Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
válasz Richard! #95499 üzenetére
A papírt meg zárd be egy számkódos széfbe, a kód egyik felét csak egy ember, a másikat pedig csak egy másik ember ismerheti, és ők soha nem találkozhatnak, nem is beszélhetnek egymással. Ha meg akarod tudni a kódot, személyesen kell őket felkeresned minden egyes alkalommal.
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
válasz Ryder62 #95494 üzenetére
Fogalmam sincs, hogyan sikerült elveszítenem. Semmi olyan e-mail nem jött, amiből arra következtettem volna, hogy baj van, pedig kínosan ügyelek az ilyenekre. Nem nyitok meg gyanúsnak tűnő oldalakat, nincsenek megjegyeztetve a Chrom-mal a jelszavaim, illetve az utolsó belépésem májusban volt.
Tudom, hogy büdös nagy szerencsém volt, kb 1 órába telt, amíg megváltoztattam az összes regisztrációm adatait mindenhol.Ma kezdődik életed háralévő része
-
csaba951
veterán
Meg tudod nézni most is, hogy kb. mi várható. Megnézed milyen volt tavaly, nagyjából ugyanez várható idén is. Szóval ez nem "tippelés". Inkább gyakorlati tapasztalat.
Market-en rákeresel a The Steam Awards Trading Card-ra. A nevesített kártyákat kell megnyitni. És már nézheted is a grafikont. Az adatokat torzítja, hogy ezek napi átlag adatok. Az órás grafikonon sokkal jobban kijönnének a napon belüli eltérések. És persze egy adott órában is láthatsz jelentős eltéréseket az árakban.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
>Kérdem én miért is?
Mert egy csomó ember az első órában akarja kirakni. Ilyen a hype. Most azonnal kell nekik. Nem akarnak várni, nem akarnak utánaszámolni, viszont van pénzük kifizetni. Hát ezért.
Utolsó 2-3 óra ugyanez. Nem akarnak lemaradni az emberek. Van már egy csomó kártyájuk. A hiányzó 1-2-3 db-ot megveszik, hogy kirakják a kitűzőt. Nem jó semmire, de legalább ez is megvan. Ettől érzi magát az ember különlegesnek. Hogy van valamim, ami a másiknak nincs.
A másik a hatalmas felhasználószám. Ma kb. 17,4 millió volt az egy időben beléptetett felhasználók maximális száma. Ennek csak az 1%-a 174000 felhasználó. Ha ezek egyszerre rohanják meg a Market-et, akkor ideiglenesen meg tudják borítani a kereslet-kínálatot.
>kicsit feljebb megy az áruk, a sale első napjaiban
Nem erről van szó! Csak a legelső órában. Annak is inkább a legelején.
>Hisz az összes számozva van, szóval igazából tök mindegy nem?
Nem. Az emberek valamiért favorizálják az 1-2 kártyákat. Ezek átlag felett 1 centtel mennek el. (1-es akár 2 centtel is.) Az utolsó 2-3 kártyat meg csak az átlag ár alatt 1 centtel megy el rendszeresen. Statisztikailag ez butaság, mert kb. ugyanannyi darab van mindegyik kártyából, tehát a darabszám eltérés nem lehet az oka a jelenségnek.
[ Szerkesztve ]
-
De4d
őstag
Köszi!
A másik amit megakartam még kérdezni, hogy az volt a "tippelés" ha feloldódnak a mystery kártyák, akkor kicsit feljebb megy az áruk, a sale első napjaiban kb.
Kérdem én miért is? Hisz az összes számozva van, szóval igazából tök mindegy nem? Ha valaki akarja őket, megveheti mysteryként is, és mikor feloldódik kirakja, mivel számozottak, szóval nem is random (hogy van egy mystery és az takarhat bármit)Minden jó, ha a vége jó!
-
bepken
veterán
mobilon vagy gépen, appon belül vagy böngészőből nézve...tök mindegy, adni fogja a kártyát, ha végigtekered a várólistát (meg reméljük, hogy most is lesznek csodaszép matricák is )
de egyébként az ASF is kipörgeti majd elvileg, ha beállítod neki
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
De4d
őstag
Lehet "hülye" kérdés, de telefonon várólista nézegetés is droppol majd sale alatt kártyákat?
Minden jó, ha a vége jó!
-
Źşë'
addikt
válasz Richard! #95482 üzenetére
Utána mutatta, hogy küldjön-e kódot a ****@**.ru címre, vagy pedig egy másik mail címre.
létezik ilyen?! és ennyire egyszerűen megoldódott, ez nekem új, btw.:
azt ugye tudod hogy mocskos nagy szerencséd volt!! ritka hogy ennyire balfaszok az akkunt tolvajok... nem csinált egy steam guardos mobil hitelesítőt az akkuntodra, ha csinált volna azzal nem tudtál volna belépni
én még tavaly év elején jártam így csak originnel, ott is egy orosz volt a tolvaj! szépen kitörölte a barátlistámat, átírta az email címét, meg addolt 2 havert... ill egy battlefield 4 ingyenes dlct is hozzáadott... EA magyarországi ügyfélszolgálat segítségével tudtam visszakapni, úgy hogy bizonyítottam egy dobozos játék cd kulcsának a fotójával ill. bemondtam magát a cd kulcsot telefonba, és máris enyém volt újra az akkunt.. de átérzem min mehettél keresztül most... amúgy akinek vannak ilyen akkuntjai, annak tényleg piszkosul tanácsos a kétlépcsős azonosítást bekapcsolni, mert igen hamar rácseszhet
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
-
Richard!
addikt
válasz PöCöKuk@c #95481 üzenetére
Nem vett, csak játszott vele. Mivel volt már vásárlásom, egy PayPal-os belépéssel, majd az emailben kapott kóddal amit a Steam oldalára kellett beírni, tudtam igazolni, hogy én vagyok "tulaj".
Ugye a -nem tudom a jelszavam- résznél csak a felhasználó nevemet tudtam megadni. Utána mutatta, hogy küldjön-e kódot a ****@**.ru címre, vagy pedig egy másik mail címre. Az utóbbit választva kaptam vissza az akkomat.
Nagyjából így. Ha valamit kihagytam, az csak az adrenalin miatt van. Soha nem jártam még így...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
Közben visszafejtettem az e-mail-em az paypal-os accountom-mal, amit meg is változtattam, illetve a jelszót is. Az utolsó játék a PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS-al október 28. Miközben május óta be sem léptem...
A felhasználó korábbi álneve(i):
DETHER 3DETHER
richie900812
-
bul07
nagyúr
válasz Richard! #95478 üzenetére
Hát az nem jó
Pedig a steam is fog kérni egy vásárlást megerősítő emailt, mert abban van a tranzakció száma
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Richard! #95476 üzenetére
Küld emailt a vásárlásról
Így én a e-maileknél rákeresnék a steam szóra , ha van találat akkor az a fiók email( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Richard!
addikt
Üdv!
Sajnos elfelejtettem a jelszavam és az e-mail címemet is. Vagyis amire emlékeztem, nem fogadta el. A felhasználónév 100%, hogy stimmel. Utolsó belépésem ~ fél éve volt.
Megvásárolt játék is volt az account-omon. Buktam?
Írtam a supportnak...várom a választ.[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Vagy nem nyúlsz a magyar Steam fiókodhoz.
Csinálsz egy új, osztrák Steam fiókot. Megveszed a játékokat az osztrák kártyáddal, gift-ként. Címzettnek megadod a magyar fiókod. Egyetlen hátránya, hogy a játékok egy része cenzúrázva van AT, DE, CH területen. Magyar boltból megvéve meg nem. Ehhez meg egy új osztrák PayPal számla kellene, és Steam-en ezentúl ezzel fizetnél.
-
nagyúr
Ezt úgy tudod elkerülni hogy osztrák régióra rakod a boltod, paypal-on szerintem működnie kéne hogy csinálsz egy osztrák accountot, és azzal vásárolsz a magyar store-ban.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
mgm81
aktív tag
Az a baj Hogy ott is IBAN-t kér de belföldi adatokat ad meg. Mindegy veszek hardveraprón megint.
Csak már unalmas.OTP-s kézpénzfeladásra szaladgálni a mai világban.Üdv.: mgm81
-
mgm81
aktív tag
válasz FoxiestFox #95469 üzenetére
Nem vagyok buta a géphez, de ott is hasonló problémám akadt. És nem sikerült.
Üdv.: mgm81
-
félisten
-
mgm81
aktív tag
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék hogy ha magyar a fiókom akkor nem tudok Osztrák bank kártyát társítani?
Nem egyezik meg a kártya szám mennyisége.
Valakinek ötlete?Üdv.: mgm81
-
bul07
nagyúr
válasz cyberkind #95464 üzenetére
Tényleg azt kihagytam eddig elköltött 10€ ként adott 1db-ot
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
cyberkind
félisten
Vásárlásokért is fog járni kártya, vagy ezúttal ez kimarad?
-
bul07
nagyúr
válasz s7evcsenko #95462 üzenetére
Most hogy jön a téli vásár megjelentek a téli vásár kártyák
Na ezekről beszélgetünk
Két módon lehet kapni
Most már hogy megjelentek kitűző készítésnél ad egyet
Majd ha megindul a vásár feladatért napi 3-at(eddig 3volt a napi)Nagyon régen mikkor még napi egyet adott akkor ilyen 0,15-0,16€ kezdett, de mostanában egyre kisebb áron kezdett
A most nyári olyan 0,11-en kezdett és se perc alá be ment 0,08-0,09€-re ezen a szinten volt napokig
Tavaly télen még az első pár napba tartotta magát ilyen 0,11 környékénPersze ez a teljes ár jutalékot még leszedi a steam a 0,02€, tehát egy 0,1€ eladott kártyából tisztán van 0,08
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz s7evcsenko #95460 üzenetére
csak arra céloztam, hogy nem fogok idén se a piac előtt ülni és figyelni az árakat. felrakom első nap magasabb áron, aztán vagy elmegy vagy nem (all-in)
ahogy írták előttem, kb úgyis az a lényeg, hogy mikor tetted ki piacra. ha folyton visszavonod és új áron rakod fel, kb esélytelen, hogy elvigyék, mivel 100ezres tételekről beszélünk (nyilván darabszámban )
csak még ezen a bizonyos fix áron gondolkozok én is... elvileg tényleg elvihetik 12 centért is. de lehet, hogy csak 10ig megy fel... nehéz a bányász élet.... na de mégiscsak komoly centekről beszélünk
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
s7evcsenko
addikt
válasz bepken #95459 üzenetére
"akkor jól gondolom, hogy Te is az all-in taktikát a választottad és 12 centért felraktál mindent?"
Egy kicsit kifejtenéd?
Nem tudom miről van szó, de szeretném érteni, hogy mi van a sorok közt.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
bepken
veterán
akkor jól gondolom, hogy Te is az all-in taktikát a választottad és 12 centért felraktál mindent?
szerk.: ja bár most ugrott be, hogy valóban úgyis lekerül mind pár nap múlva.... franc akkor mégsem állok rögtön a sor elejére
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Arcképgyáros
-
félisten
Hali!
Mikor kezdődik a winter sale? -
bul07
nagyúr
válasz csaba951 #95453 üzenetére
A sale utolsó napján viszont megint várható, hogy felmegy 9-ig. Kis szerencsével akár 10-ig is. De 10-en rengeteg darab bent lesz eladáson, nem biztos, hogy pont a tiédet viszik el
Én az elmúlt két kártyázásból hogy ugye most már vásár vége után is 30 napig lehet vele kereskedni
Én azt tapasztaltam hogy a vásár vége utáni napon nő meg az ára , legutóbb volt olyan kártya hogy 0,07-ről egészen 0,13 ment fel, de résen kell lenni mert se perc alatt beszakad és utána esik vissza
Este mikkor észlelik hogy már nem lehet kapni elkezdik venni a hiányzókat[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Egyébként Market-en rákaresve a The Steam Awards Trading Card-ra, a nevesített kártyákra klikkelve meg tudjuk nézni a tavalyi kártyák árfolyamát a sale alatt és utána is. Ebből elég sok minden kiderül. Sajnos ma már csak a napi felbontású adatok érhetők el (nyilvánosan), a jóval finomabb, órára lebontott adatok nem.
-
csaba951
veterán
>Ezek a mystery meg 8 cent abból nekünk 6 ha jut...
Saját véleményem:
A sale kezdetekor nevesítve lesznek a kártyák. A névcsere miatt lekerülnek a Market-ről az addig feltett darabok. Sale első órájában minimum 10-ért el fog menni. Viszonylag nagy az esélye, hogy 11-ért is elmegy. 12-n is el fog menni pár darab, de annak kicsi az esélye, hogy ez pont a tiéd lesz.A sale első napján (24h) kb. 9-ért várható. Másnap 8. Utána végig ez alatt marad.
A sale utolsó napján viszont megint várható, hogy felmegy 9-ig. Kis szerencsével akár 10-ig is. De 10-en rengeteg darab bent lesz eladáson, nem biztos, hogy pont a tiédet viszik el.
Foil-ok
Ezeket a sale első két napján aktuális áron kell eladni, amíg az ár le nem süllyed (bruttó) 27-re. Ha ez alá esik, akkor is ennyiért tedd fel. Nem fogják elvinni, mert ennél sokkal olcsóbb ajánlatok is lesznek. A sale utolsó napján viszont fel fognak menni az árak. Ekkor fogják elvinni 27-ért. De 31-32 is elképzelhető, csak ezt ki kell fogni. Nem mindegyik darab (széria) fogja átlépni a 30-as határt. A kis értékű Mysterious Card-ok (1-2) többért lesz, Mysterious Card 8-10 meg inkább kevesebbért.Kb. 1% az esélye, hogy foil esik. Nagy minta esetén ez szépen ki is jön!
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
Január 5-ig ingyen beszerezhető a Hitman első epizódja. Steam-re, PS4-re, Xbox One-ra.
[ Szeretkezve ]
-
bul07
nagyúr
39 kitűzőt csináltam, de egy fóliás kártyát se kaptam
Szép( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
joe-ker
senior tag
Egy kis infó: A nem értékesíthető kártyákból kirakott kitűző után kapott Mysterious Card eladható lesz.
-
De4d
őstag
Elég olcsóak ezek a sale mystery cardok. Lesznek ezek drágábbak? Vagy nem érdemes várni? Vacak játék kitűzők amik megvannak eladva is 10-12 centet összehoznak. Ezek a mystery meg 8 cent abból nekünk 6 ha jut...
Minden jó, ha a vége jó!
-
Golden9
veterán
[ Szeretkezve ]
-
bepken
veterán
majd este 7kor
amúgy nem tudom, akarok e kitűzőzni.... a raktáramban lévő kártyák olyan 8-9 eurót érnek jelenleg, olyan 50 db kitűző lesz belőlük, ami hát...messze nem ugyanaz az érték, akárhogy is számoljuk a centeket csak a francnak sincs kedve 350+ kártyát feltolni a marketre, meg figyelni az árváltozásokat....
[ Szerkesztve ]
-
De4d
őstag
Nem nagyon jönnek a mystery kártyák?!
Minden jó, ha a vége jó!
-
Mika1227
őstag
Mikor lesz az év végi akció?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
-
Segal
veterán
válasz bepken #95427 üzenetére
Nekem olyan volt cs:go-nal par hete hogy inditasnal nalam is szetfagyas majd gepujrainditas es ha asztali ikonrol inditottam akkor se kep se hang vegul kiderult hogy valami letorlodott cs:go-bol es ha steambol inditottam akkor frissiteskent letoltott hozza meg parszaz megat es utana jo volt csak kellemetlen volt ts-en egyfolytaba es kis idot kerni mig kinyomozom a problemat...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
bepken
veterán
sziasztok,
másnál is beszart a steam kliens? CSGO indításánál fagyott ki nálam, majd restart után a játék már nem volt a telepített játékok között (helyi fájlok pedig nem törlődtek) - próbaképpen egy másik játékot megpróbáltam törölni, ekkor szintén kifagyott a kliens. újabb restart, ezúttal egy harmadik játék telepítésével próbálkoztam, de ez sem jött össze...
lehet, ott követtem el a hibát, hogy letöltöttem a tegnapi windows frissítést? ....
-
Tacsika
aktív tag
Sziasztok!
Hogy is van ez a bankkártya váltás? Mármint milyen időközönként lehet más kártyával (máséval) vásárolni?
(Mivel nincs bankszámlám, offline barátaim szoktak vásárolni a nekem a gépemen, nyilván különböző kártyákkal)[ Szerkesztve ]
-
Urguru
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
[ Szeretkezve ]
-
vorosmarti
senior tag
válasz trialboj #95419 üzenetére
Itt folyamatosan tudod követni: https://isthereanydeal.com/search/?q=Spintires%3A+MudRunner#/page:game/info?plain=spintiresmudrunner
-
trialboj
őstag
Üdv,
Esetleg aki ismeri a szuper olcsó oldalakat (mert a múltkor már tisztáztuk hogy a steam nem az ) Meg tudná nézni, nekem hogy ez a mudrunner [link] nincs jóárasítva valahol?
Köszönöm
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
nagyúr
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Nem igazán nézegetem a raktáramat, de most a DOTA 2 fülön van egy 2. szintű ajándék. Ott azt irja , hogy : "Kattints jobb gombbal és válaszd az „Ajándék kibontása” lehetőséget a kinyitáshoz."
De hol kattintsak? Ha ott kattintok a doboz képén akkor semmi ilyesmi opció nem jön fel!
köszi.https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
Misi_D
tag
Köszi, jó hogy mondod, ez kimaradt: biztosan nincsenek wishlist-en.
[ Szerkesztve ]
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
-
Misi_D
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van néhány játék, amit korábban megvettem - sőt, olyan is akad, amit megvettem, majd később csomagban is volt, és a csomagot is megvettem, mert kellett a többi játék belőle -, de a Steam azóta is folyamatosan ajánlgatja nekem.
A library-ben ott vannak, látom, tudom telepíteni őket, ill. a játékok saját oldalán látom sárgával, h in library, nem ezzel van a gond. Az a probléma, hogy a Store-ban (adott játék saját oldalán kívül) nem érzékeli, hogy nekem ezek már megvannak. Pl. ilyen nálam az Arma II. Ha rákeresek, hogy "Arma", kidobja az összes arma játékot, de nem halványítja el az Arma II-t, ill. nem teszi rá kékkel, h in library - pedig megvan. Ill. ha épp Arma akció van, akkor továbbra is ajánlgatja nekem. Pedig telepítve van...
Tudom, first world problem... De ettől még zavaró, és szeretném, ha csak releváns játékokat ajánlgatna nekem a Steam, ne kelljen már mindig minden oldalt egyenként csekkolni...Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
-
Syíf
csendes tag
-
MrTwister
őstag
-
-
MrTwister
őstag
Az őszi vásáron szavazgattunk kategóriánként, annak nem lesz eredménye vagy csak én maradtam le valamiről?
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
elithun
őstag
-
Arcképgyáros
válasz [Prolixus] #95403 üzenetére
Na meg utána 30 nap várakozás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest