-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz pigster #104552 üzenetére
Boltokban minden játék olcsóbb volt ha visszaemlékszel egy új Ubisoft játék 8000 Ft volt EA meg 12k a többi meg ezek között valahol és azon hűledeztünk amikor egy Diablo 3-ért elkértek 14 ezret is. Akkori árfolyamon olyan 25-40 euro között volt egy új játék Magyarországon.
/s
-
zseko
veterán
válasz pigster #85796 üzenetére
Erre mondják, hogy "Nem a ruha teszi az embert." (Nagyon remélem úgy is érted ahogy szántam ) Egyébként nem fogod egyértelműen látni ki prémium, ki nem, mert kikapcsolható. (Pont ezért kérték többen, mert így csak egyszerű mezei hülye lehet az ember, de úgy meg rögtön jön, hogy 'prémium idióta' )
(#85805) Agyzuzo kikapcsolható rögtön az első másodpercben.
Na, OFF részemről vége
Brutális az új Tomb Raider. Leginkább RAM igényben... Megette a 8GB ramomat, meg mellé ugyanennyi virtuálisat. High-on simán játszható lenne az én konfigommal is, de a virtuális memória töltögetése miatt (ami legtöbbször a videóknál van) beakad. Először csak enyhén, de egy óra játék után már igen rendesen, másodperc(ek)re. Amikor nincs videó vagy qte addig semmi gond.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz pigster #85796 üzenetére
"PH-tól kéretik olyan megoldás, hogy mezei felhasználók ne láthassák a prémium tagok hozzászólásait."
"Jól megmondtad, Prémium Tag! Osszál ki mindenkit!"Kéretik inkább továbbra is normálisan viselkedni és nem beszólogatni valakinek aki premium tag. Ugyanolyan felhasználó ő is, mint a többi. Ettől függetlenül a személyeskedésnek sem itt sem másik topikban nincs helye, ha gondotok van egymással rendezzétek le privátban, vagy írjatok a modkerbe. De kéretik akkor is értelmesen viselkedni! Köszi.
Live-Die-Respawn
-
őstag
-
Assimilator
őstag
válasz pigster #85254 üzenetére
steamtradematcher.com-on tudsz ilyet csinalni.
-
bager13
aktív tag
válasz pigster #84185 üzenetére
Nagyon nagy tévedésben élsz. A csere, piac és többi extra nincs benne egy játék árában sem. Te azért fizettél, hogy játszani tudj, ami ugye nincs korlátozva. Tehát, amiért fizettél azt tudod használni. Szóval teljesen jogtalan a sírdogálásod.
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
bul07
nagyúr
válasz pigster #84155 üzenetére
Email hitelesítés esetén 3napos várakoztatás van
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Źşë'
addikt
válasz pigster #84153 üzenetére
az emberekkel is kicsesznek, de magukkal is, én sem értem ezt az óvintézkedést... ha valaki nagyon biztosra akar menni, akkor miért nem lehet olyan opció hogy kétlépcsős megerősítés...
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
válasz pigster #74855 üzenetére
Akkor írj valamit a falára, arról biztos kap értesítést. Ha le van tiltva a falra írás nem ismerősök által, akkor megpróbálhatod felvenni barátnak, hátha visszajelöl. Ha az sem megy, még mindig javaslom a discussion indítását (és abban írod le az óhajod), mert más lehetőséged nem lesz szerintem.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
TheProb
veterán
válasz pigster #74718 üzenetére
Mondjuk én ezeket a gamer "keyboard"-okat (nostromo) se tudom hova tenni.. Lehet nagyon beszűkűlt, sztenderd pc-s vagyok, de eddig bill+egér kombón mást még nem tudtam elképzelni... (jó anno a fligth sim X-et joystick-al toltam, de ennyi).
Amúgy más, noname márkák amúgy se jöttek volna szóba. Csak logitech v xbox, előbbi nálam örökös és egyetlen márka perifériák terén.
Többiek: Köszi a véleményeket, azért segítség volt annyi pozitívumot hallani, lehet kipróbálom ezt a kontrolleres mókát. Bár ha nem jön be akkor kidobott pénz volt... Igazából az a gond, hogy van a családban 1 xbox, de ahhoz vezeték nélküli kontroller van, azt meg ha jól tudom csak külön, speckó pc-s vevővel lehet használni, ami annyiba kerül, mint 1 hazsnált vezetékes...
(#74720) wwenigma: sztem annyira azért nem lett szétoffolva a topic, mint amennyire elég gyakran megesik. Lévén, hogy ott a "nagykép" és maga a játékok controlleres játszhatósága a steam-en. De szerintem te egeret használsz, azon meg van 1 "görgő" nevá csodálatos találmány, amivel szépen el tudod tekerni a számodra irreleváns hsz-eket.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz pigster #74718 üzenetére
Xcom, kontrollerrel. Hahahahahahaha....
Ezaz butitsuk le az osszes jatekot a konzollowok miatt. Gratulalok.
Esetleg topik temajaba valami? Rohadt unalmas.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Csapoati
nagyúr
válasz pigster #74564 üzenetére
Így meg viszont nem nagyon van értelme. Megveszem az új AC-t, elindítom, tegyük fel, hogy egy játszhatatlan bugtenger. Akkor ugye már nincs refund, pedig, pont ilyenkor jönne a legjobban.
(#74561) ben: Azok a hidden object játékok marha jók, én már vagy 6-7-et végigjátszottam belőlük. Az Artifex Mundi nagyon ért hozzájuk, a többi fejlesztőé már nem ilyen jó.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
válasz pigster #74564 üzenetére
Akkor ez megoldja a kérdést, és teljesen logikus. Elég durva is lenne, ha a filmek, meg pár órás játékok után mindenki visszakérné a pénzt. Amúgy normális helyről ez eddig is működött, pl. GG-től is mindig visszakaptam a pénzem, ha nem töltöttem le a játékot, és utólag rájöttem, hogy nem is akarom.
-
-
-
csaba951
veterán
válasz pigster #73333 üzenetére
Igen, a másik lehetőség az, hogy bejön a rendszer és tényleg nem lehet majd többé az olcsó régiókból játékokat beszerezni. Nem kell sok ész hozzá, hogy belássa az ember, hogy összességében ezzel csak kevesebb bevétel lesz.
"Gazdag" régiók.
Akik eddig is a helyi boltokban, online boltokban vásároltak, azoknak semmi változás nem lesz. Akik ezt nem engedhették meg magunknak azok most vagy nem fognak vásárolni vagy ott van még a warez, mint lehetőség. Eddig be tudták szerezni olcsóbb helyekről is, és ezzel a kiadó is jól járt, mert legalább volt valami bevételük. Nem annyi, mintha a "számára kijelölt boltban" vásárolt volna, de bevételt hozott. Most meg ebből SEMMI bevétel nem lesz."Olcsó" régiók.
Egyértelműen csökkenni fognak a vásárlások, mert kiesnek a "nyugati régió" vásárlói. Ezt a visszaesést meg nem tudja pótolni a helyei kereslet, mert nem növekedett meg a helyiek vásárlóereje.Tehát összességében a mostaninál kevesebb bevételük lesz a kiadóknak. Ezúttal nem kis részben a saját hibájuk miatt!
-
Assimilator
őstag
-
eami
Topikgazda
válasz pigster #72841 üzenetére
ez azért nem jó hasonlat mert ott a google acchoz kapcsolva nem csak a játékokat lehet elérni így hanem mindent. Levelezést, naptárat, képeket, videókat, cloudban tárolt mindent. szóval mindent. Na egy ilyen minden hozzáférést még családon belül sem feltétlenül oszt ki az ember, nem hogy haveroknak.
-
ayo
veterán
válasz pigster #72816 üzenetére
miért nem veszel családi licenszet hm? tudod ezeket úgy szokták
mellesleg mi családon belül is remekül megvagyunk ezzel a megoldással, végre külön mentések és achik vannak továbbá csomó játékot nem kell megvenni újra.
ettől független lehet erőltetni a dolgokat, hogy de te akkor is egyszerre akarsz játszani egy másik játékkal, meg bele lehet képzelni sok mindent, hogy mi mindent jelenthet a Family Sharing, de érdemes inkább elolvasni a FAQ-t, azt ennyi.
http://jateknaplo.blog.hu
-
Assimilator
őstag
válasz pigster #72816 üzenetére
De érdekes módon, pont mindig a családi megosztók a smucigok.
Azt is el lehetne fogadni, hogy ez egy funkció.
Tiszta sor, hogy sokan mire szeretnék használni.
De azt meg kell érteni, hogy a játékokra nem lehet családi jogot venni.
Márpedig miért vágnák meg magukat a kiadók?
Annak meg szerintem te sem örülnél ha a saját szellemi tulajdonodat egy másik cég 1 példány megvásárlása után 6 példányban osztaná ki. -
xrvman
őstag
válasz pigster #72800 üzenetére
Hát igen, valóban úgy képzeltem el ezt, hogy én játszok a Borderlands 2 -vel, a családtagom meg mondjuk az Call of Duty -val. Nem ugyanaz a játék, de mindkettő egy tulajdonban van. Ám az egyik itt, a másik ott használódik ugyanazon időben.
Ha ez nem megvalósítható akkor, értelme, nem nagyon van az egésznek. -
SityiSXT
őstag
Játékmentések: Neked nem probléma, másnak attól még az lehet. Plusz akad pár játék, ahol nem lehet profilokat létrehozni, ott nagyon is van értelme ennek - hülye példa, de a legtöbb roguelike játék például egy szál mentéssel operál, és mivel permadeath van, simán gondot okozhat.
Acsik: lásd fent - neked nem fontosak, másnak igen (nekem pl. fontos, hogy azt a keveset, amit elértem, azt mind én szereztem, az én teljesítményemet mutatja). -
Csapoati
nagyúr
Azert mas a dolog szerintem, mert mig a konyv a tied, itt csak egy szolgaltatast kapsz a penzedert. Nyilvan a konyvet sem teheted kozze, de azt senki nem tiltja, hogy masnak is kolcsonadd elolvasni. A jateknal meg sajnos max az accountodat teheted kozosse, de ahogy irtad is, ez azzal jar, hogy mas nem hasznalhatja kozben. De ha belegondolsz, akkor kicsit kevesebben vasarolnanak jatekot, ha 1 havertol 10-en tudnak tolni egyszerre... Nem tokeletes a csaladi megosztas sem, de igenis van ertelme.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
De nem véletlenül van így. Gondolj bele, hogy ha tetszőleges számú ember tudna használni egy accountot egy időben, akkor radikálisan visszaesne a játékeladások száma. Ez, hosszabb távon, senkinek nem érdeke. Persze most lehet jönni a könyvekkel, de a könyveidet nem fog megosztani 100 emberrel, főleg nem akkor, ha messze él tőled. A könyvtár meg más téma, ott külön jogdíjat fizetnek a könyvekért.
-
Csapoati
nagyúr
válasz pigster #72795 üzenetére
Csak igy nem kell ki-belepkedni a Steam fiokokbol. Valamint a csaladtagok azert jo esellyel surubben talalkoznak szemelyesen, meg ha kulon laknak is, mint a netes cimbik.
-
addikt
válasz pigster #72291 üzenetére
Attól hogy "Családi megosztás" a neve, attól még a másik gép kilométerekre is lehet onnan...
Illetve a megosztással csak a játékokhoz kapsz jogot, de a wallethez, raktárhoz, stb. nem. Úgyhogy nem olyan nagy hülyeség azért.[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Akos96
senior tag
válasz pigster #72113 üzenetére
"A példáid rengeteg alkalommal nem állják meg a helyüket"
Egy példám van, ami akár csak megállhatná a helyét. De elég kevés példa állja meg a helyét, mivel nincs túl sok olyan online szolgáltatás (hát még offline), amire a Steam Subscriber Agreement szentirat érvényes."arra jó, hogy "vadidegenekkel" megoszd a könvtáradat - mert nekik ugye azért csak nem adnád oda a fiókod jelszavát?!"
Én úgy tudom, a családi megosztáshoz be kell lépni a másik (akinek megosztottad) gépen a te jelszavaddal, tehát vagy ott vagy és bepötyögöd, vagy teamviewer. Tehát nem igazán tudod vadidegenekkel csak úgy minden nélkül megosztani. Persze lehet, hogy én elavult információkkal rendelkezem ezt, és az offline módos trükköt illetően is."Lehetséges, hogy a "Szerződésben" valamit kipipáltam.
Attól még ugye eszembe juthat, hogy az nekem nem tetszik?"
Persze, mint mindig.
Én nem azt mondom, hogy ez így jó, de azt sem, hogy ez így rossz. Szimplán az van, hogy Steamen már elég régóta rögzítve van, hogy a vásárlással a te accountod hozzáférést kap a játékokhoz. Ez nem a család tulajdona, még csak nem is igazán tulajdon. Ha megoldható lenne, hogy egy időben használhassák az ugyanarról az accról származó játékokat, akkor azt hívhatnánk kölcsönadásnak is, mert a fél felhasználói bázis arra használná, meg az is történik gyakorlatilag.
Azt meg lehet kérdőjelezni, miért nem lehet a Steam játékaidat kölcsönadni vagy akkor már eladni. Mindenki annak fényében kezdte el a játékkönyvtárának kiépítését, hogy nem lehet. Szerintem ez elég meddő vita, meg amúgy sem mi fogjuk eldönteni. Protestálhatunk úgy, hogy nem veszünk Steamre játékot, és akkor a Valve nem kapja meg a maga kis 30%-át, tehát nem vesszük igénybe a szolgáltatás azon felét, amiből a Valve-nek haszna van.[ Szerkesztve ]
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
sepsi0
őstag
válasz pigster #72098 üzenetére
Én úgy vagyok ezzel, hogy megpróbálok olyat vásárolni amivel elégedett vagyok és hasznomra van, szórakoztat. Ha ez így van akkor a játék készítői megérdemlik azt, hogy támogassam a játék árával őket.
Most jöhetsz azzal, hogy a Steam..... a kenyeret sem a búzafőldről veszed
Ami engem bosszant az a nemzetek közti árkülönbség. Amúgy, ha egy könyv tetszik megveszem kétszer... egyet olvasok és használom egy pedig a polcon figyel későbbre, esetleg a gyerekeimnek... így vettem meg nekik a Végtelen történetet (NDK mese/film), és csak nemrég bontottam fel és néztük meg.... pedig letölthettem volna. Ami megérdemli azért én fizetek, sok film megvan eredeti DVD-n, de csak azok amik megérdemlik és nem megjelenési áron...
Te sem örülnél, ha a munkád gyümölcsét egy ember helyett sokan használnák és csak az az egy ember fizetne érte.
Ami, aki megérdemli fizetni kell érte én ezt vallom, csak nem mindegy, hogy mennyit.
Ha mindenki így gondolkodna két lehetőség lenne. Vagy nagyon drágák lennének a játékok, vagy nem is lennének, mert nem érné meg előállítani.
A játék szórakoztat, mint mondjuk egy mozifilm. Gondolom, ha moziba viszed a családod nem csak egy jegyet veszel?
Részemről OFF vége(#72107) eami
Az akar lenni a 6 éves fiam... remélem úgy lesz!
[ Szerkesztve ]
-
Akos96
senior tag
válasz pigster #72098 üzenetére
Nem, mivel a könyvnél nem a könyv elolvasásának jogára fizetsz elő, ellenben a Steammel, ahol a Steam Subscriber Agreement kőtáblába vésett tanai és parancsolatai érvényesek, melyeket elfogadál valának a kliens telepítésekor és a regisztrációkor. Eme szent dokumentum kimondja, hogy te Steam Subscriber vagy egy Steam accounttal (amelyet nem cserélhetsz/adhatsz el, és más nem is használhatja). Subscriberként te hozzáférést kapsz bizonyos tartalmakhoz, pl. szoftverekhez, ami nem lesz a tied... ésatöbbi ésatöbbi itt.
Egy papír alapú könyvnél nem ez történik (nem előfizetsz az olvasásra), így ez alapból nem igazán jó példa. Felhozhatnánk akkor egy kocsit is, amely lehet, hogy a családi ház előtt parkol, de fizikai korlátai vannak annak, hogy egyszerre két családtag üljön a volán mögé ÉS még ráadásul két külön helyre is menjen vele. Valaki beülhet melléd, amíg vezetsz, meg a könyvet és nézheti valaki veled együtt, de nem tud úgy lapozni, hogy te még olvasod az adott oldalt, mert az családi perpatvart szül.
De akkor már különbség az is, hogy a könyvet és az autót később odaadhatod (mert a könyv a tied, de a tartalma nem) másnak, a Steam accountodat nem. Ráadásul azt a fránya könyvet odaadhatod olyannak is, aki nem a családod tagja. Az autót meg főleg, elég nehéz lenne családon belül eladni. Namárténylegmivan.
Ha mondjuk egy filmnéző onlájn szolgáltatásra fizetsz elő (nem mondok Netflixet, mert az nem így megy, már csak azért is, mert nálunk sehogy sem megy), akkor a családod is megnézheti veled a filmet, de ott sem triviális, hogy mindenkinek az accountján ott lesz a film. Miért lenne az? A DRM és az accountok lényege, hogy egy vásárlás után ne játszhasson a fél falu a játékkal. Mert így hivatkozhatnék arra is, hogy a barátom, akinek a testvérének családikölcsönadtam a játékot, a vértestvérem, és mivel ő már rokon, az öccse is az, ezért totál szabályszerű, hogy az ő accján is ott van az általam megvett játék.---
Két külön játékkal egy időben? Az nem félmegoldható úgy, hogy az egyik fél oflájn módban van?
[ Szerkesztve ]
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
sepsi0
őstag
válasz pigster #72090 üzenetére
Nálunk 4db gép van (2db miénk, 2db fiaimé)... Mindegyiken van Steam és Origin. Mindegyik Accra meg veszem azokat a játékokat amivel mindenki játszana (pl. Bf2, Bf3, Bf4, Arma 2-3,.... és még sorolhatnám)!
Régebben ugye ment a torrent, most hogy megöregedtem (31 év), így látom tisztességesnek... megveszek minden játékot, annyit ahányan használjuk. Ezt így illik/kellene és az csak egy plusz, hogy van a Steamen családi megosztás... Originen pl nincs.
Akkor kell venni a játékokat, amikor le vannak akciózva...
Örülni kell ezen felül, ha adnak ilyen kedvezményt. BKV-ra, MÁV-ra is annyi jegy kell ahányan utaztok a családban. -
-
Assimilator
őstag
válasz pigster #72085 üzenetére
Szerintem meg lehet örülni neki, hogy egyáltalán van valami ilyesfajta kezdeményezés.
Amíg ilyesmi nem volt, mindenki szépen megvette kétszer, két fiókra.
Most már csak a sírás megy, hogy miért nem lehet egyszerre játszani.
Az sem családi megosztás lenne, hanem csoportos fiók, vagy divatosabban fogalmazva közösségi fiók... -
SenorGrande
senior tag
válasz pigster #70709 üzenetére
Az Enhanced Steam beállításai között van. Az nálam is eltünteti a lapozó gombokat, de legalább cserébe folyamatos görgetés sincs.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
nagyúr
-
nagyúr
-
Sirpi
senior tag
válasz pigster #70333 üzenetére
Anytime
A tegnap este után nem gondoltam volna, hogy ma (igaz drágábban, de) két példányt is sikerül még elcsípnem.Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
sagem
addikt
válasz pigster #52186 üzenetére
ez a streameléses marhaság egyébként nem tudom miért terjedt el ennyire..nyilván nem ez a céljuk, hanem hogy natívan érkezzenek a játékok a saját OS alá, de amíg az nincs, így is lehet futtatni, de nem arról van szó, hogy ez a végső cél..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
warcat
veterán
-
-
addikt
válasz pigster #51157 üzenetére
Venni lehet csak giftként, amikor vásárolsz akkor megkérdezi mi legyen vele, ott lehet választani hogy tegye a Raktáradba.
Ha csak kód, abból nem tudsz giftet csinálni, vagy aktiválod magadnál, vagy magát a kódot adod tovább.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Egérpad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...