Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz csaba951 #38080 üzenetére

    Megpróbáltam amit említettél, vagyis, hogy töröltem és újra installáltam (újra le töltöttem) a játékot de az install megnyomása előtt kiválasztottam a német nyelvet. Így is angolul megy a játék. Ugyan nem tudom mi ez az OpenSteamWorks amit linkeltél, de szerintem itt arról lehet szó, hogy valamilyen oknál fogva ennél a játéknál hibásan regisztrálták a nyelveket. Nem ez lenne az első ilyen eset. Bármit csinálok, a játék angolul megy és szerintem azért, mert egyszerűen nincs hozzá német nyelv, nem tud mit aktiválni.
    Ellenőrzésképpen kiválasztottam a spanyol nyelvet, amire a kliens egy 48 MB-os csomagot töltött le, ami alapból gyanús volt és igazam lett, a spanyol nyelv gond nélkül megy, de a német nem. Amikor kiválasztottam a német nyelvet alapból gyanús volt, hogy szinte semmit nem töltött le hozzá (kemény 244 KB-ot, ami még felirathoz is kevés). Szerintem azért, mert egyszerűen nincs mit letöltenie, a német nyelv, mint opciós lehetőség szerintem egyszerűen valamilyen hiba (vagy emberi mulasztás) folytán kerülhetett be a rendszerbe, aminek nyomán a Steam a német nyelvet is látja a játéknál, ami valójában nincs is.

    Legalábbis ez a teóriám, nem tudok más logikus magyarázatot erre. Írjak esetleg a Steam Support-nak hogy mi a rák van most? 2 héten belül talán válaszolnak is. :D

    [ Szerkesztve ]

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák