Új hozzászólás Aktív témák

• Akos96

senior tag

válasz pigster #72113 üzenetére

"A példáid rengeteg alkalommal nem állják meg a helyüket"
    Egy példám van, ami akár csak megállhatná a helyét. De elég kevés példa állja meg a helyét, mivel nincs túl sok olyan online szolgáltatás (hát még offline), amire a Steam Subscriber Agreement szentirat érvényes.

"arra jó, hogy "vadidegenekkel" megoszd a könvtáradat - mert nekik ugye azért csak nem adnád oda a fiókod jelszavát?!"
    Én úgy tudom, a családi megosztáshoz be kell lépni a másik (akinek megosztottad) gépen a te jelszavaddal, tehát vagy ott vagy és bepötyögöd, vagy teamviewer. Tehát nem igazán tudod vadidegenekkel csak úgy minden nélkül megosztani. Persze lehet, hogy én elavult információkkal rendelkezem ezt, és az offline módos trükköt illetően is.

"Lehetséges, hogy a "Szerződésben" valamit kipipáltam.
    Attól még ugye eszembe juthat, hogy az nekem nem tetszik?"

Persze, mint mindig.
    Én nem azt mondom, hogy ez így jó, de azt sem, hogy ez így rossz. Szimplán az van, hogy Steamen már elég régóta rögzítve van, hogy a vásárlással a te accountod hozzáférést kap a játékokhoz. Ez nem a család tulajdona, még csak nem is igazán tulajdon. Ha megoldható lenne, hogy egy időben használhassák az ugyanarról az accról származó játékokat, akkor azt hívhatnánk kölcsönadásnak is, mert a fél felhasználói bázis arra használná, meg az is történik gyakorlatilag.
    Azt meg lehet kérdőjelezni, miért nem lehet a Steam játékaidat kölcsönadni vagy akkor már eladni. Mindenki annak fényében kezdte el a játékkönyvtárának kiépítését, hogy nem lehet. Szerintem ez elég meddő vita, meg amúgy sem mi fogjuk eldönteni. Protestálhatunk úgy, hogy nem veszünk Steamre játékot, és akkor a Valve nem kapja meg a maga kis 30%-át, tehát nem vesszük igénybe a szolgáltatás azon felét, amiből a Valve-nek haszna van.

[ Szerkesztve ]

"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."

Új hozzászólás Aktív témák