-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
válasz jozsi252 #3898 üzenetére
kovsol: Bent vannak a kívánság listában a gémek. Mondjuk egy részét csak úgy bepakoltam mert volt az akció, hogy a listában lévő asszem első 5 gémet megnyerheted valami ilyesmi volt. Így ami jött nem is néztem csak úgy pakoltam befelé.
Köszönöm! Pontosan ezért is veszek meg egyeseknek gémeket mert tudom vágyik rá, de nincs pénze, hogy megvegye magának. Pár euros játékot nem is vettem még soha ajándékba mert valóban az új gémekre vágyik mindenki elsősorban. Nem mintha úgy teli lennék pénzel nekem is gyűjtögetnem kell egy-egy gémre.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Metal Drift a daily deal
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jozsi252
veterán
Valójában tiszteletre méltó dolog tőled ez segítesz azokon akik nemtudnak megvenni egy 10k körüli gamet, merthát valljuk be kinek kell a leakciózott pár eurós game, az userek nagyrészének az új gamek kellenek amiket, hát valljuk be megkell fizetni busásan.
És hát most ki az aki a 80k-s fizetéséből elkölt 10k-t game-re nemsok
iPhone 16 Pro Max
-
Serpiko
addikt
Mindjárt itt a 19 óra kicsit már izgulok.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz polonic #3890 üzenetére
Megköszönik szépen persze meglepődnek mert nem szoktam előtte szólni csak megveszem. Mivel beszélünk játék közben ts-en és milyen meglepő ugye játékok is szobakerülnek és innen tudom, mit szeretnének.
Akivel szoktam találkozni az meghív mozira kajára, piára, csajra stb. Aki meg messze lakik azok legtöbbször meglepnek valami gémmel. Vigyáznak, hogy mivel mert finnyás vagyok (lásd a steam játék listám mivel csak nagy gémek vannak rajta) inkább ők is kipuhatolják mit szeretnék és azt veszik meg.
Aki meg tanul és nem dolgozik az meg megköszöni és sokat játszik velem cserébe. Mondjuk előtte is sokat játszót velem. Bár tudom ha lenne rá lehetősége viszonozná, de nem ezért csinálom.A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz polonic #3888 üzenetére
Köszönöm! Tudod holnap is megyek vizsgázni és megcsinálom.
117 barátom van steamen mondjuk ez nem sok ahhoz képest, hogy 2005 az accountom és szoktam vásárolgatni a barátimnak. Ezért mondtam vigyázz. Pedig takarítom a listát rendszeresen, de nehéz törölni bárkit is mivel mindenkit tudok kötni valamilyen gémhez. Kb. 51% ismerem személyesen is a többivel majd nem mindenkivel beszéltem már játék közben.
-
Serpiko
addikt
válasz polonic #3886 üzenetére
Tapasztalatot nyertem legfeljebb. Össze-vissza beszélek a vizsgaidőszakban teljesen meghülyülök ilyenkor, de a vizsgák sikerültek legalább. Mondjuk ezután is sikerülni fognak.
Mondtam vigyázz mit kívánsz.A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Doki16
addikt
válasz Serpiko #3879 üzenetére
Nem azért nem emlékszem rá, mert nem volt jó szimplán nagyon fiatal voltam meg az is lehet hogy egy másfajta 18 kerekessel játszottam nem pont ezzel. Én amit így kamionosba szeretek az a German/Euro Track Simulator.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Serpiko
addikt
Néztem róla vidit tényleg ilyen szálitos a cucc. Ha nem emlékszel rá azt jelenti nem volt valami jó bár ez egyén függő lehet neked nem jön be, de nekem igen. Még van pár órám a döntésére.
-
Doki16
addikt
válasz Serpiko #3877 üzenetére
Nagyon régen még játszottam vele, de már nem emlékszem sokra. Nem igazán nekem valók az ilyen kamion szimulátorok Olyan ez a játék mint az Euro Track Simulator. El kell vinni a rakományt A-ból B-be gyorsan és sérülésmentesen
-
Doki16
addikt
Van itt olyan aki Nagy-Britanniából írogat?
-
Doki16
addikt
Weeklong Sale - Plain Sight 50% [link]
-
bpx
őstag
18 Wheels of Steel - American Long Haul van leárazva, csak valamiért nem mutatja sem a főoldalon, se a leárazott játékoknál
ameriakai proxy-val látszik, gondoltam megnézem azzal, hátha valami olyat akcióznak ami nálunk nem elérhető[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
-
Serpiko
addikt
A mai napi ajánlat hol van?
-
Még egy Midweek Madness: Singularity
-
bpx
őstag
válasz TazLeacher #3856 üzenetére
há' nagyon ajánlom nekik
de szerintem igen ez fix és marad -
Doki16
addikt
válasz TazLeacher #3856 üzenetére
Én is erre gondolok. Remélem igazunk lesz Jó szokás lenne minden napra új akció "örökké"
-
bpx
őstag
válasz TazLeacher #3854 üzenetére
akciós hét? szerintem ez nem csak erre a hétre érvényes
[link] -
TazLeacher
nagyúr
1 napig nem megyek fel STEAM-re, és majdnem lemeardok a jóról? Mondjuk a mai akció nem mozgat, de nem is tudtam az új, akciós hétről...na, még 5 perc és váltás.
-
Flatron710
tag
Jobb helyet nem találtam, így itt kérdezem meg.
Nem tudja valaki, hogy mi lehet az oka annak, hogy nagyon szaggat a steam-en (co-op módban ) a Serious Sam HD - FE ? Mindegy, hogy én indítok játékot ( 30 MB-s net ) vagy a tesóm ( 8 MB-s ) akkor is laggol és hatalmas ping értékek vannak. Mind a két PC konfig messze elég a játék futtatásához, szóval nem a hardver lassú. ( de szerintem a net kapcsolat is elég kellene, hogy legyen. A többi steam-es játéknál multiban vagy co-op-ban nincs ilyen probléma )
Így viszont eléggé élvezhetetlen a játék...
Köszi a válaszokat!Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
Serpiko
addikt
válasz jozsi252 #3847 üzenetére
Szerintem a 10% akció a megjelenésig lesz utána az ára 40 Euro lesz. Olcsóbb majd talán a nyári, de szerintem inkább a karácsonyi akcióban lesz. Aztán a fene tudja… Reménykedjünk.
-
polonic
félisten
válasz jozsi252 #3847 üzenetére
Nem lesz leakciózva. Elővásárlásnál szoktak akciózni. Ha megnézed, ez a több mostanában megjelenő játéknál is így van.
Egyébként meg épp, hogy nem vészes a steames ára, mert az új játékok 50 €-k szoktak lenni. És még kapsz mellé ajándék dirt 2-t is.(#3844) Serpiko
Fennt, igen. Gratulálok! Ezt a kettőt kívánom!
[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
Dirt 3 ha fel lesz oldva akkor szerintetek lehetséges hogy mégjobban lelesz akciózva? vagy nemvalószinű? Elég húzós az ára , de biztos nagyon jó játék lesz
iPhone 16 Pro Max
-
hejesírásó
senior tag
-
Rent
senior tag
op. flashpoint ma 5 euró, én még 3,5 euróért vettem karácsonykor, megéri, akinek nincs ki ne hagyja.
-
Jakesz
addikt
Remélem, lesz Borderlands akció
-
Serpiko
addikt
Igen 24 órán keresztül tart az akció utána váltás és más gém jön megint 1 napig akciósan. Mondjuk arra lennék kíváncsi, hogy hétvégi akciók is lesznek mellette ugyanúgy mint eddig.
-
bul07
nagyúr
Ez a napi akciós játék 19:00-kor vált minden nap ?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Serpiko
addikt
válasz CsiguszMaxim #3828 üzenetére
Még gondolkodok rajta holnapig mondjuk 6 havernak megvan a játék itt steamen vették mind azt mondja megéri.
LOL! Pont ezt a vidit néztem tecsőn mielőtt bejöttem a fórumra. Azért köszi!A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
jozsi252
veterán
Nagyon jólett ez a napi akciós dolog, inkább ez legyen mint 3-4 napig 1 játék aztán váltás.
Amúgy általában amikor akció van az a főoldalon mindig kintvan nem? jobb szélen mint a mostantól számított napi akció illetve középen szoktak még akciókat berakni pl new releases, top sellers, coming soon, specials
iPhone 16 Pro Max
-
Polllen
nagyúr
válasz CsiguszMaxim #3828 üzenetére
Ezt az összeget mindenképpen megéri, csak sztem irtózatosan rövid. Persze egy küldetést sokféle képen meg lehet oldani, de az első rész sztem hosszabb volt, ráadásul rengeteg map készült hozzá.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz Serpiko #3823 üzenetére
Én karácsonykor vettem 3 euróért. Nagyon bejött. Tesómmal szoktam néha co-op módban játszani. Ne számíts ilyen CoD féle pörgésre. Inkább taktikus játék. Nekem ami tetszik benne, hogy sokszor tényleg olyan érzésem van mintha ott lennék a háborúban,mert tűz alá vettek és nem tudok mit tenni.
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
nagyúr
Napi ajánlat élő visszaszámolással Pont mint karácsonykor, mindig ezt kéne csinálniuk...
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
-
Lacika007
csendes tag
válasz Wolverine #3818 üzenetére
Ha paypallal fizetek, akkor nem tudjak honnan vagyok vagy igen?
Ugy gondoltam hogy nyitok egy akkot proxi-n keresztul es ott vasarolok ajandekkent magamnak.
Tudnal linkelni, hogy megnezzem dollarba mennyi amit keresek?
Proxizni most nincs kedvem amig nem biztos hogy veszek is. -
Lacika007
csendes tag
Hali!
Meg tudtatok monadni, hogy lehet $-ert vasarolni steamen?
Es egyeltalan hogy lehet megnezni, hogy mennyi most dollarba a jatekok ara? -
KubanitoS
veterán
válasz hejesírásó #3814 üzenetére
Egyszerűbb lett volna Googliba beírni a hibaüzeneted:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1869468
Steam kifogyott a BF2 CD kulcsokból, várni kell ameddig újra feltöltik a készletet. Utána nem lesz gond.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
hejesírásó
senior tag
Hali mindenki!
régebben BF2-ztem gondoltam megint megveszem steamen...na ezt bántam meg.
amikor indítanám akkor ilyen hibakódot dob:
SteamUI_joindialog_keyrequestpending_text
tudja vki hogy mit kell ezzelmókuskodni?steamsupportnak írtam már de nincs válasz egyenlőre.
köszönöm!
-
polonic
félisten
válasz Serpiko #3810 üzenetére
Köszi a választ!
Igen, ennyire várom már.(#3811) daa-raa
Köszi neked is! Nem gondoltam erre a kódolásra, de így, hogy már írtad, egyértelmű.
(#3812) Lorenzo9
És neked is köszi!
Nem mintha annyira le akarnám tölteni már most, mert úgy sem tudnék mit kezdeni vele, csupán érdeklődtem erről, mert még nem volt elővásárlásom steamen.
A dirt 3-ról van szó egyébként, a Codies nem szokott nagyon elszállni az árakkal, ők nem igazán adják 50 €-ért a játékokat, 40-45 szokott lenni. A dirt 3 40 €, plusz még van 10 %-os elővásárlási kedvezmény, így 9500 Ft-ra jött ki. És még egy dirt 2-t is adtak ajándékba hozzá.[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz polonic #3809 üzenetére
az előtöltés néha megy,ha a játékra kattintasz,és felajánlja a letöltést...néha ki lehet kényszeríteni,de nekem még nem jött össze,de annyira nem is nézegettem,Steamen venni megjelenéskor játékot nem igazán olcsó dolog.
Egyébként természetesen ha indítanád a gémet,akkor csatlakozik a központba,hogy van-e frissítés,stb,és ilyenkor ki is írja,hogy várd meg a megjelenést.Egyébként ha megvan az appid,amit pl.a böngészővel felmenve a steampowered.com-ra,majd a játékot kikeresve a címsorban találsz meg,5 jegyű szám:
Steam://install/appid
ezt kell a böngésződben a címsorba írni...utána lehet,hogy fejön egy ablak,ahol ezt a parancsot társítani kell a Steam-hoz...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Serpiko
addikt
válasz polonic #3809 üzenetére
Az előtöltés úgy működik, mint bármelyik játékodnál a listában van egy gomb telepítés felirattal. Észre fogod venni, ha lehet előtölteni ott lesz a gomb. Játszani nem tudsz vele majd, ha csak megjelenik, de ezt úgyis tudod. Mivel és hogy korlátozzák nem tudom.
Enniyre várod már a Dirt 3 játékot.
-
polonic
félisten
Az előtöltést hogy kell elképzelni?
Ha már lesz lehetőség rá, jelez valamit a gőz? Ha a letöltés megtörtént, akkor mi az amivel korlátozzák, hogy ne tudjam elindítani? Talán a játék indítófájlja nem töltődik le, csak akkor ha megjelenik a játék? -
Wolverine
félisten
-
whatever
aktív tag
válasz BandiHUN #3806 üzenetére
single nincs benne, botok alapján multiplayert megítélni nem lehet. kipróbáltad, de mégse. és még azt se derül ki ebből, hogy hogy fut a játék, mert a lan server másképp viselkedik. 100% értelmetlen lewarezolni.
alapvetően nem rossz game, akinek az ET bejött és nem bán egy kis modernizációt, itt is fog tudni jókat lőni. pár patch és jó lesz.
rendes csapattal jó meccseket lehet majd tolni, lásd a brink tv első adását. [link] -
BandiHUN
veterán
bocs,hogy ezt mondom,de ez van,így jártál...még nem késő neked is egy "próbát" tenned,és ha tudod,mondd le inkább...sajnos ez is olyan,mint a Bulletstorm,bár azt azért az 1játékos miatt és a szépsége miatt még lehet valamire használni,de itt egyszerűen az AI bénasága miatt még az se ér sokat.Ráadásul a single 1 az 1-ben a multi játékához hasonlóan megy,ahogy próbáltam,csak itt rém buta a csapat és az ellenfél,nincs túl nagy logika,az ellen birka,a csapattársakat meg jobbára arra használhatod,hogy felkeltesenek és nyomják a lőszert...
A Duke viszont ha már 1 játékosban felér jobbára egy remake-vel,már sokkal jobb választásnak ígérkezik,de ott legalább játszhatok majd a zártkörű betával.
Minden játéknál kelene bétateszt legalább a multiból.
Bár én megmondom őszintén,félő,hogy nagyonis tudják,hogy a legtöbb játék összecsapott,ilyen a válág,a fejlesztők nagyon érzik,a kiadók meg igyekeznek fenntartani az eddigi kánaánt,és pont onnan vesznek el,ahol nem kéne,a fejlesztési időből és a létszámból.Pedig inkább pár puhos seggű semmittevőt kéne inkább kivágni,és ráállni az olcsó digitális disztribúcióra.
Vicc,mekkora árrés van a Steamon is,az USA$ és az euró árfolyam között... 60dolcsis játék->50 euró itt,nevetséges,ráadásul nem fogják még fel,hogy a digitális disztribúció kisebb költségét illendő lenne honorálni az árban is,a vevők felé.
Ráadásul mostmár rég nem horrorpénzekért kell venni reklámidőt a tv-ben,sőt jó játéknál még a tesztelőket se kell megkenni,rengeteg ilyen nevesebb weboldal van,ingyen marketing,amit jó termékkel ki lehet használni.A digitálisnál meg elmarad a tokozás,lemezgyártás,a füzetke,a szállítás,viszonteladói nagyker-kisker árrés...és még ráadásul eladhatatlan is,max accal-> oda a rettegett használtpiac is.
De hát mondjuk itt Mo.-n ezt,ahol még a PayPalt se fogadják a webshopok,hanem ódivatú telefonos egyeztetés meg utánvétEgyébként érdekes dolog,de vajon hogy nem jutott eszébe még semelyik digitáruháznak,hogy ha már kiírhatod lemezre a telepítőt(tök mindegy,hogy nem ugyanaz,mint a gyári,de extra előny,hogy az addigi patchek már benne lesznek,és ugyanúgy biztosítja az újrafelrakást),akkor vajon miért nem kapja meg az ember nagyfelbontású képként a borítót,füzetet és a lemez képét?
Vonzóbbá tenné a dolgot,hisz egy tokt véve+nyomtatható lemezt+pár fotópapír,és az ember valóságban is polcra tehetné azt,ami megérdemli.Jó,persze lehet vacak scanek után koslatni a neten,de az nem lesz olyan,mint egy gyárn nem scannelt kép...
És pl.látva a magyar kiadások ótvarságát(én jártam az USA-ban nem egyszer,össze tudom hasonlítani,ott milyen a kivitel..),még akár jobbat csinálhatna az ember.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
AtHoS
nagyúr
válasz BandiHUN #3804 üzenetére
Na ez szép. Én is előrendeltem, már úton van irányomba.
Az első híreket nem akartam készpénznek venni, de úgy látszik valami nem kerek ezzel a játékkal. A bevezető trailerek/videók alapján sokkal többre lehetett számítani.Rossz szájízzel vagyok azután, hogy leírtad tapasztalatodat. Még itt sincs a játék, máris becsapva érzem magam.
read-only mode on the forum
-
BandiHUN
veterán
rém gagyi is lett...én előrendeltem! a Brinket,de mivel megnyugtatott a gamestop,hogy valamikor szerda körül lesz is a pénteken megjelenő játék,de még ezt is csak úgy,hogy csüt.este 6-kor írtam egy kedves levelet,hogy hogyan is gondolják,hogy addig még a kapcsolatot sem vették fel velem az előrendelés ellenére,és másnap launch...
Szóval lemondtam a francba,úgy voltam vele,szombaton meg tudom majd venni személyesen is.De mivel beleéltem magam,körbenéztem kicsit a neten,sok helyen jól lehúzták,így gondoltam egyet,és szerztem egy "demót",mert nem hittem el,hogy egy ilyen jónak ígért,mutatott játék ekkora fos...
DE tényleg: 5éves grafika,szánalmas lopáshegyek,tf2 feeling vegyítve az Enemy territory:quake wars-al...ez utóbbik pedig remek játékok,az ETQW-t játszottam sokat,nem volt csak annyi baja,hogy 20 ember alatt semmi értelme játszani a nagy pályák miatt+rémsok a potya kutyagolás,emiatt örültem volna egy kis mapes "adaptációnak"...de ez rémes lett.Pedig ők csinálták ezt is!
Már eleve nevetséges az,hogy akit lelősz nem hal meg elsőre semmitől...csak földreesik,és mégegy fél tár,mire kampó,nem értem,hogy gondolták ezt...szégyenletes graf(dx9,5-6 éves színvonal talán...),ótvar fegyverhangok,gagyi animációk,gyenge kidolgozás,ötlettelen fegyverek,iszonyat hangok...
Szerencsére 3 hét és jön a Duke Nukem Forever,de ott a betához van kulcsom a Border miatt,annak is ennyi lesz az ára,láttatlanban többet ér majd..aki nem dőlt be a marketingnek,mostmár ne is tegye...ennél még a Homefront is sokkal jobb!Pedig az se a top...és szebb is,stb...[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
KubanitoS
veterán
-
Wolverine
félisten
válasz TazLeacher #3801 üzenetére
Ahogy az első reakciókat láttam, nem vesztettél sokat.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia