-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
-
ProEvoFan
nagyúr
-
erikke17
őstag
-
Mukorka
addikt
válasz erikke17 #7991 üzenetére
Hát ez pont nem az. "Deauthorize all other computers now" amit bepipáltál. Ez annyit tesz hogy egyáltalán nem enged más gépen bejelentkezni amíg ez be van pipálva. Amúgy akárhányszor rakod újra mindig kérni fogja a kódot szóval ha ez zavar akkor kapcsold ki amíg el nem döntöd hogy 1-2 hónapig nem rakod újra a gépet. Amúgy amit leírtál azt jelentené hogy elutasít minden bejelentkezést , vicces funkció lenne
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
erikke17
őstag
Áh megvan, úgy látszik jó, beállitásokban ahol a guardot lehet kikapcsolni van egy olyan hogy Deautharization all logins vagy mi pontosan nem tudom azt kipipáltam majd next aztán finish, következő inditásnál már nem kérte.
Gondolom a másik belépésem volt a "fő" login ha mondhatom igy||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
Üdv, mi a búbánatot lehet olyankor csinálni hogy ne kelljen mindig beirni a megerősitő kódot? Mert újra lett telepitve windows most feltettem steamot második inditás de megint kellet neki....
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
strebacom
senior tag
Köszi hogy irtatok, nem küldött nekem semmit a steam, és ilyenkor a steambe lép be, most viszont megint jó.....érthetetlen...
[ Szerkesztve ]
-
strebacom
senior tag
Sziasztok, kérdezném, mi lehet a baj, mostanában irogatta a steam, hogy erröl a számítógépröl még nem léptek be, (mondjuk kb 1 éve ezzel a géppel használom),és irjam be a jelszót, na kiléptem ujraindítottam megy, oké, viszont most nem akar menni hiába irom be az accot, nem megy: Kép!!
Miért??
Köszi!!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz gtamate2 #7975 üzenetére
Sajnos nem
De talán a kövi pakkban majd benne lesz a 3. pakk játékai is -
Serpiko
addikt
Napi ajánlat Steel Storm: Burning Retribution -50 % 2,24 euro
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
AMD_ok
őstag
válasz GeneraL_XTX #7965 üzenetére
Én is tegnap este vettem meg, ma indítottam elsőnek, magyarítást feltettem, és tökéletesen működik, tehát tényleg valószínűleg a fiziksz driver hiánya lesz nálad a hiba...
-
ProEvoFan
nagyúr
játékra jobb klikk - tulajdonságok - helyi fájlok - cache fájlok épségének ellenőrzése
Elindítod és ellenőrzi a fájlokat a gépeden.Ha kész elindítod a játékot, és megvárod h előtte felrakjon mindent a játék amit akar.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Telepíteni kell az Nvidia Physx-et feltehetőleg.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
GeneraL_XTX
veterán
sziasztok
ez a gedva metro 2033 nem akar elindulni mert azt írja hogy a hiányzik a gépről a PhysXloader.dll WTF??
mi ilyenkor a teendő?
-
-
Winne
nagyúr
válasz gtamate2 #7961 üzenetére
Én is MW2-vel játszottam utoljára, nettó 1000 óra ment bele, el sem tudom képzelni, hogy játszak vele, pedig megvan régóta. Még a CS:S is sokkal jobban működik, mint multi fps.
Ez csak az én véleményem. Nézz videókat és dönts.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
-
jozsi252
veterán
Ennyi jó game lenne ez a metro? csakmert néztem trailert meg gameplayt róla és nemnagyon jött be. Akkor ezekszerint mégis érdemes lenne? bár ennyiért ajándék télleg,
Illetve van aki még cdgalaxisba előrendelte a Dead Islandot? ha igen akkor ezt az ajándék DLC-t hogy kapjuk meg? ottvan a DVD tokba, vagy külön mailbe elküldik a kódot?
Illetve ottvan hogy steamen kell beregelni a játékot, ami van benne cd key azt kell beírni?
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
gtamate2
veterán
day of defeat source megéri a 2€-t?
*Sn0w
-
Rent
senior tag
mind1 annyira nem fontos.
-
Rent
senior tag
borderlands goty 4 pack érdekelne.
-
SQX_Barto
addikt
válasz Serpiko #7944 üzenetére
Köszi a linket!
#AMD_ok:
Egyébként ha van twitteretek, érdemes követni a Steam_games -t.
Beirogatja az akciókat, új kiadásokat, előrendelési lehetőségeket, bár persze nem mindent, meg nem tudom mennyire "gyors".If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz KubanitoS #7942 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszokat KubanitoS!
Akkor ha mákom lesz megveszem akciósan és később hiába veszik le megmarad...
Offline acsikat meg lehet majd letesztelem meló után...If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
KubanitoS
veterán
válasz SQX_Barto #7941 üzenetére
Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy az EA hadilábon áll a Valvéval, ezért nem elképzelhetetlen, hogy leveszik a Medal of Honort vagy bármely másik EA játékukat.
A Crysis 2-vel is ez történt, viszont akik a levétel előtt megvették Steamről a játékot, azokat semmiféle hátrány nem érte, a játék ugyanúgy tölthető maradt a számukra, csak megvenni nem lehet mostmár.
Az offline acsikról nem tudok nyilatkozni, viszont fentebb valaki írta, hogy neki megadja offline módban is a rendszer és amikor online lesz, akkor látszódik is Steamen a dolog.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
SQX_Barto
addikt
Látom sokan megvettüka Metro 2033-at komoly 685 HUF-ért
Én párszor már végigjátszottam notin
És fennvolt Whishlistemen, amint megláttam a 75%-ot már ment is a buy
Remélem a többi is lesz akcióban a listámról (MoH, Far Cry, Portal 2, CS : GO, Metro Last Light)
Az EA móka miatt kivehetik még a Medal Of Honor-t Steam-ből?
És aki beszívta Crysis 2-vel azzal mi lett?
Sajna lassú a "netem", de meló utánra lenn lesz a game, jó lesz megint játszani. Állandó nettel meg majd nekiállok az achievementeknek is.
Egyébként ha offline módban érek el egy achievement-et, az majd online módban "kipipálódik"? Erről van valakinek tapasztalata?
Válaszokat kösziIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
JSaN
addikt
En ugyan meg vettem summer campkor, es nem bantam meg akkor sem. Jo nagy gepigenye van, de meg el megy maxon 50-70 fps-el.
De azert beszaras hogy ennyire le araztak.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
ProEvoFan
nagyúr
Metro 2033 HUN
Az utolsó négy hozzászólást olvasd el, mert a telepítés meg tudja tréfálni az embert.(#7931) Winne: igen lehet, tökéletesen működik!
(#7934) Edem05: persze hogy be tudtad regelni, mert Steamworks játék.Tehát kell hozzá a Steam
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Uraim fingért volt a Metro 2033, ezért beújítottam. A kérdésem az, hogy a kész magyarítást vajon a steamesre is rá lehet rakni, vagy inkább hagyjam a fa*ba?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
zseko
veterán
Edig nekem sem volt igazán egy vásárlásnál sem. Ám most azt csinálta először, hogy nem voltak kitöltve az adatok az áttekintésnél. Kitöltöttem, továbbmentem, aztán a paypal ablaka sem jött fel rendesen, nem töltötte ki. Bezártam, a steam-et is, újraindítottam, most már ki volt töltve rendesen a számlázási cím meg minden, ám mikor rámegyek a 'Fizetés módja > vásárlás' gombra, ezt dobja ki felülre: "Úgy tűnik, hiba lépett fel a tranzakció előkészítése során. Várj egy percet, és próbálkozz újra, vagy kérj segítséget a támogatástól." És ezt azóta is. Nem vette volna jó néven, hogy bezártam a paypal ablakát? De oda még be sem léptem, mivel nem volt kitöltve semmi.
HR24.hu
-
zseko
veterán
Na végre már leárazták.
HR24.hu
-
olly
aktív tag
buta kérdés: a steam merre fele van?
mivel remélem nem éri el őket a hurikán :S akkor nem lesz steam :S -
chungee
addikt
Borderland GOTY csomagba beszállnék.
-
Kassadin
addikt
Hali! Source csak ezen a hétvégén van leakciózva?
Üdv: Kassadin -
TazLeacher
nagyúr
Ha kategóriákra szedem a játékokat, és utána másik gépen jelentkezem be a STEAM-be, az megmarad, vagy külön be kell állítani? És ha újratelepítem a STEAM-et?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Mortal Kombat 1 (2023)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nintendo Switch 2
- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest