- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
válasz FoxiestFox #54026 üzenetére
Köszönöm szépen a jótanácsokat, igyekszem megfogadni.
Nem sok, 1400 csatám van, abből a 2015-ös regem után játszottam kb. 500-at, akkor lett elrontva ugye, amiatt kaptunk is egy tier 4-es hajós, asszem Arkansas néven. Na mindegy, aztán 2020-ig semmi, aztán megint volt egy 300-as etap, és klán is volt, de megszűnt. Majd 1 év szünet, és mostanában kezdtem újra bele.
Én nagyon szeretem ezt a játékot egyébként a hibái ellenére, és most hogy eltüntették a camo-kat, még jobban, mert az eredeti pompájukban láthatóak a hajók, de a következő nem fér a fejembe. Oké hogy egy csomó régi motorosnak megvan minden, nincs már sok fejleszteni való, és egyre többet tudó hajókat hoznak be. Ez mindenhol így van, de egy Bismarck például ami a történelem egyik legnagyobb múltú hajója, és azért pontos is volt, itt meg egy talán még középszerűnek sem mondható majdnem. 2 csatahajó ágat nyüstöltem leginkább, a német és japán. Hát a japán szuper élvezetes volt, a német 8-astól olyan volt mint a pokol. Buffolhatnák egy picit szerintem, mert szegény még 12 km-re is pontatlan... Teszteltem egy csomót, de ott más. Simán mennék vele napi szinten. Van egy javítása meg hp töltő. Ezzel ellentétben egy T7 Maya ami viszonylag új, de neki van pl. Fighter, Hidro, hp töltés, és töltés gyorsító. Pontos és sok hp. Szerintem ez nem fair. Értem hogy muszáj, de egy Bismarck az Bismarck.
Bocs a hosszúért és ha uncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- Tomb Raider Remastered I-III
- Socket AM4
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung watch 7 44mm ezüst színű (5 napos) okosóra eladó
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD