Új hozzászólás Aktív témák
-
Viccet félre téve. Yasuke legendája, misztikuma köré épül a történet. Alapból ez volt az elgondolás, ezért nem japán a játszható karakter és nem azért mert kizárták belőle a japánokat. Japán karakter van számtalan soulslike-ban, Ghost of Tsushimában, Rise of The roninban és még sorolhatnám. Szerettek volna különleges karaktert, azt gondolták érdekesebb lesz mint egy újabb japán karakterrel. Nem jött be a számításuk. Ennnyi.
-
válasz
beyruth82 #21 üzenetére
Nem is a bőrszíne az igazi baj, mert ha albínó afroamerikai lenne, az se lenne jobb mint ha fekete afroamerikai. Egy fekete, de minden ízében ázsiai japán emberszereplő kellene legalább, ha már valamit érthetetlen rasszista előítéletek miatt egy átlagos ázsiai ,japán szamurájembert kizártak a versenyből. Talán még japanomerikaival meg lehetne téveszteni legalább külsőségekben a játékosokat. Vagy akkor legyen mindenkinek igaza, és akkor a kínaiaknál volt valami majom, ide meg tegyen az Ubi egy rókát, vagy mosómedvét vagy gólyát vagy nem tudom a gólya az olyan japános madár. Igazából nagyon téves nyomon jársz a kifehérítéssel, ha már ezt említed, akkor kisárgítást kéne, de akkor sem Yasukéval, mert róla köztudott hogy egy afroamerikai, hanem egy japánnal aki eredetileg fekete.
[ Szerkesztve ]
A Tények Erdejében nincsenek faházak
-
Lesz egy játszható női karakter is. Férfi alternatív nem lesz mert maga a történet egy része is Yasuke legendája köré épül, aminek meg szerves része a fekete bőrszíne. Újra kéne írni az egész történetet ahhoz, hogy "kifehéríthessék" vagy legyen egy ugyan ilyen csak japán karakter. Meg kell majd venni hozzá az összes létező skin pakkot és úgy beöltöztetni, ne lehessen látni sehol a bőrét. Maszk, kesztyű, stb
[ Szerkesztve ]
-
lordEVO
tag
En nekem nagyon tetszik a grafika es nagyjabol a jatek is, de a fekete szamurajt nem tudom lenyelni. Egyedul Ac 1 es 2-vel jatszottam meg az x360-as idokbol. Nagyon szerettem oket , de aztan nekem kimaradt minden mas resz, ami miatt nekem meg ujjat is mutatna a jatek, mert nem ismerem a szokasos elemeket amiket az elozo kommentekben ocsarolnak, hogy copy paste. De a tesat nem hiszem, hogy letudom nyelni… jo lenne, ha lenne egy alternative karakter akik kozott lehet valasztani.
-
k-adi
nagyúr
válasz
FireKeeper #17 üzenetére
A parkour résznél több elem megfigyelhető a watchdogs játékokból, copy paste
-
Micsurin
nagyúr
...várjuk. Minél hamarabb jön, annál hamarabb lehet a részvényekből bespájzolni egy felvásárlás utánra!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
FireKeeper
nagyúr
a parkournál csak szerintem néz ki komikusan ez a sok szaltó? pl Unity-ban sokkal visszafogottabb volt az egész, mégis menőbben nézett ki szvsz.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
myckey
veterán
Remekvolt az Origins és az Odyssey is ( pár 100 óra belement )...Valhalla nem érdekelt, kevésbé tartom jól sikerültnek.
pandras83
Nem. Nem igaz...
Televan74
Ilyen ez a zinternet...[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
válasz
pandras83 #14 üzenetére
Odyssey is azzá vált kb 180 óra és a teljes térkép kipucolása után de a Valhalla rosszabb volt ilyen szempontból. Teljesen más szisztéma szerint működött mint az elődje. A fő sztori abból állt, hogy X mennnyiségű területen (tartományban?) hatalomra kellett segíteni a saját jelöltedet. Ezt minden tartományban pár küldetéssel és egy db várostrommal tudod elérni. Már ezek is borzasztóan egysíkúak és egyformák de a többi mégrosszabb. Nincsenek benne hagyományos mellékküldetések, mint az odysseyben csak 3 fajta tevékenység: Wealth, mysteries, artifacts. Ezek minden területen szinte pöcre ugyan azt a feladatot takarják. Tehát van összessen 22x3 fajta feladat (régiónként eltérő számban) amik tök ugyan azok. Az odysseyben legalább mutatttak némi változatosságot a mellékküldetések.
-
Szegények alig merték belerakni a gameplay videóba Yasukét 1-2 jelenet erejéig. A Miragera hasonlít a quest menuje de egyébként az elmúlt 4 AC elemei mind megtalálhatóak benne. Nekem tetszik. Az Origins, az Odyssey és a Mirage is nagy kedvencem volt. A Valhallát már unalmasnak tartottam. Remélem nem lesz annyira repetitív ez is. Ubi+ keretében fogom kijátszani az Outlawssal együtt.
-
floatr
veterán
Nekem egyedül a közelharc tűnik temus cusimának
-
omfgk
veterán
Amíg veszik a szart, addig kiadják a szart.
Ennyire egyszerű a piac.
Jó időérzékkel a Ghost of Tsushima PC-s verziója után jöhet.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
punterhun
csendes tag
Valószínűleg az önálló Ubisoft utolsó játéka. Nosztalgiával kell rá tekinteni.
Nem véletlenül nem merik kiadni és folyamatosan csúszott eddig.
Egy valami biztos, a legjobb afroamerikai samurai szimulátor lesz, ami eddig készült.[ Szerkesztve ]
"Weniger, aber besser." - Dieter Rams
-
xandrush0831
tag
Nálam a szájbarágásig se jutott el az AC. A régi részek kimaradtak, azokról nem tudok nyilatkozni. A vikinges részt elkezdtem, eltelt vagy 30 perc a röhögve alt+f4-ig. Az ellenfél egyesével jött rám sorban állva, a vikigharcos tesztoszteron gyilkológép társaim meg álltak és nézték a műsort.
Hát nekem ennyi volt a kapcsolatom az AC-vel. -
Hasznos történelmi tudás része az AC sorozatból, hogy nem minden nép kattyant rá ennyire a magaslati pontokra mint a középkori Európa, de azért mindig találnak egy tyúkólat aminek a tetején lehet egyensúlyozni.
A Tények Erdejében nincsenek faházak
-
creedszl
senior tag
Talán az zavar a legjobban hogy rengeteg az olyan elem ami gyakorlatilag ugyan az mint a Vallhallában. Az UI nagy része, hangok, még azt artstyle is arra hajaz. Így nem hat frissnek a játék inkább egy DLC-nek amiért ki nem fizetnék teljes árat.
Hulligaaan
-
Juhaszatti
addikt
Meglepően jól néz ki, mind a világ, mind a játékmenet. Kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle végül.
-
-
Televan74
nagyúr
Nekem bejön ez a rendszer. Eddig is jó volt.
Sejtettem hogy a első komment hasonló lesz. De nekem hiányzott egy kis WOKE meg LMBTQ a szövegből.
Nem értem miért kell embereknek utálatot érezniük egy cég iránt. UBISOFT -nak ha nem megy majd bezárja kapuit. Ami azt fogja jelenteni hogy az elállított termék nem volt jó és nem kellett az embereknek. Mindenki szavazzon egy játékra a pénztárcájával. Én igent adok nekik, ha végre megjelenik a játék. Elővételben nem veszem meg.
Mindenbe beleugatok!!!
-
nubreed
veterán
Édes Istenem.... ugyanaz az elfáradt sz*r mint eddig csak most japán köntösben. Ráadásul megmaradt a totálisan szájbarágós rendszer, nehogy véletlenül ráhagyják a játékosra, hogy felfedezze és rájöjjön magától a dolgokra és a világra, nem b+, mindennek szó szerint van egy markere, egy jelölője, stb. Dögunalmas copy-paste sz*r halmaz. Hatalmas bukta lesz ebből, ez nagyon kevés 2025 -ben, főleg úgy, hogy ugyanezt a sémát már kitudja hanyadszorra próbálja eladni az UBI. Menjenek is a levesbe, ezért teljesen fölösleges fennmaradni.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ha minden jól alakul március végén már tényleg megkapjuk a sorozat legújabb részét.
- Macbook pro M4, 14col, istyle gari, ezüst
- Új és Használt 120mm - 360mm Vízhűtések Hatalmas választékban!
- Új DELL Inspiron 16 Profi Fémházas Laptop 16" -50% AMD Ryzen 5 7530U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Beszámítás! Dell Latitude 5520 15 notebook - i5 1135G7 16GB RAM 256GB+1TB SSD Intel Iris Xe W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest