-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos96
senior tag
válasz pigster #72113 üzenetére
"A példáid rengeteg alkalommal nem állják meg a helyüket"
Egy példám van, ami akár csak megállhatná a helyét. De elég kevés példa állja meg a helyét, mivel nincs túl sok olyan online szolgáltatás (hát még offline), amire a Steam Subscriber Agreement szentirat érvényes."arra jó, hogy "vadidegenekkel" megoszd a könvtáradat - mert nekik ugye azért csak nem adnád oda a fiókod jelszavát?!"
Én úgy tudom, a családi megosztáshoz be kell lépni a másik (akinek megosztottad) gépen a te jelszavaddal, tehát vagy ott vagy és bepötyögöd, vagy teamviewer. Tehát nem igazán tudod vadidegenekkel csak úgy minden nélkül megosztani. Persze lehet, hogy én elavult információkkal rendelkezem ezt, és az offline módos trükköt illetően is."Lehetséges, hogy a "Szerződésben" valamit kipipáltam.
Attól még ugye eszembe juthat, hogy az nekem nem tetszik?"
Persze, mint mindig.
Én nem azt mondom, hogy ez így jó, de azt sem, hogy ez így rossz. Szimplán az van, hogy Steamen már elég régóta rögzítve van, hogy a vásárlással a te accountod hozzáférést kap a játékokhoz. Ez nem a család tulajdona, még csak nem is igazán tulajdon. Ha megoldható lenne, hogy egy időben használhassák az ugyanarról az accról származó játékokat, akkor azt hívhatnánk kölcsönadásnak is, mert a fél felhasználói bázis arra használná, meg az is történik gyakorlatilag.
Azt meg lehet kérdőjelezni, miért nem lehet a Steam játékaidat kölcsönadni vagy akkor már eladni. Mindenki annak fényében kezdte el a játékkönyvtárának kiépítését, hogy nem lehet. Szerintem ez elég meddő vita, meg amúgy sem mi fogjuk eldönteni. Protestálhatunk úgy, hogy nem veszünk Steamre játékot, és akkor a Valve nem kapja meg a maga kis 30%-át, tehát nem vesszük igénybe a szolgáltatás azon felét, amiből a Valve-nek haszna van.[ Szerkesztve ]
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...