Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
Régiózáras, de mondhatjuk hogy a szokásos: RU, JP, illetve itt a germánok rosszul jártak, tőlük meg sem vehető ha jól látom.
Metódus: fönt Packages, keresőbe a név (lehetőleg minél pontosabban), eredmény.
Innentől jöhet a mazsolázás. Érdemes azokat figyelni amelyiknél dőlt betű is van, azok a legáltalánosabb csomagok. Nálunk a ROW kapható, mert ott van rá árunk (Euros (Tier 2)).Ezek még fontosak:
AllowPurchaseFromRestrictedCountries - van-e rajta vásárlási régiózár (ne zavarjon meg a "No", ez pont arra vonatkozik, hogy a felsorolt országokból nem megvásárolható)
PurchaseRestrictedCountries - van, németek a kivételek. Ezek itt a felsorolt országok.
És akkor még további finomságok:
prohibitrunincountries - szintén a németek járnak rosszul, ez a változat náluk nem futtatható
AllowCrossRegionTradingAndGifting - engedélyezett-e a régiók közötti giftelés. Ebben az esetben nem.Tehát pl. ez a változat Németországból nem megvehető, nem is tudja neki senki átgiftelni, de még ha meg is kapná valahogy, futtatásnál ellenőrizni fogja a régiót és amiatt tilt le. Persze ha van kimondottan német régiós változat, akkor az menni fog ott. De csak az.
Ha valamit rosszul írtam, akkor majd csaba kijavít, ezeket én is csak autodidakta módon kapartam össze.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
válasz csaba951 #71397 üzenetére
A Wolfenstein New Order régiózáras, illetve nálunk melyik verzió vásárolható meg Steam-en?
A SteamDB hogy működik? Hol látom, hogy mely játék milyen régiós, és ha vannak korlátozások, azok mik? Nem igazán igazodok ki rajta. Példaként legyen mondjuk a fent említett játék.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
csaba951
veterán
Az indítási zárral leginkább magyar boltban vett dobozos játékoknál találkozhatsz.
>A másik, hogy elég komoly pofátlanság, hogy a legdrágább régióban
>vásárolt játékokon is ugyanúgy ott van a lock...Erről teljes mértékben a kiadók tehetnek! Árban simán elkérik tőlünk az EU15-ös árat, aztán valami keleti, korlátozott vackot adnak a pénzünkért, mert hát miért is lennénk egyenlőek a EU15 polgárokkal?!
#71396 genndy
+1 genndy módszerére! Sajnos nincs rá egyszerűbb megoldás. -
addikt
Kicsit bonyolult, de igen, lehet:
- Steam fusson, böngészőbe: steam://open/console, konzolba: licenses_for_app <app száma>
- ekkor kilistázza hogy neked milyen verziód van, meg az összes csomagot. Ezeket meg végig tudod nézni itt a számok alapján: https://steamdb.info/
Európában asszem a német régió ami macerás. De UK is simán bekavarhat, ha a kiadó köcsögölős fajta.NetTom: szerencsére nem sok, de bizony van olyan játék amin mindhárom lock rajta van: vásárlás, aktiválás, futtatás. Azt már meg nem mondom hogy melyik, de Saints Row-ok pl. elég kényesek, Dishonored is kavarós.
[ Szerkesztve ]
-
TommyX_
őstag
-
nagyúr
Alapvetően amíg csak játszol vele, tehát belépsz és használod a játékaid nem lehet gond.
Én nemigen láttam még játékot amit ne lehetne máshol futtani és itt megvehető/aktiválható nálunk.A vásárlással van csak gond egyedül, szóval ha kint venni is akarsz valamit akkor kell szólni mert különben régiós csalásnak veszik majd és lekorlátozzák vagy zárolják a fiókod.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
És arra van valami mód, hogy megtudjam, mely játékom mely régióban játszható? Illetve Európában is van három régió, ez aktiválás szempontjából okozhat gondot?
A másik, hogy elég komoly pofátlanság, hogy a legdrágább régióban vásárolt játékokon is ugyanúgy ott van a lock...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
szami777
addikt
Codnál müködik ez a +1 gift a raktárba, ha megvan már a játék?
Cod2 már megvan és warchestet vennék.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Keller16
aktív tag
válasz adamkaa777 #71388 üzenetére
Offer ends 30 October.
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok nem tudjátok a killing floor meddig lesz -75%
El. Psy. Congroo.
-
djculture
félisten
Semmit mert nem fogják senki kedvéért a kiadók korlátozásait feloldani .. Amire régió van az úgyis marad és ha kinnt akarsz vele játszani kiirja hogy nem abban a régióban tartózkodol ahol tudsz ezzerl a termékkel játszani.
Annyit lehet tenni hogy a másik országban való letelepedést/életvitelt igazolva az ottani steam áruházból is engedjen vásárolni.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ezt kell megírnod a supportnak, és akkor csinálnak valamit a fiókoddal (átsorolják másik régióba? (is?)) Hogy pontosan mit azt nemtom, de volt már aki csinált ilyet itt is, és megoldották neki.
-
tomsolo
addikt
Játéktól függ. Van olyan ahol azt tanácsolják vedd meg újra
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Felraktam az Enhanced Steam kieget. Hihetetlen, hogy oroszban ilyen árak vannak. Nem ritka hogy 60% a különbség...
Ha teszem fel, kimennék Angliába lakni, de évente pár hónapra visszajönnék, mit kérne a Steam, hogy játékaim ugyanúgy használhassam kint, mint itthon?
-
addikt
válasz enginev3.0 #71377 üzenetére
~1 hét amíg kapsz bármilyen választ (ami legtöbbször egy copyzott sablonszöveg ami nem old meg semmit). Esetedben talán más lesz, de akkor is nyugi. Accon meg rajta a 7 napos trade ban, ami ilyenkor szokásos.
-
Sonja
nagyúr
Semmi.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Pszihonaranc
senior tag
Hogy tudom megnézni, hogy egy ismerős mióta van a barátlistámon? Évekkel ezelőtt, még a régi steamen meg tudtam nézni, de ma már sehol nem találom azt az opciót.
Köszi
-
enginev3.0
félisten
Mi van a Steammel? Már szombat óta várom a választ egy ellopott accal kapcsolatban, azóta írta még egyet, azt a kérdést összevonták a szombatival, de válaszra még nem méltattak
Mondjuk tudom hogy az lesz a válasz, hogy írjam rá a ticket számot a beküldött serial papírra és fényképezzem le, de mért nem írnak már?A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Creed23
tag
válasz cskamacska #71374 üzenetére
Nem ismerem őket, azért is kérdeztem. Jó olcsó náluk a Papers, please, de akkor máshonnan szerzem be. Köszi az infot!
wavecom.wireless, Nokia l920, Lenovo t520, iphone 5
-
csaba951
veterán
válasz cskamacska #71374 üzenetére
Gibraltár. De a lényeg ugyanaz. Én se vennék onnan semmit!
#71372 petymeg
Hivatalos boltok:
* Amazon USA
* http://www.gamersgate.com/ - a neten itt fordul elő leggyakrabban valami félreárazás
* http://www.nuuvem.com.br/ - ahol senki nem beszél brazilul
* http://www.greenmangaming.com/ - régebben jó volt, de mostanában már drágaNem hivatalos beszerzési helyek:
* bal oldalon az Apró
* szürke kulcsboltok a neten, ha működik jól jársz, ha nem működik csak magadra számíthatsz
* http://www.steamtrades.com/forum vagy http://www.tf2outpost.com/ ha extrém kalandokra vágysz!Változó minőségű játékok, összecsomagolva, olcsón:
* https://www.humblebundle.com/
* https://www.indiegala.com/
* http://www.indieroyale.com/[ Szerkesztve ]
-
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Steamnek milyen alternatívái vannak, ahonnan esetleg olcsóbban lehetne venni legálisan pc-re játékokat?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Hunork
veterán
válasz Hunork #71370 üzenetére
Buta Steam...
Megadtam neki újra a Beállítások menüben, más nem jutott eszembe, és sikerült. Már szinkronizálja is az összes gammát... Kicsit megijedtem, mert az Origin már mindjárt kész van, ott is csak szinkronizálás van, akár lemezes, akár letöltős a játék. Tehát most bódog vagyok!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Szia!
Nos, hallgattam az okosabbak véleményére, tiszta Win telepítés kész, minden naprakész.
Steam települt, és az érdekes az, hogy az alapértelmezett mappát nem ismerte fel, 0 bájt gammát mutat , míg a másodlagost igen. Imént kiléptem, és most folyamatosan szinkronizál kilépés után, már vagy 10 perce. Ez azt jelenti, hogy most ismeri fel szép sorban a gammákat az alapértelmezett mappában? Vagy mi van?
Korábban ilyen gond nem volt, hogy a telepített játékokat fel sem ismerte..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
válasz Pszihonaranc #71368 üzenetére
Biztos fogja olvasni a kormány a steamen...
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Pszihonaranc
senior tag
-
Crytek
nagyúr
Basszus ezen az új nyomorék steam felületen hogy a vérbe tudok ár alapján listáztatni?
Next PC Upgrade: 2022
-
Niczo
senior tag
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
mouzrr
őstag
Valaki egy kis CsGo vagy l4d2?
-
regener
veterán
válasz FollowTheORI #71362 üzenetére
Felesleges másolgatni, csak töltsétek le, az UPlay NEM tud fájlokat ellenőrizni és azokból telepíteni, csak ha letöltöd.
A The Crew bétánál ezzel szívtam és inkább letöltöttem öcsém gépére is, Support is megmondta hogy az UPlay buta ehez.
-
Hunork
veterán
Oké, értem. Csak az XP/W7 időszakban csináltam ilyet, akkor működött, most W8.1 esetében nekem is kétségeim támadtak...Nem baj, megy a tiszta telepítés, egy hét alatt proci-vga-periféria csere volt, és xarakodott a rendszer. Ezért kérdeztem.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
nagyúr
válasz Mustármag #71361 üzenetére
Van egy "uplay_download" nevű mappa azon belül... oda tölti le ha jól emlékszem, szóval ha másolsz akkor max oda be.
Feltéve hogy nem a telepítőt szedi le, mert akkor meg oda ahova a telepítőt szedi kell bemásolni a telepítőt, ha megvan.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Mustármag
őstag
válasz Anonymus X #71358 üzenetére
Üdv.
Én most próbáltam ki uplay-el a "From dust" ott van a telepítési mappájában de attól függetlenül elkezdte letölteni.
-
Creed23
tag
Gk4.me megbízható oldal?
wavecom.wireless, Nokia l920, Lenovo t520, iphone 5
-
Anonymus X
tag
válasz Hunork #71356 üzenetére
Én nem javasolnám ezt a módszert. A tiszta rendszernek beüthetsz azzal, hogyha a korábbi Users, Program Files stb. mappák tartalmát, illetve a registry bejegyzéseket visszamásolod.
A steames cuccokat akár a beépített backup funkcióval is lementhetitek (egyszerre, de ez biztos eltart egy ideig), amiből tisztán vissza is lehet állítani őket.
Originnél a másolós módszer van csak. Uplayt nem ismerem ilyen szempontból, nem tudom ott működik-e a másolós móka.
Hogy a játékmentések biztos megmaradjanak, a GameSave Managert ajánlom.
[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
Hunork
veterán
Üdv!
Win reinstall kérdésem lenne. Cimborám is most tenné meg, és felötlött bennem valami, amit sajnos én nem tettem meg, pedig szívesen próbáltam volna a gépemen. Mindketten az eredetiség hívei vagyunk, ami annyit tesz, hogy a rendszer mellett kb 300 játékunk is van, három kliensen.
Nos, nekem ez jutott eszembe:1. felmásolni egy külön partícióra a Program Files (mindkettő), a Program data, és a Users könyvtárakat.
2. Regedit, elmenteni szintén a másik partícióra.
3. Win reinstall, particionálással, formázással, tehát szép tiszta telepítés
4. Miután áll a rendszer, hardverek illesztőprogramjai fent, utána az 1. pont dolgait visszamásolni.
5. természetesen ami kell telepíteni, az setup...
5. regedit elmentett bejegyzését aktiválniA nagy kérdés: ha ez végigmegy, elképzelhető, hogy a sok-sok eredeti játékot nem kell újra szinkronizálni és/vagy letölteni? Működnek majd?
Nagy segítség lenne cimborának, én ugye a héten telepítettem újra a W8-at, és még majdnem 2 napomba telt (nyilván nem egész napok), hogy az összes játék működjön rendesen.
Meg tesztnek sem lenne rossz, ha sikerülne...
Köszönöm előre is szakértő véleményeteket!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
-
BioNiCMaN
addikt
Érdekes módon nálam azt csinálja, hogy asztaliról nem lép be, de laptopról simán megy...
Ezzel a módszerrel sikerült megoldani...
[ Szerkesztve ]
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Hunork
veterán
A kategória probléma is megoldódott, pár percre rá, hogy sikerült online lenni, magától visszaállt...érdekes, de ha így jó, hát így...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz mouzrr #71349 üzenetére
Nekem még mindig nem megy...
Az meg külön röhej, hogy webes felületen be lehet jelentkezni a spéci kóddal...
MOD: na, a webes siker után már sikerült. Remélem, ebből nem lesz rendszer!
És ha már itt: az mitől van, hogy csináltam egy Deleted games kategóriát, benne sok játékkal, hogy ne zavarjanak, és rendre egy halom lesz belőle, mint alapállapotban, a kategória meg eltűnik??
[ Szerkesztve ]
-
mouzrr
őstag
Egyre több embernek jó. Hátha pár perc és nálunk is rendben lesz
-
marcias
őstag
Látom másnál is gond van, nem tudom bejelentkezni egy ideje...
A troubleshooting oldal nem töltődik be.
[ Szerkesztve ]
-
mouzrr
őstag
válasz X Factor #71343 üzenetére
Közben olvasom egy másik oldalon hogy van aki már 30-40 perce nem tud belépni, de a szerverek állapota online eközben. http://steamstat.us/
-
mouzrr
őstag
Csak nekem nem csatlakozik a steam?
-
croli
aktív tag
Üdv!
Van-e valami módja hogy megtekintsem a korábban "Nem érdekel"-lel jelölt játékokat?
Segítséget köszönöm! -
juhiati
aktív tag
válasz djculture #71339 üzenetére
A ram jó, pont pár napja csináltam rajta memtestet, a hdd-re gyanakodtam én is de a sentinel szerint nincs bad sectorom. DE működésre bírtam. Fájlok a common mappából kimásol, helyi fáljok törlése, steambezár, a steamapps/downloading mappából minden törlése. fájlok vissza másol a common mappába steam indít és működik.
Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
-
juhiati
aktív tag
Sziasztok van egy kis problémám a Steammel. Letöltöttem egy játékot (ets2goldbundle) és miután végzett a letöltéssel, telepített és elkezdte az egészet újratölteni. Mivel Mikrós netem van 2 megás és még az adatforgalmi mennyiségemnek is van egy elméleti felső határa (vicc a szolgáltatóm) nem akarom azt a másfél gigát újratölteni. Mit tudok neki csinálni hogy játszható legyen a game végre?
Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
-
Wolverine
félisten
válasz djculture #71334 üzenetére
A 444.hu-n idézett dokumentum a parlament.hu-n olvasható hivatalos törvénytervezet. Amit én pl. a Mandineren láttam először linkelve
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
Ryder62
őstag
LoL
Hülye indie játékos twitteren szídta a steamet meg gabe-t fenyegette mert a játéka a főoldalon early accesként jelent meg pedig kész játék lett volt. De most már múlt időben mert a féleszű cseszheti a játékát; levették a steamről. Most meg sír hogy végzett a játékfejlesztéssel.
Úgyhogy trololol
-
djculture
félisten
válasz DrTechnoid #71330 üzenetére
Kinek nem. De már előhuzták azt is hogy lesz egy maximum adóhatár összeg is.
-
őstag
-
törölt tag
válasz Anonymus X #71328 üzenetére
Ja, és megérte. Ingyen játék, meg kaptam fontot is
-
-
törölt tag
válasz ProEvoFan #71320 üzenetére
Nekem kulcsot küldött. Amúgy a Steames bejelentkezés biztonságos ha https://steamcommunity.com ezen keresztül jelentkeztet be.
-
Shepherdke
tag
válasz ProEvoFan #71323 üzenetére
De a bejelentkező képernyőnél jobb oldalt direkt írják is, hogy mi fog történni ha a steam-en keresztül jelentkezel be valahova.
"Miért Steamen keresztül jelentkezz be?
A Steamen keresztül bejelentkezve a XY weboldal be tud azonosítani téged a Steam közösségben, és lehívhatja nyilvános játék-információidat (például statisztikákat és teljesítményeket).
A Steam nem adja ki felhasználóneved vagy jelszavad ennek a weboldalnak, csak egy egyedi numerikus azonosítót küld el. Soha ne add meg Steames bejelentkezési adataidat külső weboldalon!" -
nagyúr
Igen. Mert csak Steam accal összekötött fiókra küldenek kódot.
Nem fognak ellopni semmit. Nyugodtan csinálhatod.
Csak annyit kell átgondolni hogy utána ezt a gmg accot kell használnod mindenre a jövőben, mert többször nem lehet. Tehát tartósra csináld hosszútávra.Akinek nem volt ilyen annak már össze volt kötve.
[ Szerkesztve ]
-
prtvlogan
aktív tag
válasz FollowTheORI #71315 üzenetére
Én mobilnettel használom a rendszert, 115 Gb a korlát, amiből kb 200 gb-ot használok el havonta. Na most ha ezt az adót ne adj isten rám terhelnék, azonnal visszaadnám az egész rendszert, és újra floppyn, meg cd-n hordanám az másolt játékokat. Gratulálok érte az illetékeseknek!
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
Ja asszem a greenmangaming-el össze kell kapcsolni a playfire-t, azzal meg a steam acc-od. No worries, ha csak egy gombot kell nyomnod azzal amúgy se tudják ellopni.
ollie: nekem kért de nem most, hanem még korábban, mikor összekapcsoltam az acc-jaimat.
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Ez érdekes, mert nekem nem kért bejelentkezést, hanem kaptam egy kódot emailben. És ez kb 5 perce játszódott le.
Amúgy biztonságos, ha a steam oldalára visz a bejelentkezéshez.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Golden Joystick Awards keretein belül igényelhetem az ajándék XCOM: Enemy Unknown játékot.
Az igényléshez nektek is a steam honlapon kellett bejelentkezni?"Steamen keresztüli bejelentkezés ide:
goldenjoysticks.greenmangaming.com"
Jó ez így?Nem lopják el a steam accomat?Nektek is ez volt? -
Agyzuzo
addikt
válasz djculture #71314 üzenetére
Aztán kiderül majd hogy "ja bocs, mi aszittük a Wifi is MOBIL INTERNET mer a levegőből jön höhöhöh".
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
nagyúr
válasz djculture #71314 üzenetére
Igen amugy a törvényi szövegből nekem is az jött át hogy ezek a mobilnetre gondoltak (mert az amugy annyira hűdeolcsó már most is).
De ez egy nevetséges adó... nesze neked EUs szabad korlátlan (mobil-) internet meg roaming, stb... azon vergődnek hogy olcsóbbá tegyék, ezek meg megtorpedózzák adóval
[ Szerkesztve ]
-
Breking! mindenki kezgye el huzni a sztimet ! [link]. gta5 50gigaval ketszer annyiba fog kerulni mint tervezted!
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
nagyúr
És a végén kiderül csak egy jó kis médiahack ez az egész és megjelenik a játék "normál" piacon pár nap múlva.
(mármint ez a Gabe megölős sztori)
-
-
Enrange
csendes tag
Ha valakit érdekel elindult a The Repopulation bétatesztje. indítottam neki is egy topicot akit érdekel vagy kérdése van szívesen válaszolok (ami nem ütközik a teszter eula ba). Régi SWG rajongóknak csemege ez a játék!
-
Arkennys
addikt
válasz Agyzuzo #71303 üzenetére
Elvileg igen, legalábbis nem találom benne, hogy hol lehet beállítani a dolgot mióta újra van szabva az egész, el vagyok benne veszve
Vannak akkor trükkjeik...
Más: a paranautical kártyaárai hogy megugrottak, ejha. Van pár kulcsom belőle, ránéztem egy még használatlanra és azért még aktiválható, vicces dolog az
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Hunbeast87
senior tag
válasz Hunbeast87 #71298 üzenetére
Érdemes még megfigyelni a trading cardok árait.
Elég szép felment az áruk.http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Agyzuzo
addikt
válasz Arkennys #71302 üzenetére
Akkor jó eséllyel tiszta vagy. Remélem minden meghajtódon lefuttattad!
(Ez annyiban érdekes, hogy van aki pl. az internet cache-t áthelyezi a C: meghajtóról és ott szeretnek elbújni ezek a kis mocsadékok).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest