Gabóka
tag
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget azoknak akik tanácsokat adtak mit érdemes venni és mit nem
Végre összeállt a végleges gép:- Gigabyte GA-H61M-S2V-B3
- Intel Celeron g530
- Kingmax 1333 MHz 4 GB DDR3
- Samsung 470 Series 64 GB SSD
- Xilence COO-XPF80.S.W hũtőventillátor
- FSP 350-60APNMindez összesen 58.100 Ft-ból. Vélemény?
-
userxy
őstag
Jó lesz ez így.
Annyi még, hogyha sokkal drágább az 1600Mhzes ram mint 1333 Mhzes akkor elég az is, különbség teljesítményben jelentéktelen.tápnak ezt ajánlom COOLERMASTER GX 550W RS-550-ACAA-D3 ~20k körül.
Nem tudom te mit tartassz reális árnak
(#14) Gabóka
Jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
kkrisi
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék felétek hogy adott egy i3 2100 cpu, 4gb ddr3 ram és nem tudom hogy hd 6850 vagy 6870 legyen velük párosítva, mert teszteken olvastam, hogy a 70 jobban teljesít, de kérdezném a ti véleményeteket is!
És esetleg valami lapot is ami megbízható és mondanátok hozzá, megköszönném!
Mennyire mozgékony config lenne ez így? /továbbfejlesztés szempontjából/
Most és jövőre nézve mai játékokat hogy bírná? nekem tv-re lenne kötve olyan 1360 . 768 felbontásra!
-
tvse1995
senior tag
Hello,
ha azt akarod, hogy minél később kelljen gépet fejlesztened akkor egyértelműen a legerősebbet kell venned. Szerintem egyébként a 6850 éri meg legjobban mert a 6790-nél 20 százalékkal erősebb a 6870-nél nem olyan sokkal gyengébb. Nézegesd meg ezt a tesztet [link]
Ja és lapnak pedig az ASROCK s1155 H61M-U3S3-B3-t ajánlanám. Elég jó ár érték arányú alaplap,(ha nem a legjobb) usb3-al és sata3-al és a mérete is stimmel mert matx.Tápod milyen?
[ Szerkesztve ]
-
execute93
őstag
A tápom FSP Hexa 400 W maximum milyen vga-t bír el?
Ezekkel használnám: i3-2100, 4gb ddr3, asrock h61m-gs, fsp hexa 400 W.Köszi
[ Szerkesztve ]
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
vond
MODERÁTOR
válasz execute93 #23 üzenetére
A GTX560Ti-hez már nem ártana egy jó 450-500 wattos táp, bár azért valszeg elfutkozna a 400-as Hexa-n is... Főleg tuning nélkül...Most látom, hogy kivetted a GTX560Ti-s megjegyzésedet (legközelebb inkább húzd át, mert ez így elég zavaró)... Egyébként meg ajánlom C0d3r kolléga válaszát...Az i3-2100 viszont már határozottan kevés lesz az 560-as nVidia mellé... A "kis" i3-as nagyjából a GTX460/HD6850 szériáig elég...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
execute93
őstag
Kösz a válaszod.
Akkor egy HD 6950-et képtelenség, hogy elbírjon?
Ilyesmibe gondolkodok..Vagy pedig egy HD6850-70
Későbbiekben meg egy i5-2550K-t néztem ki.
De most valami norm. VGA kéne hosszabb távra.
HD6950-et néztem ki 59,000-ft ért[ Szerkesztve ]
-
execute93
őstag
Üdv,
Nem hiszem, hogy melege lesz..
Nekem is kicsi házban van a cuccos.
i3-2100+gts450 gép oldaláról a lap levan véve.
Lehet, hogy nem húzza ki a levegőt, de lényegesen alacsonyabb a hőfok (nekem)
CPU játék után (2-3Hrs.) 43fok, Átlagban pedig 33-35 fok. Gyárti hűtővelCoder: Egyenlőre i3-mal számolj!
Ugy elég lenne a táp? i3-2100+hd6950/6850
Későbbiekben meg valami 500-700 W-os táp meg egy i5.[ Szerkesztve ]
-
tvse1995
senior tag
A tápod elég lesz. Kb 400 wattot tud leadni 12v-os ágon. Viszont csak egy hát tűs csatija van így a molexet kell majd átalakítanos egy 2molex->6pin átalakítóval.(ilyet általában adnak a kártyához he meg nem akkor pár száz forint.
A melegedéssel nem hiszem, hogy probléma lenne. A 2100 alig termel hőt és a a vga se tartozik a legforrófejűbbek közé.(#31) execute93: Bizony, hogy megéri. A legtöbb helyen 10 ezerrel drágábban adják.
[ Szerkesztve ]
-
Tuki89
csendes tag
Köszönöm szépen. A táp árát olyan 20k-ra gondoltam.És kérdésem lenne még hogy iponban láttam e3-as cooler master tápot is.Az annyira rossz?Tudom olvastam előzőekben hogy más a belseje és nem az igazi.Ez okés is de pl a gx650 e3 ban volt iponban 24-25 körül és mégis szar lenne?Nekem kicsit ellentmondásos a dolog.Kifejtenétek nekem miért is rossz az mert egy cimborám nagyon szemez a gx650-el. Én magamnak fsp,vagy chieftec ctg 600, gigabyte superb ét néztem vélemény esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
".Ez okés is de pl a gx650 e3 ban volt iponban 24-25 körül és mégis szar lenne?"
sz@r
"Nekem kicsit ellentmondásos a dolog.Kifejtenétek nekem miért is rossz az"
"a e3 az seventeam beles és az kerülendő."
Egyébként van olyan, hogy "Melyik tápot" topik, ott kérdezd meg bővebben.[ Szerkesztve ]
-
kkrisi
senior tag
ohh ha csak ennyi, akkor már bele is csapok a configba
de szerintem majd január március között veszem csak, mert akkor lesznek alacsonyak az árak! -
Faith
aktív tag
Üdv!
Régebben már kértem ajánlatot itt de akkor nem jött össze de most ünnepek után sikerül végre.Szeretnék összerakni egy gépet a szokásosra játék és filmek.A monitorom felbontása 1600x1200.Csak maga a gép kell ilyen billentyűzet meg hasonlók nem. HDD árak most elég magasak de nincs is szükségem rá mert van külső winchesterem.Helyett valami SSD kellene amire ráfér a Windows 7 és pár játék.Fontos szempont még számomra, hogy csendes legyen a gép és ne fogyasszon sokat mert elég sokat van bekapcsolva letöltés meg hasonlók miatt.
A keret olyan 110k lenne max. 120k de ha lehet maradjunk a 110k körül.
Előre is köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
balpis
őstag
Tök jó táp! De ehhez konfighoz minek? Ágyúval verébre?
Még (#15) userxy GX550-ét is túlzásnak érzném, ha nem látnám a konfigban azt a hűtőt.
Egyébként 400W fölé azért nem lenne könnyű felnyomni azt a gépet (a proci alapból 95W, a VGA 170 - ebből komoly tuninggal esetleg 350W összejöhet...), amihez még egy GX450 is elegendő lenne...notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
KAMELOT
titán
válasz execute93 #26 üzenetére
Nyugodtan vegyél mellé HD6950-et. Későbbiekben meg válts mindeképpen i5-2500K-ra.
(#48) balpis: gondoltam későbbiekben a fórumtárs szeretne SLI rendszert. Másik meg ,hogy 12V-os ágon 4x 18A.
Azért is írtam mert én érgebben kérdeztem tápos topikban ,hogy a tápom el e bírja a HD6950-et. Azt írták ,hogy jobb lenne erősebb táp. Na msot az enyém 2x 12V-os ág 18A 18A összesen 36A leadására képes. És ehhez írták nekem ott ,hogy fogja bírni éppen.
Inkább jobb picivel erőssebb tápot venni ,mint kisebbet.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- iPhone topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Excel topic
- Politika
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Asztali gép, Gamer PC / videóvágó gép eladó! i7 9700, 64GB RAM, RTX 3060Ti, egyedi megjelenés!
- GIGABYTE B460 HD3 + Intel i7 10700F + Arctic Freezer 34 eSports DUO Grey
- HP Z440 worksation - E5 1650 V3-V4, 16-64GB RAM, számla, garancia
- Lenovo P520 worksation - W2135 6 mag/12 szál, 16-64GB RAM, 900W 80+ platinum táp - számla, garancia
- MSI B550-A PRO-Ryzen 5 5500-KINGSTON FURY 16GB Beast RGB DDR4 3600MHz CL17-Arctic Freezer i35 ARGB
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen