Bugok a RIOS PH! motorban (Csak hibajelentések!)
Ide várjuk a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt bugok (hibák) leírását!
Riport előtt próbáld meg:
● Kapcsold ki a reklámszűrést oldalainkon
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● Frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● Lépj ki, lépj be
● Próbáld meg másik böngészővel
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Kérünk mindenkit, hogy itt ne csevegjen, kritizálja a dizájnt, mondja el, hogy régen minden sokkal jobb volt, tényleg legyen ez egy technikai topik a hibák jelzésére, hogy minél gyorsabban javítani tudjuk őket.
Ötleteket, fejlesztési javaslatokat ide írhatjátok: Javítsuk a Prohardvert!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2019-02-14 15:08:27

GAMEPOD.hu
DJ. Ru$y
(PH! nagyúr)
Előfordulhat, hogy megint nem nullázódtak éjfélkor az UP-ok?
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

LucyFerr
(újonc)
Én nem kimondottan hibát szeretnék jelezni, inkább egy hiányosságot. Gyakran előfordul, valaki érdeklődik egy eladó cucc után a neki küldött válasz után meg semmi reakció. Legalább annyit írjanak, "B@szodj meg nem kell". Nem kell szó szerint venni, de azért valami reakciót illene csinálni. Ezért javasolnék az ilyen kuncsaftoknak is lehessen fekete pontot adni. Ha legalább 3x fent volt és nem írt vissza akkor kapjon már valamit amiért szégyelheti magát. Nevezzük szégyenpontnak ami nem az üzleti megbízhatóság rovására menne. Már ha megoldható a dolog.
Üdv LucyFerr.
Ha megtisztelsz azzal, hogy megkérdezed meg van-e még, akkor tisztelj meg már azzal is, hogy köszi, de már nem aktuális az üzlet!

Faterkam
(őstag)
Illemre nem PH-nak kell tanítani! Ezzel azért rendesen vissza is lehetne élni! Akinek komolyan kell a cuccod, az reagálni fog! A komolytalanokkal meg úgysem mész semmire, ha ír, ha nem, hidd el!
"Semmiféle megbánás nem teheti jóvá az elmulasztott lehetőségeket." C. D. http://tinyurl.hu/xOGy/

DJ. Ru$y
(PH! nagyúr)
Lejárt a Prém és még mindig nincs róla "figyelmeztetés", hogy hahó le fogok járni.
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

PAPCOM
(újonc)
Azért az nagyon frankó, hogy prémium tagság nélkül nem lehet üzenetet küldeni. Jó kis oldal ez, csak használhatatlan ha nem fizetek érte. Inkább go jófogás, ott ingyen van a levelezés.

Faterkam
(őstag)
"prémium tagság nélkül nem lehet üzenetet küldeni"
Ezt milyen információra alapozod?
A jófogás a legjobb példa, amit felhozhattál. Késve küldi az üzeneteket, vagy egyáltalán nem!
[ Szerkesztve ]
"Semmiféle megbánás nem teheti jóvá az elmulasztott lehetőségeket." C. D. http://tinyurl.hu/xOGy/

PAPCOM
(újonc)
Erre:
A spam hatékony szűrése érdekében nem lehet korlátlanul privát üzenetet küldeni. Túllépted a limitet, kérünk, várj pár órát, vagy légy prémium tag!
Tegnap küldtem el 5!! üzenetet, ma meg nem tudok küldeni, és ezt már máskor is megcsinálta. Meg folyton azok a captchák az üzenetküldéshez
Jófogáson lehet üzenetet küldeni és meg is érkezik.

Faterkam
(őstag)
Nem lehet üzenetet küldeni, és a korlátlanul nem lehet között azért TE is érzed, hogy van különbség????

Intruder2k5
(MODERÁTOR)
A prémium tagsági csak egy lehetőség, senki sem kényszerít rá. Idővel ez magától is meg fog szűnni, onnantól pedig lényegesen szabadabbá válik a privátozás. Ez egy szükséges rossz, amit kényszerű okokból meg kellett lépni, nem az újoncok szórakoztatására lett beiktatva.
Szakmai kérdésekkel privátban ne keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

PAPCOM
(újonc)
Nem lehet üzenetet küldeni, mert MOST nem tudok üzenetet küldeni, hanem várnom kell holnapig?! és vicces, hogy 5!! mondom 5!! üzenetet küldetem el tegnap és már ezzel jön az oldal. Vicces
Az üzletről meg lecsúszok emiatt, mert nem lehet kommunikálni az eladóval

DJ. Ru$y
(PH! nagyúr)
Mielőtt még egyszer belevered a falba a fejed, elolvastad Intruder által linkelt írást?

PAPCOM
(újonc)
Képzeld, elolvastam az írást, és ugyanúgy dühös vagyok mint előtte ¯_(ツ)_¯
ad 1, ad 2, te elolvastad az írást amit írtam? 5 üzenetet küldtem tegnap 3 embernek és nem sablonszöveget, ma mégsem tudok, ez hogy lehet?
¯_(ツ)_¯
véleményem szerint ez nem más, mint szimplán így próbálnak rákényszeríteni arra, hogy vásároljak prémium tagságot.
ennyi ¯_(ツ)_¯
[ Szerkesztve ]

Faterkam
(őstag)
Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, a TE döntésed, a megoldást is felvázoltad magadnak. Más ingyenes apróra kell menni, ahol nincs értékelés, a Helpdesk zéró hozzáértéssel magasról tesz a hirdetőre!

s7evcsenko
(PH! addikt)
Csak szólok, hogy a hirdetéshez kommentet is írhatsz, igy pár privátot meg tudsz ott spórolni.
Plusz Értelmesebb eladók feltüntetnek az adatlapjukon privát elérhetőségét, amivel szintén megkerülhető a privát uzenet korlátja.
Remelem tudtam segíteni, mielőtt agyvérzést kapnál.
Eladó: Logitech Harmony Elite
Bug.
1280x800 képpontos felbontáson, Fotótrend alól böngészve a fórumot (pl. Okostelefonok) az oldal betöltése közben látni a témaindító és utolsó hsz oszlopokat is, betöltés után a Kedvenc fórumtémáim és az Itt szóltam hozzá rész "rálóg" az utolsó hsz oszlopára.
Aláírás (nem kötelező megadni) - "Egy csúcsteló és a Zs kategóriás gyártótól származó rizskályhád között van még néhány átmenet." :-DDD

Angrybird
(újonc)
Sajnos nem tudok feladni hirdetést, mert azt írja ki, hogy nincs kitöltve a település, pedig ki van, többel is próbáltam.
Mit tegyek?

DJ. Ru$y
(PH! nagyúr)
Amikor beírod a települést akkor előjön egy legördülőmenü, amiből válaszd ki a települést. Ha nem kattintasz rá a legördülőmenüben a településre, az okozhat ilyen problémát, nem érzékeli a rendszer a települést.

Angrybird
(újonc)
Köszi. Rányomok, de nem engedi kiválasztani, nem érzékeli.

Angrybird
(újonc)
Egyébként IOS-en a belépési kódomat se fogadja el (safari), windows-on jó.
Üdv!
olyan problémá(ka)t tapasztaltam telefonon:
ha vannak képek, nem tudom rendesen megnézni őket, mert ha hozzáérek lapoz.
környezet:
rendszer: iOS
böngésző: safari
felület: desktop (bár a mobilosnál is csinálta)
A másik dolog amiért külön nem is írnék: nem lehet ebben a környezetben megjegyeztetni a logint, és hát ha elfelejtem bepipálni a megfelelő funkciókat, akkor hát sűrűn kell gépelgetni az email és jelszót, és ez néha bosszantó
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
Nem megbántàsként, de nézted mennyibe kerül? Meg is vettem, ne járjak így!
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
Kérdés a szerkesztőknek: lesz megoldás erre a problémára? Ámbátor ezt csak nemrégen kezdtem tapasztalni, de nagyon idegesítő. Ha kell küldök videót is a problémáról

10ixob
(újonc)
Üdv!
Fizettem a hirdetésekért és ezt az üzenetet kaptam,mielőtt levette a kártyáról a pénzt.
Köszi előre is a segítséget.
o1KJREFou34KpVTaljdNekC

Marvinyo
(tag)
Hardverapró, értékeléseim "menü"
Az értékelés listájában, a 'módosítva' mellett jobbra található felkiáltójel hint-je "vibrál" (gyorsan fel- majd eltűnik), így olvashatatlan.
Chrome 69.0.3497.100 böngésző.
[ Szerkesztve ]

macilaci78
(Korrektor)
Hali!
hsz-hez töltötem volna fel 12 db képet, ezt a hibakódot adta: 500 Internal Server Error
h7hpQXCdq2SsRS3U_YjvgAB
Összesen kb 40 Mb.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

10ixob
(újonc)
Üdv!
Fizettem a hirdetésekért és ezt az üzenetet kaptam,mielőtt levette a kártyáról a pénzt.Ma is tennék fel többet,megoldható a probléma a mia napon? Vagy várjak és ne adjak fel több hírdetést?
Köszi előre is a segítséget.
o1KJREFou34KpVTaljdNekC

DJ. Ru$y
(PH! nagyúr)
És ezt miért nekem írod? Lezso a fejlesztő, én csak próbálok segíteni azoknak akinél esetleg beállítási probléma merülhet fel.
[ Szerkesztve ]

Intruder2k5
(MODERÁTOR)
Üdv!
OK, hogy kaptál egy hibakódot, de azt mondjuk nem írtad le, hogy mi a probléma. Nem kaptad meg a kifizetett szolgáltatást?
Most megnéztem és nyugtázott (fizetett)a vásárlás, aktív a hirdetés. (mi egyébként sem kapunk más visszajelzést, csak hogy fizetve vagy sem. Csak a fizetési szolgáltató tud többet). Hiba akkor lehet Paypallel például, ha nincs egyenleg az accounton vagy ha bankkártyáról von le és azon nincs fedezet, vagy nem volt összekötve és az egyedi tranzakció hibás volt.
[ Szerkesztve ]
Lehet, hogy túl sok, kisebb / kevesebb képpel érdemes próbálkozni.
Ha nincs a PayPal fizetési eszközön pénz (egyenleg vagy bankkártya) nem is lehet fizetni, nem hibakód keletkezik, ha nem írja, adjon hozzá pénzt Eleve nem megy végig a fizetési folyamat.
Meg ezt írta: mielőtt levette a kártyáról a pénzt. Csak volt rajta.
[ Szerkesztve ]

nokedli80
(újonc)

Intruder2k5
(MODERÁTOR)
Üdv!
Ezt több eszközről is így látod? Kizárt dolog, hogy böngésző cache hiba?
Kattints rá az értesítésre, az értékeléseknek semmi közük a privátokhoz.
Primitív kérdésre nincs helyes válasz. – A hsz nyomokban iróniát tartalmazhat! – Boldogok a lelki szegények, mert övék a facebook üzenőfala.

10ixob
(újonc)
Üdv!
Pontosan.DEeidőközben megoldódott a probléma,köszönöm a segítséget.

nokedli80
(újonc)
Nekem minden eszközön telefon tablet asztali gép laptop mindenhol ugyan ez a hiba
Leggyorsabban itt érsz el : 0620-2996757 csörgess meg vissza hívlak
Nálam is, szóval nem egyedi eset.
"Abban az egyetlen percben benne volt életem minden boldog pillanata."

bbdzyx
(senior tag)
Sziasztok!
Se MacOS-en Safarin keresztül, sem pedig iOS Safarin keresztül nem tudok értékelést kezdeményezni HA-n, hiába kattintok a gombra, nem történik semmi. Nem tudom, hogy hirdetés specifikus-e vagy általános hiba, tekintve, hogy csak egy terméket szeretnék értékelni.
Egy admin tudna esetleg segíteni privátban?
Köszi!
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
Fogok megoldást kapni a feltett problémára?

nokedli80
(újonc)
Ez engem is érdekelne mert felettébb idegesítő
Leggyorsabban itt érsz el : 0620-2996757 csörgess meg vissza hívlak
Tegyél fel egy másik böngészőt (Chrome/Firefox), és használd azt a Safari helyett.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

robi191
(újonc)
Nem tudok hova írni, megpróbálom itt:
Hol találok leírást a blogírásról?
Csak annyi van, hogy ott a link és kezd el, de hogyan, mivel, és ha nem sikerül, hova kell írni, hogy töröljék?
Egy betű sincs erről sehol, teljesen kimaradt a leírásokból.
Annyit találtam, hogyha cikket írok, akkor legalább egy hét, amíg várni kell a megjelenésére, mert átnézik és javítják.
Blognál viszont azonnal megjelenik, na de arról semmi sincs, ha rossz, akkor hogyan lehet javítani?
[ Szerkesztve ]

DJ. Ru$y
(PH! nagyúr)
IDE írj, ez a topic a kezdőknek való topic. Ez, ahova írtál ez egy bugokat jelentő topic.
Téma tudnivalók
● ebbe a topikba várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos bugokat, hibákat.