Hirdetés
-
GAMEPOD
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A Colombo az egyik legszórakoztatóbb BB a játékban, és állítólag a Lepanto sem rossz (én freexp-ztem anno 10-esig, azzal nem játszottam).
De a lényeg ezeknél a füst és a magas SAP alpha dmg, az AP-juk elég szar.
A szenes olasz BB-n tudtommal nincs füst, úgyhogy más játékstílus. -
Kolbi_30
őstag
A japan cv ág el lett baszva. Papir lett a repülő, valamint az AP bomba csunyan ki lett herélve. Az amcsi HE bomba valamint az angol szuper. A tobbi nemzet sapka szart nem ér.. A nemetek DD ellen semmire nem jok light cruisereket neha betalalnak..de a raketa es torpedo is szar..AP bomba jo lenne esetleg..de nem veletlenul nem latni oket szinte sehol..
-
-
Usul
tag
Bakker mekkor balek vagyok...
Jól benéztem a nyersanyagokat (nem kapok hanem annyiba kerültek a további tokenek).
Persze végigkattintgattam az összeset majd nézek bután, hogy hova tűnt a pénzem 8meg a többi).
Megvettem a hajót és a maradékból meg nyitottam a CV-s ládákat.
Persze nem figyel a rendszer semmit (tudom összeesküvés) de pont az angol CV-t kaptam meg. Az angol CV-t húztam ki X-re és ott van a VIII-on prémium szorzó. Japánnak jobban örültem volna a torpedók miatt a bombázás nem az erősségem de majd belejövök.
A hajó egyenlőre nem a barátom mert iszonyat sérülékeny sziget mögötti lövöldözős, torpedózós stílus.Olyan mintha egy bazi nagy dd lenne. -
-
-
-
KJ82
senior tag
Simán halmozhatod rajta a szorzókat, ha free xp-ből reseteled újra. Nem kell megvenni, kihúzod, reset, és újra. Megvenned akkor kell ha úgy érzed elég sokat adna már. Harugumo ághoz kell a legkevesebb free xp. Ja és kb. 3 havonta egyszer 4x szorzó van, érdemes akkorra ( is ) időzíteni.
#54752 FoxiestFox Melyik kettőt vetted ? Nekem Ohio van meg most az Illinois, következő a Vampi 2 lesz.
-
Vagy megveszed őket és nyered a meccseket, vagy csak kifejleszted őket, de egyiket sem veszed meg, és ha megvan a 10-es, reseteled az ágat még egyszer.
Ha ilyenkor ismét kifejleszted ÉS meg is veszed és megnyered azt az 1 coopot velük, akkor duplán jön az RP.
De vannak erre tök jó leírások biztos, lehet csak hülyén magyarázom, de tök egyszerű. -
Újra kifejleszted megveszed, és nyersz vele egy meccset.
Lehet coop is.De ha vársz egy szorzót, megcsinálhatod, hogy nem veszegeted meg a hajókat hogy rögtön kiszedd az RP-t, hanem mondjuk reseteled az ágat még egyszer, ismét kifreexp-zed, és megveszed újra az egészet, akkor beadja a korábbi resetek RP-jét is, amit addig nem kaptál meg, hisz nem vetted vissza / játszottál a hajókkal.
Persze ennek csak akkor van értelme, ha van bőven freexp-d.
Én úgy "szoktam" (összesen két RP hajó volt érdekes számomra, így csak 100k körüli RP kellett), hogy játszom a hajóimmal amiket szeretek, kláncsatát, vagy akár randomokat, és fent vannak a freexp farmolós bónuszok, amikkel 10-20k freexp jön high tierben meccsenként, így mérsékelt játékkal hetente olyan 100k fxp-t meg tudok csinálni, úgyhogy gyorsan ki lehet nyomni egy ágat anélkül, hogy bármelyik hajóval játszani kéne az adott ágról. -
-
-
-
A T6 12v12-re gondolsz csatahajókkal?
Egyedül nem nagyon fogsz benne nyerni.
Ha észrevetted, a diveket az egyik csapatba pakolja, a szóló játékosokat a másikba. 10-ből 9-szer a dives csapat fog nyerni.
Szerezz egy szakasztársat, úgy már a jobb csapatba fogsz kerülni.
Mi kétfős divvel mentünk a napokban és alig pár vesztes csata lett, a többi automatikus win gyakorlatilag. -
-
KJ82
senior tag
Ez a csapatválasztgatós dolog el fog tűnni. Utána csak dublonért vehetsz tokent, vagy esetleg Community tokenért. Általában egy darabig megmaradnak a tokenek, de ha nem váltod be, idővel kreditekre lesz váltva. Azt hiszem Armoryban ha ráviszed a kurzort a british tokenekre, akkor kiírja meddig jók.
Más. Nem gondoltam volna, de a WG még egy Port-ot is képes bugossá tenni. Azure Lane Dorm portban, ami egy szoba, mászkál két egér. Most tűnt fel hogy tolatva közlekednek körbe -körbe
-
Chris0321
veterán
Biztos, mindig így csinálom. Próbáld ki. A túl nehéz küldetéseket hagyom, mert így is nagyon lassan haladok és még van 3-4 küldetéssor amit nem csináltam meg. Igaz 1 csillaggal sem lehet túl gyorsan haladni de gyorsabban megy mintha megakadnék egy olyan küldetésen amit nincs esélyem megcsinálni.
-
-
LK
addikt
Nem találtam semmit én sem, aztán google-ba beírtam angolul. És lám google tényleg a barátom
2019-re valamiért nem adott ki számot. Nem tudom, hogy a steam játékosok hozzá vannak-e adva, és az sem látszik mennyi a regisztrált, de nem aktív játékos. Érdekes, hogy decemberben nem volt kiugró játékos szám, ezek alapján a karácsonyi akciók sem mozgatják meg már az embereket. A pillanatnyi csúcs játékosszám is csak 16 ezer. A wotban emlékszem, hogy valami csúcsot döntöttek 1 milla emberrel, bár az nekem kicsit soknak tűnik. a 16k ember az fika mennyiség.
-
-
Kolbi_30
őstag
Yoshino nem rossz, de érteni kell hozzá. Moszkva jobb kicsit. Pommern az német, lehet vele jót menni meg nagyon rosszat. Salem nekem tetszik de nagyon kell vele figyelni, az konkrétan egy nagy DD Citadellaval. Immelmann szerintem jó ha szereted a CV-t. Játékstílust függő.
-
Nem is kell. A játék csinálja a folyamat nagy részét a beépített autoaim révén.
Neked csak annyit kell tenned, hogy a célpont sebességének függvényében tartasz elé, vagy mögé.
Alapvetően vízvonalra célzunk, kivéve ha nincs elég pen az ágyúnkon, hogy a célpontot beüssük vízvonalon, akkor kicsit feljebb, a deck és a hajó oldalának határára.
Ha tőled távolodik a célpont, akkor "fölé", ha közeledik, akkor elé, és kb ennyi.Amihez ténylegesen skill és játékismeret kell, az az, hogy számíts arra, hogy a célpontod merre fogja megpróbálni kikerülni a lövésed, és eleve oda célozz, ahová majd érkezni fog.
A másik pedig a füstben tartózkodó célok eltalálása, az is idővel megy majd egyre jobban (remélhetőleg).
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest