-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
őstag
-
-
laceszgamer
addikt
válasz fuwiradis #84444 üzenetére
Nem is próbáltam iylesmit, csak ott a zöld boríték, hogy új tétel a raktárban, meg a store főfelülete bejön, a raktárra viszont a jelenleg nem elérhető szöveg van kinn.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Csapoati
nagyúr
válasz fuwiradis #84386 üzenetére
Sokkal később, kb 9-fél 10 körül kezdődött. Pont az érdeklődési (vagy mi a túró) listát pörgettem böngészőben a másik accountomon, amikor a következő játék helyett a nyelveket kezdte el váltogatni.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Kal-El
senior tag
válasz fuwiradis #83149 üzenetére
Valószínűleg semmi különbség nem lesz.
1-2 játék kivételével a legtöbb esetben nem szokott lenni nagyobb akció. Illetve még az fordulhat elő, hogy ugyan az akció mértéke ugyanannyi marad, viszont a játékék alapárát csökkentik. De az se karácsony előtt szokás hülyék lennének. -
nagyúr
-
-
Edorn
senior tag
válasz fuwiradis #70475 üzenetére
Ha a kliensbe linux alatt lépsz be, akkor csak azokat mutatja, amiket támogat a linux (de legalábbis külön szedi/jelzi) - emlékeim szerint. Nem tudom, hogy ez vonatkozik-e böngészőre is, de ha igen, akkor az egyes böngészőkben (pl régi Opera) be lehetett állítani, hogy elhitesse magáról, hogy másfajta böngésző, illetve operációs rendszer (bár az oprendszer elhitetéshez lehet plugin kell)...
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
SenorGrande
senior tag
válasz fuwiradis #69896 üzenetére
Anno (2013. 01. 27) ezt a packot vettem meg amazonról, nem én aktiváltam belőle, de nem volt vele gond.
(#69897) htc07:
Ez az összes digitális tartalomhoz ki van írva Amazonon, ettől nem függ az aktiváció/játszhatóság lehetősége.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
csaba951
veterán
válasz fuwiradis #67149 üzenetére
Ez ebben az esetben nem játszik! Ha bemondja, hogy magyar, és semmi köze az amerikaikhoz akkor máris zárolja a fiókját a Steam. És rögtön indítanak is egy vizsgálatot, hogy kiderítsék, mi a helyzet. A naplóban ugyanis megvan, hogy az első vásárlás US ip címről volt. Tehát vagy USA polgár vagy, vagy külföldi de USA-ban élő polgár. Most ezt megpróbáltad elkamuzni. Na, már megy is az értesítés az IRS-nek (ottani NAV)! Meg talán a bevándorlásiaknak, belbiztonságiaknak is. Vajon jogszerűen tartózkodsz/tartózkodtál-e az USA területén? Adót fizeted/fizetted rendesen? Munkavállalásid rendben van? stb... stb...
Szóval ez merő szívás! Tényleg jobban jársz, ha hagyod ezt a fiókot a fenébe, és nyitsz egy újat a saját adataiddal.
-
sultansmith
senior tag
válasz fuwiradis #67149 üzenetére
3 dolgot kérnek:
Egy igazolványt, mely igazolja a lakhelyet.
Külföldi jogállást igazoló írásos magyarázat.
Eladói azonosító, ezt a steam adjaEgyébként nem muszáj kitöltenem, de akkor évi 200 item a marketen a határ.
[ Szerkesztve ]
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
sagem
addikt
válasz fuwiradis #66578 üzenetére
Garantáltan csak azokat tartalmazza, amikből még nem szedted ki az összes kártyát, szóval ha az a cél, hogy lásd miből tudsz még kiszedni, akkor ott megtalálod őket igen
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
őstag
-
eami
Topikgazda
-
addikt
válasz fuwiradis #66064 üzenetére
Egy pont is elég hogy részt vegyél a sorsolásban. Nem tudom mi az a sorsjegy, kártyát mindenképp kapsz. Ha nyert a csapatod akkor kettőt, ha nem nyert akkor egyet.
warcat: Gabentown. Nincs benne "h"
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz fuwiradis #66043 üzenetére
Hát ha eleget eladnak belőle ÉS lesz encore day.
ollie: ha eddig várt vele, akkor ez a pár napot már csak kibírja...
Előzőre még egyszer: "Nem a Valve árulja a piacon ezeket." (a rablókártyákat pl.)
De akkor ki?Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Mate
nagyúr
válasz fuwiradis #62309 üzenetére
steam futtatható offline módban, így szerintem ilyen téren nem okoz nagy gondot a leállás. Inkább a steam szolgáltatások és valve szerveren futtatott játékokkal vannak gondok ilyenkor.
djculture: Rockstar-ról ne beszélyünk inkább. Vicc volt amit csináltak. 3 helyen kellet beregisztrálni a játékot, majd fiókokat összekapcsolgatni, külön fiókok stb. Majd 10-ból 9x nem tudtam bejelentkezni a social *arságba....
-
djculture
félisten
válasz fuwiradis #62309 üzenetére
Én eddig is azt csináltam hogy ha valami GoG-on meg Steam-en elérhető akkor GoG-ot preferáltam. Alapvetően utálom ezt a ezer fiók kell valamihez hogy kegyeskedjen elindulni egy játék dolgot csak már megszoktam, muszáj volt. Rockstar is pl amit csinál az egy kókányság, annak a social francos rendszere is napota beszokott döglenni órákra. Igazság szerint ami ilyen online fiókos rendszern alapul azzal egy adott pillanatban vagy tudsz játszani vagynem. Mostanában a vagynem lett a divat.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz fuwiradis #56164 üzenetére
Ezt a hozzászólást nem tudom értelmezni,ha az enyém nem tetszett,a tied még haszontalanabb.
Egyébként a hangulatjel árulkodó lehetett volna a végén,nem semmi,ahogyan értéktelenednek a játékok,és igen ebben a tempóban a bundle a következő állomás. (csodálkozó-szörnyülködő-gonoszkodó emote hogy értsd)EA: It's in the crate!
-
-
mepet
addikt
válasz fuwiradis #55740 üzenetére
Rage: Én csak egy free weekenden próbáltam. Néhány pálya volt, mind unalmas, sablonos. A fizikája gyengébb a Quake 3-nál, kivétel a járművek, amik egész frankók. Járműből nem sokféle van viszont. A képek a játékból megnyerők, viszont a játékélmény számomra a 0-át közelítette alulról...
-
1 among many
tag
válasz fuwiradis #54235 üzenetére
Undying-ot tudom ajánlani! 2001-ben jelent meg, tehát a (korához képest kifejezetten jó) grafikát ennek tükrében kell megítélni, de remek játék. Teljesen egyedi hangulata van. Olyan megoldások vannak benne szép számmal, amikből még ma is jó, ha feltűnik pár egy játékban. Ha nem lenne itt a lemezes a verzió még régről az asztalomon, biztos megvenném 1.79 suskáért.
-
ayo
veterán
válasz fuwiradis #53942 üzenetére
sztem jovohet hetfo v keddtol is mar elkezdodhet de lehet csak csuttol hetofig tart nemtudom. nov kozepetol oszi es dec kozepetol pedig teli jon. ezekben tuti le lesznek akciozva amik helovinkor plusz tobb jatek. oszi multevben pl 1:1 teli volt csak "kisebb". kevesebb ido es talan kevesebb jatek de szinte ugyanaz volt a ketto tehat ha jatszani akarsz pont valamivel nem erdemes varni ha ugy nyomjak mint multevben es szerintem se lesz durvabb akcio mint regen
http://jateknaplo.blog.hu
-
Arkennys
addikt
-
Arkennys
addikt
válasz fuwiradis #50581 üzenetére
én pl arról tudok, ha aktiváltál dobozos valamit, akkor a dobozban lévő cd key papírt lefényképezed, felh neved mellérakva cetlin mondjuk, és elküldöd bizonyítéknak. gondolom, pl bankkártya adatokból, és ha igazolod, te férsz ahhoz hozzá, is visszaadják valahogy. más nem jut eszembe erre
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
ayo
veterán
válasz fuwiradis #49074 üzenetére
azert latja mivel steamen fel van telepitve a program meg elindul ezert eszleli de az accountodhoz nincs tarsitva azaz meg kell venned. talan ha elkulonitve fel lehet tenni egy masik steamet es ugy inditani hogy ne is keresse a regi helyeket akkor lehet de mivel egy rendszerrol beszelunk nehez dolog ez. ja es amugy a libraryt csak te latod ugy - kulso ember nem latja csak a megvasarolt jatekaidat es mivel azok nemazok igy nem lesz ott.
megjegyzes ha ennyire felsz tegyel mindent privatba azt szevasz.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Sheldon
tag
válasz fuwiradis #48309 üzenetére
Mivel ugyan azt a játékot kapod a vga mellé, mint amit dobozosan is megvehetsz, természetesen.
Látom lassú voltam...
[ Szerkesztve ]
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu
-
BigBlue69
őstag
-
addikt
válasz fuwiradis #46196 üzenetére
Ez a 'nem is írok oda, mert halott a topikja' dolgot nem fogom megérteni. Azért, mert éppen nem írják tele hozzászólásokkal naponta, attól még az ahhoz tartozó dolgot oda kellene írni. Akit érdekel, annak úgyis bent van kedvencekben (vagy időnként benéz), látja ha jön üzenet. Ha meg mégse válaszol senki, akkor lehet máshol próbálkozni.
Mindegy, engem nem zavar, meg offban elfér itt is, de nem véletlenül vannak a külön topikok. No offense.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz fuwiradis #45335 üzenetére
1. kérdésre: általában meg lehet csinálni, nem zavarja hogy korábbi és nem saját Steames mentés.
A mentéseket viszont nem a Steam játékmappába kell tenni, hanem oda ahová a játék egyébként is ment. Kivéve azoknál, ahol van és használod is a Steam Felhőt, mert akkor a Steamen belül az userdata megfelelő mappájába kell tenni (ez játékonként eltér, ki kell deríteni).
Ha megírod melyik játékokról van szó, megmondom hová tedd a mentést (ha ismerem a játékot).
Jöhet privibe is ha nem akarsz a topikba szemetelni.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
szami777
addikt
válasz fuwiradis #45335 üzenetére
A 2. kérdésedre tudok biztosan válaszolni.
Nem zavarja a steamet az xbox emulator, én a dirteket abba játszom problémamentesen.
Az eslő kérdésről annyi, van ami steam felhős ha jól tudom ott nem tudsz korrigálni, ami nem az, ott meg lehet, legalábbis ahol én próbáltam.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.