Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Hétvégén megjött a új kontrollerem és ezzel a játékkal próbáltam ki. Mivel láttam ár belőle yt-on, ha nem is végigjátszást de elég sokat így a párbeszédeket fullra skippeltem, mivel tényleg tök mindegy mit mondasz neki. Nem ismertem a szériát, sosem játszottam vele, de ez a cucc story szinten elég gyenge lett. Arra jó hogy teszteljem a kontrollert, de nem szívesen venném meg a játékot...
-
Televan74
nagyúr
Ez már nem rpg, hanem inkább akció kaland. Látszik is a párbeszédek könnyedségén. Nincsenek súlyos döntések, de nem is kell. Látvány világa nekem nagyon tetszik.
LMBTQ meg minden hasonló játékban lesz majd ahol a társakkal lehet viszonyod, könnyebb megírni így a szövegeket.
Woke nem zavar, én ebben elfogadó vagyok lehet nekem néger elf is. Sok embert ez megbotránkoztat.
Én az új Mass Effectől sem várok ,se többet, se kevesebbet. Sokak számára sajnos ez lesz a új trend. Sokan meg pont ezért kedvelik.
A BG3 -ban van 1200 óra feletti játék időm, na itt nem lesz annyi. Szeretem ezt a stílust is, biztos már kezdek öreg lenni.
Egy két alakalommal még biztos végig játszom más típusú karakterekkel, de akkor már csak gyorsan lapozom a párbeszédeket. Utána biztos nem veszem el egy darabig újbóli végig játszás miatt.
Van néhány mellék küldetés ami csak az idő húzására van, semmi szerepe nincs a végjátékban.[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
SindaNarmo
tag
Nagyjából meg vagyok vele elégedve, kb azt kaptam ami a stream-ekből látszott. kb 40 órám van benne (nem láttam még a "problémás" karaktert).
A story szerintem eddig rendben van, legalább is engem érdekel.
Szerintem a társak sem rosszabbak az előzőeknél, bár igazából sosem szerettem nagyon DA-ban őket, nekem nem voltak túl emlékezetesek. Ez alól talán Morrigan a kivétel.
Igazából az egyetlen problémám eddig a harcrendszer, mármint hogy nem lassabb körökre osztott. De amúgy viszont jól működik, és aminek szánták, annak jó.
[ Szerkesztve ]
-
HThomas
senior tag
Az első részt imádtam, a második elment, a harmadikhoz már nem volt türelmem, pár óra után félbehagytam.
Szinte nincsenek valós döntéseink; a BioWare-szintnél jóval üresebb karakterek; rém gyenge párbeszéd-rendszer; rengeteg érdektelen, időhúzó mellékküldetés.
Ezek után ezt már el sem fogom kezdeni. Elhiszem, hogy tucat akció-kaland játéknak elmegy, de azért szomorú, hogy ide süllyedt a BioWare és a Dragon Age sorozat.
-
noPublicFG
senior tag
Ez elég szomorú! Egy RPG két pozitívuma a grafika és a harcrendszer...
plus ça change, plus c'est la même chose
-
BoneDragon
veterán
válasz noPublicFG #6 üzenetére
Ez már rég nem RPG. Ez egy fhos, dragon age cím alatt.
-
SindaNarmo
tag
válasz BoneDragon #7 üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék hogy egy nem rossz játék, de nem kiemelkedő. de az biztos nem, amit te írtál. Persze ízlések és pofonok
A BioWare kb 2009 (DA Origins) vagy 2011 (DA2) óta nem adott ki rpg féleséget, szóval nem is vártam hogy az lesz. Az lett volna a meglepetés ha az lesz. -
podtibi
senior tag
A zenéjéről nem írtál, pedig az is kimagasló. Az meg amit láttam ps5nél performance módban, gyakorlatilag viccnek is rossz. Mintha 10-20 évet mennénk vissza. Borzalmas.
Ezt inkább rád bízom.
-
Immolatiel
kezdő
"Jaj azoknak, akik a gonoszt jónak mondják és a jót gonosznak; akik a sötétséget világossággá s a világosságot sötétséggé teszik, és teszik a keserűt édessé s az édest keserűvé! Jaj azoknak, akik maguknak bölcseknek látszanak, és eszesek önnön maguk előtt! Akik a gonoszt ajándékért igaznak mondják, és az igazak igazságát elfordítják tőlük!"
-
nanocry
tag
Full sárkány kóros
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
félisten
Tökre rendben lenne, ha nem az lenne a cime ami.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
rubkrisztian
csendes tag
válasz Plazmacucci #16 üzenetére
Nekem majdnem ugyanez a véleményem ha ez egy tucat akció-fantasy játék lenne akkor fele ennyi embert nem bántana. Viszont mint Dragon Age tényleg egy full közepes játék átlagosnál rosszabb szerepjáték elemekkel és párbeszédekkel. De szerencsére vannak még nagyon jó rpgk.
-
cami][us
senior tag
LMBTQ meg minden hasonló játékban lesz majd ahol a társakkal lehet viszonyod, könnyebb megírni így a szövegeket.
20 éve ezen nem nagyon problémáztak a Bioware-nél. Később a Beamdog ezen variált a BG2 esetében. Az NWN HotU románc lehetőségei alapból eléggé táposak voltak, így ott teljesen mindegy mi a választék
Amúgy adom amit írsz. -
stefi76
tag
Én azt a dolgot tartom továbbra is, hogy mind a DAO-t és mind a KOTOR-t ugyan azzal a mechanikával, de valami fullos textúrázottsággal mai grafikai szinten kinyomnák, akkor szerintem robbantanák a kasszákat.
Ez egy hat évvel ezelőtti project a DAO-ról, ami egy ilyen techdemó féle, milyen is lehetne:
[link] -
CriticalHit
őstag
Jó kis akció játék de csak gyenge Dragon Age és még sekélyesebb RPG. Kár érte és még nagyobb kár a nagy múltú Bioware-ért. Talán majd az Obsidian az Avowed-el képes lesz egy valódi döntés/következmény, valós tartalmú, élvezetes párbeszéd rendszszerű RPG-t kihozni. Remélem nem csak egy idióta Skyrim klón lesz, elképesztően csirivili látványvilággal.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
wednesday
őstag
Ez a DA nem sok jót vetít előre a készülő Mass Effect-re.
Nem vártam tőle sokat, annyira nem is hiányzik, mert én még csak "most" kezdtem el a BG3-at.
-
zsolesz967
aktív tag
A Kotaku anno már megírta szó szerint,utána lehet nézni.
,,Dragon Age has always been gay as Hell."
Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
scdlsc
aktív tag
válasz Immolatiel #13 üzenetére
Ki mondta? Miért mondta?
-
cucka
addikt
válasz zsolesz967 #26 üzenetére
Szerintem senkinek soha nem azzal volt baja, hogy voltak nem-hetero karakterek a játékaikban.
A baj az, amikor azt érzed, hogy a játék készítésénél az egyetlen szempont az volt, hogy egy DEI oktatóanyagból az összes főbb pont ki legyen pipálva.
Meg az a baj, hogy a témát olyan módon adják elő, mint egy általános iskolai osztályfőnöki óra valahol San Francisco-ban, ahol a 8 éves gyerekeknek értelmi szintjén kell elmagyarázni az ideológia sarokpontjait.
Igazi műbalhé ez az egész. Én felnőtteknek megírt felnőtt sztorikat szeretnék. Amiben lehetnek melegek meg transzneműek is, meg az összes többi betű a betűlevesből, leszarom.
Amire nem vagyok kiváncsi, az az ideológiai tanmesék kisgyerekek értelmi szintjén előadva.[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Korrekt, tök mindegy hogy adják elő, aki leül egy Dragon Age játékkal játszani, az nem az agyonismételt genderideológiát, meg a névelő nevezéktant akarja nézni.
Remélhetőleg a Failguard után ez a "Bioware" lehúzza a rolót, és nem jutnak el odáig hogy a Mass Effect nevét is beszennyezzék valami propagandával.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Gothmog
senior tag
Most szúrtam ki, hogy nemrég kijött AngryJoe [review] videója is. (Rögtön azzal kezdi, hogy komoly akaraterő és kitartás kellett hozzá, hogy végigmenjen a játékon... A végén a pontszám: 3/10. Akit érdekelnek a részletek, azok végigpörgethetik a videót.)
Endure. In enduring, grow strong.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Pro 1TB, SW: 11.00, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó gar, üzletből!
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Anbernic RG35XX Plus retro kézi konzol eladó
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest