-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Figyelmeztetnek is rá a játékindításkor (egy statikus fehér háttér előtt statikus kék betűkkel), hogy fennáll a veszélye, úgyhogy ha valaki hajlamos rá, hogy erősen villódzó, gyorsan váltakozó képektől rohamot kapjon, az inkább nyomja ki a programot (emlékeim szerint csak két balklikkre lép tovább).
[ Szerkesztve ]
-
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Beat Hazard -75% 1,75 Euro
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
zoli121
aktív tag
Megtaláltam hogy melyik Acc-al regisztráltam. Köszönöm még egyszer.
Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121
-
zoli121
aktív tag
Igen most már elgondolkoztam rajta hogy biztos másik Acc-hoz regisztráltam. Köszönöm a segítségeteket.
Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121
-
zoli121
aktív tag
De már be van regisztrálva csak kb 1 éve nem játszottam vele.
-
zoli121
aktív tag
Semmi változás.
-
zoli121
aktív tag
És azt hogy kell?
-
zoli121
aktív tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Fel akarom rakni a Modern Warfare 2 eredeti játékomat. Aktiválva van de kéri a CD kulcsot. Ha meg beírom akkor meg írja hogy már aktiválva van. Ilyenkor mit tudok tenni?
-
polonic
félisten
Új beta jelent meg a steamből.
Steam trade update a neve. Valamit sejtet a nevéből. -
válasz erikke17 #7267 üzenetére
Én annyit hozzátennék, hogy Steam-en is vannak játékok, melyeknek aktivációs limitjük van, ezeket először uninstallálnám, mivel néhány közülük visszavon egy aktivációt uninstall esetén. Persze van olyan, amelyiknél ez sem segít.
Ezeknek a limiteknek semmi köze a Steam-hez, ne tessék e miatt szidni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
erikke17
őstag
válasz polonic #7264 üzenetére
Akkor ezt az eljárást én is megcsinálhatom ha teszem fel majd win7-et és kalap kabát? Csak hogy ne kelljen megint 12GB-ot letöltenem...
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Mukorka
addikt
Hi!
Imént elkékült a gépem és resi óta nem indul el a steam. : Steam.exe (Main Exception): CMultiFieldBlob(pSerialized): Partial field header at end of record. Ezt írja ki. Valszeg újra kell raknom de a játékokat miként menthetem meg?
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
JSaN
addikt
En a terrariat 2,4 euroert vettem, igaz akkor veletlenul tul le araztak.. Es gyorsan meg vettem mig nem korigaltak.
Minecraft 2Dnek kell el kepzelni, RPG elemekkel es szornyekkel.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
olly
aktív tag
a terraria jó játék?
csak mert most próbálom kihúzni az amerikai haveromtól, hogy vegye meg nekem
mivel akkor csak 3,50€ lenne -
TazLeacher
nagyúr
válasz HS 2142 #7255 üzenetére
Igazából azt nem értem, hogy most miért nem jönnek az okosok, és nyomják a "hülyeköcsögszarrágólehúzós" banda szöveget, amikor ennek az ellenkezőjénél mindenki egy erkölcsi 0 volt, aki megvette a játékot? Ez egy költői kérdés volt, nem várok rá választ.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Sajnos nem oldódott meg a probléma. Oblivion kérdésre még egyszer valaki?
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
HS 2142
őstag
válasz chatran #7254 üzenetére
Az semmi, a GMG-nél a Stronghold 100 euró. (A kollekció, amiben az összes benne van az most akciósan 10 - ha valaki mégis szeretné olcsóbban megszerezni)
Van egy olyan érzésem, hogy erre a hibára kevesebben fognak ráharapni, mint a Witcher 2 esetében.[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Sniper Elite -50% 3,49 euro.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
MODERÁTOR
válasz [pod]Diablo #7248 üzenetére
Nem lehet és játékot sem lehet átvinni másik accountba.
Merging Accounts
Steam accounts can not be merged together.
Per the Steam Subscriber Agreement, Steam game subscriptions / CD keys are nontransferable and cannot be reset / moved between Steam accounts.Harrrr!!!!
-
Serpiko
addikt
válasz [pod]Diablo #7248 üzenetére
Nem lehet ilyet csinálni, nincs rá lehetőség.
-
[pod]Diablo
őstag
Hello!
Egy olyan kerdesem lenne hogy osszelehet vonni 2 steam accot,hogy 1accon legyen az osszes jatek a 2rol?
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
hoffman_
nagyúr
Ne szerkesszem kézzel, mi? Több órát töltöttem Oblivion moddolással, mint játékkal Viszont nekem is ugyanez van, annyi különbséggel, hogy az Orrey a végéről hiányzik. Felettébb fura. Beírom, aztán meglátjuk, de sok reményt nem fűzök hozzá... Köszi egyébiránt a tippet
[ Szerkesztve ]
-
bpx
őstag
válasz hoffman_ #7232 üzenetére
és a Data/DLCList.txt-ben mi van? ennek kellene lenni:
# This file is used by Oblivion to keep track of your downloaded content.
# Please do not modify this file.
DLCHorseArmor.esp
DLCMehrunesRazor.esp
Knights.esp
DLCShiveringIsles.esp
DLCVileLair.esp
DLCFrostcrag.esp
DLCBattlehornCastle.esp
DLCSpellTomes.esp
DLCThievesDen.esp
DLCOrrery.espha nem ez van, próbáld meg ezt beírni (tudom, hogy azt írja, hogy ne szerkeszd kézzel, de én tuti ezt csinálnám )
-
Serpiko
addikt
Need for Speed (TM) Hot Pursuit. erre mentem rá a következőt látom jobb oldalt Név alapértelmezett, Típus REG-SZ, Érték nem beállítót. más nincs itt. Érdekes a Medal of honor van felette abban van többféle dolog ott van local vagy mi, de ebben csak ennyi. Azért kösz srácok.
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Most én kérnék segítséget vásárlás ügyben. New Vegas Old World Blues DLC-t szertném, h vki giftelné nekem, 10-e után lesz a kártyámon pénz és az illetőnek maradéktalanul elutalom az összeget természetesen, köszi előre is
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C <-> MacBook Pro 14 M4 Space Black
-
Wolverine
félisten
válasz Serpiko #7235 üzenetére
Ne az ergc-re kattints, hanem az eggyel felette levőre a bal oldalon levő fa-nézetben, aminek a neve Need for Speed. A jobb oldalon kell látszania, milyen bejegyzések vannak ott. (többet nem tudok segíteni, NFS-ekkel nem játszottam több, mint 10 éve)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
Serpiko
addikt
válasz Wolverine #7233 üzenetére
Nos! A következő van itt ezt látom HKEY_LOCAL_MACHINE>>SOFTWARE>>Electronic Arts>>Need for Speed (TM) Hot Pursuit>>ergc ebbe a mappába már nem tudok belenyitni nincs tovább. A need for Speed mappán belül csak egy mappa van ergc semmi több. Ilyenkor mi van hogyan tovább?
-
erikke17
őstag
válasz csigacska #7231 üzenetére
Értem, mondjuk nem is látom sehol se ProgramFiles-ba se telepitett programok között...
Szörnyű hogy egy játékhoz 24521 program kell hogy elinduljon.....De mondjuk ami parancsikont is kitett, olyan ismeretlen fájl tipusú kinézete van.
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Wolverine
félisten
válasz Serpiko #7221 üzenetére
Oké. A Start menü jobb oldalán alul van a Futtatás menüpont; rákattintasz és beírod, hogy regedit. Ezzel eljutsz a Windows Registrybe. Ott megkeresed az alábbi mappát: HKEY_LOCAL_MACHINE>>SOFTWARE>>Electronic Arts>>Need for Speed (TM) Hot Pursuit - ebben lesz egy Locale és egy Language bejegyzés (legalábbis elvileg). A Locale-t megváltoztatod hun-ra (jobb klikk és Módosítás, ha jól emlékszem a módszerre), a Language-et Hun-ra (a kis- és nagybetű közti különbség fontos). Az ergc mappa ne érdekes a te szempontodból, ahogy a többi bejegyzés sem, azokat ne piszkáld, mert megsértheted a játékot.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Tudnátok segíteni? Nem tudom hol kérdezzek még rá. Múltkori akcióval töltöttem egy Oblivion GOTY Deluxe-ot, ami az alapjáték, 2 nagy DLC és pár(9db) apróbb DLC az egyik nagyhoz kötve. Valami viszont nem kóser, mert a játék nem látja a DLC-ket, csak a 2 nagyot. A játék indításánál a launcherben tudom aktiválni őket alapvetően, viszont nincsenek is ott az én esetemben, csak a két nagy. A játék Data mappáját néztem, ott elvileg bent vannak a fájlok. Most csináltam egy reinstallt, de semmi nem változott. Fórumtársnak is ugyanez a verzió van, csak régebbről, neki nincs ilyen problémája. Ötlet valakinek?
-
csigacska
tag
válasz erikke17 #7227 üzenetére
Velem is előfordult hasonló dolog csak a Flatout 2-vel, ugye az is Games for Windows Live-os, nem telepítette fel amikor a játéknál rányomtam az installra, indításnál pedig ugyanúgy előjött a kis Steam-es ablak hogy indítja a játékot és semmi. A Steames játékaimból még a GTA Episode from Liberty City is használja a GFWL-ot, feltettem azt, ott rendesen installált a steam mindent, beleértve a GFWL-ot is.
Ezek után azonnal indult a Flatout 2 is. Szóval szerintem is a GFWL hiányzik neki.Ejj most látom az új hozzászólásban írod, hogy feltette azt is, így viszont passz
[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
Azt értem, csak ezt után a verify akármi után minek telepitette még egyszer.
KubanitoS - De ha felteszi a legújabbat ráadásul kétszer is telepitette? GFWL-t is feltette...
-
erikke17
őstag
Én erre már nem tok mit szólni, átnézte kiirta hogy sucesfully, két fájlt is töröltem, de megint feltette ugyan azokat a programokat mint először mit szemeteli már annyit a gépet nem értem...... Meg egy átkozott hibaüzenetet se ir ki..... Hogy tudná az ember mi is van.
-
erikke17
őstag
válasz KubanitoS #7222 üzenetére
Igen frissitette azt a pár dolgot meg feltette de a játék nem indul. Ok megpróbálom azokat letörölni majd újrainditani, meg olvastam hogy át lehet nézetni is hogy nem e hibás valamelyik fájl azt esetleg? Merre fele?
-
KubanitoS
veterán
válasz Serpiko #7221 üzenetére
Fogalmam sincs, mivel nekem nincs meg a játék, én ezt a dolgot a neten találtam.
erikke17: Kicsit részletesebben le tudnád írni mi történik? A játékok első indításakor a Steam magától leellenőrzi a DirectX fájlait és ha kell frissíti őket, ezen felül még egy pár cuccost leellenőriz, majd frissít ha kell. Ha ez végigment, a játéknak indulnia kell.
Ha neked hibátlanul végigment ez a folyamat és utána nem indul a játék, akkor érdemes lenne letörölni a clientregistry.blob fájlt és esetleg az appupdatestats.blob fájlt is. Mind a kettők a Steam főmappában van.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Serpiko
addikt
válasz KubanitoS #7206 üzenetére
Nekem a következő van itt ezt látom HKEY_LOCAL_MACHINE>>SOFTWARE>>Electronic Arts>>Need for Speed (TM) Hot Pursuit>>ergc ebbe a mappába már nem tudok belenyitni nincs tovább. Ilyet nem találok Change Locale to "hun" and change Language to "Hun" Vagy rossz helyen keresem?
(#7219) ollie : magyar win. NFS HP-ról van szó ezzen belül is a stemes verzioról.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz KubanitoS #7206 üzenetére
A star menüt felnyitom ott nem látok olyat, hogy futatás láma vagyok. Hol keressem? És ott hol írok be. Kicsit pontosabban leíarnád mert ki akarom ezt próbálni.
(#7205) csoli31 : Steam is magyarra van állítva.
[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
Üdv, megint én, mert ugyebár miért is menne valami olyan egyszerűen. Letöltötte a játékot Steam rámentem hogy play kiirta hogy preparing to install vagy mi feltette direct-xet meg valami rapture 3d vagy mi, de hiába megyek rá hogy play semmi, kiirja hogy preparing to play és annyi nem csinál semmit
Tipp?||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
-
Dimitryj
aktív tag
Tegnap óta próbálok lecsapni a Fallout 3 - NV-re és team a szokásos: "Úgy tűnik, hiba lépett fel a tranzakció előkészítése során. Várj egy percet, és próbálkozz újra, vagy kérj segítséget a támogatástól." hibaüzenettel fogad :S
valami ötlet mit lehet evvel kezdeni? -
KubanitoS
veterán
válasz Serpiko #7204 üzenetére
Ezt talátam:
Start menü/ futtatásba beírod, hogy regedit majd a következő sorban kell átírni magyarra. Ezt nem én talátam, csak olvastam, ezért nem tudom miként működik. Gondolom a Locale-ban lesz lehetőséged hun-ra cserélni a dolgot.
HKEY_LOCAL_MACHINE>>SOFTWARE>>Electronic Arts>>Need for Speed (TM) Hot Pursuit>> Change Locale to "hun" and change Language to "Hun"
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Serpiko
addikt
válasz KubanitoS #7203 üzenetére
Steamen vásárolt NFS Hp-ról lenne szó már kérdeztem máik topikban, de ott nem tudtak válaszolni rá. Amit írtál ott nekem magyarra van állítva mégis angol a játék. A játékon belül meg nem lehet állítani. Egyéb tipp?
-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nintendo Switch 2
- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- Poco X6 Pro - ötös alá
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest