Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    LOGOUT blog

    Sziasztok!

    Egy újabb és igen bosszantó problémával találkoztam, remélem valaki tud rá megoldást vagy legalább magyarázatot:

    A mai napon megvásároltam a Doom 3 Pack-ot a steam-en. Az alapjáték adatlapjánál egyértelműen fel van tüntetve, hogy több nyelvet is támogat ez a kiadás. A probléma ott van, hogy egyszerűen sehogy sem sikerült átváltani a játék nyelvét németre.
    Amiket próbáltam:
    - A Steam kliens nyelvét németre állítottam
    - A játék tulajdonságain belül a nyelvet szintén németre állítottam, ami után egy pár MB-os frissítést csinált.
    - A játék mappájában lévő DoomConfig.cfg fájlban a seta sys_lang értékét "german"-re módosítottam és elmentettem, de a játék indításakor nem változott, ugyanúgy angolt töltött be és a cfg fájlban magától visszaírta english-re.

    Van valakinek még ötlete hogyan lehet a játék nyelvét németre állítani? A játék tulajdonságainál ki lehet választani a németet, szóval elvileg benne van, csak valamiért nem aktiválja.

    Egy másik dolog:

    Amikor megváltoztattam a steam kliens nyelvét a kliens újraindítása után a TES IV-et újra elkezdte letölteni, de a vinyón nem változott semmi, vagyis olyan, mintha töltené lefelé, megy is a folyamatjelző, de a vinyón egy tized MB-nyit sem változik a helyfoglalás, vagyis úgy tűnik, hogy mégsem csinál semmit. Miért akar letölteni újra egy több GB-os játékot miután megváltoztattam a kliens nyelvét?

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák