Hirdetés
-
GAMEPOD
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jlaci74
aktív tag
Jules fája
szállóige lett ...
Nekem is sikerült elsőre úgy érintőt venni rajta, hogy picit arrébb rakott, a fotó eltűnt az éterben, vagyis a Steam-en, én is átálltam Gomez javaslatára, de ha nem mentem le onnan azonnal akkor eltűnnek a képek, miért-hova?A képen, bármennyire felismerhetetlen, egy Focus van
Az élet megviselte kicsit, olyan Colinos lett
Az 5 gyorsból 3x kellett tolatni, pl. a 4.-en is, így meg is lepett a szakasz végeredménye, de gondolom más is izgalmas kalandokat élt át...Új Monte:
pfúú, de fura volt átállni aszfaltra.
Az új pálya annyira tetszett, hogy két autóállítás után rá is mentem a Practice Room-ra, persze 6.-ik telin le is sodródtam :
kép szintén az éterben valahol
Életkép a 2. ról, ahol vakon, tréning nélkül mentem, a tempós lefelében voltak izgalmakUtolsó kanyar:
a 2. pofont a fa-korlát adtaMég szokni kell az aszfaltot
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest