Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Egy Dead Rising 2 bezsákolva, ennyiért nem lehetett ott hagyni
-
GeneraL_XTX
veterán
LOL na működésre sikerült bírni a LA Noirt, de hogy hogyan, az is durva
Steamen ma nyílt a témában egy topic, hogy frissítsük fel fullra a Win8-at. Gondoltam egye fene, megnéztem, egy darab fontos frissítés árválkodott ott,(pedig az automatikus frissítés aktiválva van) azt felraktam, és csodák csodájára elindult
-
GeneraL_XTX
veterán
Na sikerült megint vennem egy rakás hulladékot
Ez az L.A. Noir baxik elindulni Win8 Pro x64-en akármit is csinálok vele. Utánanéztem a Steam fórumokon ez a probléma másoknál is fennáll, a topic az első helyen van, megoldás nincs.
Gratulálok RockStar
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Na fasza, nem indul el az LA Noir
A program működése hibát észlelt és ezért leáll imádom az ilyet
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz BomiBoogie #36884 üzenetére
Persze, csak én nem tudtam megvenni, mert magyar cím volt beállítva
-
GeneraL_XTX
veterán
Vajon ez is steam-es?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Mr.Csizmás #36869 üzenetére
Köszi sikerült, csak attól féltem IP alapján szűrnek és VPN-ezni kell
Visa-m van amúgy (dombornyomott) simán ment.
THX
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz BomiBoogie #36855 üzenetére
Nem engedi megvenni.... Azt írja only US costumers
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Ez az Endless Space milyen? Megvan már valakinek? Imádom az űrstartégiákat, de nem tudom nem lenne-e ez túl bonyolult
-
GeneraL_XTX
veterán
Vajon mi az a kettő, mi nem elérhető a mi régiónkban?
-
GeneraL_XTX
veterán
Szavazzatok az új AC-re
-
GeneraL_XTX
veterán
Fúú, szoros versenyben győzött a Saints Row
-
GeneraL_XTX
veterán
Ha holnap a Saints Row 3 lesz a befutó (nagyon remélem) az tuti vétel lesz 5 euróért....
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz lostprophet #25435 üzenetére
Jó, ezen inkább most fel se húzom magam (nem sikerült )
Komolyan mondom hihetetlen.
-
GeneraL_XTX
veterán
Nem akar valaki beszúrni az akciókról képernyőmentést?
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Srácok a steames witcher 2 magyar feliratos?
-
GeneraL_XTX
veterán
A SkyDriftet érdemes legalább kipróbálni ha másért nem hát azért mert magyar fejlesztés
-
GeneraL_XTX
veterán
HL2-ért adok valakinek egy szenet ha érdekel vkit.
-
GeneraL_XTX
veterán
Megvettem a Defense Gridet mert már rég meg akartam szerezni, látom van napi achievement gondoltam megcsinálom. 1 órát szenvedtem erre megint kötsög szenet kapok
Nem vagyok szerencsés ebben,eddig két szenet meg két gagyi kupont (33%valve és 25% warner bros) kaptam Sehol egy teljes game
-
GeneraL_XTX
veterán
Így hirtelen semmi instant buy sajnos
Na jó a Singularity sanszos hogy meg lesz véve
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
wow ez belassult mint állat
-
GeneraL_XTX
veterán
nah 4 perc csak nehogy nagyot koppanjunk és ne legyen semmi
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Hi
van rá esély hogy ma indul a karácsonyi leárazás? Vagy csak holnap? Nem tudni erről semmit?
-
GeneraL_XTX
veterán
-
GeneraL_XTX
veterán
srácok ez a King's Bounty miféle játék? Érdemes beruházni rá?
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Egyébként mikorra várható a karácsonyi "nagy leárazás"? Kb?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Rabbitf_24 #11412 üzenetére
Hiába tennék be, itthonról nem lehet kapni nagyon remélem, hogy legalább a DLC-ket meg lehet majd venni hozzá itthonról is.....
-
GeneraL_XTX
veterán
Nah minő meglepetés hogy nem az ömlesztett akciók vannak.
Be is zsebeltem a Magic 2012-őt ennyit megér
-
GeneraL_XTX
veterán
akkor holnap már csak a best of ajánlat lesz kint, nem lesz semmi új?
-
GeneraL_XTX
veterán
Én a The Witcher első részén gondolkodok, csak a másodikkal játszottam eddig.
Érdemes? Van olyan jó mint a második rész? Ad valamit hozzá a történethez?
-
GeneraL_XTX
veterán
Frissült a deal, egész komoly a friss L.A Noir 25 fontért
de sajnos mai nap semmit nem veszek
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz KubanitoS #10963 üzenetére
Mondjuk igen, ha az év elején valóban befutna a Diablo 3 akkor máris lőttek az uborkaszezonnak
L.A Noir-tól nem akarom senkinek elvenni a kedvét de halálosan monoton egy cucc lett. Én boxon toltam anno, amennyire vártam úgy meguntam a közepére Nem is fejeztem be
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Karacsonykor az a baj hogy meg veszel mindent egyszzerre es nem birsz majd veluk jatszani, aztan ott marad es lehet el sem inditod.
Nálam most is ez állna fent. Itt a Skyrim, jövő héten Batman, December elején AC. Szóval idén nagyon nem lenne pörgetve egyik sem. De gondolni kell Januártól Márciusig tartó időszakra is ahol az ME3-ig túl sok gém nem lesz
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Azt mondjátok csak 75%-on érdemes vásárolni? Mert a Portal2 és a Duke Nukem is 66%
Valószínüsíthető hogy ezek karácsonykor megkapják a 75%-ot? Mert akkor várok addig.
-
GeneraL_XTX
veterán
Hmm nem is tudok választani
Az Orcs Must Die! 850ft-ért instant get, esélyes még a Portal2 (2300Ft), a Test Drive Unlimited 2 (1500) és a Duke Nukem 4Ever (2100ft)
Az ME2 is csábít ezen az áron, de itt van a polcon az Xbox360-as Collectors, ki az a hülye aki 2x vesz meg egy játékot?
-
GeneraL_XTX
veterán
Hoppá mi a csuda van itt. Felnézek steamre és nagy vásár van. Ez lenne a nagy leárazás? Vagy lesz még karácsonykor is? (új vagyok még nyáron csatlakoztam a steam-hez )
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz HS 2142 #10644 üzenetére
pont mikor itt a Skyrim?
egyébként a képeket elnézve nosztalgia fogott el, ez volt az első találkozásom a Bethesda RPG-ivel, ami napig is a kedvenceim közé tartoznak. Viszont így a képeket nézegetve kicsit érdekes, hogy egyesek azt állítják szebb mint a Skyrim
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
tegyük fel hogy megtörténik a legrosszabb: tényleg megszerezték az adatokat és még használhatóak is. Leszednek XXX. mennyiségű pénzt mert a User pl nem vette le a limitet.
Ilyenkor mit lehet csinálni? Buktad azt az XXX mennyiségű pénzt?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz DeFranco #10366 üzenetére
Hát igen, az ilyen kiskapukban az a rossz,hogy ha már túl sokan csinálják előbb utóbb tesznek róla h bezáródjon
Mondjuk azt nem hinném hogy többször adna el egy kulcsot, az hamar kiderülne és elvesztené a hitelét a bolt/ember.
Ha meg már aktiváltad azt már senki más nem tudja felhasználni -
GeneraL_XTX
veterán
válasz cskamacska #10364 üzenetére
Van egyáltalán olyan eset akinek emiatt vették volna el akár csak a játékát is? Lopott kulcsok esetén ez az eljárás, de én csak VPN-es aktiválás miatti ban-ról nem halottam(de még játékelvételről sem)
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz cskamacska #10329 üzenetére
Amennyire olcsóak ezek a kódok, szerintem megéri ezeket beszerezni.
Pont ez a normális ár (4000-4500ft) amennyit szó nélkül kifizetnék akármikor egy új játékért a magyar fizetések mellett. Egyébként kb ennyi terhet jelent egy külföldi gamer-nek ha vesz egy 50-60eurós játékot.
-
GeneraL_XTX
veterán
sziasztok
ez a gedva metro 2033 nem akar elindulni mert azt írja hogy a hiányzik a gépről a PhysXloader.dll WTF??
mi ilyenkor a teendő?
-
GeneraL_XTX
veterán
-
GeneraL_XTX
veterán
hali
még az akcióban megvettem a Company of Heroes-t de nem jutok vele dűlőre. Bárminemű grafikai beállítás esetén crash riportot dob a program, csak alapbeállításokon lehet vele játszani (ami hányadék felbontáson van)
volt valakinek hasonló gondja?
-
GeneraL_XTX
veterán
nekem a BF: BC2-vel akadt egy kis gondom, a menüben az egér csúnyán el van csúszva, nem jól érzékeli, mindig a menüpontok alá kell mennem hogy ki tudjam választani
valakinél van hasonló?
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
srácok a steames gta IV-re vajon rá lehet applikálni a magyarosítást?
és az ICEancher mod-t?
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz TazLeacher #6035 üzenetére
igen, bár a PS3-at még megtartottam. Nekem a grafika volt már kevés, untam hogy egy 50 colos 3D plazmán SUB HD felbontású low textúrás cuccokat bámuljak 2 méterről.
Meg igazából a box warezos gép volt, viszont épp akkortájt jött az új frissítés ami már necces lett volna live-on így döntöttem el hogy inkább eladom, két konzolra felesleges eredeti cuccokat venni. És elcseréltem a laptopomat egy játékra alkalmas PC-re, plusz a box árából vettem egy fullHD monitort.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz TazLeacher #6030 üzenetére
nem-e?
-
GeneraL_XTX
veterán
valahonnan meg lehetne tudni hogy mik azok a játékok amik a steamen egyben games for windows live játékok is?
Azért az elég gáz hogy ezt a részét kiszedik az amúgy GFWL játékokból, és berakják a helyére a saját steam achievementes cuccukat. OKé hogy gyk. ugyanaz, de én elég harcdcore user voltam boxon (ami most nincs) és így közel a 100.000G-hez szeretném azt minél előbb elérni, ha lehet még ebben a generációban
-
GeneraL_XTX
veterán
Company of Heroes két része bezsákolva......még 1000ft se volt
-
GeneraL_XTX
veterán
ók a mai akciók is
a GTA IV csak egy mod miatt érdekelne most: iCEnchancer
vajon ez műkszik ezzel averzióval is?
-
GeneraL_XTX
veterán
most nézem hogy így is szinte ingyen van a Metro
viszont úgy tudom hogy az Games for Windows Live játék ugye? a Steam-es is az? tehát fel lehet vele csatlakozni és achievementeket szerezni?
-
GeneraL_XTX
veterán
-
GeneraL_XTX
veterán
sziasztok!
nálatok normális sebességgel jönnek le a cuccok a steam-ről? 40 megás nettel (digi)csak pár száz kb/sec-el jön sokszor megáll és nem tölt semmit.
most ennyire le van halva vagy nálam van valami probléma? speedtest szerint a netem tökéletes, van full sávszél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest