-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz erikke17 #77418 üzenetére
Csak simán telepítsd és szedd le a régit. Ahogy mondták, újra is kell kezdened. De nem baj, én is lassan a végére érek megint a karriernek, imádtam. Az meg külön jó, hogy a dlc-k pályáit (Monte-Carlo és Shibuya) meg a sok új autót egész jól belerakták a karrierbe is.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
erikke17
őstag
válasz erikke17 #59338 üzenetére
Ááá infarktust kapok már tőle. Már minden megpróbáltam, de nem tudom mi baja lehet, sőt már ötletem sincs már.
clientregistry.blob törölve egy csomószor, router ujrainditva, tűzfal kikapcsolva, antivirus kikapcsolva, gép újrainditiva és akkor is nem lehetett csatlakozni a steam hálózathoz további infóért keressem fel a steampowered.com weboldalt..||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
csaba951
veterán
válasz erikke17 #41088 üzenetére
Hasonló szívás nálam is. A Steam.exe-ben lévő leírásba pedig belekerült: Steam Client Bootstrapper (buildbot_winslave04_steam_steam_rel_client_win32@winslave04). Erről sikerült kiderítenem, hogy a Steam beta kliens programban lévők szoktak kapni ilyen speciális fájlokat. Na, én ebben nem vagyok benne, mégis ezt töltötte le a frissítésnél. Csináltam Steam teljes uninstallt-installt is, de a végén ugyanott vagyok.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Mukorka
addikt
válasz erikke17 #7991 üzenetére
Hát ez pont nem az. "Deauthorize all other computers now" amit bepipáltál. Ez annyit tesz hogy egyáltalán nem enged más gépen bejelentkezni amíg ez be van pipálva. Amúgy akárhányszor rakod újra mindig kérni fogja a kódot szóval ha ez zavar akkor kapcsold ki amíg el nem döntöd hogy 1-2 hónapig nem rakod újra a gépet. Amúgy amit leírtál azt jelentené hogy elutasít minden bejelentkezést , vicces funkció lenne
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
MODERÁTOR
válasz erikke17 #7745 üzenetére
Nem tudod elindítani Steam-ből? Amúgy jobb klikk a játékon a Steam listádon, ott a Properties -> Local Files alatt kattints a Verify integrity of games cache-re, és a Steam le fogja tölteni a hiányzó fájlokat.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
MODERÁTOR
válasz erikke17 #7267 üzenetére
Én annyit hozzátennék, hogy Steam-en is vannak játékok, melyeknek aktivációs limitjük van, ezeket először uninstallálnám, mivel néhány közülük visszavon egy aktivációt uninstall esetén. Persze van olyan, amelyiknél ez sem segít.
Ezeknek a limiteknek semmi köze a Steam-hez, ne tessék e miatt szidni.
-
csigacska
tag
válasz erikke17 #7227 üzenetére
Velem is előfordult hasonló dolog csak a Flatout 2-vel, ugye az is Games for Windows Live-os, nem telepítette fel amikor a játéknál rányomtam az installra, indításnál pedig ugyanúgy előjött a kis Steam-es ablak hogy indítja a játékot és semmi. A Steames játékaimból még a GTA Episode from Liberty City is használja a GFWL-ot, feltettem azt, ott rendesen installált a steam mindent, beleértve a GFWL-ot is.
Ezek után azonnal indult a Flatout 2 is. Szóval szerintem is a GFWL hiányzik neki.Ejj most látom az új hozzászólásban írod, hogy feltette azt is, így viszont passz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest