-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
-
jozsi252
veterán
Nem érted a szövegkörnyezetet, akkor képzelj a szar dologhoz " " egy ilyet, és így már érted.
(#3994) Serpiko
Megérte hogy felhívtad, igaz félrenyomott mert nem napi ajánlatnak rakott be jó gamet hanem indított egy heti akciót, de reméljük hogy lesznek jó gamek Amúgy gondolom nemnagyon van rá esély megnézni hogy pl szerdán milyen ubi gamek lesznek leárazva mi?
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
Doki16
addikt
Ubisoft Week van steamen. Mai napra a Prince of Persia-k vannak leárazva. [link]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Serpiko
addikt
Ubisoft hét! LOL JE! Prince of Persia cuccok vannak leárazva csunyán.
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
jozsi252
veterán
Ha már nem a legújabb gamek vannak akcióban, akkor lehetne esetleg egy Empire: Total War most, a stratégiai gamek szerelmeseinek
iPhone 16 Pro Max
-
Serpiko
addikt
Mindjárt 19 óra tudjátok mi lesz akkor már izgulok.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
-
jozsi252
veterán
válasz polonic #3978 üzenetére
Egy példát ragadtam csak ki de úgylátszik hogy akkor rosszat, Trainz Railroad Simulator-al játszottam illetve a Trainz Simulator 2010 Engineer Edition, és azért bekell vallani hogy nemtúljó grafikához elég erős gép kell hogy úgymond mégis eltudj érni grafikába valami érezhető különbséget az alap beállítás mellé.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
polonic
félisten
válasz jozsi252 #3976 üzenetére
Na a railworks pont olyan, hogy azzal folyamatosan foglalkoznak. Jönnek a hibajavítások mindig. Jönnek új funkciók, többszálúsítani fogják a motort.
És talán a railworks 1-nél, ha megvolt a rail simulator, az előd, akkor minimális összegért kaptad meg az 1-et, a railworks 2-t pedig teljesen ingyen, ha meg volt az 1. -
whatever
aktív tag
"ne adjanak ki új dolgokat, hanem patcheket a játékokhoz amivel a játékélményt lehet javítani."
Sajnos ezt egy nem független csapat a legritkább esetben teheti csak meg, inkább befogják őket a következő teljes játék készítésébe. codok esetén pl az utólag kiadott pályák már rég kész vannak az alapjáték megjelenése előtt, és már javában pl. a black ops 2-n dolgoznak, miközben ezeket adagolják a játékosoknak. MW3 esetében is már tudni a 20 pálya nevét amit csinálnak/tak, majd meglátjuk abból mennyit adnak ki novemberben..
a másik esetben meg a Valve féle független fejlesztőknek is nehéz dolga van, hiába adtak ki több mint 200 ingyenes javítást és kiegészítést, több teljes játéknyi tartalmat a Team Fortress 2-höz a megjelenése óta, talán 1 olyan nem volt amikor ne akadékoskodna egy rakat ember a fórumukon hogy ez nekik nem tetszik. ez elég idegörlő lehet, a CS-t már ők is kissé magára hagyták egy ideje pl. a sok petíciózás meg sírás után, és egy külsős csapat foglalkozik most vele. DoD se frissült évek óta. hát ez van, nekik sem végleges az ötlettáruk .
mindenesetre biztos hogy a pénzem az utóbbi bekezdésben taglalt hozzállás mellé fektetem be ha tehetem, és nem a törököknek adom hogy ferrarit vegyenek és 2 havonta még fizessek külön pályákért hogy csalókkal játszhassak a crysis2 servereken.
-
jozsi252
veterán
válasz whatever #3975 üzenetére
Én azt értem, de a dlc-s dolgokkal akkorsem értek egyet, ne adjanak ki új dolgokat, hanem patcheket a játékokhoz amivel a játékélményt lehet javítani.
Összes DLC hozzá 950,77€
Más: Keresőbe írjátok már be steamen hogy railworks és kiadja hogy railworks meg farming simulator 2011 50% 24.99 ért meglehet kapni mindkettőt, viszont ha rámegyek akkor nemtölt be semmit, nektek bejön az akció? vagy csak parasztvakítás akar lenni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
whatever
aktív tag
válasz jozsi252 #3974 üzenetére
ezek olyan dlc-k hogy 1-2 darabot kell megvenned, és azzal elvagy "életed végéig", nem kötelező pályák mint egy codban, hanem baromi aprólékosan kidolgozott útvonalak vagy új járművek, csak az kell ami személy szerint téged érdekel, pont mint régen a modell vasút építésnél.
-
jozsi252
veterán
válasz BandiHUN #3971 üzenetére
Most ami top game lesz az számomra a Dirt 3, bár húzós lesz az így maradok a w.... verziónál nincs mit tenni. Régebben játszottam meg néha mostanában is ha úgy van kedvem vonatos game-el, hát ahogy elnézegetem steamet railworks 2 höz meg egy pár vonatos játékhoz annyi dlc van hogy magát a játék árát triplán túlteszik, és ahogy mondod mint a cod esetében nem grafika javítás bug, meg hogy rendesen legyen optimalizálva, áh minek az
Inkább kiadnak egy rakás pályát rá, de a grafika meg egyenlő a semmivel, illetve erős gép kell hozzá, ennyit az optimalizációról
40 dlc van az álltalam említett rw 2 höz, amiknek az árai 10 euro +-4
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
BandiHUN
veterán
válasz jozsi252 #3967 üzenetére
nincs min csodálkozni...semmi jó nem jelent meg eddig a "csodaakcióban"...
DE mindig lesz ember,aki bedől annak,hogy 4-5 ilyen vacak nem egyenlő egy itthoni top játék árával...Meghát őszintén,a fizetős dlc-k korában megintcsak fura jó bizniszen gondolkodni,mostmár egy átlag játék+2 dlc-vel kifizettetik velünk a 15 ezret simán,lásd pl.a most megjelenő CoDO mappack,ami akciósan 12.5€,de csak elővételben.
Vagyis aki megveszi ezt is,az már ott tart,hogy 9990+a 2 dlc majdnem 30€,ami majdnem mégegyszer ennyi!
És az alapjáték hibáin semmit nem javítottak ugye,laggos,eszi a procit...nomeg megígérték ehhez is,a crysis2-höz is a mod toolst,a pályaeditort...hiszem,ha látom.Meg is ölné a fizetős dlc-zést.
Avagy Crysis2,ahol nem javul a csalásvédelem,nem jön a DX11 pack,DE ott is kijött a jó kis fizetős DLC...
Kíváncsi vagyok,mikor szerveződik már valami nagyobb közösség ez ellen a tűrhetetlen állapot ellen,konzolra is megkapod ugyanezt,kábé ugyanannyiért,CSAK ott semmiféle gond nincsen egy ezeréves hardveren...csakhát pc-n ezek képviselik a top-ot.
Ennyiből lassan tényleg meggondolandó lesz a kisebb fejlesztők olcsó játékait figyelni...mondjuk persze nem ilyenekre gondolok,sem felcsicsázott mobilteló szintű logikai játékra,avagy 10 éves szinten megrekedt,de szintén felcsicsásított kaland-rpg játékokra,mint a Rift,ami még havidíjas is,vagy pl.a Thrine...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
jozsi252
veterán
Az a baj hogy nem 30-50eurós gameket akcióznak le hanem amik 30 alatt vannak
iPhone 16 Pro Max
-
Serpiko
addikt
Lassan itt a 19 óra kezdek… tudjátok.
-
Wolverine
félisten
válasz TazLeacher #3959 üzenetére
Nyugi, én mindig svédül látom
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
SenorGrande
senior tag
Ez japán.
Nézd meg a böngésző beállításai között, hogy nem lett e valami módon alapértelmezett a japán. (Firefox-nál: Beállítások -> Tartalom -> nyelvek)Másik: töröld a Steam_Language sütit, hátha ő keveredett meg valahogy.
Szerk.:
Inkább a süti lesz a ludas.
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
whatever
aktív tag
-
Rent
senior tag
válasz hungabi87 #3944 üzenetére
Megérdemli és rohadjon meg, mert tönkre akarja b***ni mások játékát. Ennyi. Vacban örökban. Bukhatja ezt az akkountot, mert úgy tudom minden vac játék (pl cs1.6 cs source is vacos) alól ki lett tiltva az akkount. És ez soha nem évül el! Mégegyszer mondom megérdemli. Az emberek nem azért fizetnek egy szolgáltatásért, hogy hülyegyerekek szórakozzanak velük.
-
válasz TazLeacher #3954 üzenetére
Biztos japán kém vagy.
Amúgy a többi Steam oldalon az angolt látod?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jozsi252
veterán
CS Source -ba van még nagyon sok cheater de szerencsére a vac elég jól müxik így egyre kevesebb van.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
BalaNce87
addikt
-
Serpiko
addikt
Minden csalóval ezt csinálnák nem lenne gond és még mindig multiznék. Most megtanulta egy életre szerintem a haverod, hogy nem éri meg csalni.
Egy módon tud ismét multizni a haver, ha megveszi újra a gémet és egy másik accountra beregizi.
[ Szerkesztve ]
-
válasz CsiguszMaxim #3945 üzenetére
Egész pontosan csak nem VAC védett szerveren fog tudni multizni, már ha van olyan.
(#3943) Doki16: a Peggle egyáltalán nem rossz játék, de szerintem 75%-os akcióval érte volna meg megvenni. Van egy ingyenes változata is, ha ki szeretnéd próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
CsiguszMaxim
senior tag
Szerk: Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
De hogy konstruktív is legyek, a haverod azon a steam fiókon nem fog többet Cod-ozni. Sehogy nem tudja feloldani.
Amúgy meg szégyellje magát mert az ilyen csalók teszik tönkre a multiplayert
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
hungabi87
csendes tag
Üdv!
Lehet hogy kicsit off de sürgős help kellene haveromnak a Call of Duty Black Ops-szal kapcsolatban, az a baja hogy kipróbált egy WallHack-et amit talált a neten nem is volt gondja míg egyik nap nem tudott belépni a multiplayerbe csak a single-be, megnézte a vac status-át és a következő képet látta: [link]
Az lenne a kérdése hogy tudna-e valaki segíteni neki abban hogy fel tudja oldatni ezt a tiltást.
Válaszokat előre is köszönöm!
Tisztelettel: hungabi87
[ Szerkesztve ]
TEDD! Vagy ne TEDD! De ne Próbáld!
-
Serpiko
addikt
A mai napi cucc Peggle™ Nights 4,99 euro
-
Serpiko
addikt
Közeledik, a 19 óra ilyenkor kezdem érezni azt a furcsa bizsergető érzést.
-
DeFranco
nagyúr
válasz TazLeacher #3911 üzenetére
Tessék. Engem az amerzone érdekelne nagyon, de most nem tudom megvenni.
szerk: persze, hogy ollie megelőzöt
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
válasz BandiHUN #3930 üzenetére
Ez így csak mértékben igaz. Mert a Bioshock duót a wrez verzióval ronggyá kijátszottam. Viszont akciózáskor megvettem. De amit már kijátszottam rongyosra persze, hogy utána nem fogok neki sűrűn mint korábban. Olyan érzés tanúsítok, hogy ez a gém meg kell lennie origiba, mert megérdemli. Hiába nem játszok vele legálisan, mert előtte illegálisan már kijátszottam
-
KubanitoS
veterán
válasz BandiHUN #3934 üzenetére
A Deus Exet én is várom, azonban a kedvcsináló videó (amelyben bemutatják, hogy 3 féle módon lehet túllépni egy pályarészt) nálam pont az ellenkező hatást érte el valamiért. Abszolút nem tűnt egy nagy számnak a játék, az a kardozós animáció meg szerintem ultragagyi volt. Remélem nem lesz igazam. Egyébként Steamen is fent van ez a videó, a játék adatlapján pont az első.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
BandiHUN
veterán
válasz Serpiko #3931 üzenetére
egyébként jó duma,mert én is elcsábulok néha
De tényleg ottvan,hogy az ember,ha valamennyire megengedheti magának,képes minden vackot megvenni,ami tetszik,mert csak 5 euró vagy 10,és jól mutat a -66%,stb...
És még olyan gémeknél is kijön,mint a half life 2,ami hatalmas kedvencem volt xboxon,meg is vettem az Orange Box-ot 1800-ért,amikor még 7990 volt itthon a boltokban +a HL2 is 3590 ha jól emlékszem...és azótais porosodik,mert mindig jön valami nagy és sikeres játék,mire az előzőt megunnám
Szóval könnyű az embernek ilyet összehozni.
De mondhatnám szintén ilyen példának az eredeti dvd-gyűjteményemet,aminek darabjait ronggyá néztem ótvar videokazettán,sokszor még hangalámondással,stb..
Eredmény:ezeket se vettem elő legalább 50%-ban...de persze minden régi klasszikusra lecsaptam,örültem,hogy legalább nem válik nyomtalan enyészetté a videózás hőskorának terméke De valahogy mégsem akarózott a legtöbbet azóta se megnézni.
DE remek dolog ránézni a múlt nagy filmjeire a polcon,főleg ha nézem az utóbbi 2-3 év terméséből talán ha 2-3 filmet vettem meg,de többet "amúgy" se voltam hajlandó megszerezni se...sajnos filmnél mostanság nem működik ez a "kivárom a nagy dobásokat",sőt zenénél se,nagynevű zenekarok is ótvar albumokat adnak ki...
Mondjuk sajna kezd efelé menni a játékipar is,ami jó,az is tiszta bug,laggol a szerver...meghát vannak az év eddigi citromdíjasai,a Bulletstorm(ezt menti a szép graf és a tűrhető 1 játékos,de ennyi pénzért...),Homefront,Brink....
Nem is tudom,mit reméljek a Duke-tól és a Deus ex-től(Duke jó,mert a Borderlands GOTY mellé kaptam zártkörű beta kódot...nem kell árnyékra vetődni),a BF3 ha minden igaz jó lesz és olcsóbb kategória eleve(bár megsúgom,én lényegében úgy érzem,hogy simát átb...ák a népet egyBFC2mod+új pályákkal...kicsit átszínezgetik+kapjuk azt,amit pályapakknak kellene adni a BC2 mellé...de örököli,amiért azt utáltuk,reméljük csak annyit,és egyúttal a szerethető dolgokat is),a kövi Cod-ot kizárt,hogy láttatlanba megvenném,pedig eddig előrendeltem MIND,a Rage meg a Borderlandra hasonlítása miatt talán számomra az idei év jokere,de az még soká van,és ID játék...eddigis csúszott,ki tudja.És nagyjából ezzel itt is van az év számomra érdekes része.Hacsak nem fut be valami nem annyira várt gyöngyszem...[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Serpiko
addikt
válasz KubanitoS #3932 üzenetére
Pont erről olvastam a tesztekben sőt a videó tesztekben is megemlítették ezt a hibát. Meg egyebeket is láthatatlan falak nem lehet átugrani egy 10 cm követ sziklát mert elakad benne az ember. Stb.
-
KubanitoS
veterán
válasz Serpiko #3929 üzenetére
Jó játék lenne, de az ellenfelek mesterséges intelligenciája tönkre vágja az egészet. Lapulsz a bozótban, leszedsz egy tőled fél kilométerre lévő ellenséges katonát, erre a pályán levő összes katona azt a rohadt bokrot kezdi el lőni (akár még messzebbről, mint az áldozatod), ahol te bujkálsz. Azt persze te sem látod pontosan ki és honnan lő, mert nem látni semmit a bozóttól.
Ez személyes tapasztalat volt.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Serpiko
addikt
válasz BandiHUN #3930 üzenetére
Igazad van eddig szerencsére egyik játékom vásárlását sem bántam meg. Mindig jól meggondolom azt amit írtál vagyis szükségem van rá vagy sem. Kicsit nézelődtem a netem és elég sok a negatív kritika a játékról. Nincs rá szükségem ezért inkább kihagyom és elteszem a pénzt valami jobb játékra.
-
BandiHUN
veterán
jó kérdés,kinek mi ér mit...a legtöbb játék pont az a kategória a steamon,ami akciós,hogy már régi,kifutott..multizni nemigen éri meg régi játékot venni,offline-nél meg meggondolandó pár óra miatt.Még akkor is,ha pl.egy pizza áráért van Bioshock pl... Szerintem érdemesebb inkább 5 10 júrós játékra mégis azt mondani,hogy nem,és venni szépen valami aktuális jó gémet...
Észre se veszi az ember,és simán kiszórja ilyen szirszarokra egy valódi,friss,jó játék árát még júróban is,nem mégha a magyar 9990 átlagot nézné.
Ős-steamesek,nyugodtan nézzétek át a karácsonyi pár eurós vásárlásokat pl...gondolom nem csak nekem vannak olyan gémek,amikre ugyan 10€ alatt költöttem,mégis aztán még van,ami letöltve se lett...
Erre is utaznak,hogy az ember röpke hóbortból már akkoris elkölt ennyit,ha végülis valami már annyira se érdekli,hogy megkeresse torrenten,stb...
Ilyenkor bök rá az ember,aztán rájön,hogy annyira mégse kíváncsi a játékra,vagy 1x kipróbálja talán.
A Bioshockkal pl.1 órát játszottam én is,a 2-t meg még fel se tettem pl...
Legjobb csak a kifejezetten vágyott játékot megvenni...tök mindegy mekkora név,fél óra játékidőre kidobott pénz,akrmilyen olcsó volt.Bioshockot is pl.vettem volna inkább lemezest,mert akkor a polcon legalább lenne dísz[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Serpiko
addikt
A napi ajánlat: Sniper: Ghost Warrior 7,50 Euro
Az imám úgy látszik meghallgatásra talált. Az eddigiekhez képest komolyabb játék nem sokkal, de mégis. Ez kb. 2000.- Forint ennyit megért? Véleményeket várok.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Köszönöm a válaszokat.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
BandiHUN
veterán
válasz chatran #3926 üzenetére
minden játékkal működik,de az csak egy parancsikont tesz a játékok közé,steamen is kapható,de nem ott vett és nem átvihető játékoknál sem lesz Steam támogatás.Sajna nekem is ilyen a red faction:Guerillám,amit az Impulse-on vettem,nem lehetett átvinni.
Egyébként a Steamen vett,de a kiadók,pl.EA saját webshopjaiban is kapható játékok steammentesíthetőek,pl.én a Steamen vettem a Bad company 2-t,de a kóddal az EA-tól is le tudtam szedni a steammentes változatot...
ez azoknak jön főleg jól,akinek kicsi procija van,mert sajna a Steam mellékhatása,hogy jó kis rendszer,de még az én 3.2-es procimból is képes játék közben lekapni 10-20% felett is akár,ezt így ki lehet védeni.Avagy másik ajánlott módszer még a laggoktól szenvedőknek:ctrl-alt-del,majd a feladatkezelőben a steam.exe prioritása a minimumra.
Ez pl.a CoD: Black Ops esetén nálam a stabil játék-laggolás közötti külömbséget jelenti...és észrevétel alapján nem szenved csorbát a játék alatti steam elérhetőség,stb...[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
válasz tupacamaru #3924 üzenetére
A GoG-nak semmi köze a Steamhez, a legnagyobb előnye, hogy a játékok másolásvédelem nélküliek. Ha játszani akarsz a játékkal nem kell belépned sehová, egyszerűen csak indítod a játékot. Másik nagy előny, ha másik gépen játszani akarsz a játékkal elég csak felmásolni a játék mappáját arra a gépre és már megy is. Máshogy kifejezve, minden GoG játék portable.
A Steamnek elvileg van egy olyan funkciója, hogy egy nem Steam játék hozzáadása a Steam listádhoz, de nem tudom, hogy Gog játékokkal működik-e. -
Wolverine
félisten
válasz tupacamaru #3924 üzenetére
Nem, a GoG-on megvett játékokat nem tudod betenni a Steambe; de tőlük is letöltheted bármikor, ráadásul DRM nélkül. Ők inkább régebbi játékokban utaznak, az egyetlen kivétel a Witcher 2 volt eddig.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
tupacamaru
veterán
Ez a GoG is olyan mint a Steam?? Vagy ha megveszem a GoG-on akkor be tudom tenni a többi Steam-es játékom közé? Még tudatlan vagyok e téren nagyon.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Serpiko
addikt
Segített a demo abban, hogy ne vegyem meg. Azért lehet lesznek leárazva remélem kicsi, olcsó és jó játékok is. Mindig várom az akciókat, de csak nagy ritkán veszek meg bármit is. Inkább olyan vagyok ha kell valami akkor azt megvszem és kész akció ide vagy oda.
-
Serpiko
addikt
Lassan itt a 19 óra ilyenkor már kezdek izgulni kicsit. Vajon mi lesz a következő napi ajánlat várom mint a messiást.
-
-
chungee
addikt
Elmúlt 3 napban mi volt a napi ajánlat Sajna el voltam havazva. Nem jutottam nethez
Syberia Naon jó játék. De basszus db-ja 2k
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
A kettő együtt teljes áron is 18 euró...
-
Doki16
addikt
Úgy vettem észre, hogy ez inkább ilyen nyitó akció, mert most jelent meg steamen mind a két rész.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
danih
veterán
válasz cskamacska #3908 üzenetére
Haha, én pont a Mass Effect-nek örülnék, múltkor és azelőtt is lemaradtam róla, persze tudom, hogy nem holnap lesz
-
cskamacska
addikt
válasz Serpiko #3900 üzenetére
Ej de flancos ügyfélköre van kendnek, hogy csak 30€ felett barátkoznak magával!
Én Majesty Gold-al, és Velvet Assassin-el is beérném..chatran: Remélem is hogy maradnak az eldugottabb neveknél, a kutyát sem érdekel egy újabb Borderlands/Mass Effect/Bioshock akció, mikor a Longest Journey/Dreamfall játékok még egyszer sem voltak akciózva 4 év alatt!
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
jozsi252
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- További aktív témák...