Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajo
őstag
Brink nagyon durva játék lett, csak ajánlani tudom!
-
Szajo
őstag
Steamen lehet valahogyan Screenshotot készíteni, meg videózni mint Xfire-ön??
-
őstag
válasz DeFranco #3792 üzenetére
Nem "hazugság", ha tisztán teszed fel a játékot úgy, hogy nincs más fent, akkor valóban annyit tesz fel. Így viszont spórol neked a hellyel, és amit 5-10-15 játék használ, azt nem lesz fent 5-10-15 példányban!
[ Szerkesztve ]
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
SenorGrande
senior tag
válasz DeFranco #3789 üzenetére
Jól távolítottad el, úgy kell.
A "baj" az, hogy a source motoros játékok használnak közös fájlokat (pl. source materials.gcf ~ 1GB, source models ~ 450 MB, source sounds.gcf ~ 0,9GB, . . .) és ezeket - értelem szerűen - addig nem szedi le, amíg source motoros játék van feltelepítve.Szerk.:
Lassú voltam. . .(#3792) DeFranco:
Jól érted, de nem "hazugság", mert annyi az, csak nem törölheti.
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy - hely felszabadítás végett - hogyan kell eltávolítani játékot a steamből?
A HL2 Deathmach-t akartam letörölni, kiírt rá kb 3-4 GB-os méretet a kliensben, jobb gomb a játékra, majd delete local content. Ennek ellenére vagy nem szabadult fel hely egyáltalán, vagy csak lényegesen kevesebb.
(előtte sajnos elfelejtettem megnézni mennyi a szabad hely, de most van összesen 6GB, és kb 4-5 lehetett előtte, kevesebb nem hiszem)
Lehet, hogy "maradtak" fileok valahol? Vagy az efoglalt területet adta meg rosszul a kliens?
-
Szajo
őstag
Brink már fent van?
-
törölt tag
Hát szerintem csak a HD-nak van értelme, a nagy fanok vagy gyűjtőknek jó a Gold de amúgy minek.
-
Niczo
senior tag
A Fortix első részének árát levitték 0,99€-ra.
Aki szerette a jó öreg dosos Volfied-et, annak kötelező vétel
(nem mellékesen egyébként magyar fejlesztés)Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Doki16
addikt
Weekend Deal akcióban a Serious Sam összes része 75%-al van leárazva. [link]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
törölt tag
A Steam külön menti a játék mentéseket vagy az alapjában megy egy megadott helyre?
-
whatever
aktív tag
válasz SenorGrande #3775 üzenetére
[ Módosította: #65675776 ]
-
SenorGrande
senior tag
válasz jozsi252 #3766 üzenetére
A Hidden & Dangerous Deluxe évek óta legálisan ingyen letölthető! Bár a második rész klasszisokkal jobbra sikerült szerintem.
(#3764) polonic:
Van, akinek fut, van, akinek van vele problémája.
Én néztem videókat a deus ex 1-ről, és elment a kedvem a beszerzésétől/végigjátszásától. Biztos nagyon jó játék, de (sajnos) már nem lennék képes játszani egy ilyen kinézetű játékkal.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
veterán
válasz ittakary #3769 üzenetére
Inkább maradok a megszokott itthoni bankártyás vásárlásnál, az legalább biztonságos, hiába hogy belevan kalkulálva az áfa meg minden fene. Látom steam fiókodnál dirt-öt várod teis nagyon, jólesz kormánnyal nyomatni tv-n. élvezetesebb mint egy kis 24 es monitoron.
Nemis baj hogy van előrendelési akció, csak ilyenkor az a baj hogy kiadják mindenki elkezdi letölteni és egy örökkévalóság mire lejön, gondolom nem 1-2 giga lesz.
iPhone 16 Pro Max
-
nagyúr
válasz jozsi252 #3766 üzenetére
Lehetni mindent lehet, maximum majd kapsz egy szép emailt, hogy köszönik szépen az együttműködést, deaktiválták az accountodat... Pár hónapja én is ezen agyaltam, hogy hogyan lehetne átverni a régiókorlátot, és akkor találkoztam azzal a sztorival, hogy egy srác Steam fiókját azért törölték, mert "túl sokat ajándékozott EU-s accountoknak"
-
veterán
Volt még 1 nagyon jó régi játék mégpedig a Hidden Dangerous, nemtudom emlékeztek-e rá, bár sajnos steamen nincsen fent, de jól ellehetett vele hülyéskedni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
polonic
félisten
Tudjátok, hogy a steames deus ex-ek mennek-e win7 64 biten? Az új rész előtt illene végigjátszanom ezeket is. Ha ez nem akadály, akkor majd be is szerzem gőzön ezeket.
-
Doki16
addikt
Van még egy akció Steamen. A Hearts of Iron 3 Collection is le van árazva 70%-al. [link]
-
Doki16
addikt
válasz jozsi252 #3759 üzenetére
Ez még régebben volt amikor minden dollárban volt megadva. Ma már euró van és ahogy előttem is írták ezek már a teljes értékű árak, nincs rejtett költség. Tehát van valami 5 euró akkor az valóban 5 euró.
Bár hozzáteszem, hogy még adóval együtt is olcsóbb a dolláros ár.
-
cskamacska
addikt
Az még a régi szép időkben volt, az kérlek 20% ÁFA. Azóta ez helyre lett hozva, és csúnya áfát kiadótól és játéktól függő, de átlagban 40%-os euro átváltási költség helyettesíti már. És ha már itt tartunk, úgy nézem egyes zakciós Kalypso euro árak magasabbak, mint a dollárban mért áraik. Mert megérdemeljük.
Egyik sem. Én megvettem anno nyáron az egész csomagot, és számomra csalódás volt. Irányíthatóság macerás, a rajzolt grafika egész cuki, de gyakran kitakarják a graf elemek az ellenséget(ami gyakori agybajt okozott), és rendkívül kötöttnek éreztem a játékmenetet.
Akkor már sokkal inkább Soldiers: Heroes of World War II(GoG változat), vagy Silent Heroes. A Soldiers pályától függően hol egy "valósághű" RTS, hol "Commandos klón", a folytatás/kiegészítő Silent Heroes-ban viszont teljesen a csapat alapú partizánkodáson a hangsúly, cserébe a nehézségi fok úgy lett belőve, hogy a mazochista Commandos rajongók is megizzadjanak. A GEM engine még ma sem olyan randa(és lehet javítani modokkal), viszont van teljes terep rombolhatóság, egész tűrhető fizikai modellezés(heh 2004-ben!, ahhoz képest hogy még ma sem divat), elfoglalható járművek/lövegek/géppuskák amelyeket spéci TPS módban is lehet irányítani, viszonylag nyitott játékmenet(általában megválaszhatod hol nyírja ki maroknyi embered a gaz ellenség )[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
bpx
őstag
nem tudom, ez még régen mehetett így (kép dátuma 2007. 10. hó)
adó pluszba nincs, az már bele van kalkulálva az európai árba, ami €-ban van
tranzakciós költség attól is függ, hogy mi "közvetíti" a pénzed
nézd meg milyen fizetési lehetőségek vannak, és ott le fogja írni
ha pl. visa electron kártyád van (én is otps vagyok, junior max csomaghoz ilyet adtak ~3 éve), ott elég a számot + 3jegyű kódot megadni és csak a játék árát vonja le[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ha vásárolok steamen otp-s bankártyámmal akkor a játék összegén felül von le még valami pénzt a steam, teszem fel tranzakció végrehajtás, vagy adó vagy akármit? ha igen akkor mennyivel terhelik meg még a számlát?
iPhone 16 Pro Max
-
törölt tag
Pont ma gondolkodtam Commandos pack-on, erre...
Már csak Oddworld kéne még -
danih
veterán
Én nagyon szeretem a TBS-t, kérdés az, hogy mennyire jó a 3 ha önmagában veszem meg, és azzal kezdem!
-
kovsol
titán
huh ez a pack nagyon megéri szerintem, azért ez mennyi óra játékidőt ad mondjuk nekem már 7 játék megvan közülük, de a Disciples III csábító számomra így -75% ban, de úgyse lenne rá időm annyi játékom van már így is, talán majd lesz még nyáron leárazva
May the Force be with you!
-
Doki16
addikt
válasz Dreimus #3749 üzenetére
Pontosabban a Kalypso Strategy Pack van leárazva.
-
törölt tag
Ilyen "nagy" heti leárazások milyen gyakran szoktak lenni vagy milyen alkalomból vannak?
Alapjában heti 2x van leárazás,nem? Hét közepén és végén volt eddig ha jól láttam, kb. 1-2 hete nézegetem a Steam-et újra de mintha függőséget okozna -
whatever
aktív tag
végülis jobb Carmack enginejére rászerkesztett pályákért 60 eurót fizetni évente cod néven!
-
Doki16
addikt
Ismét van Weeklong Sale Steamen. Ezúttal a SpaceChem van leárazva 50%-al, így 7,49€ kerül.
-
chungee
addikt
A gyereknapoknak mainappal lezárult
-
SenorGrande
senior tag
válasz DeFranco #3735 üzenetére
Nem lehet külön Windows felhasználónként Steam-et telepíteni. De itt írnak egy megoldást, hogy lehet külön parancsikont csinálni. Szerintem ez necces, mivel parancsként adod meg a jelszó/felhasználónév párost a parancsikonban, azok látszanak, ha valaki belenéz.
Működni működik, most kipróbáltam.Érdekes, hogy nálam nem szolgáltatásként fut a Steam. Van egy Steam Client Service szolgáltatásom, de az nem fut.
Szerk:
Steam Client Service:
Steam Client Service monitors and updates Steam contentEzek szerint "csak" az update-hez kell neki ez a szolgáltatás? Az indítása kézire van állítva.
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
danih
veterán
-
danih
veterán
Ja, ehhez nem kell két Steam install, elég egy, a DRM meg a többit elintézi, tehát az egyik acc nem tudja használni a másik acc játékait... Ha meg van olyan játék, amely mindkét acc-nak megvan, nem kell azt kétszer feltenni, ergo helyet is spórolsz...
-
válasz DeFranco #3729 üzenetére
Ha installálásnál meg lehet neki mondani, hogy csak az adott felhasználónak települjön, akkor szerintem ez egy működőképes elképzelés (értelemszerűen ekkor 2x kell telepíteni). De ha egy könyvtárat használ a felhasználó, az is működik, mert úgyis csak azokhoz a játékokhoz lehet hozzáférni, mely az éppen bejelentkezett felhasználó accountján van. Esetleg olyan lehet, hogy olyan játék, mely csak az első felhasználó nevén van, a másodiknak preloaded státuszban jelenik meg, de nem fogja tudni elindítani.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
DeFranco
nagyúr
Mittudomain, pl. egyszerre két steam programot nem lehet feltelepíteni például. Úgy kellene, hogy
A felhasználói fiók mondjuk a D:\DeFranco\Games\Steam mappában levő steamet használja,
a B felhasználói fiók pedig a D:\GabeNewell\Games\Steam mappában levő steamet.
re:#3730: én is erre gondoltam, csak nem akarom, hogy valami gond legyen vele, vagy esetleg azt, hogy emiatt bannolják valamelyik accountot, ezért kérdeztem, hogy valaki használja-e így? Végső esetben írok a supportnak, de annyira azért nem fontos.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Használ valaki több steam profilt win7 alatt több felhasználói fiókkal? Konkrétan arra gondolok, hogy van az én felhasználói fiókom, a saját steamemmel, és ugyanazon a gépen lenne egy másik felhasználói fiókon egy másik steam, amiben a másik fiók tulajának játékai vannak.
Ez így működőképes? Használja valaki így?
-
törölt tag
Hát BC2 nem rossz ár csak kár, hogy dobozosan van már meg és így meg Vietnam kieg nem jó
Mass Effect akcióra vártam igazán de nem lett nagy durranás sajna, majd remélem lesznek még ilyen napok azért. -
-
-
sidland
csendes tag
Szerintetek melyik a jobb:
-Battlefieldad Company 2
vagy
-Medal of honor@jozsi252:
máskor ha újrahúzod a géped akk, ha a steam mappát kimásolod és telepítés után visszamásolod akk nem kell újra leszedned a játékokat, mert a STEAM felismeri. -
veterán
Már megkérdeztem de nem válaszolt senki leírom mégegyszer hátha most van itt olyan aki tudna segíteni, szóval.
Gép újratelepítés volt, elveszett a cs meg a l4d 2, elindítottam telepítést majd jött az update jó 15 giga, és a steam töltött 1-2 percig majd szüneteltette a letöltést, majd megint töltött kicsit majd megint szünet, és így tovább.
Mi miatt van szerintetek ez?
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
Jakesz
addikt
Elképzelhető, hogy holnaptól egy másik kiadó játékait árazzák le?
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Gondolkodok a Medal of Honor: Airborne vásárlásán. Milyen játék szerintetek?
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest