-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
olly
aktív tag
válasz bviktor93 #7396 üzenetére
a steam guard (remélem helyesen írtam le) az egy olyan védelmi program, hogyha más gépen (vagy a kliens helyett te magad a böngészőben jelentkezel be) akkor az e-mail címed-re add egy kódot amit be kell ütni és csak akkor tudnak belépni a steam accountba..
ha írsz nekem egy elérhetőséget privátban akkro segíthetek vissza szerezni neked az accountot[ Szerkesztve ]
-
bviktor93
tag
Mi is az a Steam guard?
Fogalmam sincs, hogy tudták ellopni. Senkinek sem adtam ki a jelszavam.
El tudnád magyarázni, hogy mit kellene most tennem. A L4D-hez tartozó kód term. még megvan. Ahogy olvasom az első hsz.-ben azt kelleném vhogy elküldeni. [link] Itt írják is. Csak angol tudásom kb. 0... -
bviktor93
tag
Sziasztok!
Valószínűleg ellopták a steam-accountom.
A köv. e-mail-t kaptam:
Nem vagyok jó angolból, de én ebből azt veszem ki, hogy az accountomhoz tartozó email címemet megváltoztatták + ugye nem tudok belépni. Már küldettem steam-el egy jelszó emlékeztető mail-t is, amit nem kaptam meg. + egyik barátom mondja, hogy kb. 2 órája voltam fenn. (de nem voltam fenn).
Egy L4D van csak az accountomon (dobozos). Olvasom az első hsz.-ben, hogy vissza lehet kapni vhogy az acc.-om, itt [link] is írnak vmit. Nem vagyok jó angolos. Valaki elmagyarázná nekem, hogy pontosan mit is kell tennem? Eléggé bepánikoltam. Előre is köszi... -
whatever
aktív tag
válasz whisperity #7392 üzenetére
de azért még példa nem volt rá hogy letiltanák mert pisti helyett józsi használja tovább a város másik felében
-
whisperity
tag
Játékot kiszedni nem lehet. Csak account-tal együtt tudod őket továbbadni, viszont accountot nem árusíthatsz.
Az egyetlen legális módja az account továbbadásának: beleírod a végrendeletedbe, hogy kire szeretnéd örökíteni. Ez az egyetlen elfogadott módja a továbbadásnak, minden más (árusítás) az SSA ellen van, és az account végleges letiltásával (tehát a játékok elvesztésével) jár.
-
Renegade Ops-al kapcsolatban, megvettem, egyelőre még nem adtak kulcsokat. Át tudom most giftelni, de egyelőre felesleges, szóval írok mindenkinek privátot, amint megvannak.
A résztvevők:
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
etnies
senior tag
Sziasztok!
Eladnám a Steames játékaimat: (cs 1,6, Cs:sc, hl2) Hogyan tudom kiszedni az accountomból?
"önmagam hite vagyok magamban"
-
válasz Mukorka #7383 üzenetére
Renegade Ops négyes packhoz keresek bátor jelentkezőket. A játék szeptemberben fog megjelenni, tehát elővételről van szó.
Akkor eddigi résztvevők:
1. ollie
2. ittakary
3. Mukorka
4. ?Akkor meg is veszem, és a fizetés részleteit megbeszéljük privátban, a negyediket idővel úgyis el tudom adni.
-
válasz polonic #7381 üzenetére
Nem stratégia, hanem akció. És igen, úgy tűnik, hogy a fejlesztő ugyanaz. Amúgy nem Steam-en veszem majd, mert egy kicsit olcsóbb GamrsGate-en, de azt is Steam-en kell regelni. Ott 20 GBP a négyes pack, vagyis 5GBP/5.7EUR darabja.
Akkor eddigi résztvevők:
1. ollie
2. ittakary
3. ?
4. ?[ Szerkesztve ]
-
Renegade Ops négyes packhoz keresek bátor jelentkezőket. A játék szeptemberben fog megjelenni, tehát elővételről van szó.
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Oddworld: Abe's Oddysee -50% 1,24 euro
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Nordic
Közösségépítő
válasz TazLeacher #7372 üzenetére
Hopp akkor ezt benéztem, akkor csak akartam, hogy legyünk 4-en.
-
Serpiko
addikt
-
Serpiko
addikt
válasz KubanitoS #7350 üzenetére
Pontosan egyszer megjön egyszer meg nem ez történt múltkor is amikor a vártam a jelszó megerősítő emailt. A vásárlásról eddig minden megérkezett rögtön ezekkel a jelszó izékkel szokott gondom lenni vagyis ezek késnek. Ezt ecsetelte fentebb jer1cho is. Akkor csere indul remélem sikerül.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Youri
veterán
Habár nem Steam, de a GamersGaten a King's Bounty Platinum €1.87-ért jó ajánlatnak tűnik.
RTX ON
-
BioNiCMaN
addikt
válasz Serpiko #7341 üzenetére
Van jelentkező egy 4-es Greed Corp packra?
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
TazLeacher
nagyúr
-
intercooler
őstag
Nekem sincs bajom a freemail-el, szinte azonnal rajt van mindig.
-
AtHoS
nagyúr
válasz KubanitoS #7350 üzenetére
Én igaz még nincs egy éve, hogy steam felhasználó vagyok, de nem volt semmi negatív tapasztalatom egyetlen levél megérkezésével sem freemail fiókra. Minden gift/vásrlást igazoló/guard levél megérkezett eddig.
Én is a szerencsések közé tartozom?
read-only mode on the forum
-
KubanitoS
veterán
válasz Serpiko #7349 üzenetére
A freemail-lel kb az a gond, hogy az oda elküldött e-mail-ek egyszer megérkeznek, egyszer nem. Ahogy a rendszer gondolja éppen. Van, amikor fél óra múlva jön meg egy üzenet, van amikor sosem. Gmail-lel nincs ilyen gond.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Воланд
titán
válasz Serpiko #7344 üzenetére
gmail-t cseréltem hotmail.hu-ra (rendes magyar régiós)
Én azért cseréltem, mert gmail-ről migráltam hotmail-re (egy személyes e-mail, egy pedig mindenféle regisztrációnak), viszont a te esetedben a freemailt cserélni kellene.
(#7345) Amantius: Zsír, köszi. Mármint nem jó, hogy fagy, de legalább nem nálam van a hiba.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Serpiko
addikt
JUJ! Még nem néztem elpiszmogtam az időt. Te milyen emailt cseréltél és mire? Nekem freemail.hu van ezt cserélném gmail.com-ra. Már nem is tudom cseréljem vagy ne? Véleményeket várok ismét.
-
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Greed Corp -67% 3,33 Euro
-
hoffman_
nagyúr
Megpróbálom még egyszer, hátha jön valaki, aki járt hasonló cipőben Oblivion DLC problematika újfent.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
whisperity
tag
Ha Steam walletből fizettél, akkor visszaadják. Ha bankkártyáról, akkor a bank kap egy értesítést, miszerint a tranzakció érvénytelen (az eladó fél (tehát a Valve) visszalépett), így a bankod feloldja és használhatóvá teszi az összeget.
PayPal esetén nem tudom, hogy megy.
-
polonic
félisten
Tudtátok, hogy elővásárlásnál van lehetőség visszalépni attól, mielőtt megjelenne a játék? Én most világosodtam meg. Beíratom első hsz-be is, ok?
-
SenorGrande
senior tag
Kalandjáték kedvelőknek:
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Balazs_
senior tag
AION 5€!!
-
Воланд
titán
válasz polonic #7330 üzenetére
Negyedszerre jó lett. A kapott linket kimásoltam az e-mailből és ie9-el nyitottam meg. Opera az alapértelmezett, úgy néz ki az nem tetszett neki, annak ellenére, hogy kiírta, hogy "Thanks for verifiying your email address with Steam."
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
Sziasztok!
Hülye kérdés következik: miért nem tudom megváltoztatni az e-mail címemet? Kliensbe bejelentkezek, megadom az új e-mail címet, megkapom a megerősítő e-mailt, az abban szereplő linkre rákattintok, kiírja, hogy oké, az e-mail címem mégsem változik meg.
-
Shaumake
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy elfelejtettem a "Secret Question" -t és nem tudok új jelszót kérni. Ilyenkor mi a teendő?Köszi
-
ruti
Közösségépítő
válasz KubanitoS #7320 üzenetére
köszi,
csak most regelek GG-n,ez esetben:
steam kliensen keresztül fogom majd letölteni?
simán vehetem majd hozzá a DLC-ket STEAM-en?Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
-
-
ruti
Közösségépítő
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat Mata Hari -50 % 4,49 euro. Plusz Frozen Synapse -50% 11,49 euro.
-
bAtt001
addikt
arra van lehetőség hogy a steam ne jegyezze meg a bankkártya adataimat? ma vettem meg a beat hazadot és csodálkoztam amikor két kattintás és már ki is volt fizetve nem szeretném ha valaki feltöri az accot akkor le tudná nullázni a számlámat is. olyan kellene hogy minden vásárlásnál manuálisan adjam meg az adatokat.
-
KubanitoS
veterán
Ha én azt mondom, hogy a Starcraft nekem jobban bejön, mint a Quake, akkor az már összehasonlítás?
Egyébként, mint ahogyan te is írtad, a két játék alapkoncepciója ugyanaz: a játékos által kiválasztott zene alapján változik a játékélmény, csak ez különböző formában jelenik meg. Ennélfogva akár még össze is lehetne hasonlítani a kettőt. (Igaz, nekem akkor is az Audiosurf tetszene jobban. )
-
7
addikt
válasz KubanitoS #7304 üzenetére
Ez körülbelül olyan összehasonlítás volt, mintha a Starcraftot vetnéd össze a Quake-kel, mert mindkettőben vannak lőfegyverek, és lehet benne ellenfeleket gyilkolni.
Az Audiosurf attól még, hogy ugyanúgy zenére alapul, mint a Beat Hazard, merőben más műfaj. Előbbi egy logikai/ügyességi puzzle-höz hasonlít leginkább, utóbbi pedig a bullet hell kategóriában jeleskedik.
-
KubanitoS
veterán
Szerintem az Audiosurf ezerszer jobb játék. Persze kinek a pap...
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest