Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz SenorGrande #4045 üzenetére
Ne bántsad, sztem tök jó, hogy mindig van aktív tagja a topicnak
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Serpiko
addikt
válasz SenorGrande #4045 üzenetére
Nem nézem meg nem akarom tudni előre. Inkább izgulok minden nap.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
Izgulok…
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
kovsol
titán
más is tapasztalta a letöltő központok túlterheltségét ? Akármelyikre váltok alig csurog 50-150KB/s el, míg ha nem steamről töltök jön maxxal amit a net bír
May the Force be with you!
-
HS 2142
őstag
válasz Serpiko #4031 üzenetére
Igazából a valódi hackerektől távol áll. Kapsz megbízást, ami teljesítésével fejleszted a géped, jobb programokhoz juthatsz stb. De nagyjából annyi a dolgod, hogy gatewayeken keresztül csatlakozol az áldozatra és lefuttatod a különböző kódtörő stb. programjaidat, ami később ugye még bonyolódik.
Szerintem érdekes játék, bár tény, hogy kicsit repetitív is egyben, érdemes megnézni néhány youtube videót megnézni, mielőtt valaki vásárlásra adná a fejét.I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
kovsol
titán
válasz cskamacska #4037 üzenetére
pedig 3k ért megvettem volna, mert a demo -t 3x is kijátszottam és tetszett, de így
viszont akkor esetleg így jobban megéri annak akit érdekel: [link]
May the Force be with you!
-
válasz cskamacska #4037 üzenetére
Ausztráliában AUD a hivatalos fizetőeszköz, Steam-en is azzal kell fizetni.
Amúgy ja, röhej, hogy még az USA-beli teljes ár is olcsóbb, mint az itthoni 50%-os.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
cskamacska
addikt
válasz Serpiko #4036 üzenetére
"most aztán egy szavunk sem lehet" Itt álljunk meg egy szóra.
Másolat a Steam price szkripttel feljavított Chrome böngésző ablakából:
Buy R.U.S.E.
Ubisoft Week -50%49,99€
US: $14.99 (2866.54 HUF)
UK: £14.99 (4639.21 HUF)
EU: 24,99€ (6741.03 HUF)
AU: $14.99 USD (2866.54 HUF)Ez kb azt jelenti, hogy vagy találok egy nem-európait(minthogy _mindenhol_ 15 dollár max adó megy rá) aki elküldi nekem, vagy várok addig amíg a kutya sem játszik már vele. (nyitáskori 5-7-8 ezres létszám 1000 körülire esett vissza a stat oldal szerint)
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
chatran
őstag
Most látom csak, hogy a Cold Fear a 33% miatt egész jó árba került. Szép emlékeim vannak róla, olyan Dead Space-s ijesztgetős volt a hangulata meg az irányítása.
Az első Splinter Cell is hasonló árban van most, viszont kissé furcsállom, hogy a kiegészítője nincs fent Steamen. Mikor végigvittem az alapjátékot minden követ megmozgattam, hogy megszerezzem, de nem sikerült. Ennyire ismeretlen lenne ez a kiegészítő?
Ahogy nézem a Pandora Tomorrow sincs fent, így nem valószínű egy Splinter Cell pakk.[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz chatran #4030 üzenetére
Akkor olyasmi mit a Hacker online hát kihagyom nem vagyok valami nagy hekker. A saját gépemet sem tudom feltörni.
Holnap Far Cry nap lesz érzem, de mindjárt rácsörgök Gabe bácsikámra.
-
Serpiko
addikt
Íme: R.U.S.E.™ -50% és The Settlers 7: Paths to a Kingdom - Deluxe Gold Edition -50%
A napi ajánlat pedig az Uplink -66% na erről a gémről még nem is hallottam.ui: megkönnyebbültem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Serpiko #4017 üzenetére
Nem tudom.
(#4018) chungee:
Miért pont az Ubisoftot szidod? A kiadók és fejlesztők 99%-a a Steam-en nem foglalkozik azzal, hogy nem fut Vista/Win7 alatt a több éves játékuk. A gog.com-os játékok azért futnak, mert maga a gog addig hekkeli a játékokat, amíg kompatibilis nem lesz. Nem is árul olyan játékot, melyet nem tud úgy módosítani, hogy fusson a mai gépeken.[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Kezdek izgulni vajon mi lesz 19 órakor a következő napi ajánlat és vajon az UBI nap termése.
-
Serpiko
addikt
ollie: Látom jártas vagy sok témában lenne egy kérdésem. Az NFS HP-t steamen vette, de nem magyar nyelvű pedig az adatlapon ott van a nyelvek között felsorolva a magyar is. Játékon belül néztem ott nem lehet állítani ilyent. A steam is magyarra van állítva. Ez mitől lehet?
-
válasz chungee #4015 üzenetére
A Steam-es játékok - néhány kivételtől eltekintve - ugyanazok, mint a dobozos változatok, csak a legújabb patch van alapból rájuk tolva (itt is van néhány kivétel). Pl. ezért sem érdemes régi játékokat venni a Steam-en, mert ha a dobozos nem fut mondjuk win7 alatt, akkor a Steam-es se fog. gog.com rulez!
-
chungee
addikt
Nekem megvan a PoP első trió dobozosan. Azok nem támogatják a Wide Screen-t. Szerintetek a steam-es verzió támogatja a 1280x800-as felbontás erre a régi kiadású gémekre Ha igen, akkor vétel lesz
-
NorDezs
senior tag
válasz Amantius #4007 üzenetére
Nagyon jó kis játék, én anno megjelenéskor toltam végig apránként. Nem túl nehéz, talán csak a boss fightoknál lehet meggizadni vele, de abszolút nem vészes. Gyerkőcöknek kimondott ajánlatott, aranyos grafikája van, és harcoknál sem szakadnak le véres darabok az ellenfélből . Érdemes hozzá beszerezni egy kontrollert.
-
Soot
csendes tag
Csáo!
olyan kérdésem lenne, hogy azt meglehet e oldani, hogy el akarom cserélni egyik játékom(black ops),és valahogy le akarom szedni az accomról, hogy a másik illető az övén tudja aktiválni... vagy az ilyen steames játékokat hogy szokták cserélni??
kösz! szép estét. -
Amantius
senior tag
A Mini Ninját ismeri valaki? A videók alapján vidám kis játék, de nem nehéz gyereknek?
Nagy gáz, kis szerencse!
-
DeFranco
nagyúr
válasz Serpiko #4004 üzenetére
Ezer bocs, EUR. USD-re emlékeztem. A lényeg az, hogy 3,75 EUR volt az AC1, de nekem volt egy másik játékom ott, amit ingyen kaptam valami kupon kódra, de mivel a Greenmangaming-on vissza lehet váltani a játékokat egy bizonyos árfolyamon, ezt a játékot "be tudtam olvasztani" egy dollárért. Így az AC-ért pofátlanul csak 2,75-öt fizettem. Euróban.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz DeFranco #4002 üzenetére
Nekem az AC 1 hiányzik még azt várom, hogy leárazzák. Nem értem ezt az USA dodos dolgot steamen csak euroban tudok vásárolni. Bocs, ha értetlen vagyok, de fáradt vagyok nagyon.
-
chatran
őstag
Remélem lesz Far Cry pakk is, jól mutat majd a Crysisok mellett.
-
Serpiko
addikt
válasz DeFranco #3999 üzenetére
Ac2 -33% így 20 euro, de szerintem ha AC nap lesz akkor olcsóbb is lesz ez még. Most néztem steam az ubis játékok mind -33%. Tetszik az akció nagyon. Megérte izgulnom.
-Zeratul- : Intézkedem az érdekedben is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest