-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymusxx
senior tag
csináltam egy screenshootot
-
Anonymusxx
senior tag
válasz Kylesa #111271 üzenetére
Akk lehet ez a baj, szerintem mind a 2 nagyon jó,
augmented steam
a másikat fentebb linkeltem.. -
Anonymusxx
senior tag
válasz Kylesa #111267 üzenetére
Steames bővítményeket használsz? pl Augmented Steam, és steamdb extension?
-
Anonymusxx
senior tag
válasz tibaimp #111261 üzenetére
https://steamdb.info/
felül search -
Anonymusxx
senior tag
Valaki vágja ezt a isthereanydeal.com-ot?
Mintha nem küldene emailt, ha van akciós cucc.. Illetve egyszer kaptam csak, akkor bundleban volt. Most ránéztem, és van 1-2 rekord akciós, és nem jelezte.A beállításaiban be van állítva h küldjön emailt.
Vagy nekem kell beállítanom a rulet? a default vajon mi lehet? Semmi?
--
És borzalmas, hogy nem lehet arról az oldalról átlépni a játék steames oldalára, ott van minden is, a wikipediátol kezdve youtube, de a steames adatlapját kihagyták...
[ Szerkesztve ]
-
Anonymusxx
senior tag
válasz VGYke #111141 üzenetére
Olvastam, ezért írtam h próbáld a kliensen is. Bár inkább úgy kellett volna kérdeznem h próbáltad a böngészőn és a kliensen is?
Nekem régebben volt h böngészőn keresztül nem bírtam, csak kliensen, de ez már jó rég volt.. Az ubinál meg csak a klienesen enged csak fizetni..
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
válasz Anonymusxx #110375 üzenetére
Nem lényeg, úgy látom van egy kurátor, aki megcsinálta, a legutolsó 2-3 hónap kivételével..
-
Anonymusxx
senior tag
Valaki nem tud olyan beállítást, ami kijelzi, hogy volt-e már ingyen az epicen (vagy máshol)?
Régebben az Augmented Steam kiegészítő jelezte a legolcsóbb résznél, de már nem, vagy csak nem minden játéknál... -
Anonymusxx
senior tag
Nektek is különbözik a steam kliens, és a böngészős oldal, ha rámentek egy játék kiadójára, vagy fejlesztőjére?
A böngészőben /search/?developer= oldal jön be, a steam kliensnél meg /publisher/xxxx Végül is csak annyi a különbség h ez utóbbinál be lehet őket követni pl, a böngészős nézetben meg hiányzik ez a lehetőség.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz SenorGrande #110165 üzenetére
Hát ja, meg ki az aki nem refundol? Gondolom csak észreveszik hogy pl Last of Us helyett egy tetris szintű játékkal játszanak...
-
Anonymusxx
senior tag
Nézegettem a steames könyvtáramat, és észrevettem hogy a pl A "nincs feljegyzett tevékenység" alatt ott van egy csomó, amiben van tevékenység, pl 2013-ban játszottam vele. Felette a következő kategória 2014.
Szóval csak 10 évig vannak ezek a kategóriák? Tehát jövőre a 2014-es is bekerül a "nincs feljegyzett tevékenység-be'? Ráadásul ha egy ingyenes játékot beszerzek steamen, az is a nincs feljegyzett tevékenység -be kerül.
Csak próbáltam megtalálni, h mi az a legrégebben meglévő játék, amivel még nem játszottam. De így nehéz egy kicsit.
-
Anonymusxx
senior tag
De miért, mit vársz? így is elég nagy akciók szoktak lenni némely játékra. Az újakra meg nyilván nem. Azt meg szerintem nem a steam mondja meg h melyik kiadó mennyire akciózza le a játékát..
Szerintem nem kéne sokat várni egy egyszerű leárazásos eseménytől, te szerintem túl sokat vársz.
Ha nagyon olcsón kell valami ott vannak a bundlek, ennyi. -
Anonymusxx
senior tag
Mit jelent a Happy hour az indiegailánál?
Kapsz + 1-et belőlük? -
Anonymusxx
senior tag
válasz spleenszuru #108432 üzenetére
Nekem szerencsére nincs ilyen problémám
Én elvagyok a régibbekkel is pedig jó gépem vanEgyszerűen annyi játék van, hogy alig győzni, és van egy csomó elmaradásom, pl Max Payne trilógiát is csak tavaly játszottam ki először, most Outlast 1-2 van soron, stb...
[ Szerkesztve ]
-
Anonymusxx
senior tag
Azt nézem h a kártyapénzt is nehéz elkölteni, mert minden olcsóbb a GreenManGamingen...
Amúgy ajánlom a steames bővítményt, az odaírja a játék oldalán az ár fölé hogy hol a legolcsóbb..
-
Anonymusxx
senior tag
válasz DrTechnoid #108030 üzenetére
Hány játékod van steamen?
-
Anonymusxx
senior tag
Az komoly, akkor egy új játék lehet akár 40.000 ft is? Nálam a 30.000 ft körüli ár is hihetetlen h valaki annyit ad érte. Mondjuk ha lenne benne vagy 500 óra az más..
Mondjuk nekem mindegy, én évekre rá megjelenéstől veszek meg valamit, felesleges teljes áron, ha egy pár évre rá lemegy a 80%- 90 százalékára az ára...
-
Anonymusxx
senior tag
simkártya nélküli tabletre lehet tenni, guardot? annyira régi a telóm, hogy nehéz megoldani rá a guardot, eddig volt rajta, de kirohadt egy pár hete, leszedtem, de nem tudom rátenni.
Esetleg a pc-re való Jessecar96 / SteamDesktopAuthenticator próbáljam,?
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
Egy 11 ével ezelőtti játéknak szerintem már off a multija...
3-4 éves játékoknak se szokott lenni sokszor már... -
Anonymusxx
senior tag
Az egyik megosztott screenshototm alá beírta ezt egy 51. szintű valaki:
"Hi there, add me ASAP! I have something to tell you and its really important. This is about your steam account and I'd like to talk with you in private. Hoping that you'll notice this comment so we can talk about this serious matter. (NOT about trade and surely NOT a BOT) Thanks!"
Érdekes... Persze nem veszem fel barátnak Feltörhették volna a profilját?
[ Szerkesztve ]
-
Anonymusxx
senior tag
válasz VGYke #104446 üzenetére
Próbáld használni a googlet., pl:
google + the settlers heritage of kings windows 10
=
https://steamcommunity.com/app/15310/discussions/0/3211505894141591692/ -
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
Gondolom megmarad a kód, ha véletlenül olyat akarok beaktiválni, ami már megvan, ugye?
-
Anonymusxx
senior tag
A googleban rákerestél erre a hibára? Vagy esetleg írj a steamen a gta 5-hez. Esetleg lehet nem teljesen jó az ssdéd..
-
Anonymusxx
senior tag
-
Anonymusxx
senior tag
Valaki írta erről az 5 eus kedvezményről? ha elérek 15.000 pontot, akkor kapok 5 eu kedvezményt?
-
Anonymusxx
senior tag
válasz DrTechnoid #86842 üzenetére
Komoly a google fordítós leírás
-
Anonymusxx
senior tag
az IdleMaster alig akar működni, most nem érzékeli hogy be vagyok lépve a steambe, és nem tudok belépni az idlemasterbe..
Viszont kijött két kártya amire azt írja hogy "Nem cserélhető, Nem értékesíthető"Vagy ahhoz hogy el tudjam cserélni ahhoz is 5-ös szintűnek kell lennem?
-
Anonymusxx
senior tag
Nem tudom jól működik-e, azt írja hogy 13 hátralévő játék, 13 jelenleg tétlen.
Mi az hogy tétlen?
Amúgy mennyit kell kb futtatni hogy kártyákat dobjon? Illetve kell valami minimum szint? -
Anonymusxx
senior tag
Melyik az a progi amivel ki lehet szedni a kártyákat? Már volt róla sokszor, csak nem könnyű visszakeresni a sok hozzászólás miatt.
Szerksz: az Idle Mastert megtaláltam, de mintha lett volna olyan is ami azonnal kidobja, vagy csak rosszul emlékszem?
[ Szerkesztve ]
-
Anonymusxx
senior tag
Ahhoz kell valami szint hogy ezeket a steam sale kártyákat megkapjam?
-
Anonymusxx
senior tag
De jó, el se tudom adni a kártyáimat, mert használni merészeltem a ccleanert...
Ezért 25. -ig nem használhatom a piacot, zseniális ötlet ez is! -
Anonymusxx
senior tag
válasz BomiBoogie #74843 üzenetére
Az a kis gagyi-fajta, kb annyit ér mint egy böngészőben játszható flash játék, még szerencse hogy elég rövid...
-
Anonymusxx
senior tag
A Dishonored dlc-k nem lesznek jobban leakciózva? Nem hiszem el, megvan az alapjáték már vagy egy éve és a dlc-ket meg vagy ötször annyiért tudom megvenni... 15 eu-t nem akarok értük fizetni..
[ Szerkesztve ]
-
Anonymusxx
senior tag
Van nekem is egy pár kulcsom, és azon gondolkozom hogy vagy megpróbálom eladni, vagy pedig a steamtraden elcserélem őket. Viszont nem tudom hogy ez a régiókorlát már érvényben van az összes játékon, és már cserélni se tudok? Vagy csak azon lesz régiókorlát amit az orosz tarderek mostantól megvesznek? Tehát ami a raktárukban van az még használható vajon?
[ Szerkesztve ]
-
Anonymusxx
senior tag
válasz Rendo84 #55477 üzenetére
Töltsd le az újabb magyarítást innen http://lostprophet.ekapocs.com/magyaritasok/
ha így se jó, akkor a magyarításban lévő exe fájlt ne másold át. Mivel ez telepítős, csak úgy lehet kijátszani, hogy a telepítésnél átnevezed a lucius mappát, és a magyarítás így egy külön mappába kerül.
-
Anonymusxx
senior tag
Az allkeyshopról kb mennyi idő amíg megkapom a játékot?
-
Anonymusxx
senior tag
Az allkeyshopon beváltottam egy játékot, azt írják hogy majd küldenek egy e-mailt, viszont nem is tudhatják az e-mailomat, hiszen csak facebookon keresztül vagyok bejelentkezve..
-
Anonymusxx
senior tag
Nálatok működik az Enhanced Steam 4.2? Mert nálam nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete
- Samsung Odyssey G3 S27AG32
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)