-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
Minden nap más lesz leárazva vagy végig maradnak ezek az árak? Meddig tart az akció?
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
wednesday
őstag
20 euros Shogun 2 jól hangzik, kár, hogy nincs rá még így sem keret.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz intercooler #8594 üzenetére
Hát akkor sokat mi sem fogunk együtt játszani...igen, miattam elég beteg időben szoktuk nyomni.
-
intercooler
őstag
válasz TazLeacher #8591 üzenetére
Az nekem nagyon gázos lenne reggel 5kor kelek én max éjfélig tolom, ha olyan a társaság
Nem akartam venni semmit de nem bírtam kihagyni : avp+dlc-k +ap
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz intercooler #8588 üzenetére
Benne vagyok, de nem tudom, hogy ki mikor szokott játszani, mi olyan este 11 körül szoktuk kezdeni, és olyan 2-ig...
-
danih
veterán
Hmm adjak ki 2 EUR-t az AP-ért?
-
törölt tag
válasz cskamacska #8587 üzenetére
Az a napi akció. Nem keverendő a Midweek Madness-szel, vagy a Weekend Deal-lel. e az eseti, esetleg általános "csak úgy" leárazásokkal sem.
-
intercooler
őstag
válasz TazLeacher #8586 üzenetére
Lesz magyaritás? erről én mért nem tudok
akkor tolhatnánk 4-en ha benne vagytok
-
cskamacska
addikt
válasz Serpiko #8585 üzenetére
Mi az hogy Lucid? Van itt minden mint a vásárban.
Alpha Protocol 2€-ért ingyé van.
5€-s Alien versus Predator már neccesebb, de annyira azért nem rossz hogy ennyiért ne érje meg.Van 20 eurós Shogun 2(olcsóbb mint boltban), és 5 eurós Company of Heroes egybecsomag.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Lucid -50 2,49 Euro
#8584) intercooler: Ja ne is mond.
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
intercooler
őstag
-
Serpiko
addikt
válasz intercooler #8582 üzenetére
Nehezen elvonási tüneteim vannak tisztára mint egy játék függő. Muszáj kibírnom addig más játékokban próbálok ügyetlenkedni ez nem is játék csak gyenge próbálkozás.
-
Serpiko
addikt
válasz intercooler #8580 üzenetére
Október 06.-án veszik le a gipszet utána egyből.
-
Serpiko
addikt
válasz intercooler #8578 üzenetére
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Jézus!
Milyen emberek vannak ebben a csoportban.
Ezek alszanak is?
Vagy csak esznek hogy legyen energiájuk a játékra
Ilyenkor eszembe jut a South Park - World of Warcraft része, azon belül az a jelenet, mikor Cartman-re rájött a kakilás játék közben... Itt a videó is, 4:40-től...[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Még nem ez tűrhetetlen és szégyen is. Hm! Ezt látva az jutott az eszembe kéne egy ilyent csinálni nekünk egy magyar csoportot. Mit szóltok?
A feltételek kemények
[ Szerkesztve ]
-
válasz Serpiko #8566 üzenetére
És ugye már tagja vagy a Steam Hardcore Clubnak?
Ez a feltétele a csatlakozásnak:
Qualifications for joining this group:
Over 1000 US dollars Steam account evaluation
Over 1000 hours time played on Steam
Over 1000 Steam achievements unlocked[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Serpiko
addikt
válasz KubanitoS #8564 üzenetére
Nem tudom miért nem tudsz róla pedig itt is lett reklámozva párszor az izgulós Lokál topik. Várunk szeretettel kicsi a közösség de összetartó. ha izgulni támad kedved gyere, de ha nem akkor is.
-
Serpiko
addikt
válasz KubanitoS #8559 üzenetére
Na most lebuktam. Jaj nekem asszem tudtam én, hogy banán lesz a vége. Várom a napi akciót még most is nagyon, ha olyan játék lesz ami kell az megveszem sőt mostantól egy hétig minden napi akciót megveszek kárpótlásul. Itt megy az okoskodásom:[link]
Na komolyra fordítva a szót beírtam az adatokat megint most már megjegyzi. de, hogy miért felejtette el az rejtély számomra. Valaki esetleg tudja miért felejtette az adataimat aztán lehet csak egy pöcs miatt mert változattak valamit.
Amúgy most az F1-re gyúrok megveszem még van pár órám rá, hogy -10%-ban vegyem meg.(#8560) ollie: Jaj nekem asszem inkább veszek neked egy játékot, de egy kikötésem van csak 50 eurosat választhatsz.
(#8561) KubanitoS : Na lenne a bűnti nekem a világ legjobb steam fórumáról kidobnának.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz Serpiko #8558 üzenetére
Álljunk csak meg egy jó polgári szóra!
Mi az, hogy TE utoljára július 13.-án vásároltál utoljára Steamen? Te, aki az ultimét sztímfüggők között is a legultimétebb vagy. Te, aki minden nap este hétkor beírod az aznapi akciót. Te, aki minden akció alkalmával mérlegelsz a vásárlás mellet...
Egy világ dőlt össze bennem.
A kérdésedre amúgy nem tudom a választ.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Serpiko
addikt
válasz BandiHUN #8557 üzenetére
Utoljára steamen július 13.-án vásároltam, most akartam vásárolni és kérte az összes adatomat újra. Név, bankkártya adatok stb. Normális ez? Eddig nem felejtette el az adataimat pedig volt, hogy fél év is eltelt két vásárlás között. Nem értem.
-
ruti
Közösségépítő
a mai BFBC2 patch >2 GB-ra sikeredett
és jobb pillanataiban olyan 50-60k-val mászik lefelé (asszem Németből)Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: KrissX -50 % 2,49 euro
-
KubanitoS
veterán
Egy gyönyörűséges angol levél formájában le kell írnod a problémád, majd hozzátenni, hogy van képed a játékok kódjairól, amelyet hozzácsatolsz a levélhez. Gondolom meg kell adni egy új e-mail címet, amit ezentúl használni szeretnél.
Ha segítség kell a levél megfogalmazásában, dobj egy privit, örömmel segítek neked, ha szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
dvd_R+
őstag
igen az most sikerült
Szerk:
Eljutottam ide
Please complete the form below to submit a ticket to Steam Support.Steam Support will be happy to assist you with issues including:
- Steam account issues like password resets/reclaiming lost accounts
- Billing or purchasing issues
- Technical problems with the Steam client or Valve games
- Valve Store merchandisevan valami formája hogy mit hogyan írjak? vagy ahogy jön saját szavakkal írhatom ?
[ Szerkesztve ]
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
-
dvd_R+
őstag
válasz DeFranco #8545 üzenetére
Nem. ez az account nem kéz alól származik én vettem . meg vannak a lemezek serial papírok és minden .
a problémám az hogy az emailra elfelejtettem a jelszavam ahova be lett regisztrálva és ezért nem tudom meg változtattni az email-t
már pedig ha egy olyan emailra van regisztrálva amire már nem emlékszem és pldota2 béta tester szeretnék lenni ahoz kell 1 működő email.
igy pedig nincsszóval a kérdésem még mindig az hogy hogyan tudom megváltoztatni az email címet anélkül hogy a mostani email címre be kellene lépnem ?
mert ugye nem tudok.. És hogy meg tudjam változtatni be kell lépni az emailra a veryfication code miatt .
gondolom akkor marad a steam support. De ott kinek mit és hogyan írjak ?
-
-
dvd_R+
őstag
Üdvözletem uraim !
Adott egy Steam account aminek a regisztrációja 1 Email címre lett mint minden egyes accounté .A probléma forrása az hogy elfelejtettem az Email jelszót.. és meg szeretném változtatni az email-t de a steam ekkor azt írja elküldte a veryfcation code-t az email-ra amit nem tudok ugye..
Kérdés ilyenkor mi a teendő ? írjam a valvenek ? ennek mi a menetele ? stb ha valaki tud segítsen
-
Kephamos
addikt
Nincs rá valami mód, hogy csoportokat alakítsak ki a steames ismerőseim között?
-
Serpiko
addikt
Őrület a hét közepén: Two Worlds II -50% 19,99 euro és Indie Strategy Bundle -81 % 9,99 euro, Indie 2D Bundle -79% 9,99euro
(#8534) ollie: Elkéstem
[ Módosította: #65675776 ]
-
Midweek Madness!
Indie 2D bundle (5 játék 1 áráért)
A World of Goo nagyon jó, a Bit Trip Runner elmegy, a többit nem ismerem.
Indie Strategy Bundle (5 játék 1 áráért)
Gyakorlatilag mindegyik tower defence (vagy a annak egy változata). Ebből négy megvan, és mindegyik jó, érdemes megvenni!
Two Worlds II is féláron van, de szerintem még így is drága (20 euró).
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: iBomber Defense -50 % 1,99 euro
#8532) intercooler: Milyen néven?
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz Serpiko #8529 üzenetére
Ez Scholes accountja:
http://steamcommunity.com/profiles/76561197989762453/
Csinálhatnál mondjuk egy custom id-t, hogy ne a számok legyenek.
Az enyém:
www.steamcommunity.com/id/kubanitos
Csöppet egyszerűbb megjegyezni.
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
válasz Kareszovics #8521 üzenetére
A l4d2 source motort használ, szóval elképzelhető
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
whatever
aktív tag
nem, azt a common mappában tartja.
-
Wolverine
félisten
Gyakorlatilag biztos.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
válasz Kareszovics #8519 üzenetére
Semmi sem felesleges ott. A HL2 mappa valószínűleg azért van ott, mert valamelyik installált játékod Source engine-t használ. Persze ha üres a mappa, az más tészta, akkor letörölheted.
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Következő lenne a kérdésem:
a c:\ProgramFiles\Steam\steamapps\xyz alatt van egy csomó HL2 és társai meg winui nevű mappa, ami szerintem tök feleslegesen foglalja a helyet, mert nincsenek is installálva ezek a játékok. Törölhetem, vagy valami miatt ott kell, hogy legyen?
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
gtamate2
veterán
A paradox napoknak vége?
*Sn0w
-
Serpiko
addikt
válasz Scholes9 #8504 üzenetére
Nem könnyű jól látod, mert függő vagyok (steam) amikor a lábfejem volt lezúzódva akkor aztán hülyére tudtam magam játszani 28 napig voltam itthon vele. Lassan 3 hete itthon vagyok aztán alig játszottam már nem bírom, de a jó az egészben sok filmet megnéztem.
-
Serpiko
addikt
válasz intercooler #8501 üzenetére
Cool!
(#8502) danih: Csak próbálkozom tudod függő vagyok, de be is fejeztem 15 percet játszok és kész a kezem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik