Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amantius
senior tag
Már sehol. Lejárt.
-
HS 2142
őstag
válasz
tupacamaru #6394 üzenetére
A magazinhoz a teljes változatot adták. Mondjuk igaz, aki akarta az már ingyen megszerezte a jólelkű GMG-től.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm. Lenne egy kis gondom. Van egy pcguru mellékletem Arma 2 teljes játékkal. Na most néztem, steam-en is fenn van a játék, de ha megadom a lemezen lévő serialt, hogy aktiváljam a játékot steam-en, akkor kiírja hogy hibás a kód. Pedig jónak kell lennie. Mi lehet a gond?
-
jozsi252
veterán
válasz
polonic #6387 üzenetére
Jól emlékeztem, amúgy télleg nagyon nagy ötlet volt.
"A Forbes szerint a Newell vezette kompánia 2005-ben 70 millió dolláros bevételt ért el amiből 55 millió volt a tiszta haszon. A jelent nézve pedig maga Newell mondta el, hogy több mint 200%-os növekedéssel az idei lesz az eddigi legjobb évük."
ez a cikk 2010 év végefele volt, nos akkor így már látszik hogy szép haszon van rajta.
-
Amantius
senior tag
343€. Több, mint 92 ezer Ft. Gyanítom, soha nem fogok egyszerre ennyit játékra költeni.
-
jozsi252
veterán
Valahol olvastam hogy jópár évvel ezelött volt valami 50-60millio dollár haszon newellnek szoval attól a pár száz kívánságlistás gametől nem megy csődbe Gabe
-
JSaN
addikt
válasz
Vasinger! #6373 üzenetére
Emlekszem a tavaly nyari sorsolasnal sem volt semmi, amibol kovetekeztetni lehetett hogy mikor tortent pontossan. Aki nyert kapott ertesitot, aki nem az nem.
Amig a profilodban ott vannak a ticketek addig nem tortent sorsolas, es ha majd eltunik es nem kapsz ertesitot. Akkor mar tudni lehet hogy valahol valakik nyertek. -
Vasinger!
nagyúr
Most komolyan, tud valaki valamit a sorsolásról? Mikor lesz és hogyan lehet róla tudomást szerezni?
-
Asbee
veterán
Nekem nem indul el.
-
sittes79
addikt
Csatlakozás a kulcsszerverhez sikertelen, amikor akarom indítani a játékot!
mi lehet a gond?
-
BandiHUN
veterán
ez oké is,de ha viszont megnézed,mi az,ami tényleg érdekel,levonod,ami már megvan,akkor már nem is olyan jó bolt megvenni egyben...Olymindegy,mit ér külön-külön,ha a 90%-át a gépedre fel nem teszed.
Sokkal jobban járt,aki egyedileg pár eurókért megvette a left4dead-okat,orange boxot,cs-t esetleg,mellé tényleg olcsón volt a portal2,akit érdekelt... -
olly
aktív tag
azért durva a valve complete pack
mostmár ugye semmisem akciós (már mint játékok)és ha megnézük, egyedi árát, és a csoamagban lévőt..
azért nem kicsi a különbség -
BandiHUN
veterán
elég hülye dolog,mert ki az a barom,aki packot venne,ha már 2 hete volt szemezgetni belőle...
-
Franklin
addikt
Mikor lesz a sorsolás, ahol a Wishlistes játékokat lehet megnyerni?
-
ProEvoFan
nagyúr
Megy még az akció!Igaz kicsit csonkítva
Vagy bug?A pack akció kint van megint, és mintha olcsóbb lenne egy kicsit.
-
BandiHUN
veterán
http://store.steampowered.com/app/102700 ingyenes játéknak jól hangzik ezzel a Left 4 Dead-os új játékmóddal
-
olly
aktív tag
szép leárazás
-
whisperity
tag
válasz
sittes79 #6344 üzenetére
Windows 7 alatt úgy lehet saját szerót elindítani, hogy letöltöd a HLDSUpdateTool -t. Ha ez megvan, feltelepíted. Elindítasz egy rendszergazda parancssort, majd kiadod a következő parancsot a HLDSUpdateTool telepítési mappájában:
HLDSUpdateTool.exe -command update -game "Counter-Strike Source" -dir "C:\Valve\HLDSUpdateTool\CSS\" (vagy bármelyik másik célmappa).
Ez szépen letölti a teljes CSS tartalmat (~6 gigabájt vagy több) a megadott mappába. Majd elindítod a szervert úgy, ahogy linuxon tennéd. Utána már tudsz joinolni rá.
@Amantius (#6345): Szerintem a nyertesek nem most kerülnek kiválasztásra, hanem úgy reggelig sikerül nekik kiválasztani őket.
-
Amantius
senior tag
Na? Nyert valaki?
-
sittes79
addikt
válasz
whisperity #6343 üzenetére
köszi, elég rutintalan vagyok, hogy kell másik szeróra váltani?
-
whisperity
tag
válasz
sittes79 #6342 üzenetére
Le vannak terhelve a szerverek. Mindjárt vége az akciónak, holnap/holnapután estére valószínűleg helyreáll a letöltési sebesség (nekem is max 1.2-1.5 MB/s-cel tölt a Steam (békeidőkben) átlagos 6-6.5 MB/s-éhez képest). Az akcióknál/új kiadásoknál (pl. Left 4 Dead 2 DLC-k vagy Call of Duty-k) mindig ezt csinálja.
Próbálj meg külföldi szeróról tölteni.
Az pedig, hogy önkényesen leállítja a Steam, egy hiba a mátrixban. (Nekem például a letöltés közepén lőtte ki amikor vígan 5 megabájt/másodperccel húzta lefelé, de azért Ő leállítja.)
-
sittes79
addikt
Szasztok,
Az miért van, hogy iszonyatosan ugrál a letöltési sebesség? sőt sokszor egyáltalán nem tölt...
Köszi
-
bul07
nagyúr
Hogy fog menni ez a sorsolás , bár nekem úgysincs akkora szerencsém hogy nyerjek
-
AMD_ok
őstag
Borderlands four packra jelentkeznék egynek ha van még kiadó hely...
-
BandiHUN
veterán
Jó ez a Steam....megvettem a Fallout: New Vegas-t,erre jön 3 sms a banktól,vásárlás,stornó,vásárlás...
De utána is olyan 20x próbáltam elindítani letöltésre,szerver foglalt,blabla...mondjuk most,hogy elindult,legalább jön 6-700k-val,bár szerintem egy óra múlva lesz ez még másképp,nyilván éjszakára marad a móka. -
Scholes9
nagyúr
Üdv. Várom olyan kolléga segítségét, aki tudna giftelni egy Borderlandsot a barátomnak, mert vmiért 2 napja nem enged giftet küldeni, csak saját accra tudok vásárolni. Pü-t várok, az összeget azonnal utalom, mivel a kártyámon van bőven pénz, csak giftet vmiért nem enged küldeni, köszi a segítséget előre is
-
gtamate2
veterán
Nem tudtok valami jó játékot 2.62€-ért? betettem 5€t a steam walletba és el kellene költeni
-
Asbee
veterán
Hi. Megvettem a Bad Company 2 pack-ot és indítanám de az az üzenetet dobja, hogy failed to contact key server. A serverrel van valami gond, vagy nálam lehet valami?
-
rt06
veterán
válasz
chatran #6305 üzenetére
legegyszerubb, ha csinalsz egy szervert 2-3 bottal, akiket beteszel mondjuk t-nek (ekkor te ertelemszeruen ct legy)
be kell allitani, hogy a botoknak csak kese lehessen (weapon restriction-nal minden mastol kiveszed a pipat), a kezdo penzt pedig felteszed 16000-re (ez a max, ebbol tetszoleges fegyvert meg tudsz venni)csinalsz mondjuk egy dust2 palyat (azon vannak szep hosszu belathato reszek), veszel egy awp-t, megalssz es varod, hogy a boptok rohanjanak feled kessel a kezukben
zoom fel, bumm, heccsat
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Milyen routert?
- Kerékpársportok
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok