-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz shaddy1027 #103793 üzenetére
Klassz,evente veszek vagy ket giftet, igazan szivathatnanak mast helyettem. Irtam mar nekik, még semmi.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
adakiller
senior tag
válasz shaddy1027 #103646 üzenetére
csak az alapot
-
fatal`
titán
válasz shaddy1027 #103179 üzenetére
Arra kapsz, csak önmagában a wallet töltéséért nem.
-
VGYke
addikt
válasz shaddy1027 #102837 üzenetére
Köszönöm! Remélem sikerül úrrá lennem a saját káoszon! A lényeg az, hogy a Steam mindkét PC-n ugyan azt a felületet dobja, ha az alapbeállítások ugyan azok. -elvártam volna ám valami PC specifikus felismerést, hiába az azonos bejelentkezés account!
Most ez így néz ki nálam (1PC:Asus, 2PC:Gigabyte):
Na de tényleg, nem lenne jogos elvárás hogy az ilyen olyan azonosítás után felismerje a steam a bejelentkezett hardver adatait és hardver szerint legyen testre szabható a felület?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
viperabácsi
addikt
válasz shaddy1027 #102433 üzenetére
Hali ! Érdekelne , hogy TI hogy találjátok meg ezeket az akciókat ?
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Spet
addikt
válasz shaddy1027 #101666 üzenetére
Nos akkor azt hiszem veszek pár booster pack-ot
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
-Prometheus-
tag
válasz shaddy1027 #101454 üzenetére
+1. Én is pár perce próbálkoztam vele. Először out of stock volt. Utána engedte kosárba tenni, de fizetésnél azt írta, nem lehet befejezni a rendelést, mert nem elérhető a kosaram tartalma. Majd néhány újabb próba után sikerült megrendelni. Azóta megint volt out of stock is és most megint elérhető. Szóval aki tényleg szeretne kontrollert, még ne adja fel.
-
Lackki
őstag
-
Golden9
veterán
válasz shaddy1027 #100348 üzenetére
Köszi.
Még mindig megvan a malac smiley amit kaptam, azt hittem törölni fogják.[ Szeretkezve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz shaddy1027 #100348 üzenetére
Lol. kösz.
-
A_Papa
senior tag
-
hentes555
senior tag
válasz shaddy1027 #99547 üzenetére
Köszi a választ, szerencsére nem kell ehhez folyamodnom, megy szépen a játék.
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
bepken
veterán
válasz shaddy1027 #98980 üzenetére
erről mindig egy bölcs igazság jut eszembe: "sose szabad fullba nyomni..."
azért aki 1000+ botot tart fenn, az nem gyengén el van borulva. van egy pont, ahol már a hasonló pepecselés se amolyan élvezet vagy hobbi szinten kezelendő. gondolom ezt a Valve is hasonlóképpen gondolja, ezért szerintem is jogosan léptek fel (még akkor is, ha az általam is használt ASF váltotta ki a ban-t)
parázni azért nagyon nem érdemes szerintem de csak ésszel! - ahogy igaz ez az élet bármely területén.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
phenomHUN
senior tag
-
eami
Topikgazda
válasz shaddy1027 #98155 üzenetére
áh, ebben az esetben a 8 nap múlva megjelenő új Tomb Raider is ingyen van
-
válasz shaddy1027 #97886 üzenetére
De nincs semmi különleges programom feltelepítve
Chrome, meg steames játékok, és kb ennyiEgyébként most azt vettem észre, ha rendszergazdaként indítom a steamet akkor talán nincs gond
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
válasz shaddy1027 #97882 üzenetére
Az mi?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
válasz shaddy1027 #95016 üzenetére
Hát, izé. Kb. Havonta egyszer kell újra belépnem Idle Masterbe. Pedig mobil hitelesítőt használok.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
eami
Topikgazda
válasz shaddy1027 #95015 üzenetére
ja hát ha futtatás közben még VACos játékkal is tolod akkor nincs min csodálkozni szerintem
-
válasz shaddy1027 #95011 üzenetére
Erről még nem hallottam, de szem előtt tartom.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
eami
Topikgazda
erről van vmi írás valahol?
-
De4d
őstag
De ha el se indítod ezt az idle progit (nem is kellett installálni se) akkor nem akadhat össze a vac véd-es játékokkal nem?
Minden jó, ha a vége jó!
-
mark!
őstag
-
customer114
őstag
válasz shaddy1027 #94518 üzenetére
So true..
A DayZ mellől levették a zombikat. (pf. 2017, zombik? .. a walking dead is stagnál)
-
Plebi
senior tag
válasz shaddy1027 #93716 üzenetére
Minden matricám megvan, minden feladatot teljesítettem, miért nem kapok ilyen kitűzőt?
Mi maradhatott el?
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
gyugyo79
addikt
Nekem az albumba minden oldala meglett tegnap (a profilhoz ki is lehet rakni bármelyik oldalt ) de nem adott ilyen kitűzőt. Még.
[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
Úgy elég nehéz megcsinálni ha bugzik a rendszer. Az acsisat nem akarja megadni, holott szereztem egyet.
-
Hauptmann
addikt
válasz shaddy1027 #93719 üzenetére
Pedig de, kaptam már többször ugyanolyat.
-
törölt tag
válasz shaddy1027 #93719 üzenetére
Nálam is egy matrica egyszer volt csak, illetve egyszerre többségében 4 db-ot kaptam.
-
PöCöKuk@c
tag
JÚÚjj , reméljük nem babrál ki és a többiek is kapnak.
-
Hauptmann
addikt
Azért ehhez szerencse kell, nelem csomószor dobott olyan matricát, ami már megvolt.
-
De4d
őstag
válasz shaddy1027 #93617 üzenetére
Ezt nem vágom, nekem ki van rakva, de nincs is az kék hátterű gomb. Csak a Save this page
Minden jó, ha a vége jó!
-
cyberkind
félisten
válasz shaddy1027 #93617 üzenetére
Azóta már megvan, én máshogy gondoltam ezt mert így lényegében csak egy kép marad meg a sokból ha jól gondolom, de lehet ezt is rosszul gondolom.
-
szami777
addikt
válasz shaddy1027 #93503 üzenetére
Hát nem erőltették meg magukat.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Hauptmann
addikt
Miért, mit vártál? Ingyen GTA V?
-
Anonymus23
veterán
Tiszta királyság
Ez kell a népnek;) - The Power of the Light Side
-
shaddy1027
tag
válasz shaddy1027 #93341 üzenetére
Kis account-on összejött az egyik oldal a könyvből, és kiderült mit lehet vele kezdeni.
:dobpergés: Profilon lehet beállítani, hogy azt is kitegye a vitrinbe.
Mint például: Kedvenc játék, Kitűzőgyűjtő, Legritkább teljesítmény és a többiPaff
[ Szerkesztve ]
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
szami777
addikt
Igen, a háttér sanszos, a baj az, hogy szerintem nem szépek, sőt, kifejezetten ocsmány némelyikük, 10 eurocentért meg olyat veszel a marketen, amilyet csak akarsz.
Badge jo lenne.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
bepken
veterán
hát én is merem remélni, hogy legalább egy event badge jár majd érte
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz shaddy1027 #93334 üzenetére
tapasztalatom szerint elég, ha megnyitod ezt a beállítást
egyébként megnyugodott a kis lelkem, megkaptam a matricákat! huhh...
[ Szerkesztve ]
-
eami
Topikgazda
válasz shaddy1027 #93039 üzenetére
mondjuk már nem is tudsz mióta a giftet rögtön címezni kell valakinek :|
-
[Prolixus]
addikt
válasz shaddy1027 #92007 üzenetére
Na akkor megvan a megoldás. Magyarra kell kapcsolni a steam-et és nem lesz fióktörlés és vagyonelkobzás.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
sagem
addikt
válasz shaddy1027 #91402 üzenetére
Ok, de ez "csak" a gőz, bár kétségkívül ez a legnagyobb PC-s platform. Ott vannak azok is, akik épp Origin/Uplay játékkal játszanak, steam mentes verzióval és nem fut náluk a steam..de bárhogy is, már lassan egy évtizede megy ez a PC halott közhely, aztán valahogy mégsem látszódik, hogy a végstádiumban járnánk, csak erre akartam utalni
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Źşë'
addikt
válasz shaddy1027 #91061 üzenetére
ezt tolod főállásban gondolom
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
csaba951
veterán
LOL Ez nagyobb, mint az enyém! Én "csak" 42 fiókon tolom sale-ről sale-re.
#91065 [Prolixus]
Elég csak 1 fióknak Market képesnek lennie.A többiről meg csak áttradeli a kártyákat. OK, ehez meg mobil authenticator kell, de évi 1 feltöltőkártya elég az összes fiókhoz. Level 5 kell még, de erre meg jellemző, hogy simán el tudtam mindegyikkel érni a level7-et. Pénzben tehát minimális összegekbe kerül az egész. Időben viszont... -
SP4C3
veterán
Aaaz szép.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Spet
addikt
Par dollart/eurot azert bele kellett olnie
-
ayo
veterán
-
GabN73
addikt
nem rossz
-
Benir8
senior tag
válasz shaddy1027 #90900 üzenetére
Leírtam, hogy a beállításokat nem nyúltam hozzá amíg jó volt, most meg valahogy nem működik.
-
Benir8
senior tag
válasz shaddy1027 #90898 üzenetére
Hogy érted? Nem a gombbal van baja.
-
BoB
veterán
válasz shaddy1027 #89853 üzenetére
Eh gyanítom ezek majd a szar flash-es, meg mobilra fejlesztett gémeket fogják majd nyomatni.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
customer114
őstag
válasz shaddy1027 #89627 üzenetére
Basszus, nem esett le, hogy a steam topicot nyitottam meg 10 perccel ezelőtt, itt keresem már 5 perce, hogy hol kell ezt a nevet változtatni PH-n.
-
Borisz76
veterán
válasz shaddy1027 #89627 üzenetére
Köszönöm.
Meg is vanSynology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Franklin
addikt
válasz shaddy1027 #88691 üzenetére
Én ma este fél 7 körül már nem tudtam eladni a kártyákat, de még engedte átalakítani Gems-nek.
-
wjbhbdux
veterán
válasz shaddy1027 #88686 üzenetére
Valaki a 32 ezredik szint után ütközött a Valve programozói hibájába és nem tudja folytatni, kb százezer kártyája vár még pedig kitűzésre. [link]
[link][ Szerkesztve ]
/s
-
cyberkind
félisten
válasz shaddy1027 #88686 üzenetére
Elég lesz a 10.
-
regener
veterán
válasz shaddy1027 #88513 üzenetére
+bul07
Köszi skacok, megszakítottam, küldtem egy újat és megjelent, viszont most az elfogadásnál rákattintva üres volt mind a két fél ajánlata. Többszöri Steam újraindítás sem segtett, végül töröltem a Steam\appcache\httpcache tartalmát és most gyorsabban is töltött be a Steam és rögtön láttam is, mobilos is működött végre
Üröm az örömben hogy mióta visszaálltam "Stable" Steam verzióra béta helyett azóta összevissza szarakodott a kliens.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz shaddy1027 #88011 üzenetére
Á, ahhoz már hozzászoktam! Ezt hagyományosan így csinálják évek óta.
-
Out
addikt
válasz shaddy1027 #87901 üzenetére
Akkor ismerkedtem a Steam-mel és nem vásároltam semmit sem. Amiket kaptam kártyákat azokat is csak drágakővé tudtam alakítani, mert 2 hetes korlátozásom volt rá. Kitűzőket sem csináltam még akkor
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
bul07
nagyúr
válasz shaddy1027 #87901 üzenetére
De miért csak két darabot listáz akkor?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Out
addikt
válasz shaddy1027 #87892 üzenetére
Igen, a steam-en vásároltam a kártyákat a kitűzőhöz, de ilyen még sosem fordult elő velem, pedig már rengeteget vásároltam.
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Spet
addikt
válasz shaddy1027 #87880 üzenetére
Még tényleg nem kell semmit temetni, legalább hamarabb beáll a megfelelő szintre. (én inkább arra leszek kíváncsi lesze DDos támadás a szerverek ellen )
-
nagyúr
válasz shaddy1027 #87880 üzenetére
Mert?
Egyelőre ahogy nézem szépen kúszik felfele...
Egyébként az hogy egy hétig nem lehet eladni tuti jó nagy fogás a piacon... meglátjuk mi lesz a vége.
Most már nem lehet olcsón venni és azonnal feltenni drágábban. Szóval a neppereknek sokkal jobban át kell gondolni a dolgokat.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
kiszi07
senior tag
válasz shaddy1027 #87845 üzenetére
Köszi, írtam nekik
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
Defy94
tag
válasz shaddy1027 #87633 üzenetére
És kirakja a Vacation Veteran kitűzőt...
-
PöCöKuk@c
tag
válasz shaddy1027 #87633 üzenetére
Hmm...érdekes fiókok vannak...
-
csaba951
veterán
válasz shaddy1027 #86385 üzenetére
A manóban! Pedig már kezdtem örülni, hogy most már kihúzom Summer Sale-ig!
-
csaba951
veterán
válasz shaddy1027 #85874 üzenetére
Ez nem hiba, ez direkt működik így! Egy bizonyos időn belül csak egy meghatározott számú item lapot tudsz lekérdezni.
1) Így (is) próbálják elkerülni a DDOS támadásokat.
2) Így (is) próbálják meg ellehetetleníteni a Steam Marketre épülő Steam-en kívüli automatikus szolgáltatásokat. -
csaba951
veterán
válasz shaddy1027 #85860 üzenetére
De, ez vadi új dolog!
Most vezették be. "Természetesen" egy működő funkciót meg elrontottak. Napok óta nem frissülnek a grafikonok! -
micafighter
nagyúr
válasz shaddy1027 #85422 üzenetére
Kijavitanálak annyiban hogy rouletteben mindig a bank nyer hosszutávon, ez egy kis matematikai számítással könnyen belátható. Ha szinre teszel akkor 48,64% esélyed van nyerni a 0 miatt. Dupla nullás asztalon 47,36%. Ez azt jelenti hogy hosszú távon veszíteni fogsz, a bank nyer. Ha még ehhez hozzávesszük hogy te feltételezhetöen sokkal hamarabb kifogysz a pénzből mint egy kaszinó, vagyis nem tudsz a végtelenségig duplázni, hamar belátható hogy miért szeretik a kaszinók a roulettet. Ha páros-páratlanra teszel ugyanez a helyzet, ha számra teszel ugyanez a helyzet csak más arányokkal, bármire teszel , hosszú távon a bank nyer, a 0-a miatt. Ha utána nézel kicsit a roulette történetének, éppen ezért került bele a 0 és a 00 a játékba. Komolyan azt hiszed hogy lenne a kaszinokban roulette asztal ha az kiadást termelne nekik? Naiv gondolat.
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Ezt magyarul is letudnád írni?
Tényleg érdekelne, hogy mire gondolsz, de nem tudom kibogozni.
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Vertigo18
addikt
Hát, azért ez nem ilyen egyszerű... Évek óta aktív rulettesként mondom, aki már sokszor kipróbálta a módszert, amit említesz. Semmit sem ér...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Franklin
addikt
Nem véletlenül van a rulettkeréken a nulla... és így mindkét (kék és piros) szín esélye már nem 50%, hanem 49%, tehát hosszútávon mindig a kaszinó nyer :-)
És előfordult már olyan, hogy zsinórban 14-szer ugyanaz a szín jött ki... mennyi pénzt kéne akkor felpakolni? :-)
-
cyberkind
félisten
válasz shaddy1027 #85428 üzenetére
Tehát 5, köszi!
-
pigster
senior tag
válasz shaddy1027 #84971 üzenetére
Értem, köszi.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz shaddy1027 #84886 üzenetére
Lehetőség szerint, inkább cseréld a kártyát.
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Csapoati
nagyúr
válasz shaddy1027 #84717 üzenetére
Beszarok, akkor ez nálam miért nem ment? A kereső fel se dobta azt a player nevet, amin nem volt még meg az 5 dolláros vásárlás. Természetesen a másik accon bőven megvolt az 5 USD.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
alratar
addikt
válasz shaddy1027 #84248 üzenetére
Az oldal megy,
De a kliens nem csatlakozik.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
chris0000
őstag
válasz shaddy1027 #84244 üzenetére
ezt csak bejelentkezés után tudnám megoldani.
kivülről windowsból nem lehet -
Sirandrish
legenda
válasz shaddy1027 #83448 üzenetére
Ezek mit tudnak? Úgy értem hogy ezektől erősebbek vagy jobbak lesznek a fegyverek?
Nem vagyok benne a témában, ezért érdeklődöm.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
eami
Topikgazda
válasz shaddy1027 #83167 üzenetére
pedig ez egyszerű. első beállításnál szinkronizálnak össze a telefonoddal. pontosabban a telefonod igazodik a serverhez. Onnantól kezdve megadott algoritmus alapján a telefon net nélkül is le tudja generálni a kódokat.
-
Csapoati
nagyúr
válasz shaddy1027 #83167 üzenetére
Nyugi, ha a Blizzard authenticatorával ez 5-6 éve működik, akkor itt is fog.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Sirandrish
legenda
válasz shaddy1027 #82842 üzenetére
Hónapok óta eszembe sem jutott. ..Nah nem a kártya érdekel de remélem már tele van tartalommal. Az elsőben több ezer órám van
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
wjbhbdux
veterán
-
KubanitoS
veterán
válasz shaddy1027 #75678 üzenetére
Köszi, de ahogy nézem nem 100% a kulcs, mivel olyasmit írt az oldal, hogy pár órán belül elküldik az e-mailemre a kulcsot, HA kapok.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Marci79
senior tag
válasz shaddy1027 #74188 üzenetére
Köszönöm a tippet!
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- További aktív témák...