Hirdetés
-
GAMEPOD
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jlaci74
aktív tag
"átkapcsolásod",
nem ugrik be mire gondolsz ...
Nem érzek nagy ugrást a teljesítményemben, talán csak a futott km-ek hoznak javulást, már ha javultam. Mindenkinek van olyan autó-pálya kombó ami jobban kézre áll és van ami nem. Én a 20 évvel ezelőtti RBR - Logi Momo óta nem szimeztem, bő egy éve ültem le újra, szóval igazi kezdő vagyok. Azért itt sokan rutinos öreg rókák, szétjátszották magukat a DR2-ig mindennel, és ez nem szemrehányás csak észrevétel a posztok alapján.
A hibák száma meg függ pillanatnyi ideg-érzelmi-energia állapottól, ebben most pont szarul állok... ezek meg meghatározzák egy adott verseny végeredményét. Az tuti hogy nem tanulok be egy pályát sem, nem okozna örömet így szakaszt-versenyt nyerni. Ahol már többször jártunk onnan vannak emlékek ill. ami új-nehéz ott megyek egy felírósat esetleg, de van hogy vakon indulok el idő hiányában.
Korom és egészségi állapotom miatt sem bírok hosszú ideig ülni a rig-ben, néha alig bírok kimászni a versenyülésből...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest