Új hozzászólás Aktív témák

• Diarmand

senior tag

válasz #65537792 #28168 üzenetére

A vasmacska csókolja meg a ragyás képedet, te k3csk3baszó :) Ha már becézgetjük egymást.

A kérdésed is kétértelmű, no de sebaj. A lenti soron - aka előre beállított - lévő gépekkel mész csatába és mindig a legnagyobb tierű gépet fogja alapnak venni, így mehetsz a jó kis Csajkával sugárhajtású gépek ellen, már ha van olyanod. De ha csupa tier kettesed van, akkor nem fog felpakolni a nagyokhoz (már majdnem azt írtam, hogy de ezt úgy is tudod, de... áhh, dehogy tudod :D ).
    De az igazán csúcs, hogy amíg várakozol a sorsolásra, akkor látod a tierbesorolásokat 0-1, 2-3 stb...
    Az, hogy te a saját magad szopatása érdekében ész nélkül pakolod egybe a gépeket, nos, mindenki mást szeret.

ON: Ha már XVM, nekem csak a térkép mod miatt van fent (Jacktor mod pack), de mintha rengeteg eladott accot látnék. Kék és lila játékosok olyan teljesítménnyel, hogy valami hihetetlen. Repesszel lő egy tizes meddel, hátul ül az E100-zal, E5-tel és hasonlók. Különösebben nem érdekel az XVM, max arra használom, hogy akinek a túloldalt jó, arra rámegyek hátha saját account :D

Btw manapság sokszor egész egyszerűen eltolnak, lelöknek ahová beállok. A legszánalmasabb az egészben az, hogy úgy tolnak el, hogy egy jó tizenöt méteres sávon beállhatna mellém és lőhetne ő is, de nem, engem lök le a szakadékba, mert én eltalálom ő meg nem és akkor én helyem biztos jobb.

Új hozzászólás Aktív témák