Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
Megérkezett nekem is egy ilyen kínai kis csoda. A kisebb helyigény miatt ruháztam be rá, de azért az AA wireless 2 is megmatad. Sikerült is beüzemelni simán. Frossítést androidos telón nekem sem keres/talál (nincs upgrade menüpont) Az AA wireless 2-vel összehasonlítva ez kb. 15 másodperccel később csatlakozik a kocsiban és az eddigi használat alapján 6-ból 5-ször csatlakozott. Ez utóbbi mondjuk még javulhat idővel. Az AA wireless 2 az mondjuk atombiztosan mindig. Ami jobban zavar, hogy ennél a kínainál a lecsatlakozás nem megy rendesen. Kocsit leállítom, kiszállok, stb. de a teló még 5 perccel később is keresi az Android autót (fut az értesítés és hiába törlöm, újra bedobja). Csak az Android autó kényszerített leállításával vagy a teló újraindításával tűnik el.
-
nfsu17
veterán
válasz
energomatt #1418 üzenetére
Mert az jóóóó*...mobilnál sem terméket veszel már, hanem xy év frissítési támogatást...mivel már újat úgysem tudnak kitalálni a gyártók.
*mondom ezt úgy, hogy két éves a mobilom sw-e és a kocsié soha nem is volt frissítve[ Szerkesztve ]
exDigi
-
nfsu17
veterán
válasz
Sgt. Chris #1416 üzenetére
Nekem is van ilyen, nemrég jött ali-ról.
A leírás alapján azt írja, hogy dugjam be mondjuk telefontöltőbe, majd az Iphone wifijén csatlakozzak hozzá. Kódot (wifi jelszó) is ír hozzá. Utána egy weblapot (IP) cím nyissak meg és akkor ott tudom frissíteni az eszközt.
Na most nekem két gondom van.
Nincs Iphone-om és lehet emiatt, de semmi sem sikerült a fenti folyamatból.
Mikor beírtam a wifije jelszavát, egy pillanatra mintha csatlakozott volna, majd le is dobott.
Bár a mentett wifik között ott maradt.
Szóval ezt tényleg nem lehet androidos mobilról elérni/frissíteni?
Az autómban még nem próbáltam ki a kütyüt, mert felbosszantott már a szobában.
Igazából valszeg úgyse lett volna értelme frissíteni, tuti nem talált volna semmit, de mondom akkor ezt inkább előre megcsinálom...hát nem.
Na mindegy, másik bánatomban kábellel csatlakoztattam a kocsihoz a telómat.
Működik is faxán minden.
Viszont lehet én vagyok béna (tuti), de egyszerűen nem tudok bemondani egy címet sem ennek a guglinak.
Bemondom, hogy "navigate"
Akkor visszakérdez, hogy hova.
Majd mondom Győr, xy utca
De szerintem képtelen megérteni, hogy Győr. Én meg nem tudom angolul kimondani, hogy Győr.
Ebben maradtunk a tessssókával...benyomtam ujjbeggyel, hova megyek.
Amúgy én nem fogom használni ezt a kütyüt kb szerintem sose, de legalábbis állandó jelleggel biztos nem fogom a kocsiban tartani (még a tárolóban sem).
Nyáron a fekete kocsi van vagy 70fokos belül, még az kéne, hogy szépen meggyulladjon ez a kínai csoda. Egy perc nyugtom nem lenne.
Amúgy is csak mobilról hallgatok zenét (+telefonálás), az meg megy BT-on is gond nélkül, (régi) térkép meg van a kocsimban (mármint nem papír alapú), ha nagyon muszáj.
Szóval én sok előnyét még nem látom az AA-nak, de ha vezeték nélkül menne (gyárilag), akkor azért biztos használnám.
Amúgy én egy ilyen talán 25cm-es kábelt használok a kocsiban, szerintem működik, nincs gond vele...mondjuk sokat nem használtam. De az előző telómmal is működött.
Ford Focus 2018 + Poco F5exDigi
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
Monya78 #1402 üzenetére
No a hozzászólások alapján erőt vettem magamon és egy próbát megér alapon megrendeltem én is egy ilyen USB-s csodát...
Ujjaim csuriban, várom, hogy megjöjjön... (meg az autót is vissza a szervízből...
)
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 7 5800x, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
fPApi
őstag
Látom, hogy többen használnak Carlinkit Ai Box-ot. Azoktól kérdezem, hogy próbálta valaki, hogy a hozzá adott helyett másik (hosszabb) usb kábellel működik-e?
-
Skynet258
veterán
válasz
Logitech #1413 üzenetére
Az AA speech to text APK file-ja leszedhető github-ról is.
-
rjg
őstag
válasz
bajnokpityu #1411 üzenetére
Nekem az S24U + AAWireless kombináció jól, AA-hoz képest stabilan működik.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
$atirka
őstag
válasz
bajnokpityu #1408 üzenetére
Akkor vagy a kábeled rossz, vagy a fejegységed túl szenzitív, nekem baromura stabil ezen a téren az s24u.
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
hrabanc
tag
válasz
energomatt #1407 üzenetére
"Minden tippet, javaslatot már kipróbáltam, sajnos még mindig nem megy. Van valakinek még valami javaslata??"
Végülis ez a stick megoldja a problémát...
-
bajnokpityu
félisten
S24ultranak ezer éve problémái vannak az aa val. Általában már működik, de vettem Motorra egy kis tabletet, és ezzel 8bol 1 x működik rendesen. Szegény tablet ki ki fagy valamiért. Már aa updated eltavolitasokkal próbálkozom, hátha regebbivel jobban megy. De utálom h minden indutasnal frissíteni akar...
-
doongoo
addikt
válasz
BütyökLiza #1404 üzenetére
android auto és google play services teljes adattörlés (utóbbi minden egyéb google alkalmazás működésére kihat, pl. lehet újra be kell jelentkezgetni mindenhová) után újra próbálkozás.
-
hrabanc
tag
válasz
BütyökLiza #1396 üzenetére
Én is most váltottam 14T-re, és azt az usb-s sticket használom, amit egy-két hónapja ajánlottam itt.
(#1402-es hsz-ban is megerősítette Mony78)
Vezetékkel nem is próbáltam csatlakozni, mert ez a vezeték nélküli megoldás hibátlanul működik.
Ráadásul most szállítással együtt sincs 5 eFt. -
Monya78
veterán
Köszönöm a tippeket
Én is vezeték mentessé alakítottam az AA-t ezzel az olcsó (6eFt) pendrive alakú adapterrel [link]
Nálam (dacia jogger) műszerfalon fent a "tablet" mellett van az egyetlen USB, így sokkal jobb ez a pendrive forma, mint a konkurensek rövid kábeles dobozos adaptere.
Eddig bevált...stabil, olcsó.
-
lacentos
tag
válasz
BütyökLiza #1399 üzenetére
AA akkumuátorkímélő kikapcs. Új kábel..
-
BütyökLiza
újonc
válasz
energomatt #1397 üzenetére
Minden engedély megadva. A régi telefon is törölve. Az autó garázsban áll járó motorral.
[ Szerkesztve ]
-
lacentos
tag
válasz
Talán próbáld meg az előző telefont törölni a fejegységből,és az új csatlakoztatását behúzott kézifékkel indítani.
-
energomatt
őstag
válasz
Gondolom, az AA alkalmazásnak meg kell adni a szükséges engedélyeket, praktikusan valamennyit.
-
BütyökLiza
újonc
Sziasztok!
Androit Autó program az előző telefonommal tökéletesen működött az autómban, csak csatlakoztattam az usb-n és már ment is egy érintés után ott volt az AA a programokkal. Telefont cseréltem ugyan úgy xiaomi, de ez már android 14-s Xiaomi 14 T. A Bluetooth összekapcsolódott, de amikor az usb-n felcsatlakoztatom a telefont megjelenik a csatlakozási lehetőség a fejegységen, rányomva az írja állítsam a telefonon megjelenő utasítások alapján. A telefonon az írja, az android autó csatlakoztatva, valamint engedélyezve van a fájlátvitel/android autó. Na innen nem megy tovább.
Mit kell még tennem, hogy működjön??
Köszönöm előre is! -
tgeri
tag
Apropó Waze. Nekem azt csinálja, de szerintem mindig is így működött, hogy ha menet közben hanggal keresek, pl. bemondom, hogy "Praktiker Budaörs", hogy tök jól rákeres, hozza a keresési eredményeket, amikor kikattintom az egyiket, ugye odaugrik a térképen, de a gomb, hogy navigálj ide (vagy hasonló) vagy 10-15mp múlva jelenik meg és azt megnyomva is vagy 15mp a tervezés. Nem AA-n használva Waze pikk-pakk 1-2 mp alatt intézi normális módon. Ezzel azért együtt lehet élni, csak nem értem az okát.
-
nyesix
senior tag
Másnál is csinálja azt az AA hogy csak egy hangerőt állít? Korábban külön lehetett állitani a jelzés hangerőt ha akkor tekertem a kocsin a hangot, amikor épp beszélt. Azon kívűl pedig a normál hangot ( spoti, rádió) állitotta az autó ugyanazzal a fizikai hangerő szabályozóval
-
Avayasoft
tag
A 2 percenként megszakadó, lefagyó, wifis AA Ottocast után ez felüdülés. Az első héten egyszer fagyott.
Helyén kezelem a boxot, minimális appok. Navigációra (Wazze) és zenére (Spoty) használom. Erre megfelel. Szép a képe szerintem, vállalható a betöltés ideje is. Youtube is jól megy.Úgy veszem észre, hogy néha egyes egyedi beállítást elfelejt: Wazzeban pl hogy hívás közben némuljon el a navigáció. Erre mindig közbe szól....
-
doongoo
addikt
válasz
Sgt. Chris #1357 üzenetére
AA wireless2 (már az elődjét is használtam) hibátlan és most már a telefonok közti váltás is még egyszerőbb lett a beépített gombbal. Poco F5 (android 14) és Oneplus Nord 4 (android 15) közt váltogatva mindkettővel hibátlan.
-
$atirka
őstag
Megy az alap AA is, sőt nekem úgy van beállítva, hogy az induljon el. Ha meg kell más egyéb, pl youtube vagy netflix, akkor lehet váltani a carlinkit felületére.
Mondjuk én már bánom, hogy megvettem, bőven elég az, amit alapból tud egy android auto."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
Avayasoft
tag
A Google-ba a saját fiókommal lépek be, ahogy írtad. Így az megegyezik a telefonnal. Van benne BT, wifi, modem is. BT-szal össze lehet kötni a telefonnal is, így a hívásokat is tudja kezelni (kormányról nem lehet a hívást felvenni). A betöltés viszont hosszú, kb 30-40 mp. Most télen nem tűnik soknak, mert úgyis érdemes kicsit járatni a motort indulás előtt.
Még csak alig 1 hónapja használom, ezért tesztelem még én is. -
tgeri
tag
válasz
Avayasoft #1364 üzenetére
Nem hiányzik, hogy nem a telefonod képernyője van ott? Pl. bejövő hívások vagy YT music előzmények nem egyeznek vagy nem tudom. De most, hogy gépelem, rájöttem, h hülyeség. Nyilván a kütyün futo Androidba is a saját Google fiókoddal vagy belépve és akkor minden jön felhőből, nem? Mennyire gyors a kütyü? Pl appok indítása, ilyesmi.
-
Quattro
tag
Sziasztok!
Nekem most fel felokosítva az autó Andorid Auto-ra de csak vezetéken keresztül megy, illetve videó tartalmakat nem engedd lejátszani biztonsági okokból. Én szeretném vezeték nélkül használni, illetve telefon tükrözéssel úgy, hogy videókat is le tudjak játszani a telefonról (ne csak Youtube-os videókat) az autó kijelzőjén (sokan vagyok autóban, sok várakozás van). Melyik eszközzel lehet ezt a 2 dolgot megoldani és ami működik is stabil. Tudtuk ajánlani valamelyik terméket?
[ Szerkesztve ]
-
Avayasoft
tag
válasz
Sgt. Chris #1362 üzenetére
Én az Ottocast helyett egy Carlinkitet vettem [link]
Rendes Android fut rajta, nem kell hozzá telefon, ezért a wifi szakadások sem fordulnak elő.[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
válasz
Sgt. Chris #1362 üzenetére
Működő kütyüt küldenek
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
Avayasoft #1361 üzenetére
Köszönöm a javaslatokat és a tapasztalatokat. Ja, igen még a Carlinkit lett volna a 3. típus, amit néztem.
Jó ez a pendrive szerű kütyü, szimpatikus is, még kicsit szoktatni kell a gondolathoz magamat. Kicsit tartok tőle, hogy nehogy kulcstartót küldjenek helyette :-D (iróna)ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 7 5800x, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
Avayasoft
tag
válasz
Pontosan ezt az Ottocast-ot küldtem vissza, mert használhatatlan volt és a gyártó elérhetetlen ha gond van. Amúgy 2 percenként szakadt meg a wifi kapcsolat, és csak az újraindítás segített, néha magát az autót kellett újraindítani
-
pitiless
senior tag
válasz
Ottocastot ne! Nekem van, de használhatatlan. Citroën Berlingo az alany, de a multimédia kb. ugyanaz. CarlinKit 5.0 mondjuk működik.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
6000 ft
És eddig hibátlan.[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv!
Eddig vezetékes AA-t használtam, azonban a helyhiány miatt a vezetékek rendszeresen megtörnek, és sajnos az autóm (Peugeot 5008), vagy a telefonom (Xiaomi Mi10 5G) nagyon háklis a kábel minőségére, csak gyári kábelt fogad el (azt se mindegyiket) Erősen gondolkodom, hogy kiváltanám egy vezeték nélküli megoldással. Eddig az Ottocast A2Air Pro, illetve az AAwireless2 amit szimpatikusnak találok. Nyilván egyéb, ezekkel összevethető márkákat is meghallgatok. A lényeg, hogy stabil legyen a kapcsolat (Waze, térkép, Spotify, telefonálás) Ja és a hangminőségen se lehessen nagyon észrevenni a minőségbeli visszalépést a vezetékeshez képest.
Tudtok javasolni a fentiek figyelembevételével?
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 7 5800x, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
eldoble
aktív tag
Sziasztok!
Egy-két napja azt vettem észre, hogy AA alatt már nem lehet külön a média hangot és külön a navigáció (Waze) hangját állítani, hanem csak együtt lehet.
Ez valami frissítéssel jött és most már ilyen vagy lehet állítani, hogy külön lehessen?
(Mazda 6, 2019-es, 2.0 benzin). -
$atirka
őstag
válasz
localhost #1352 üzenetére
Ezekkel a noname csodákkal "csak" az a baj, hogy nincs bennük rds, anélkül meg egy "autórádió" nem rádió.
Igaz, amióta van AA a kocsimban, szinte sosem hallgatok hagyományos földi sugárzású rádiót, csakis online rádiót.
Így most meg is cáfoltam magam"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
localhost
Közösségépítő
válasz
$atirka #1334 üzenetére
Vigyázz, mert a barátom a Suzikijába vett Androidos csodarádiót, ami
NEM AA-s, hanem CarBitLink rendszerű. Ez egy harmadik (vagy sokadik) rendszer.
Amúgy abban jó, hogy a Waze MAGÁN az Android alapú autórádión fut, míg az AA esetében a telefonodon.[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
tgeri
tag
VW = Das Auto!
Mármint a szlogen szerint. -
hockeyapu
senior tag
válasz
energomatt #1346 üzenetére
Ha meghal a humor, akkor már tényleg nem lesz miért élni !
Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
pitiless
senior tag
válasz
tomtom82 #1335 üzenetére
Az eddigi tapasztalataim szerint bárhová lehet állítgatni, mindig lesz olyan hely, ahol szakadni fog. EKIY CarPlay dongle csinálta, Carlinkit 5.0 szakadozik, Ottocast A2Air Pro szakadozik.
És akkor meglepi: új Suzuki Vitara (9"-os Pioneer gyári fejegység) még durvábban szakadozik, rosszabb, mint a Carlinkit. Ennek annyi előnye van, hogy nagyon gyorsan visszacsatlakozik, de akkor is idegesítő. -
hockeyapu
senior tag
Változatlanul tanácstalan vagyok, milyen új fejegységet (nem adaptert) vegyek és legalább mekkora ram/storege legyen ?
Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
$atirka
őstag
válasz
energomatt #1333 üzenetére
Egy 20 éves Suzuki ignisbe is belefér egy 2 dines carplay-os kínai valami"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
hockeyapu
senior tag
Egy ideje folyamatosan olvasom a topicot, és egyre inkább az az érzésem, hogy nem tudok tovább Android Auto nélkül élni !
Csak egy kérdésem lenne : milyen autót és fejegységet vegyek hozzá!
B.U.É.K. !Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
tgeri
tag
válasz
hrabanc #1289 üzenetére
Én is rendeltem egy "2in1 Wireless Carplay&Android Auto Box 2in1 Wired to Wireless Dongle Automatic Connect Adapter Bluetooth Plug&Play Mini Box"-t Aliról, ~6e körül.
Egyelőre egy aawireless.io -sat használok, ami jó, csak sokszor szakad. (Fura amúgy, mert ugyen ott szakad meg mindig. Tehát valami zavarja és túl érzékeny rá. Pl. Zsábmékon egy bizonyos 50 méteren tuti megszakad.)
A kérdésem: az én kocsim olyan, hogy kikapcs után is marad áram az AA-s USB-ben. Az AAWireless app fent van a telefonon és tud olyat, hogy amikor elindítom a kocsit és feljön a kocsi Bluetooth-osan, akkor indítja AA-t a készüléken. Ezt külön be kellett állítani az appban, hogy melyik BT eszköz az autó.
Amit Aliról rendeltem az "figyel erre vajon"? Tehát ha megérkezem és kikapcsolom az autót, le fog állni a telefonon rögtön az AA? Mert ugye a dongle áram alatt marad majd. És szintén: ha a kertben odasétálok a kocsi mellé, áll, be van zárva, de áram alatt van az USB lyuk, akkor nem fog elindulni AA, azt gondolván, hogy a kocsiban ülön?
Bocs, ha bonyolultan fogalmaztam, de biztosan értitek, mit akarok kérdezni. Főleg azokhoz szól a kérdésem, akiknek szintén ez az Ali-s HW-jük van.
Előre is köszönöm a választ!
-
tgeri
tag
-
lalibatyo
csendes tag
válasz
dembala2 #1319 üzenetére
Ez nálam úgy megy menet közben, hogy kikapcsolom a kocsi infotaintmentet aztán a telefonon a bluetoothot, telefon restart. Vaze indul bemondom a címet indítom a navigálást a telón, majd bekapcsolom a blue-t és az infotaitmentet. Ezt követően emlegetem a teljes rokonságát annak aki ezt kitalálta, mert sokkal balesetveszélyesebb mint bepötyőgni ahogy ezt pl csak a vezetékes (régebbi) kocsinál tudom megtenni.
-
dembala2
csendes tag
Igen. Úgy olvasom a nemzetközi fórumokon, hogy ez továbbra sem megy. Nem tudod meg osztani az utat ha az AA már aktív.
Agyrém. Ezek szerint a Wazet AAn használó szűk társadalmi réteg sem akar sosem utat meg osztani mással és ignoralja a Google az ilyen irányú (létező) feature requesteket. Ha az Applerol lenne szó érteném de ezek nem ők 😊Állítólag Google Mapsben van ilyen. Csak ott nem tudom a valós forgalmi adatok mennyire vannak ott a megfelelő útvonal tervezesehez. Azt írja valaki, hogy a Waze forgalmi viszony adatbázisát használja a Google Maps is amikor az ideális útvonalat számítja. Lehet hogy at kell állni arra mostmar.
-
dembala2
csendes tag
válasz
$atirka #1322 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszokat ! Reménykedem
Mi a helyzet az út megosztásával a Waze-ben?
Korábban a külső képernyőn nem volt ilyen gomb, és mivel az AA letiltja a Waze interface-t amikor aktív a külső képernyő (AA) akkor hogyan osztom meg az utat?
Úgy hallottam, hogy amig nincs AA kapcsolat, beadod az útvonalat, akkor osztod meg, és aztán már nem tudod ha AA aktív lett.Leegyszerüsítve a kérdést, ha elindultál, megy a navigáció, meg tudod osztani az útvonalat (link amit viberbe dobok pl) ?
Carplay-en a telefonon szoktam ezt megtenni, mert ott a teljes Waze interface elérhető amikor meg a Waze navigáció a külső képernyőn.Köszi !!!
-
$atirka
őstag
válasz
dembala2 #1319 üzenetére
Szia
Ha ezt az AA speech to text appot feltelepíted, akkor fog tudni a waze is magyarul, diktálva.
De amúgy meg, nem kell megállni az íráshoz sem, meg diktáláshoz sem...
Ha ráböksz a waze-ra vagy bármelyik appra, navira, akkor teljes képernyős lesz, ha meg vissza gombot nyomod, akkor osztottan megy az épp aktuális zenelejátszóval/online rádióval, stb..."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
blueye
veterán
válasz
dembala2 #1319 üzenetére
1. Egy ideje már lehet de a wazen belül kell megnyomni a mikrofon gombot (meglepően jól érti most a dolgokat)
2. Időnként blokkolja hogy az utat figyeld de tudsz beírni ment közben is
3. Van full screen
4. lehet de úgy kell beírni hogy értse, ki kell próbálni (pl. Christina és nem Krisztina)
Mindez Samsung+Toyota, ezek az én tapasztalataim. -
rjg
őstag
válasz
dembala2 #1319 üzenetére
1. Hol lehet, jól nem lehet, és-és frissítéstől függően. Nekem az elmúlt pár hónapban működik, ha a kijelzőn lévő kereső ablakban lévő mikrofont használom, akkor érti a magyart.
2. Ha nincs az autó P-ben, akkor nincs billentyűzet, csak hangvezérlés. Nem kell bontani semmit, a kapcsolat aktív marad, ha megállsz és nincs az autó sebességben, akkor lehet használni a képernyőn vagy a telefonon a cél beírásához.
3. Alapértelmezetten full screen-nel indul.
4. Nem próbáltam, nekem egyszerűbb volt a telefonon kikeresni az adott kontaktok, a Kedvencek pedig az AA tárcsázójában is külön tabon vannak.
5. 99%-ban a Wazze-t használom, de szerintem ugyanúgy. Ami különbség, hogy amikor a Google Térképen megy a navigáció, akkor a telefonon külön is mutatja következő fordulókat.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
dembala2
csendes tag
Hello !
iPhoneról készülők Androidra váltani. A fájdalmas pont a Carplayről az AA-ra menni. Ahogy olvasom:
1. nem lehet a Waze-nek magyarul diktálni az uticélt menet közben (meg sehogyan sem),
2. ha már elindultam az AA a telefonon blokkolja a keyboardot, tehát az uticél beírása kézzel is megállásra kényszerít mert a kapcsolatot bontani kell, tehát előre kell beírni a célt amíg még állok és nincs kapcsolat (??)
3. kérdés a Waze full screen lehetősége (csak osztott képe van egy másik appal pl zene control),
4. nem tudom lehet-e hangvezérléssel hívni valakit a telefonkönyből, ahol megérti a magyar nyelvet, ahogyan Carplayben.
5. fentiek vajon a Google Mapsben hogyan vannak jelenleg implementálva
6. fentiek az uj AA (ahogy hallom nem regen volt valami nagy uj release) esetén hogyan vannak?Skodám van, ahol a wireless kapcsolat működik, ez pozitiv, ahogyan carplay-en is.
Sok helyen olvastam, hogy baromi nagy visszalépés az AA a carplayhez képest, kíváncsi vagyok a fentiek fényében miket commenteltek, érdekelnének a tapasztalatok.Üdv
[ Szerkesztve ]
-
hockeyapu
senior tag
Milyen fejegységet vegyek, hogy az android autot jól tudjam használni ?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
hrabanc #1289 üzenetére
Ugyanilyent vettem, postával együtt 6020 Ft-ért.
Elsőre összaakasztottam őket, és azóta tökéletesen megy.
Gyorsan és automatikusan csatlakozik, késedelem nélküli hangátvitel és szakadozásmentes átvitel.
Ford Focus 2019 és Redmi Note 11s HyperOs 1.0.10. (Android 13)
-
$atirka
őstag
Valami AA frissítés jött.
-
Gyb001
senior tag
válasz
files32 #1310 üzenetére
Nekem 2 darab carlinkit tbox-s em van.
Kb 15 MP boot + 5 MP mire elindul a sygic.
Viszont ez "autó függő".Saját fiat tipo-ban csak akkor kap áramot az usb ha el fordítom a kulcsot. Azaz mire övet csatolok, 5 métert tolatok és megszűnik a tolató kamera képe addigra álltalában már a sygic töltő képernyőjét látom.
A céges kártya kulcsos Clio már akkor ad áramot amikor nyitom az ajtót. Azaz mire berakom hátra a laptopot és megnyomom a start gombot már elindult az Android és fut a térkép.
Gondolom a sima usb - wifi verzió gyorsabban indul.
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
$atirka
őstag
válasz
files32 #1308 üzenetére
Most akkor mi a kérdés?
Ez a carlinkit ilyen:Először automatikusan indítja s rendes aa felületet, de át tudok váltani a box felületére, ott ha csatlakozok a telefon hotspotjára, akkor indulhat youtube stb. Viszont sajnos nem minden kompatibilis vele, pl a Showtime vagy Max nem telepíthető.
-
files32
tag
Köszönöm a válaszokat.
Viszont megkérdezném, van pl.: a carlink és az AA Wireles, ami vezetéknélkülivé varázsolja az android autó (carplay) alkalmazást és van amit linkeltem [link]
ami egy android 13 mat futtat és elérhetővé válik több anrdoid alkalmazás használata a kijelzőn? -
blueye
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google bemutatta a frissített autós felületét, ami még egyszerűbb és látványosabb lesz, várhatóan nyáron érkezik.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tudományos Pandémia Klub
- Trollok komolyan
- Ukrajnai háború
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 3
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- eBay
- További aktív témák...
- Kedvező áron hAPax3 és cAPax egyben eladó. (gari)
- Olcsón! ThinkPad T480s 8.Gen! IPS érintőképernyős 16GB 256 nvme gyári Magyar vil-bill.
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -40% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest