Hirdetés
-
GAMEPOD
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz
Gomez86 #8032 üzenetére
Dundi a finnen elkeni a szánkat.
Sokáig tartottam őt, aztán az S5-ön sikerült teljesen szemből fának mennem, és ezzel elcsaptam a kormányművet is, szerencsére aztán már csak a rövid S6 volt vissza.
Átérzem kissé Ratrak aggályait, hogy ő meg vigyáz a gépre, és nem mindig van látszata eredményekben.....Mi meg törjük a vasat, mint a ropit néha....
-
Ratrak
tag
válasz
Gomez86 #8032 üzenetére
Azért ez kicsit pofátlan, hogy míg ti sz.rrá töritek magatokat, én meg karcolást sem rakok az autóra (kis túlzással, de tényleg csak kicsi túlzással), mégis mindannyian levertek a végén...
Nembaj, ráfogom arra, hogy a Legacy lassabb...(ami korántsem biztos, mindig a "szervesanyaggal" van a gond, de psszt!
)
Komolyra fordítva: gratulálok srácok!
És igen, még ha a rosszabbik végén kötök is ki ezeknek a helyzeteknek néha (sokszor
) , whatever, ezek akkor is menők, amikor pici különbségekkel sikerül célba érni többünknek is
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest