-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv! Segítségre lenne szükségem. A steam fiókomat össze tudom kapcsolni a ps fiókommal ps4 en? Hogy lássam a steam-en elért eredményeimet a Steam fiókba? Köszönöm a választ
-
Edorn
senior tag
GooglePlay-es játékokat össze lehet kötni steam-es változatukkal? Pl acsik tekintetében, esetleg mentés ügyileg?
Konkrétan most a Warhammer Quest kapcsán merült fel bennem a kérdés...AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
Shuffnee
újonc
válasz wjbhbdux #96695 üzenetére
Köszönöm a tippet, végignéztem az ajánlott linken lévőket - élmény volt a google fordítóval :-)) -, de sajnos az ott leírtak is csak annyit segítettek hogy már nem nullán áll a processzorhasználat. A betöltőképernyő szerint a játék 0 %-ot tölt be (legutóbb fél óra alatt). Sajnálom hogy úgy tűnik elvesztem ezt a játékot, az eredeti nagy kedvenc volt és ma is az (lenne :-))
[ Szerkesztve ]
-
Shuffnee
újonc
Sziasztok, kis segítséget szeretnék ha valaki tudna. A Stardrive 2 (MoO 1-2 -nek gyakorlatilag egy megfésült változata) -vel játszanék (Steamen), de valamiért egyszer csak nem indult többet. Megvettem a Sector Zero kiegészítést is - hátha ezt hiányolná (bár ez nem valószínű), de így sem. A játék az indítóképernyőig jut, ott megfagy (?), nulla processzorhasználattal és nem szaporodó memória foglalással áll és csak áll. Korábban vagy 100 órát már játszottam vele. Valakinek valami javaslata esetleg hogyan bíztassam tovább?
-
budo82
tag
válasz KubanitoS #96688 üzenetére
Nem szabad mindig a képek alapján dönteni, a Factorio stílusához ez tökéletesen illik. Kategóriájában szerintem mestermű (hasonlóan, mint pl.: a Terraria, az sem a grafikájáról híres).
Azért ilyen értékelést se sűrűn látni Steam-en:Ha már képek alapján dönteni: kezdhetnénk sorolni a csilli-villi játékokat, amik játékélmény alapján 2 EUR-t sem érnek, gondolom neked is eszedbe jut jó pár...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
-
válasz KubanitoS #96688 üzenetére
Pedig tobb dolog is szimpi rajta, pl hogy nem 19.99 hanem 20, es ahogy igertek, nem is vitték le 20 ala egy learazas alkalmaval sem. És 1.2millio folotti eladott peldanyszam. Akinek bejon a stilus, annak ajanlott cucc.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
csaba951
veterán
Factorio
Április 16-án kijön EA-ból, és az árát felemelik 20 €-ról 30 €-ra. Most érdemes még "olcsón" megvásárolni!
további info -
Segal
veterán
válasz Grave_444 #96682 üzenetére
A baratlistadon szereplo embereknek tudod elkuldeni.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Amantius
senior tag
válasz Grave_444 #96682 üzenetére
Igen, egyből másnak kell adni a giftet. Csak késleltetést lehet beállítani, hogy pl. ápr. elsején kapja meg. Nálam ez spec eddig még egyszer sem működött (fiamnak vettem így pár dolgot, de mindig át kellett állítani azonnali küldésre, mert sosem küldte el időben).
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Grave_444
nagyúr
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni, illetve ötleteket.
Ha van egy bizonyos összeg a felhasználómon, amit nem szeretnék elkölteni hogy a legegyszerűbb kp-ra váltani? Opskins sajna valamiért nem akar működni, az nem opció. Giftként átküldésre gondoltam, amiből a vevő bármit vehet magának. Úgy tudom, ha játékot veszek az a profilomhoz kapcsolódik, nem átadható.
-
Vertigo18
addikt
Az első alkalommal kell 5 €-t elkölteni ahhoz, hogy pl. tudj barátokat felvenni, vagy piacon ténykedni. Ez már nagyon régóta így van. Azután elég annyi, hogy valamiféle tranzakció legyen az accounton ÉVENTE, különben jön a fenti korlátozás.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Segal
veterán
válasz bepken #96676 üzenetére
Lehetseges. A lenyeg hogy lennie kell penzmozgasnak.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
bepken
veterán
-
Segal
veterán
Evente kell 5 euro penzmozgasnak lennie. Ha valamikor volt akkor nem veglegesen kaptad meg a jogot a piacozasra hanem 1 evig. Utana megint kell lennie penzmozgasnak a profilon.
-
Doki16
addikt
Még régebben láttam valahol egy olyan programot ami segít kitisztítani a steam könyvtárat a sok vcredist meg hasonló automatikus telepítőfájloktól ami minden játékhoz letölt. Tudja valaki, hogy mi volt ennek a neve?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Winne
nagyúr
Urak!
Bejelentkeztem egy régi accountomra, ahol fel van véve pár arc barátnak, köztük a saját fő accountom is. Mióta megvan ez a 2-es számú account, azóta jöhetett be az a változás, hogy 5 dollárt el vagy fel kell tölteni és akkor tudok használni bizonyos funkciókat, pl barát felvétele.
A kérdésem az, hogy hiába van felvéve barátnak a fő accountom, nem tudok vele kapcsolatba lépni, tárgyakat cserélni, vagy bármi ilyesmit, amíg nem teszek rá dellát?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
wjbhbdux
veterán
válasz #58682368 #96670 üzenetére
nem tudom hogy állnak de több per is indult ellenük is az illegál szerencsejátékos oldalak indirekt támogatása miatt a steam trade rendszerével, sajnos visszájára fordult a sok nyerészkedő miatt a dolog. Artifact interjúkban arra utaltak, hogy ott már nem is lesz felhasználók közti tradelés, csak a marketet lehet használni majd.
[ Szerkesztve ]
/s
-
törölt tag
válasz DrTechnoid #96669 üzenetére
Ez nekik miért jó?
-
őstag
Na csak meglépték volvónál hogy az opskins meg a többi skinmaffia oldal meg legyen b@szv@ :
'Today in the latest Patch for CS:GO Valve deployed a new update that added a seven day restriction on items that are received in trading. With this new system users will have to wait seven days before they can trade an item that they receive from trading.'
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
őstag
-
Segal
veterán
válasz DrTechnoid #96665 üzenetére
Nem szokott lenni
-
őstag
Várható valamiféle easter sale vagy nem szokott lenni ?
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
bepken
veterán
válasz csaba951 #96660 üzenetére
anno a Cisco féle IT Essentials tananyag egyik segédlete volt ehhez hasonló Virtual Desktop
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
pingtest
tag
Sziasztok!
Játékkártyáimat hogyan tudnám gyorsabban eladni? Mindet egyesével kell megerősíteni? Egy barátom régebben ajánlott egy oldalt, de amikor én néztem soha nem működött, már nevére sem emlékszem.
Ú bocs, lehet nem jó helyre írtam. :-/
[ Szerkesztve ]
Steam: http://steamcommunity.com/id/bbikass/
-
csaba951
veterán
Egekben a VGA és a RAM árak, de te mégis PC-t fejlesztenél? A PC Building Simulator a megoldás! Nagy fejlesztés - kis pénzért!
Na, ez is kellett már mint egy falat kenyér! Bár az is igaz, hogy ilyet még tényleg nem láttunk!
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz forras2 #96657 üzenetére
Ki lehet szedni. Páran alkalmazzák is. A lényeg hogy adj fel egy hirdetést hogy vennél másnak játékot x% kedvezménnyel. Az illető elutalja neked bankkártyára a pénzt te meg megveszed neki a játékot steam pénzből. Általában 15% kedvezményt szoktak adni, tehát mindenképp buksz a dolgon de a nagy része kimenthető.
-
forras2
őstag
Szevasztok!
PUBG skinekből sikerült egész szép kis összeget összeszednem steamre.
Valahogy kitudom én szedni ezt a pénzt steamből, vagy csak ott tudom elkölteni?
Ha ebből az online vagyonból veszek játékot, akkor annak az árát is vissza tudom kérni ha nem tetszetős a játék?Köszönöm
-
Segal
veterán
válasz -secret- #96646 üzenetére
Ma ugyan nem vettem semmit de keso este meg vettem pubg kulcsot. Most csak nezelodom de siman megy es latom hogy masok vasarolgatnak is.
-
Arcképgyáros
Nálatok sem megy a Steam piac?
-
VGYke
addikt
Far Cry 5: DirectX: Verzió: 9.0c Ez vicc, vagy elírás?
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
budo82
tag
válasz szabacsik #96638 üzenetére
Lehet:
Steam activation(csak figyelj, hogy jó fiókba legyél belépve a weblapon!)
[ Szerkesztve ]
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
-
szabacsik
őstag
Steam kulcsot csak a programban tudok aktiválni vagy androidon keresztül is lehet? (akár weboldalon). Nem lelem.
/\____/\
-
Arolotifar
őstag
Ingyenes a Darkness II a Humble-n [link]
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
arfer
aktív tag
válasz s7evcsenko #96634 üzenetére
A válasz: GDPR. Nem tárolhatnak Rólad tetszőleges adatokat (sőt, most már senki sem), nagyon szigorú európai adatvédelmi szabályok lépnek érvénybe májustól. Sz*pik is most minden informatikus ezzel. És igen, néhol túllőnek a célon ...
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz s7evcsenko #96634 üzenetére
én nem mondom, hogy nem zavar csak egy lehetséges magyarázatot próbáltam rá adni (gyártani )
ha be vagy jelentkezve, tényleg tök feleslegesen kéri el. sőt...ennyi erővel lehetne egy 18+ figyelmeztetés már rögtön a Store vagy a Market főoldalán is. hiszen vásárolni is csak ezen kor felett lehet...[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
s7evcsenko
addikt
válasz bepken #96633 üzenetére
Azokon az oldalakon nem vagyok regisztrálva, így az talán érthető.
A Steam viszont tud rólad mindent elvileg, legalább is nekem csak 1 profilom van.
Ezenkívül ha a böngészö ezt kéri, azt kb letojnám, de az app is kéri a gépen.
Meg oké, kelljen ezt megnyomni heti 1x, de ne minden alkalommal.
Nem vagyunk egyformák, engem zavar... jó nektek, ha titeket nem."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
bepken
veterán
válasz s7evcsenko #96632 üzenetére
Elmúltál már 18 éves?
IGEN NEM
nyilván egy ilyen direkt kérdésnél sem ül ott senki az 5 éves gyerek mellett, és csap rá a kezére, amikor az igenre kattint...na de mégis csak jobb, hogy ez tölt be először
(a példában szereplő oldal tartalma gondolom sejthető )
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz s7evcsenko #96628 üzenetére
Most őszintén, mi benne az idegesítő? Ha jól emlékszem csak az évet elég megadni valamire, a hónap+nap alapból ki van töltve január 1-re. 1 plusz klikk az egész.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Amantius
senior tag
válasz s7evcsenko #96628 üzenetére
Ez van az apró betűsben:
"This data is for verification purposes only and will not be stored."
Gondolom jogi majomkodás. Én is a böngészőt használom, ENHANCED STEAM-mel.[ Szerkesztve ]
Nagy gáz, kis szerencse!
-
EmptyParadox
senior tag
-
peterszky
őstag
A WinAuth-ot be lehet úgy állítani, hogy utána mondjuk felteszem a Google Driveomra és ahol éppen használnám a Steamet, arra a gépre onnan töltöm le? (hogy ne pendrivera kelljen felmásolni)
What else you gonna do on a Saturday?
-
VGYke
addikt
Hogy azt a qrva születési dátum megadását és dátum megőrzését a mai napig nem tudták helyreállítani
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
bepken
veterán
visszaengedtek valami trash fejlesztőt Steam-re? csak mert reggelre vagy 20-30 sorral ismét több van...
-
-
Tnil
tag
Sziasztok!
Írtam már a steamsupportnak is, de amíg várok a válaszukra gondoltam megosztom itt is hátha már történt valakivel ilyesmi. Szóval a problémám az, hogy miután elindítom a steamet fekete képernyő jön be. Nem olyan mint ami "általános" hiba szokott lenni, hogy a könyvtáron kívül nem hoz be semmit, hanem az egész megnyitott ablak fekete. Próbáltam újratelepíteni, ami csak annyit ért, hogy mivel ilyenkor kijelentkezik a steamből már belépni sem tudok, mert indítás után ismét csak a fekete téglalapot hozza be, ahol ugye be kéne jelentkeznem. Itt egy kép is a dologról [link].
-
MODERÁTOR
válasz default. #96594 üzenetére
De ha a Steam kliensben be vagy jelentkezve, attól még nem leszel a böngészőben is bejelentkezve. Nem értem miért akadsz ezen ki. Külön kell bejelentkezned a böngészőben is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Agyzuzo
addikt
válasz KubanitoS #96607 üzenetére
Az a Steam Inventory Helper volt (chrome plug-in). A Mesterrel nincs baj, max. páran váltottak egy (elvileg) jobb tool-ra. Én azóta is ennél maradtam, gets the job done.
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
válasz po1son #96605 üzenetére
Napközben sokszor lehal a Steam community része, ilyenkor a mester se megy - ne aggódj, próbáld meg pár óra múlva. Viszonylag sűrűn előfordul sajnos.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Segal
veterán
válasz po1son #96603 üzenetére
nálam éjjel ment mert tegnap megvásároltam egy bundle-t
-
po1son
addikt
Csak nálam nem működik jelenleg az idle master?
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
ogi88
tag
Helló!
Steamen meg lehet úgy osztani a játék könyvtáramat,hogy csak egy bizonyos játék legyen megosztva az ismerősömmel ne az összes? -
bepken
veterán
válasz bepken #96600 üzenetére
ja izé...egy restart megoldotta legközelebb majd lehet, hogy érdemes ennyit megpróbálnom, még mielőtt ekkora pánikot keltek a topikban bocsibocsi
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Philips LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tippmix
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest