Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Razor18
tag
válasz Intruder2k5 #10001 üzenetére
Köszi, azt hittem én vagyok ennyire béna.
Nyilván kisebb gondotok is nagyobb ennél az átállás óta, valami becslés arról, hogy ilyen jellegű hibát mennyi idő kijavítani esetleg?...
-
darvinya
titán
válasz Neil Watts #9998 üzenetére
Ez így nem igaz, mert az összes régi oldal (pl: mobilaréna) tökéletesen működik, hogy egyszerre jelenjen meg betöltéskor.
Tehát hiába CSS szabvány kívüli, mégis jól működik.Arról nem is szólva, hogy Opera (béta) Chromium alapú, és Opera Mobil használt külön motor, ami 2015-ben lezárult.
Akkor hol a hiba.?
Chrome legújabb 8.1 droid-on, asztali betöltés.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
jano6220
tag
Helo.
62 pozitivom vólt,most 22 mutat...."Lenovo Ideapad Z570 Core i7-LG 55" Nanocell UHD 4K - Iphone 14 Pro Max *jano6220 felhasználónak 33 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Chaser
legenda
válasz s7evcsenko #9990 üzenetére
Igen erre gondolok, vissza szoktam lepkedni ha mar nem kell, v ranyomok ugyanezen a lapon a ph konyvjelzore
Szerk:
jano6220
kiirtak apro fooldalara is, atalakult a rendszer[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Dealer95
őstag
-
Chaser
legenda
Es ha lehet kapcsoljatok mar ki mobil eszkozon a folyamatosan felugro "mobilnezet blabla" popupot, elmult percben is sikerult neki haromszor elojonni, en desktop verzioban hasznalom mobilon is, aki mobilban akarja nyilvan megoldja, de ha egyszer kixelem h kosz nem, nem ertem mert nyomul folyamatosan, nem kifejezetten apros bug, de sztem bug
Koszonom_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz lezso6 #10008 üzenetére
"egyszerusitett nezet megjelenitese" a pontos szoveg, alul jelenik meg, asztalirol csatolok majd kepet, pl itt vagyok, atmegyek egy masik topikba es mar megint nyomja, teljesen random, van h naponta parszor, van h 5 perc alatt 10*
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
jeanclaud
csendes tag
Miért van az hogy az 50 pozitív értékelésböl csak 32 kaptam vissza?
-
-
hwopapa
tag
Sziasztok,
Próbáltam hirdetést feladni de sajnos nem enged képet feltölteni - így a hirdetésfeladás sem működik. Amint kiválasztom a feltölteni kívánt képet, egyből eltűnik. Úgy kezdődött, hogy egyszerre 5 képet jelöltem ki feltöltéshez és el is kezdte feltölteni, de a véglegesített nézetben már csak kettő kép volt látható. Ezért lekicsinyítettem a felbontást, gondolván hogy ez megoldja a problémát, de utána már egyáltalán nem engedett képeket feltölteni egyik böngészőből sem.
Légyszíves nézzetek rá, ha időtök engedi. Kicsit később újrapróbálom.
Win10 / Chrome és Edge
-
Arról lehet tudni valamit, hogy a gemiusos felugró ablakok meddig lesznek, mert kezd velük tele lenni a hócipőm.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
tibalc
csendes tag
Üdv,
MIért nem tudom beaktiválni ingyenesre az archív hirdetéseimet? Rákattintok az aktiválás gombra, és utána csak a pénzes hirdetéscsomagok alatt van gomb. Bocs, hogy ezt mondom, de sokkal jobb volt a régi hardverapró...
-
MODERÁTOR
-
-
T800
csendes tag
Sziasztok!
Most asztaliról írok, de napközben, először WP 8.1-en futó IE 11-ből (egy Lumián) próbáltam, ami több okból nem jött össze. Az első volt, hogy a szerkesztőben törölhetetlenek az új sorok (ha valahogy végül mégis, az valami fatális véletlen), a másik, hogy az új sorok első karaktere eltűnik minden esetben és végezetül, kijelölni szöveget (még mindig a szerkesztőben, linkeléshez pl.) nem egy kimondottan ajánlott művelet, mert könnyen láthatatlanná (nem törlődik) válhat az iromány egy jelentős része és vissza se lehet hozni, tehát ott az üzenetnek kb. kampec. Ekkor újrakezdtem az egészet, mindezek tudatában, kínosan ügyelve ezekre, így el is jutottam nagyjából a dolog feléig, amikor egy új soros kínlódás alkalmával elszállt a komplett IE...
Eredetileg azt szándékoztam jelezni, hogy valóban csak a képek láthatók a hirdetések listáján, minden szóveg nélkül normál nézetben, a fenti környezetben.
Emellett, sajnos nekem is gondom akadt az értékeléssel, mert a PÜ-ben kapott link a 404-es oldalra visz, pedig az ominózus hirdetést okvetlenül szeretném értékelni. Erről lenne szó. Előre is köszönet a segítségért. -
tibalc
csendes tag
válasz Intruder2k5 #10027 üzenetére
Július 24-én járt le. Kicsit messze van a félévtől. Legalább hetente látogatom az oldalt.
-
MODERÁTOR
válasz tibalc #10031 üzenetére
Ha a hirdetés feladásától számított 30 napon belül jegeled, archiválod, stb. a hirdetésed, akkor azt a 30 napon belül szabadon újra aktiválhatod is. Ezen túl csak valamilyen kiegészítő csomag vásárlása ellenében, de senki nem is állította sehol, hogy fél, vagy akár több éves hirdetéseket korlátlanul újraaktiválhatsz.
#10032) tibalc
Július 24.-én? Melyik hirdetésedről van szó? Linket kérhetek?[ Szerkesztve ]
-
Executioner
aktív tag
-
A HA-n hirdetés módosításakor az eredetileg kitöltött Márka mező üresként jelenik meg.
-
bta1
őstag
válasz Executioner #10034 üzenetére
Firefox alatt megjelenik, de nem megy a hirdetés szövegformázása, pedig a váltás utáni napokban még működött..
Személyes véleményem, hogy a h.kereső használhatóbb, az upolás, szerkesztés stb összevonása is jó dolog, viszont hirdetések régi megjelenése áttekinthetőbb volt.
-
Chaser
legenda
-
x_vitamin
tag
Sziasztok!
Szerintem az is hibának számít már 2018 -ban ha 1 levelező program nem képes kirakni h. olvasták a levelem v. nem.
Írok privát űzit valakinek ez lenne a minimum h. lássam h. már olvasta v. még nem jutott el odáig se.
Face messenger is képes erre a jófogás is a viber is Whatsapp.
Akkor ez elvárható már itt is nem?Üdv.
[ Szerkesztve ]
x_vitamin 12 éve tagja az oldalnak. 100% -os.
-
Dealer95
őstag
válasz x_vitamin #10039 üzenetére
Szia!
Prémium funkciók között van ilyen lehetőség, hogy addig tudod szerkeszteni a privát üzenetet, amíg a címzett azt el nem olvassa.
Ingyenes tagként erre nincsen lehetőség.
Azt láthatod, hogy ki mikor lépett be utoljára, kb. ez elég is arra, hogy tudd, hogy látta-e az illető, hogy kapott-e tőled új levelet vagy sem. -
Lackooo84
nagyúr
Ha valaki értékelni szeretne, arról nem kapok sem emailt, sem pü-t mint korábban, ez bug vagy feature? Mert ha csak fórumozok a lapcsaládon akkor semmilyen értesítést erről nem látni, csak véletlenül nyitottam meg ma a HA-t és akkor ott volt egy csillag felül...
The Truth is out there...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest