Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz BandiHUN #28361 üzenetére
A DoTA se különb, ott is rengeteg idő minden hőst/tárgyat kiismerni, arról nem is beszélve, hogy milyen jól kell farmolnod/denyzned. Elég nonszensz egy játéknak azt felírni hibának, hogy nehéz.
"Egyébént nekem elég nagy csalódás,kicsit játszogattam vele,de a mezei halandónak nem tartogat sok élvezetet,vagy ráfüggsz,és kitanulod,mit,miért,mivel,hogyan csinálj,és alázol,de mivel kitanulós,beleunsz,vagy felmész,próbálsz "újítani",és leszopatnak a vérprofik."
Ez meg szimplán butaság. Csapattal kell játszani, és sokkal élvezetesebb, mintha egyedül próbálsz meg alkotni valamit másik 4 idegen ember társaságában.
-
Kassadin
addikt
válasz SenorGrande #28348 üzenetére
Köszi, akkor legalább nem nálam van a probléma forrása.
-
Kassadin
addikt
Srácok, amikor steamen belül nézek videót, kis ablakban normálisan fut, teljes méretben meg már szaggat. Mi lehet ennek az oka vajon?
-
Kassadin
addikt
válasz konor88 #19893 üzenetére
Hm, akkor manuálisan kell(amúgy nem feltétlen függ össze azzal, hogy steames, nekem non-steames játékot se akart felismerni néha).
Eszközök-Beállítások-Játékok-listából kiválasztod, kézi beállítás és megadod az .exe fájlt. Nem biztos, hogy így van magyarul, nekem angol nyelvre van belőve.
NFL#13: Ezt nem tudtam. Akkor sztornó.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Lehalt a steam. Miért?
Szerk: Már megy.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Ha csinálok egy csoportot, hol tudom beállítani, hogy csak az általam kiválasztott játék legyen a gameplay stat alatt? Keresem, de nem találom. Köszi.
-
Kassadin
addikt
válasz djculture #17689 üzenetére
Jaj, jaj. De vicces itten valaki.
Kuponok nélkül értettem az akciót, portal2 és half life akciónak örülnék a legjobban.westcoastog: Van nekem is, de azért köszi. 50%+25%-os. De azért írtam privit is, lehet rám szakad jövő hónapban a bank, és tele leszek, elfogadom tőled.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Mennyi az esélye annak szerintetek, hogy janáur és március között lesz valve játék leárazás?
-
Kassadin
addikt
Van jelenleg egy -25/-50% valve kuponom, ha esetleg valamely valve játék le lesz akciózva január és március között, akkor ezt pluszban még fellehet használni mellé és továbbcsökkenteni az árát vagy ez teljesen felejtős? Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Miért van egy olyan érzésem, hogy ollie vagy Vistaboy fog nyerni valamit?
-
Kassadin
addikt
-
Kassadin
addikt
Day of Defeat: Source achi tényleg nem nehéz, elég megölnöd magad egy párszor. 1 szént kaptam. Megyünk most a Super Meat Boy achiért, meglátjuk, meglesz-e.
-
Kassadin
addikt
-
Kassadin
addikt
Ha esetleg valakinek kell szén, valamilyen játékért cserébe átadom szívesen, megegyezünk mindenféleképpen.
Üdv: Kassadin -
Kassadin
addikt
Valaki ki tudna segíteni? Körülbelül 1100 ft-ra lenne szükségem, jövő héten visszakapná személyesen vagy átutalással.
Üdv: Kassadin[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz FehérHolló #13809 üzenetére
Köszi.
-
Kassadin
addikt
Nem tudjátok véletlen, hogy a steamen vásárolt játékba beletudom-e varázsolni a dobozos játékban használt mentéseket?
Kassadin
addikt
Biztos volt már, de azért én is megkérdezem(), steamen vásárolt játékhoz működnek a honosítások? Köszi előre is.
-
Kassadin
addikt
Kaptam egy -33%-os kupont bármely valve által kiadott játékra, és egy -50%-os Red Faction Armageddon kupont is, ha valakinek kell valamelyik, és elárulja, hogyan kell ajándékozni, szívesen odaadom.
DeFranco: Nekem Legjobb Választásban van meg sajnos dobozosban a Fable, amúgy ahogy néztem, most teszveszen vagy vaterán volt első kiadásos változat is, körülbelül 500-1000 Ft közötti áron... Most meg itt van ilyen alacsony áron. Ehh, ha ezt tudom, megvárom inkább itt az akciót, és meglenne digitálisan.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz TazLeacher #12307 üzenetére
Csak offline módban hajlandó elindulni a steam.
-
Kassadin
addikt
Mi van a steammel? Másnak normálisan fut?
-
Kassadin
addikt
Valahogy megtudom nézni az email címem, amire regeltem anno a steam fiókom? Mert most nem tudom így hirtelen fejből.
Szerk: Tárgytalan, megoldottam.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Nálatok is halott a steam?
-
Kassadin
addikt
válasz TazLeacher #8154 üzenetére
Én is azt használok, csak ajánlani tudom.
-
Kassadin
addikt
Hali! Source csak ezen a hétvégén van leakciózva?
Kassadin
addikt
Ennyire be van halva a steam vagy mi történt? Kértem jelszó emlékeztetőt már egy ideje, és még mindig semmilyen email nem érkezett.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Valaki tud nekem segíteni? TF2-höz kellene nekem 5 euró, csak éppen se paypalom, se olyan bankkártyával nem rendelkezem, amivel lehetne fizetni. Személyesen vagy átutalással is megoldhatjuk.
-
Kassadin
addikt
Minek köszönhető hogy ezt az üzenetet kaptam fiók reg közben?
"Fióklétrehozási kérelmed sikertelen, kérjük később próbáld újra."
Ennyire le van terhelve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest