Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
olly
aktív tag
2nap alatt meg lehet szerezni a 3 jegyet
most le írom a lépéseket
1. http://steamcommunity.com/games/summercamp ehez csatlakozol, ez már EGY jegy
2. össze kötöd egy facebook profilal a steam-et (ez a facebook lehet egy fake accoutn is amit nem használsz, csak van) én pl úgy csináltam, hogy mentettem egy kélpet, kiléptem akkor publikáltam és kérdezte hogy össze kötöm a face-el? rá nyomtam hogy ja, na ez mostmár MÉG EGY jegy az az van már KETTŐ jegyünk
3. TF2ben meg csinálod ezt a könnyű feladatott (csak nincs üres szerver legalábbis a ctf_2fort ra ahol tudom, hogy van víz) ímre megis van a HÁROM jegyünk
én hiába güjytöm össze nincs semmi olyan játékom amihez felhasználhatnám, (rmeélem a késöbbiekben változni fognak ezek a játékok amikhez fle lehet használni) -
JSaN
addikt
TF2-nel mit kel csinalni az achihoz? (nem tfezek amugy) de ha konnyu akkor felrakom es megcsinalom.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
danih
veterán
Na itt a black ops... ennél azért nagyobb leárazásra számítottam. Pont annyi, mint a CDG-ben dobozzal. Ami persze nem kell úgy sem, csak a miheztartás végett mondom
Ehhh inkább cd-keyt kéne venni -
Serpiko
addikt
válasz chungee #5089 üzenetére
Gabe bácsikám a cégvezető így könnyű tudod. Így is ugyanannyiért szerzem be mint te nem ad több kedvezményt az öreg. A mai akció is szép, de egyik játék sem nyerte el a tetszésemet azért le a kalappal.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
JSaN
addikt
Nem tom mert kell eroltetni ezt a facebookot? Nekem nincs fb igy hozza tarsitottam egy kamubookot, aztan majd akcio vegen ugy is torlom ezt az ossze kapcsolast.
A mai akcio reszmrol felejtos. dmc4 megvan olcson dobozosban. kotor1, jc2 tavaly osszel megvettem ugyan ennyiert mint most. Tobbi nem erdekel.
-
Wolverine
félisten
-
BandiHUN
veterán
válasz Wolverine #5184 üzenetére
Persze,csak mostanában "divatos" ez a mindenhol infót adok magamról dolog,sőt mostmár eljött ez a fázis is,hogy ilyen játékokhoz,stb. is kötik,például akár itt a ph-n is.
És lényegében sok emberben nem tudatosul,mekkora gond lehet ez később.Hogy durva legyek,tulajdonképp egy "like" gomb akár a sorsunkról is dönthet később...
Most ez még kimerül némi célzott reklámban és kész+jópofa dolog azt is tudni,hogy a régi osztálytársunk épp kiment sz...ni...
Na de erről ennyit,csak gondoltam megemlítem,hogy ez már kicsit más,mint a régi módszer a cookie-kkel,stb,amit megoldott egy cacheürítés...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz ProEvoFan #5173 üzenetére
dmc4-et már olyan másfél éve meg lehetett venni dobozosan(szép papírtok,stb...) 999-ért a Mediamarktban,de 1-2 hónapig biztos volt kitéve...én haveromnak az enyémre rá másfél hónappal vettem...
Amúgy a facét szerintem felesleges linkelni.Sőt a Face is felesleges.Arra jó,hogy semiperc alatt kiadj magadról sok infót,és aztán ezen már soha ne változtathass...
Tippem szerint pár év múlva már,de komolyabb helyeken most is simán utánanéznek az embernek,most még mindenki viccesnek érzi+kirak minden vackot+ájkol mindenféle hírt,csak aztán nehogy koppanjon...ha pl.nem veszik fel munkahelyre,mert lájkolt valami mondjuk szélsőséges oldalt,hírt.Ez nem vicc és nem paranoia,komolyabb cégek vezetőbb állásaihoz már egy ilyen átvilágítás alaptartozék.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
HS 2142
őstag
válasz Wolverine #5178 üzenetére
Most majd remélem jönnek a nincs fészbúkom és nem is lesz hozzászólások. Amúgy ha csinálok külön erre a célra egy accountot utána le tudom róla választani? Csinált valaki esetleg hasonlót?
(#5179) szacsee: [link][ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
szacsee
nagyúr
Van akinél látni mi a mai feladat? Nálam teljesen le van halva a steam sajnos.
Acsis oldalt valaki lefényképezné és feltöltené, hogy lássam?
Megyek is az izgulós topikba izgulni addig.. -
Wolverine
félisten
válasz whisperity #5164 üzenetére
Amúgy 2 csinálható meg ingyen, mert az egyikhez a TF2 kell
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
olly
aktív tag
-
bul07
nagyúr
Call of Duty: Black Ops-nak változott az ára -33% (59,99€) 40,19€
Fentebb kép az eredeti akciókezdésről
Lehet hogy pár óránként lesni kell hátha csökken az ára valaminek[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
olly
aktív tag
azok amikre be lehet váltani azt a3 jegyet, azok fognak változni? mivel nekem azok közül egyik sincs meg, és akkor tök fölöslegesen gyűjtöm a jegyeket
-
tjb007
nagyúr
Ma sem veszünk semmit sem.
-
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
egy kis segítségre lenne szükségem, tegnap megvettem a Test Drive Unlimited 2-t éppen elcsíptem egy akciót 4,99e volt. Megvettem, letöltöttem, de nem tudom aktiválni, mert nem fogadja el a kódot amit kaptam hozzá.
Ilyenkor mit lehet tenni, vagy van másik kód igénylésére lehetőség?
KösziÜdv.K
-
chungee
addikt
Még fizettek volna, hogy megvegyem
-
Allien
veterán
Leárazták a RailWorks 2-t 75%-al. A poén, hogy a DLC-ket is 75%-al! Így qrva sokat lehet spórolni, mert ebben az esetben CSAK 256,13€ a 83 DLC!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
HS 2142
őstag
válasz BandiHUN #5167 üzenetére
A Braid és a GTA jó akció, a DMC4 pedig jól sikerült, de úgy emlékszem volt már jobban is leárazva, illetve a Kotor és az Empire at War gold is jó üzlet, akinek még nincs meg és kedveli az SW univerzumot.
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
BandiHUN
veterán
nekem a tegnapi jön be frissítésre is,a számlálónál meg semmi szám
Biztos van terhelés bőven...
Bár látom,a mai kábé 0-t ér...[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
olly
aktív tag
mai menü
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
A Summer Camp csoportban megjelent hír szerint ezek a mai akciók:
SHOGUN 2
Call of Duty: Black Ops
GTA Classics
Star Wars: (KOTOR, Force Unleashed 2, Battlefront II, Empire at War)
The Heroes Pack
Dungeons
Devil May Cry 4
Just Cause 1 & 2
Railworks
Braid
SpaceChem
Hamilton's Great Adventure"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
whisperity
tag
Na elvileg kijöttek a mai nyereményjátékok, a Steam még le van halva. Egy ingyenesen megcsinálható van megint, a Facebook profilotokat össze kell kapcsolni a Steam profilotokkal.
Van még szó Amazon Jungle-ről, vízbe ugrásról miközben égsz (TF2), egy karneváli minijátékban kell 2500 pontot elérni, stb.
-
scorpy02
aktív tag
Black Ops 38%-kal leárazva kerül annyiba, mint a dobozos változat.
-
Mukorka
addikt
Megint jól be van állva a steam. Elöbb még fentvoltak a mai akciók most meg a tegnapit látom megint. Láttam gta kollekciót olcsón..
Szerk: Csak a classic pack az...
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
HS 2142
őstag
25 és 33 %-os leárazásokat van képük napi dealnek berakni, itt a vég
Gyors javítás részükről, most már kicsit jobb a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
Az eddig megszerzett achi-t számolja a 10 beváltásánál, vagy ha vásárolok valamit, akkor levonja belőle. Nem hinném, hogy olyan szerencsés lennék, hogy nyerjek valamit.... lehet beváltom őket, viszont nem tudom, hogy olyankor is marad a 10-es beváltáshoz és egy üvegből vonja le akár 10 achi-val nyerni akarsz, akár vásárolsz....
-
HS 2142
őstag
Nem tudja valaki, hogy az a Magicka map megszerezhető valahonnan? (Én valamelyik DLC-re gyanakszom) Mintha kapcsolódna hozzá valamilyen (hidden) achievement, de az már az akció előtt is megvolt.
(#5155) JSaN: Igen.
[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
Megvan 3 achi, asszem a TDU2 kocsira váltom... Nagyon kevés dolog érdekel a nyeremények közül.
-
orkester
őstag
válasz ProEvoFan #5148 üzenetére
[ Szerkesztve ]
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
HS 2142
őstag
válasz szacsee #5149 üzenetére
Van róla hír Gamepodon.
(#5148) ProEvoFan: Pedig ilyen egyedi programból nincs túl sok. Először amúgy a Crayon Physics ugrott be, csak ott nem srácot hanem egy almát kell célba juttatni Majd még lehet eszembe jut valami, vagy talán neked is még egy-két részlet beugrik.(#5152) orkester: Tényleg, a Max lehet az.
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
Napi akciókban mik vannak benn? Nálam eléggé szét van csúszva a Steam.
Kliens és böngészőben sem kivehető semmi...
Köszi!Szerk: Egy jobb pillanatában kilestem..
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Ilyen rajzolós (is) game a The Void...
http://store.steampowered.com/app/37000/
De eléggé elvont,bár nekem tetszett,FPS nézetű kábítószeres álomvilág,szedegetni kell ilyen színes "izéket",és az egérrel rajzolva lehet előcsalni a különféle akciókat...
Egyébként akcógame alapvetően,csak itt nem puska van,és nem lőszerpakk a földön,stb,hanem ilyen rajzolósdi,de egyéb szempontból egy rendes játék sok szipó után látva
Ráadásul akciós is,akinek kell egy gém,ami "extrém",javaslok egy próbát esetleg.Videó van róla,4.5€ nem sok érte,én csak időhiány+multiéhség miatt nem játszottam mostanában.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Amantius #5140 üzenetére
Flight Control HD 1 euró
Keresek egy játékot Steamen de nem találom.Indie game.
A lényege; egy srácot irányítasz benne, akinek segíteni kell az akadályok leküzdésében úgy, hogy az egérrel rajzolod meg a "megoldást".Pl: árok fölé rajzolsz egy hidat...stb.
Nem tudja valaki a címét?Hátha jóárusítva vanÉn nem találom meg.[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Ide is berakom, hátha
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Amantius
senior tag
Én is arra várok mik lesznek a napiban. A Back to the Future-t megvettem, a TDU 2-t, 5-ért megvettem volna, de arról lemaradtam. Addig is szemezgettem párat, persze még nem néztem végig:
Metro2033, Armed & Dangerous, The Tiny Bang Story, Flight Control HD.Nagy gáz, kis szerencse!
-
BandiHUN
veterán
Teszem félre a BF3-ra,avagy a CoD:MW3-ra DE persze előrendelősdi nem lesz...félek mindkettőtől,ha a BF3 nagyrészt BC2 koppincs lesz,azt tuti nem veszem meg,a CoD-ot majd még kiagyalom,de az mind megvan,mindet szerettem,bár az MW2 abbahagyása pánikszerű volt a csalók özönlése és a hackelt szerverek miatt. Idén más nagyon várós nem lesz,hacsak nem valami csoda folytán kerül multi/coop a Rage-be.
Egyébként a F3AR is ajánlott vétel kategória lesz akciósan coop+sztori kedvelőknek,szép graf,remek karakteranimáció,stb...bár én sajnálom,hogy hagyományos "hentelős" multi nincs,a Combatot nagyon szerettem...
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Ja,egyébként a Lead and Gold-ot pl.multikedvelőknek nem javaslom....megvan,próbáltam,elég gagyi a multi,de ami rosszabb,hogy disznómód cheatelnek...legalábbis én próbáltam több meccset,és a legtöbb helyen voltak "mindentvivő" emberkék,akik szedték a népet a világ végéről+speedhackkal,shotgunnal szaladták körbe a mapot...
Pedig én sok multi gémet játszok,ez is tetszett,voltak "normális" meccsek is persze...de védelme nemigen van a cuccnak.A Borderlands GOTY extrája egyébként,hogy kapsz hozzá egy Pandora térképet(egyébként ez nem olyan hátrány amúgy,hisz elég szép nagy terület,kezdőknek jól jöhet,nem kell a webet túrni dolgokért),amit meg rég ki kellett volna venni,az ugye a Duke First Access kód a betához,szerintem az kábé a megjelenésig élt...Nomeg a demó se valaminagy szám eleve,a játék se.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz chatran #5133 üzenetére
A Today's Deal akciói csak egy napig érvényesek, a többi végig - de ez nem jelenti azt, hogy ami ma akciós, az mondjuk holnapután nem lesz még olcsóbb egy napig
szerk: #5135: szerintem meg akkor már jobb ötlet a sima játékot megvenni 5 euróért, meg külön a DLC-pakkot 6 euróért
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
BandiHUN
veterán
Hát én átnéztem a listát...és elszomorodtam,lényegében kevés jó dolog van,avagy már megvan,sok jobb cím nem kapott eleve csak 33-25%-ot,aminél pedig az itthoni dobozos is olcsóbb ígyis sokszor...
Egyébként lehet ez a trükk,kidobták a sok "szemetet" fillérekért,hogy ló nincs....alapon vásároljon be abból sok ember,avagy a jó játékoknál el kelljen filózni,hogy lehet az áhított cím nem is lesz 33%-nál jobban,ráadásul ki sincs írva,mi meddig akciós,cselesen...vagyis lényegében nem tudni,hogy fognak-e piszkálni a tömegben kidobott cuccokba,vehetnek el-adhatnak hozzá napról napra akár.Így meg ugye sok kicsi sokra megy...volt is példa olyanra,hogy ilyen nagyobb,karácsonyi akcióban szintén nem napi,vagy időtartamos cuccot hagytam későbbre,és persze ki is vették...pedig elvileg ott is az volt,hogy x időtartamra sok+a napi dolgok.Bár a napiból is volt több is,ami több napig is kintmaradt...
A napikban bízok még...de egyébként megint az van,hogy azt akciózzák agyon,ami sűrűn van amúgyis,ami nem igazán jó,avagy amúgyis a 10€ alatti kategória...
Amit viszont javaslok mindenkinek,az a Borderlands,ami 12 júróért a hülyének is megéri a 4 DLC-vel együtt....nekem majd 800 óra van már benne és még lesz is jópár...DE ez csak MA akciós ám...[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
Ha jól értelmezem akkor az akciók a "Today's Deal" kivételével egészen július 10-ig tartanak, ugye?
Nem akarok abba az idegtépő hibába esni, hogy megveszem most ami kell és pár nap múlva meg jóval olcsóbban látom a "Today's Deal" közt. -
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Sajnos nem leszek itthon holnaptól, viszont van 2 játék, amit piszkosul megvennék a mostani akcióban. Félő, hogy csak hétfőtől lesz pénz a kártyámon, nagyjából 3500 huf kellene. Ha még lesz akció, vajon Androidos telefonról megy a vásárlás, illetve csökkenti számottevően a biztonságot? Elég hülye kérdés tudom, de hátha valaki
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
kovsol
titán
én most csak egy Borderlands: The Zombie Island of Dr. Ned DLC -t vettem, úgyis most akartam újratolni a borderlandsot egy másik karakterrel, szóval kapóra jött
Cégnél bent fontban írja az árakat, nem merem kipróbálni, hogy enged-e vásárolni így is
May the Force be with you!
-
olly
aktív tag
vannak mgé itt kedves emberek
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
válasz FuRiONight #5123 üzenetére
Mi is kell nekd? Megveszem.
-
FuRiONight
őstag
válasz CsiguszMaxim #5121 üzenetére
Tudod nem is kell, nem könyörgök itt nektek. Már 3x írtam be, senki egy kommentben írta, hogy bocs nem jó. Persze ha bebírom hogy senki nem segít, mindenki fel van háborodva és még én vagyok a türelmetlen.
-
danih
veterán
válasz polonic #5120 üzenetére
Tegnap este is beírta háromszor, és én még írtam is itt a fórumon, hogy dobjon PÜ-t az infóival.
Nem akart, erről ennyit.[ Szerkesztve ]
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz FuRiONight #5118 üzenetére
1. Itt max. neked tesz más szívességet uh. vegyél vissza egy kicsit.
2. Ezután a stílus után ne várd, hogy bárki is segíteni fog.Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
polonic
félisten
Milyen jogon háborodsz fel? Ember! 40 perce írtad be a kérésed! Mit vársz, azt hoyg rögtön ugorjon valaki, mint egy háziállat a szólításra?
Ezek után már biztos, hogy senki nem veszi meg neked.Elnézést, a sok hozzászólás között nem vettem észre, ahogy átlapoztam. Csak a 40 perccel ezelőttit láttam.
Furionight, danih segített volna, te sem láttad az ő hsz-ét.
[ Szerkesztve ]
-
40 perc telt el a kérésed óta, és máris így állsz hozzá? Ezek után ki fog neked segíteni?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
FuRiONight
őstag
Köszönöm a segítséget, kurva nagy pénz az a1.35Euro.
Ollie: Tegnap este folyamatosan írom, hányszor írjam le?
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
Steam/beallitasok/kezelofelulet/ertesitest kerek - ezt kel kipipalni.
En majdnem minden nap mikor belepek kapok valamilyen aktualis ertesitot, vagy neha mikor kilepek egy jatekbol arrol is kapok valami ertesitot ha van.[ Szerkesztve ]
-
válasz konikan #5110 üzenetére
A haverjaid láthatják, hogy mit szeretnél, így esetleg kaphatsz ajándékba valamit.
(#5112) JSaN: én még soha nem kaptam értesítőt. Be lehet állítani?
(#5113) konikan: szerintem arra a leghasznosabb, hogy az ilyen nagy leárazásoknál csak rákattintasz a kívánságlistádra, és ott látod az összes játékot az esetleges kedvezménnyel, melyeket amúgy is megszeretnél venni. Vagyis nem kell egyesével nézegetned a leárazásokat.
[ Szerkesztve ]
-
konikan
aktív tag
válasz polonic #5111 üzenetére
Ennyit még én is értek belőle
De ha a kispolgár betesz valamilyen játékot oda, akkor lényegében csak a megjelöli a későbbi vásárláshoz?(#5112) JSaN
Így már érthető, bocs előbb kezdtem el írni, mielőtt válaszoltál volna.(#5114) ollie
Nem kenyerem az ingyenélés[ Szerkesztve ]
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
konikan
aktív tag
Ennek a whishlist-nek mi az értelme amúgy? Valaki legyen olyan kedves, és világosítson fel
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
FuRiONight
őstag
Lead&Gold-ot szeretném megvásárolni, de nem tudom megvenni, természetesen kifizetem. A játék ára 1.35Euro Részletek PÜ-ben!
-
JSaN
addikt
Na Metro 2033 megveve, eggyelore ennyi. Aztan este 7kor majd meglatom mi lesz meg.
-
olly
aktív tag
wow a garry's mod is csak 2€, kár hogy nincs bankártyám :S
-
DeFranco
nagyúr
Pontosan hol tudom megnézni webes felületen az akciós játékok teljes listáját? Mármint ami ebben az akcióban lett leárazva...
A főoldalon a 12-es box nyilván nem a teljes.
Allatta az akciós lista egy 100-as lista, de hajól tudom, itt soha nincs több 100 tételnél.
Volt itt egy link a fórumban arról, hogy ha rákeresel az akciósakra mit dob ki, de az meg 1000+ tétel, az meg valszeg tartalmaz minden kutyafülét.Hol az igazság?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest