-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csaba951
veterán
válasz trialboj #102547 üzenetére
Ha nem ismered a kulcsboltokat, akkor az nem a te világod. Alapvetően arra vannak, hogy a legolcsóbb árnál is olcsóbban tudj vásárolni. Cserébe nem sértődsz meg, ha utólag letiltják az aktivált kulcsodat, mert nem volt valami rendben az eredeti vásárlással. Nem, ezek nem hivatalos boltok.
Sajnos, most ezek a játékok pont nincsenek "normális" akcióban a hivatalos boltokban. Ha olcsón akarsz játszani, akkor marad a 300 Ft-os Game Pass (nézz vissza!). El ne felejtsd a 30 napon belül lemondani, mert a teljes ára sokkal több! Lejárat után megint veszel 300 Ft-ért.
Benne van az új Ori is!
-
válasz trialboj #102537 üzenetére
Nem biztos, hogy bejön, mert vannak benne RPG elemek, de az UnEpic nagy kedvencem volt. Főleg az elborult története miatt (és tud magyarul, szóval dupla élvezet). Platformer ugrabugra, hack and slash jellegű harc, mágiahasználat, irdatlan poénok. 13 euró a jelenlegi teljes ára. Ennyit simán megér. 18-20 óra játékidő, és sok röhögés.
A Limbo után INSIDE, Little Nightmare. A már ajánlott Mark of the Ninja jó cucc, ha kenyered a lopakodás.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Jofi81
őstag
A felsoroltak mellett nekem nagy kedvencem még a Mark of the Ninja, már van belőle Remastered verzió is.
-
Segal
veterán
Broforce
One finger death punch 2 (de akár kezdésnek az első része)"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Golden9
veterán
Hosszútávú szerelem nálad ez a GoNNER.
Azonnali játékos kérdések órája (#12640) trialboj
Azonnali játékos kérdések órája (#13219) trialboj[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
csaba951
veterán
Esetleg:
GRIS
Dead CellsNyilván csak akkor, ha legalább -50% akcióban van. Esetleg kulcsboltból. Vagy pl. 300 Ft-os Game Pass-szel.
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
válasz trialboj #98820 üzenetére
Játékhossz:
Little Nightmares speedrun.
Little Nightmares speedrun gameplay+Azonnali játékos kérdések órája (kiemelt téma)
(#98821) Csapoati - Thx
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz trialboj #98820 üzenetére
Noha nem játszottam vele, én ezt az oldalt szoktam megnézni ilyenkor, ha a játékhossz érdekel.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
MrTwister
őstag
válasz trialboj #98145 üzenetére
Azért közel 4 ojró az nem ingyen, azt hittem valahol bundlizzák. Azért köszi, majd figyelem és 1 € környékén lecsapok rá.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
trialboj
őstag
válasz trialboj #98143 üzenetére
Remek LIMBO "másolatot" találtam, TYPO néven. Nem tudom hogy hasonló a fejlesztő v nem, de pont ugyan azt a hangulatot hozza, viszont meg van kicsit fűszerezve szavakkal, és ezeken alapuló kirakósokkal.
Sept 10ig kb ingyen megszerezhető, aki szerette az eredetit, ez is tetszeni fog."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
vorosmarti
senior tag
válasz trialboj #95419 üzenetére
Itt folyamatosan tudod követni: https://isthereanydeal.com/search/?q=Spintires%3A+MudRunner#/page:game/info?plain=spintiresmudrunner
-
Golden9
veterán
válasz trialboj #94893 üzenetére
Ha olcsóbb lenne, akkor most Mr. Newell nem lehetne az USA 97. leggazdagabb embere.
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
válasz trialboj #94893 üzenetére
Régen én is azt hittem. SPINTIRES 2-Pack
+
Mindenkinek: Black Clover első része ingyen nézhető Steam-en.[ Szeretkezve ]
-
SP4C3
veterán
válasz trialboj #94872 üzenetére
talán GoNNER-re gondoltál és talán ez a helyes link.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
kwzatz
addikt
válasz trialboj #94853 üzenetére
Az Inside Greenmangamingen most a Halloween sale-es 15%-os voucherrel (VIP szekcióban) 6,375 GBP, durván 2.200 Ft. Tény, hogy ha nem tetszik, akkor nem tudsz refundolni, mint steames vásárlás esetén, de talán egy ennyire dicsért játéknál nem olyan nagy a kockázat. (persze ma kezdődik a Steam Halloween Sale, addig már érdemes lehet várni, hátha...)
Egyébként ugyanitt Metro Redux pack 4.25 GBP ezzel a kuponnal, ha valakit érdekel, meg vannak egyéb dolgok is.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kwzatz
addikt
válasz trialboj #94823 üzenetére
Először is jobbulást kívánok! Az elhangzott nagyszerű ajánlásokhoz pedig én még hozzátenném a Super Meat Boy-t, ami ugyan nem könnyű, de nagyon jó platformer! Mivel sorozatokat is említettél, akkor azok közül, amik annyira nincsenek valahogy szem előtt (mint egy Game of Thrones vagy Breaking Bad), a Person of Interest és a Justified rendkívül jók.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
csaba951
veterán
válasz trialboj #94813 üzenetére
SteamWorld Dig
Most ingyen van Origin-re (teljes verzió). -
SP4C3
veterán
Little Nightmares-re keress egy deal-t, esetleg ha bátor vagy, akkor g2a-n...
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
-
S1M0N
senior tag
A már említett Inside és Ori (bár ezek 20€-sok, ennyiért meg ott a Cuphead is, bár az nem egyszerű ) mellett tudom még ajánlani:
Braid (14,99€),
Rayman Origin és Legends (9,99€ + 19,99€),
BLACKHOLE (8,99€ - bár ezt is nehéznek írják),
Broccoli Bob (0,99€ - szerintem nem rossz ennyiért, én csak billentyűzettel játszottam, de elvileg megy kontrollerrel is),
Giana Sisters: Twisted Bundle (17,99€ - Két játék),
Guacamelee! Complete (19,99€ - Bár elég lehet a Super Turbo Championship Edition is),
Never Alone (14,99€-17,99€),
SteamWorld Dig (8,99€),
Trine 1-2-3 (az első kettő már volt ingyenes is, így teljes áron ezeket mondjuk nem venném meg)Hirtelen ennyi részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- CES 2025: idén sem lesz hiány MSI notebookokból
- További aktív témák...